|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Κλειδωσε με Πεμ Φεβ 07 2013, 22:38 | |
| - LORDOS έγραψε:
- Morniac έγραψε:
- Εγω ξερω οτι η εξουσια διαβαλλει τους παντες
Οσο για το κλειδωμα ,εγω το ζητησα Εύχομαι να μας γνωρίσεις προσωπικά και μετά από 2 ουισκι να πεις ....................."Τελικά ίσως η εξουσία να ΜΗΝ διαβάλλει τους πάντες "
+1 μαμω την εξουσια μεσα λεμε |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Κλειδωσε με Πεμ Φεβ 07 2013, 22:39 | |
| κι εγώ την μαμώ!!! πάμε πιπενκόλεν;;;;; άλε τσουζάμεν!! για για για!!!! βουντερμπαρ!!! |
|
| |
dadounis Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα - Άνοιξη Registration date : 18/03/2012
| Θέμα: Απ: Κλειδωσε με Πεμ Φεβ 07 2013, 22:40 | |
| - man_OS έγραψε:
- κι εγώ την μαμώ!!! πάμε πιπενκόλεν;;;;; άλε τσουζάμεν!! για για για!!!! βουντερμπαρ!!!
αααα ισύ έειειειςςς ξεγύγγγγγ... |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Κλειδωσε με Πεμ Φεβ 07 2013, 23:01 | |
| - man_OS έγραψε:
Τέλος. Μη με βάζετε να γράφω μεγάλα κείμενα, κι εγώ βασανίζομαι να τα γράψω και κανείς πια δεν διαβάζει μεγάλα κείμενα!!!!
Ποοοοο, χαράς το κουράγιο σου αδελφέ, - ίσως για τα αυτονόητα-…!!! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Κλειδωσε με Πεμ Φεβ 07 2013, 23:52 | |
| Μου αρέσει να διαβάζω μεγάλα κείμενα, αρκεί να είναι καλογραμμένα, να έχουν σωστή παραγραφοποίηση (όχι τη μία πρόταση κολλητά στην άλλη) και κυρίως να δείχνουν ότι γράφτηκαν με σεβασμό και εκτίμηση προς αυτούς που θα καθίσουν να τα διαβάσουν. - Morniac έγραψε:
- Μπορει να εχεις και δικιο αλλα οταν η μοτοσυκλετα δηλωνει ελευθερια και βρισκεσαι σε ενα forum μοτοσυκλετας δεν μπορεις να "κλειδωνεις" τον οποιοδηποτε γιατι απλα ειναι αντιθετο της φιλοσοφιας της ζωης σου....
Αδερφέ μου, μην βλέπεις μονόπλευρά και αρνητικά το όλο θέμα και την αντίδραση των μοντς! Έχουμε (και εγώ μαζί) αποδείξει πλειστάκις εδώ μέσα ότι μπορούμε άνετα να εκτροχιαστούμε. Δεν θέλει πολύ να γίνει η παρεξήγηση. Η περασμένη ώρα, η κυρά που παντοφλιάζει, το ειδοποιητήριο για κλήσεις του 2001 που μόλις έσκασε, το τροφοδοτικό της τηλεόρασης που κάηκε, ο ορθογραφικός έλεγχος που δεν έχεις βρει για το Chrome, υπάρχουν ένας σκασμός αιτίες για να παραπατήσεις στην επόμενη αφορμή (σημαντική ή μη). Μοτοσυκλέτα, όπως λες, είναι ελευθερία, αλλά ΚΑΙ ευελιξία ΚΑΙ εγρήγορση ΚΑΙ προνοητικότητα. Είναι ο αέρας στο πρόσωπο (και τα μαμούνια στους πριν από χρόνια σπασμένους κοπτήρες). Είναι το σφίξιμο στο στομάχι καθώς ανοίγει το γκάζι και αυταπατάσαι πως καταρρίπτεις τους νόμους του Νεύτωνα. Είναι όμως και τα δάχτυλα του δεξιού χεριού που δεν σταματούν το "menage a trois" με τη μανέτα του φρένου για την κακιά την ώρα που κάτι θα θελήσει να διακόψει βίαια την άγρια γαλήνη και τη βασανιστική ηδονή που ζεις με τη ΜΗΧΑΝΗ σου. Και βέβαια η εξουσία διαβάλλει και διαφθείρει προσωπικότητες και σακατεύει συνειδήσεις. Προτού τα κάνει όμως αυτά σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις και δυο πράγματα σωστά. Βλέποντας έναν "εξουσιαστή" να καταβάλλει εύστοχα τόσο κόπο και χρόνο για να εξηγήσει τις ενέργειές του στους "εξουσιαζόμενους", τότε πιστεύω ότι είμαστε ακόμα στην πρώτη φάση και πρέπει να το απολαύσουμε. |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Κλειδωσε με Πεμ Φεβ 07 2013, 23:54 | |
| αααααα είστε όλοι αρρωστάκια έτσι;;;; διαβάζετε τόσο μεγάλα κείμενα;;; ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ!!!!! |
|
| |
Delta.S gold member
| Θέμα: Απ: Κλειδωσε με Παρ Φεβ 08 2013, 16:35 | |
| - Translatoras έγραψε:
- Μου αρέσει να διαβάζω μεγάλα κείμενα, αρκεί να είναι καλογραμμένα, να έχουν σωστή παραγραφοποίηση (όχι τη μία πρόταση κολλητά στην άλλη) και κυρίως να δείχνουν ότι γράφτηκαν με σεβασμό και εκτίμηση προς αυτούς που θα καθίσουν να τα διαβάσουν.
- Morniac έγραψε:
- Μπορει να εχεις και δικιο αλλα οταν η μοτοσυκλετα δηλωνει ελευθερια και βρισκεσαι σε ενα forum μοτοσυκλετας δεν μπορεις να "κλειδωνεις" τον οποιοδηποτε γιατι απλα ειναι αντιθετο της φιλοσοφιας της ζωης σου....
Αδερφέ μου, μην βλέπεις μονόπλευρά και αρνητικά το όλο θέμα και την αντίδραση των μοντς!
Έχουμε (και εγώ μαζί) αποδείξει πλειστάκις εδώ μέσα ότι μπορούμε άνετα να εκτροχιαστούμε.
Δεν θέλει πολύ να γίνει η παρεξήγηση. Η περασμένη ώρα, η κυρά που παντοφλιάζει, το ειδοποιητήριο για κλήσεις του 2001 που μόλις έσκασε, το τροφοδοτικό της τηλεόρασης που κάηκε, ο ορθογραφικός έλεγχος που δεν έχεις βρει για το Chrome, υπάρχουν ένας σκασμός αιτίες για να παραπατήσεις στην επόμενη αφορμή (σημαντική ή μη).
Μοτοσυκλέτα, όπως λες, είναι ελευθερία, αλλά ΚΑΙ ευελιξία ΚΑΙ εγρήγορση ΚΑΙ προνοητικότητα.
Είναι ο αέρας στο πρόσωπο (και τα μαμούνια στους πριν από χρόνια σπασμένους κοπτήρες).
Είναι το σφίξιμο στο στομάχι καθώς ανοίγει το γκάζι και αυταπατάσαι πως καταρρίπτεις τους νόμους του Νεύτωνα.
Είναι όμως και τα δάχτυλα του δεξιού χεριού που δεν σταματούν το "menage a trois" με τη μανέτα του φρένου για την κακιά την ώρα που κάτι θα θελήσει να διακόψει βίαια την άγρια γαλήνη και τη βασανιστική ηδονή που ζεις με τη ΜΗΧΑΝΗ σου.
Και βέβαια η εξουσία διαβάλλει και διαφθείρει προσωπικότητες και σακατεύει συνειδήσεις. Προτού τα κάνει όμως αυτά σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις και δυο πράγματα σωστά.
Βλέποντας έναν "εξουσιαστή" να καταβάλλει εύστοχα τόσο κόπο και χρόνο για να εξηγήσει τις ενέργειές του στους "εξουσιαζόμενους", τότε πιστεύω ότι είμαστε ακόμα στην πρώτη φάση και πρέπει να το απολαύσουμε.
+650 εισαι σωστος ... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Κλειδωσε με Παρ Φεβ 08 2013, 19:58 | |
| - man_OS έγραψε:
- αααααα είστε όλοι αρρωστάκια έτσι;;;; διαβάζετε τόσο μεγάλα κείμενα;;; ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ!!!!!
...βασικά καλησπέρα σας. εεεεεεεεεε ήθελα να πω βασικά ένα τέτοιο κείμενο νομίζω πρέπει να συμπεριληφθεί στους κανονισμούς των φόρουμς (όλων). Μανωλάκη γράφεις φοβερά, πρέπει να γράφεις συχνότερα |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Κλειδωσε με Παρ Φεβ 08 2013, 20:19 | |
| - man_OS έγραψε:
- ......
Τέλος. Μη με βάζετε να γράφω μεγάλα κείμενα, κι εγώ βασανίζομαι να τα γράψω και κανείς πια δεν διαβάζει μεγάλα κείμενα!!!!
Αυτο να το γραφεις στην αρχη... Αναγκαστηκα να το διαβασω ολοκληρο |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Κλειδωσε με Παρ Φεβ 08 2013, 22:06 | |
| |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Κλειδωσε με Παρ Φεβ 08 2013, 23:15 | |