| 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 13:39 | |
| _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
tasos78 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 46 Τόπος : ΚΥΜΗ - ΒΟΛΟΣ Registration date : 23/03/2011
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 14:12 | |
| Μπραβο ρε παιδες ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 14:34 | |
| |
|
| |
Fyz Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα-Χαλάνδρι Registration date : 04/12/2010
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 14:45 | |
| Πήγαμε...Και βρεθήκαμε στην Αγία Παρασκευή...Και χαρήκαμε...γιατί είδαμε αρκετούς φίλους...και παρόλο που έβρεχε,ήρθαν άτομα με μηχανές...(άξιοι)...Και τα ακούσαμε οι υπόλοιποι από τον Γίαννη (Σαλιγκάρι),γιατί ήρθαμε με τα κουτιά... ...δικαιολογημένα,γιατι τελικά ο καιρός μια χαρά ήταν για τα στρώματα...Κουβαλήσαμε όμως ένα σωρό πράγματα...τόσα που αμφιβάλω αν χωρίς αυτοκινητα θα μπορούσαμε να τα πάρουμε μαζί...Και συγκινηθηκαμε,με αυτά που μας είπαν εκεί...Και αισθανθήκαμε οτι κάναμε κάτι ωραίο...Και να το ξανακανουμε...Και ακομα περισσότεροι... Πολλά ευχαριστώ στον Stam,που αν και τραυματιας ,φορτωθηκε μόνος του το σακκι με το αλευρι... Πολλά μπράβο στον Kerneld,που αν και δεν ηρθε μαζί μας,εφερε στην πλατεια πολλά πολλά πραγματα και μας τα έδωσε να τα παμε... Τέλος,πολλά πολλά μπράβο σε όλους μας...Ωραία ήταν... |
|
| |
Vato Loco Member
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 15:25 | |
| Η μέρα που το vstromhellasforum μετατράπηκε σε club 4 τροχοί... Πέρα από την πλάκα και από τον κακό - αρχικά - καιρό, τα αυτοκίνητα όντως χρειάστηκαν γιατί τα φορτία ήταν αρκετά. Μακάρι την επόμενη φορά να χρειαστούμε πάλι αυτοκίνητα, γιατί θα έχουμε ΠΟΛΛΑ να φορτώσουμε. Και μακάρι τα αυτοκίνητα να είναι τόσα, που να κλείσουμε ΟΛΗ τη Μεσογείων. |
|
| |
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 16:09 | |
| |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 16:23 | |
| Μπράβο ρε παλικάρια |
|
| |
xristos Member
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 16:34 | |
| Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 17:06 | |
| Aντε και στο μέλλον να ξαναπάμε.
Ο καιρός έκανε τα δικά του, βροχή το πρωί ,ήλιο μετά.
Εγω μαζί με 1 φιλο πηγαμε για καφέ στην Νέα Μάκρη αντι να παμε στην ταβέρνα.
Υ.Γ Δεν κατακρίνω αυτούς που πήγαν στην ταβέρνα, απλώς τα οικονομικά μου εφταναν για καφέ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την loverdos11 στις Κυρ Μαρ 03 2013, 18:22, 1 φορά |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 17:47 | |
| |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 18:01 | |
| - apogt έγραψε:
Εγώ με άλλους 19 φίλους πήγαμε μετά για φαγητό αντί να πάμε για καφέ. Όχι δεν το ειπα για αυτό τον λόγο. Καλα κανατε και πηγατε στην ταβέρνα. Περιμένω να δω και φωτο. |
|
| |
iliastrom Member
Ηλικία : 63 Τόπος : Νίκαια...Πειραιάς Registration date : 17/08/2010
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 18:02 | |
| Μπράβο στους συμμετέχοντες.....παρόντες και μη.... Αξια κίνηση ανθρωπιάς στις δυσκολες στιγμές που περνάμε ολοι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την iliastrom στις Κυρ Μαρ 03 2013, 19:16, 1 φορά |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 18:07 | |
| Λυπάμαι που δεν μπόρεσαν περισσότεροι από εμάς να παρευρεθούν, χαίρομαι που εν τέλει μαζέψαμε ικανοποιητικό όγκο "συνεισφοράς" και δώσαμε ένα ηχηρό παρόν και τέλος χαίρομαι που είδα εκ των έσω το εν λόγω ίδρυμα και την ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά που κάνουν. Η γνώμη μου είναι ότι αξίζουν κι άλλη επίσκεψη στο μέλλον... και όταν λέω μέλλον δεν εννοώ σε 1 χρόνο από τώρα. |
|
| |
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 18:16 | |
| - terino έγραψε:
- Η γνώμη μου είναι ότι αξίζουν κι άλλη επίσκεψη στο μέλλον... και όταν λέω μέλλον δεν εννοώ σε 1 χρόνο από τώρα.
+ 650εκτός από τα παιδάκια , προσφέρει στέγη και σε 30 γερόντια. Και όπως πάντα το κράτος δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός να τους φορολογεί... |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 19:14 | |
| πίσω και εγώ στην βάση μου σας ευχάριστο όλους σας με την κίνηση την τόση απλή που όλη μας κάναμε από μια κοινότητα σαν αυτή εδώ που είμαστε.. χάρηκα που είδα παλαιούς φίλους και έκανα και καινούργιους... και μια ιδέα το τι συγκεντρώσαμε και το τι φάγαμε |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 19:52 | |
| |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 20:12 | |
| +φωνώ για σχετικά σύντομη επαναληπτική επισκεψη..ίσως κ με καλύτερο καιρό να γνωρίσουμε κ τα παιδάκια έξω στην παιδική χαρά τους. Σαν βοήθεια, ένοιωσα ότι την χρειαζόντουσαν πιο πολύ από όσο φανταζόμασταν! μπράβο μας κ πάντα τέτοια |
|
| |
kalampokas gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Κυψελάρα πάουα Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 20:29 | |
| μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες, εύχομαι την επόμενη φορά (και όχι μόνο μια φορά το χρόνο) να είμαστε ακόμα περισσότεροι και με όση περισσότερη συνεισφορά μπορεί ο καθένας. να συμπληρώσω ότι πέραν των πραγμάτων που κουβαλήσαμε με τα κουτιά και τις (λιγότερες) μηχανές παρέδωσα στη μοναχή που ήταν υπεύθυνη για τα παιδιά, ένα φάκελλο με δωροεπιταγές που αγόρασα από γνωστό σούπερ μάρκετ, με ένα αρκετά σεβαστό ποσό (με 2 μηδενικά). σε αυτό συνέβαλλαν και 2 φίλοι μας από τη Σαλόνικα (Νικσαλονίκ και Νάρκισσος) και ακόμα ένας από Αθήνα (Νικόλαςr200) τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω θερμά ! |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 20:55 | |
| Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους σας που ένα μάτσο μηχανόβιοι, αλήτες και γκαζακηδες, μαζεύτηκαν και από προτροπή μερικών, από το υστέρημα τους έκαναν μια ανθρώπινη κίνηση.
Φίλε kalampokas εγώ σε ευχαριστώ που έτρεξες και για εμάς και λυπάμαι που δεν μπορούσα να βοηθήσω παραπάνω…
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 21:01 | |
| - kalampokas έγραψε:
- μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες, εύχομαι την επόμενη φορά (και όχι μόνο μια φορά το χρόνο) να είμαστε ακόμα περισσότεροι και με όση περισσότερη συνεισφορά μπορεί ο καθένας.
να συμπληρώσω ότι πέραν των πραγμάτων που κουβαλήσαμε με τα κουτιά και τις (λιγότερες) μηχανές παρέδωσα στη μοναχή που ήταν υπεύθυνη για τα παιδιά, ένα φάκελλο με δωροεπιταγές που αγόρασα από γνωστό σούπερ μάρκετ, με ένα αρκετά σεβαστό ποσό (με 2 μηδενικά). σε αυτό συνέβαλλαν και 2 φίλοι μας από τη Σαλόνικα (Νικσαλονίκ και Νάρκισσος) και ακόμα ένας από Αθήνα (Νικόλαςr200) τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω θερμά ! ΜΠΡΑΒΟ και στους τέσσερεις σας!!! Τι καλά παιδιά έχει αυτό το φόρουμ.. Μπράβο σε όλους μας. Βέβαια δεν παίξαμε και δεν είδαμε και τα παιδάκια όπως στα παιδικά χωριά SOS αλλά αυτό έχει τα + του και τα - του. Στα - ότι δεν δώσαμε και άλλη χαρά σ'αυτά τα παιδάκια που το χουν τόση ανάγκη και στα + ότι (τουλάχιστον εγώ ) δεν έφυγα μ'έναν κόμπο στο λαιμό και στο στομάχι όπως πέρσυ.. Υ.Γ. Αποστόλη έμαθα ότι τα βαλες με τον ταβερνιάρη γιατί η τυροκαυτερή σου δεν είχε την κατάλληλη "ένταση"..... |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 21:07 | |
| - toumpanos έγραψε:
- kalampokas έγραψε:
- μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες, εύχομαι την επόμενη φορά (και όχι μόνο μια φορά το χρόνο) να είμαστε ακόμα περισσότεροι και με όση περισσότερη συνεισφορά μπορεί ο καθένας.
να συμπληρώσω ότι πέραν των πραγμάτων που κουβαλήσαμε με τα κουτιά και τις (λιγότερες) μηχανές παρέδωσα στη μοναχή που ήταν υπεύθυνη για τα παιδιά, ένα φάκελλο με δωροεπιταγές που αγόρασα από γνωστό σούπερ μάρκετ, με ένα αρκετά σεβαστό ποσό (με 2 μηδενικά). σε αυτό συνέβαλλαν και 2 φίλοι μας από τη Σαλόνικα (Νικσαλονίκ και Νάρκισσος) και ακόμα ένας από Αθήνα (Νικόλαςr200) τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω θερμά ! ΜΠΡΑΒΟ και στους τέσσερεις σας!!! Τι καλά παιδιά έχει αυτό το φόρουμ.. Μπράβο σε όλους μας. Βέβαια δεν παίξαμε και δεν είδαμε και τα παιδάκια όπως στα παιδικά χωριά SOS αλλά αυτό έχει τα + του και τα - του. Στα - ότι δεν δώσαμε και άλλη χαρά σ'αυτά τα παιδάκια που το χουν τόση ανάγκη και στα + ότι (τουλάχιστον εγώ ) δεν έφυγα μ'έναν κόμπο στο λαιμό και στο στομάχι όπως πέρσυ..
Υ.Γ. Αποστόλη έμαθα ότι τα βαλες με τον ταβερνιάρη γιατί η τυροκαυτερή σου δεν είχε την κατάλληλη "ένταση"..... +650 _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 21:12 | |
| Σε όλους σας ρε μάγκες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 21:30 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 21:33 | |
| |
|
| |
roVer
Ηλικία : 55 Τόπος : ...Αιγάλεω City... Registration date : 06/03/2008
| Θέμα: Απ: 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα Κυρ Μαρ 03 2013, 21:53 | |
| |
|
| |
| 2ος ΕΡΑΝΟΣ VSTROMHELLASFORUM - Λύρειο Ίδρυμα | |
|