| Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
georgestef
Registration date : 04/02/2013
| Θέμα: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Τετ Φεβ 13 2013, 14:04 | |
| Καλησπέρααααα!!! παιδιά είμαι και εγώ στο σημείο να αλλάξω συναγερμό φοράει ΜΕΤΑ Defcom λεπτομέρειες δεν ξέρω. και σκέφτομαι να τον αλλάξω. σε όλα μου τα οχήματα είχα spyball απλούς με imobillizer. δεν θα έλεγα όχι για κάτι παραπάνω!
Τι έχετε να μου προτείνετε τιμές και κατάστημα που να πάω για τοποθέτηση που να είναι αξιόπιστος και αυτό που λέει το βάζει γιατί πολλά έχουν δει τα ματιά και πολλές φορές έχω πιαστεί κότσος και δεν πάει άλλο!
ευχαριστώ και συγνώμη αν σας πρήζω!!! |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Τετ Φεβ 13 2013, 15:21 | |
| Καλησπερα και σ'εσενα και καλωσηρθες στην παρεα!! καλο ειναι να διαβαζεις πριν ανοιξεις ενα θεμα που το εχουν συζητησει πολλακις εδω μεσα. Διαβαζεις,κρινεις και επιλεγεις. https://www.vstromhellasforum.com/t232-topicκαλο διαβασμα! |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Τετ Φεβ 13 2013, 22:14 | |
| Θανάσης Μόσχος 2102772762. Καλός μου φίλος, και έχουν πάει πολλά παιδιά απο εδω μέσα, και νομίζω πως όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Συζήτα και το ενδεχόμενο να μην τον αλλάξεις, αλλά να τον βελτιώσεις.
|
|
| |
to nou sou vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Τετ Φεβ 13 2013, 22:37 | |
| - andreasp έγραψε:
- Θανάσης Μόσχος 2102772762.
Καλός μου φίλος, και έχουν πάει πολλά παιδιά απο εδω μέσα, και νομίζω πως όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Συζήτα και το ενδεχόμενο να μην τον αλλάξεις, αλλά να τον βελτιώσεις.
+650 |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Τετ Φεβ 13 2013, 22:47 | |
| - andreasp έγραψε:
Καλός μου φίλος, και έχουν πάει πολλά παιδιά απο εδω μέσα, και νομίζω πως όλοι έμειναν ευχαριστημένοι. Συζήτα και το ενδεχόμενο να μην τον αλλάξεις, αλλά να τον βελτιώσεις.
Πολύ καλός μάστορας , αλλα για μένα αυτό που μετράει ειναι ότι είναι σωστός άνθρωπος. Δεν κοιτάει το πορτοφόλι σου αλλα το πως θα βρει μια λύση στο πρόβλημα που έχεις. Πηγα και αλλαξα συναργενό. ειχα τον steel mate και έβαλα τον scorpio.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την loverdos11 στις Πεμ Φεβ 14 2013, 18:41, 1 φορά |
|
| |
apopsi21 Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 07/01/2010
| Θέμα: Απ: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Τετ Φεβ 13 2013, 22:51 | |
| - andreasp έγραψε:
|
|
| |
shadow.gr. vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 25/05/2008
| Θέμα: Απ: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Τετ Φεβ 13 2013, 23:08 | |
| - georgestef έγραψε:
- Καλησπέρααααα!!! παιδιά είμαι και εγώ στο σημείο να αλλάξω συναγερμό φοράει ΜΕΤΑ Defcom λεπτομέρειες δεν ξέρω. και σκέφτομαι να τον αλλάξω. σε όλα μου τα οχήματα είχα spyball απλούς με imobillizer. δεν θα έλεγα όχι για κάτι παραπάνω!
Τι έχετε να μου προτείνετε τιμές και κατάστημα που να πάω για τοποθέτηση που να είναι αξιόπιστος και αυτό που λέει το βάζει γιατί πολλά έχουν δει τα ματιά και πολλές φορές έχω πιαστεί κότσος και δεν πάει άλλο!
ευχαριστώ και συγνώμη αν σας πρήζω!!! τι εχει ο meta που και θελεις να τον αλλαξεις?? |
|
| |
georgestef
| Θέμα: Απ: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Πεμ Φεβ 14 2013, 16:55 | |
| - shadow.gr. έγραψε:
- georgestef έγραψε:
- Καλησπέρααααα!!! παιδιά είμαι και εγώ στο σημείο να αλλάξω συναγερμό φοράει ΜΕΤΑ Defcom λεπτομέρειες δεν ξέρω. και σκέφτομαι να τον αλλάξω. σε όλα μου τα οχήματα είχα spyball απλούς με imobillizer. δεν θα έλεγα όχι για κάτι παραπάνω!
ευχαριστώ και συγνώμη αν σας πρήζω!!!
τι εχει ο meta που και θέλεις να τον αλλάξεις?? Δεν ξέρω αν είναι σημαντικό η όχι, εγώ τα θεωρώ. Π.Χ περίπτωση 1η: ακουμπάω την μηχανή την κουνάω, την πάω βόλτα και ο συναγερμός ΦΕΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! 2η: είμαι με ένα μηχανάκι δίπλα στην μηχανή δίνω γκάζι και τσιμπάει ο συναγερμός προειδοποιητικά μπιπ 3η: έχει μπει το imobilizer. Βάζω κλειδί γυρνάω κάνει τσεκ η μηχανή ανάβω και φεύγω ( έχει βγει το imobilizer) * είχα συνηθίσει τους spyball που για να βγεί το imobilizer πρέπει να πατήσεις το χειριστήριο πάλι Επίσης έχω διαβάσει διάφορες γνώμες εδώ από το φόρουμ από προσωπικές εμπειρίες και το μεγαλύτερο ποσοστό καταλήγουν ότι οι ΜΕΤΑ είναι για μετά την κλοπή! Επίσης πιστεύω ότι πάντα οι εργοστασιακοί ποτέ δεν είναι καλοί |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Πεμ Φεβ 14 2013, 17:55 | |
| - georgestef έγραψε:
- 3η: έχει μπει το imobilizer. Βάζω κλειδί γυρνάω κάνει τσεκ η μηχανή ανάβω και φεύγω ( έχει βγει το imobilizer)
* είχα συνηθίσει τους spyball που για να βγεί το imobilizer πρέπει να πατήσεις το χειριστήριο πάλι Τυγχάνει να έχω τον ίδιο, μήπως δε σου είχαν συνδέσει καν το immobilizer; Αν μπει σε μένα το immobilizer δεν παίρνει μπροστά με τίποτα αν δεν το απενεργοποιήσεις από το χειριστήριο |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Πεμ Φεβ 14 2013, 18:12 | |
| - massai έγραψε:
- georgestef έγραψε:
- 3η: έχει μπει το imobilizer. Βάζω κλειδί γυρνάω κάνει τσεκ η μηχανή ανάβω και φεύγω ( έχει βγει το imobilizer)
* είχα συνηθίσει τους spyball που για να βγεί το imobilizer πρέπει να πατήσεις το χειριστήριο πάλι Τυγχάνει να έχω τον ίδιο, μήπως δε σου είχαν συνδέσει καν το immobilizer; Αν μπει σε μένα το immobilizer δεν παίρνει μπροστά με τίποτα αν δεν το απενεργοποιήσεις από το χειριστήριο Δεν έχουν τοποθετήσει φύσα, και δεν έχουν κάνει κόψιμο κινητήρα. Και συναγερμό να έχει βάλει, και όχι μόνο immobilizer, αν γυρίσει το κλειδί θα βάλει μπροστά και θα φύγει, και ας βαράει αυτός. |
|
| |
georgestef
| Θέμα: Απ: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Πεμ Φεβ 14 2013, 19:51 | |
| Προσθέστε στην λίστα ότι όταν ενεργοποιείτε ο συναγερμός το μόνο που τρομάζει είναι τα γατιά εκεί γύρω! επίσης μόλις τσέκαρα τα χαρτιά μου και βρήκα το μοντέλο που έχω είναι META Μ357Τ V2. χωρίς να έχει πειραχθεί καθόλου η ηλεκτρική! της μηχανής! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; Πεμ Φεβ 14 2013, 20:32 | |
| |
|
| |
| Επιλογή συναγερμού τιμή-τοποθέτηση που να πάω; | |
|