Η καλυτερη κοπη πιτας τα ειχε ολα Εκδρομη με μαγευτικη διαδρομη ορεινη στην αρχη καφεδακι στην πλακοστρωτη πλατεια κατω απο τα πλατανια . Φαγητο πολυ καλο και ποτο απεριοριστο (με μετρο) οχι πανω απο 2 μετρα . Και στην συνεχεια καταβαση στην Θαλασσα και καφε με τα τραπεζακια στην αμμουδια.Και μονο που βρεθηκαμε με τοσους φιλους μετα απο καιρο ηταν μαγευτικο.Παντα τετοια γλεντια να γινονται και να ειμαστε ολοι καλα . Υπομονη τωρα μεχρι την επομενη εκδρομουλα μας . Χαλαλι η πρωινη ομιχλη που φαγαμε με τους VSTROMAKIAS +Doudou+manwlhs και τα καλογιαλισμενα εργαλεια μας γεμισαν νερα.
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
το μειονεκτημα ειναι οτι βρισκουν στης γωνιες του σπιτιου και το θετικο ειναι οτι μυριζοντε τα VARADERO απο μακρια και ''ξυπνανε'' ετοιμες ............... για δρασηηηηηηηηηηηηηηη χαχχαχαχχαχχαχχαχαχχαχχαχχα
Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από τους χρήστες WMG και EMI, ένας ή περισσότεροι εκ των οποίων το έχουν αποκλείσει στη χώρα σας για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων.
Βάγγος . . . Χάρος
Ηλικία : 50 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 16/01/2013
Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από τους χρήστες WMG και EMI, ένας ή περισσότεροι εκ των οποίων το έχουν αποκλείσει στη χώρα σας για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων.
και πως θα γινει να το δουμε Λορδος ? τι χαζομαρα ειναι αυτη που λεει ?
LORDOS gold member
Μια μικρή επεξεργασία από τα βιντεο που ανέβηκαν. Special thanks to camera-mans
ΚΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... ΑΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
ΑΥΤE συνελήφθεις off side ....κι επειδη βλέπω οτι δεν συναινεις με την απόφαση τσιμπα και μια "κιτρινη" ....
υ.γ.... και μην αργεις γιατι η "κοκκινη" ειναι στο τσεπάκι και με "γαργαλάει" ...
παιδες εχω ακομη 2 βιντεο FULL HD στα 1024 αλλά δυστηχώς το nero vision με το οποιο τα επεξεργάζομαι εχει λήξει το plugin και δεν μπορω να το βρώ κουτρα ...ετσι μου ειναι αδυνατον να τα ανεβασω στο youtube ...γιαυτοκαι τα προηγουμενα ανεβηκαν αμοντάριστα χωρις τιτλους μουσική και frames...αυτα που εχω δεν μπορουν να ανεβουν γιατι ειναι μεγαλύτερα του 10λέπτου που επιτρεπει το γιουτιουμπι ...οποιος μπορει να βοηθήσει ειμαι στη διαθεση του ....
μονο σοβαρες προτασεις παρακαλώ !!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!