| All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Δευ Ιουλ 27 2009, 17:37 | |
| απλά φρόντισε να έχει τηλεειδοποίηση και μακρια από μέτα σύστεμ. Εγώ έχω σε σεβάσμια θέση αυτόν: http://www.ixosport.com/catalog/sri600-p-842.html |
|
| |
STROMER
| Θέμα: STEEL MATE Τρι Ιουλ 28 2009, 10:34 | |
| Εγώ έβαλα στη καλή μου τον STEEL MATE τον έχω δυο χρόνια και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα ούτε και με το θέμα μπαταρίας, που υπόψη στο χρόνο επάνω μένει ακίνητη για 20 με 40 μέρες 2 - 3 φορές. Είναι αυτός με την τηλεειδοποίηση. |
|
| |
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Τρι Ιουλ 28 2009, 11:47 | |
| - tazakos έγραψε:
- απλά φρόντισε να έχει τηλεειδοποίηση και μακρια από μέτα σύστεμ. Εγώ έχω σε σεβάσμια θέση αυτόν:
http://www.ixosport.com/catalog/sri600-p-842.html Κατ'εμέ οι Scorpio είναι οτι καλύτερο μπορείς να βάλεις γιατί έχουν εφεδρική μπαταρία και περιμετρικό ραντάρ(οτι πρέπει για τα βράδια). Εγώ έχω τον SR-i900 και πρίν 3 μέρες τον ξαναπήρα για ένα φιλαράκι με V-Strom στα 265ευρώ http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ SCORPIO-SR-I900-SR-I900R-SRI900-ALARM-MOTORCYCLE_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em14Q2el1262QQhashZitem45ecf5f820QQitemZ300328286240QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Παρ Αυγ 28 2009, 11:39 | |
| Χθες επεσε μπυρα και νερο στο χειριστηριο του συναγερμου ΜΕΤΑ. Σημερα απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!! Προσοχη γιατι οχι μονο δεν ειναι αδιαβροχο, λιγακι να περασει μεσα ΓΕΙΑ ΧΑΡΑΝΤΑΝ! Αντε να εισαι σε τιποτα διακοπες και να μην μπορεις να ξεκινησεις μετα... Εχω βαλει και το immo και καταλαβαινετε τι θα συνεβαινε αν ειχε συμβει 1-2 βδομαδες πριν!!! ΜΟΥΦΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ!!! ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ! |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Παρ Αυγ 28 2009, 11:44 | |
| Πες την αλήθεια ότι θέλεις να τον βγάλεις off για να πας να πάρεις το scorpio. |
|
| |
Anthony.K
Ηλικία : 66 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Παρ Αυγ 28 2009, 21:03 | |
| Εμένα μου έβαλαν δώρο τον Patrol χωρίς τα περιμετρικά μπιχλιμπίδια. 1,5 χρόνο που έχω τη μηχανή δεν έχω πρόβλημα μπαταρίας (χειμώνα δεν την πολυκινώ). Ένα πρόβλημα που έχω είναι στις 8 το πρωί που έρχεται το σκοπυπιδιάρικο και βαράν τον κάδο, παρεξηγείται που την ξυπνούν και τσιρίζει. Χαμήλωσα την ευαισθησία, αλλά η τσατίλα ίδια. Μειονέκτημα ότι δεν πιάνει από μακριά το τηλεχειριστήριο. |
|
| |
abela
Τόπος : city Registration date : 15/04/2008
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Σαβ Αυγ 29 2009, 18:11 | |
| Αδιάβροχα και ΤΡΙΧΕΣ !!!!!!!!!!! Η παραμικρή στογόνα να πέσει και το εργαλείο είναι oFF. Μετά από πλύσιμο με το χέρι (μόνος μου) πήρε νερό η μονάδα κάτω από τη σέλλα?????????? το μηχάνημα off για 4 μέρες, μέχρι που έβαλε το χεράκι του ο MILT. Αφού το πήγα στον (γιατρό) διαπίστωσε υγρασία και τον έστειλε στον αντιπρόσωπο.SPYBALL. Γνωρίζει κανείς εάν καλύπτωμαι από εγγύηση, γιατί ο νεαρούλης στο συνεργείο μου τα μάσσαγε...τοποθετημένο πριν 15 μήνες. |
|
| |
MILT vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Κυρ Αυγ 30 2009, 00:12 | |
| Συναγερμος μοτοσυκλετας φυσικα και πρεπει να ειναι στεγανος. Ειναι η δευτερη προδιαγραφη που πρεπει να εχει μετα τη φωνη. |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Κυρ Αυγ 30 2009, 01:54 | |
| ο μέτα στεγανός είναι αλλά όχι αδιάβροχος, εχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα με βροχή να πέφτει πάνω στο μπιμπλίκι του και δεν μάσησε, τώρα αν του αδειάσω ένα pint lager μπορεί να κλάσει αλλά το θεωρώ και νορμάλ αντίδραση. |
|
| |
gregDL1000 Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Λυκόβρυση Registration date : 01/12/2008
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Κυρ Αυγ 30 2009, 17:54 | |
| - Fanis83 έγραψε:
Εγώ έχω τον SR-i900 και πρίν 3 μέρες τον ξαναπήρα για ένα φιλαράκι με V-Strom στα 265ευρώ http://cgi.ebay.com/ebaymotors/SCORPIO-SR-I900-SR-I900R-SRI900-ALARM-MOTORCYCLE_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em14Q2el1262QQhashZitem45ecf5f820QQitemZ300328286240QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories Ελπίζω να ειναι μεμονομενο περιστατικό αλλά εγώ τον πήγα για service τον SR-i900 μετα απο 7 μόνο μήνες.... Τα έφτυσε... Η αντιπροσωπεία ανοίγει την Δευτέρα και περιμένω να δω τι θεϊκό θα μου πούνε.... |
|
| |
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Κυρ Αυγ 30 2009, 17:58 | |
| - greg400rr έγραψε:
Ελπίζω να ειναι μεμονομενο περιστατικό αλλά εγώ τον πήγα για service τον SR-i900 μετα απο 7 μόνο μήνες.... Τα έφτυσε... Η αντιπροσωπεία ανοίγει την Δευτέρα και περιμένω να δω τι θεϊκό θα μου πούνε.... Ωχ Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό πάντως Εγώ μετά απο 14 μήνες χρήση, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα Τί ακριβώς σου έκανε; |
|
| |
gregDL1000 Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Λυκόβρυση Registration date : 01/12/2008
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Κυρ Αυγ 30 2009, 18:17 | |
| - Fanis83 έγραψε:
- greg400rr έγραψε:
Ελπίζω να ειναι μεμονομενο περιστατικό αλλά εγώ τον πήγα για service τον SR-i900 μετα απο 7 μόνο μήνες.... Τα έφτυσε... Η αντιπροσωπεία ανοίγει την Δευτέρα και περιμένω να δω τι θεϊκό θα μου πούνε.... Ωχ Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό πάντως Εγώ μετά απο 14 μήνες χρήση, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα Τί ακριβώς σου έκανε; Βράδυ μετά απο ξενύχτι τρώγαμε βρώμικο με την κυρα... Βάζω το κλειδι, γυρνάω διακοπτη, πουθενά το μπιπ... κοιτάω το check και ήταν αναμένο. Δεν βγήκε ο συναγερμός και δεν με άφηνε να βάλω μπροστά το μηχανακι. Η σειρήνα του όμως δεν χτύπησε. Το κοντρολάκι χειροκίνητα δεν δούλευε. Τι κάνουμε τώρα? 4 το πρωι και το μηχανακι δεν έλεγε να πάρει μπροστα. Λύσιμο σέλα και βγάλσιμο η ασφάλεια του συναγερμού. Πάλι δεν ξεκομπλάριζε το ρελεδάκι. Με τα πολλά ξύλωσα το ρελεδακι για να βραχυκυκλώσω τα καλώδια και να το βάλω μπροστά. Τη άλλη μέρα έβαλα παλι την ασφάλεια και λειτουργουσαν όλα κανονικά. Έτυχε λέω... Το αφήνω... Σε κανα 2-3 μέρες πάλι τα ίδια μονο που τότε μόλις εβγαζα τον πόλο ή την ασφαλεια το μηχανάκι έπαιρνε μπροστά... Αυτο έγινε αλλες 2-3 φορές... Λέω εντάξει θα πάω με την πρώτη ευκαιρία να τον κοιτάξουν. Το αποκορύφωμα ήταν όταν πήγα να το πάρω την προηγούμενη Κυριακή και με το που βάζω το κλειδί αρχισε το κράξιμο... Τρελλό κράξιμο και μαζί με αυτο κράζαν και γείτονες.... Μέχρι να ανοιξω σέλα να βγάλω συναγερμό έγινε το έλα να δεις.... Και η πλάκα ήταν ότι τον ξήλωσα και βάραγε ακόμα.... τελικά κάποια στιγμή βαρέθηκε και σταμάτησε μόνος του... Μέσα στο σπίτι πλεόν.... Αναρωτιέμαι αν φταίει το 1000. Στο μιζάρισμα το 1000 δεν κόβει το ρεύμα απο το μηχανακι. Και σκεφτομαι μήπως του κάνει ζημια εκεί. Ακόμα και τα xenon αν καμιά φορά βάλω μπροστά με ανοιχτά φώτα η μια λάμπα δεν ανάβει. Αν τα σβήσω και τα ξαναναψω απο τον διακόπτη είναι όλα μια χαρα... Υπάρχει περίπτωση να την έκανε την ζημιά αυτη ή πτώση τάσης που δέχονται τα ηλεκτρονικά της μηχανής στην εκκίνηση? Το θεωρώ υπερβολικό αλλά κάνω και τον συνηγορο του διαβόλου μήπως και δεν φταει ο συναγερμος αλλά η μηχανή!!! |
|
| |
zedar
| Θέμα: elser Κυρ Σεπ 13 2009, 11:22 | |
| Paidia evala ton elser LCD2085 poli kalos...para poli kalos... |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Κυρ Σεπ 13 2009, 17:05 | |
| - zedar έγραψε:
- Paidia evala ton elser LCD2085 poli kalos...para poli kalos...
αυτον ακριβως εχω και εγω.Θαμεινεις πολυ ευχαριστημενος!καλοριζικος. |
|
| |
zedar
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Κυρ Σεπ 13 2009, 17:06 | |
| tnx file... ws twra pragmatika eimai... exei kai idopiish ama ksexaseis kapio flash anoikto... kai alla polla vevea.. pistevw einai korifeos sinagermos |
|
| |
vag strom rider Member
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Τρι Σεπ 15 2009, 17:31 | |
| ΓΙΑ ΣΥΝΑΣΕΡΜΟ ΜΑΓΚΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ! Ο ΜΑΜΑ SUZUKI ΜΕ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ! ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ ΚΤΛ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΜΑ SUZUKI ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΛΟΔΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΦΙΣΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ! ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΤΛ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΣΥΝ/ΜΟ ΜΠΕΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ SAFE MODE ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟ ΕΧΩ 3+ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!! ΦΙΛΙΚΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ! -DL 1000 |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Τρι Σεπ 15 2009, 17:41 | |
| Βαγγέλη ποιον συναγερμό εννοείς όταν λες μαμά σουζούκι με τηλεειδοποίηση φίλε γιατί εμένα ο επίσημος αντιπρόσωπος που μου την πούλησε δεν μου μίλησε για σουζούκι αλλά για μέτα σύστεμς τον οποίο σχεδόν μου επέβαλε και όχι μόνο δεν έχει τηλεειδοποίηση αλλά δεν απενεργοποιεί κ μέσω ιμμομπιλάιζερ...φακ σιτ μάδερ φάκερ φάση δηλαδή! |
|
| |
vag strom rider Member
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Τρι Σεπ 15 2009, 22:31 | |
| |
|
| |
lefman07
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Τρι Σεπ 22 2009, 21:31 | |
| - zedar έγραψε:
Κύριοι καλησπέρα σας! Σκέπτομαι να αγοράσω και εγώ αυτό τον συναγερμό και έχω μερικες ερωτησούλες καθώς είμαι ντιπ για ντιπ άσχετος. Βρήκα τη παρακάτω σελίδα με πληροφορίες σχετικά, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Αν μπορείτε θέλω να μου πείτε τα εξής: 1) Έχει αυτός ο συναγερμός το σύστημα που σε ειδοποιεί όταν κάποιος βρίσκεται αρκετά κοντά στη μηχανή; 2) Ο τηλεχειρισμός που λέει ότι φτάνει στα 50 μέτρα είναι με εμπόδια ή χωρίς; 3) Το μπλοκάρισμα κινητήρα πότε το κάνει; 4) Αξίζει να το πάρω; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! - Κώδικας:
-
http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductDet.asp?PID=769&CatID=394&CatPosition=388 |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Τρι Σεπ 22 2009, 23:05 | |
| - lefman07 έγραψε:
- zedar έγραψε:
Κύριοι καλησπέρα σας! Σκέπτομαι να αγοράσω και εγώ αυτό τον συναγερμό και έχω μερικες ερωτησούλες καθώς είμαι ντιπ για ντιπ άσχετος. Βρήκα τη παρακάτω σελίδα με πληροφορίες σχετικά, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Αν μπορείτε θέλω να μου πείτε τα εξής:
1) Έχει αυτός ο συναγερμός το σύστημα που σε ειδοποιεί όταν κάποιος βρίσκεται αρκετά κοντά στη μηχανή; ΟΧΙ 2) Ο τηλεχειρισμός που λέει ότι φτάνει στα 50 μέτρα είναι με εμπόδια ή χωρίς; ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! 3) Το μπλοκάρισμα κινητήρα πότε το κάνει; ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ 4) Αξίζει να το πάρω; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ κΣΑΒΒΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
- Κώδικας:
-
http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductDet.asp?PID=769&CatID=394&CatPosition=388 |
|
| |
zedar
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Τετ Σεπ 23 2009, 01:40 | |
| - SOTHRHS έγραψε:
- lefman07 έγραψε:
- zedar έγραψε:
Κύριοι καλησπέρα σας! Σκέπτομαι να αγοράσω και εγώ αυτό τον συναγερμό και έχω μερικες ερωτησούλες καθώς είμαι ντιπ για ντιπ άσχετος. Βρήκα τη παρακάτω σελίδα με πληροφορίες σχετικά, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά. Αν μπορείτε θέλω να μου πείτε τα εξής:
1) Έχει αυτός ο συναγερμός το σύστημα που σε ειδοποιεί όταν κάποιος βρίσκεται αρκετά κοντά στη μηχανή; ΟΧΙ 2) Ο τηλεχειρισμός που λέει ότι φτάνει στα 50 μέτρα είναι με εμπόδια ή χωρίς; ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! 3) Το μπλοκάρισμα κινητήρα πότε το κάνει; ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ 4) Αξίζει να το πάρω; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ κΣΑΒΒΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
- Κώδικας:
-
http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductDet.asp?PID=769&CatID=394&CatPosition=388 kai exei kai poles ales leitourgies... opos na entipizeis to xiristirio tis tileidopiisis an to exeis xasei na sou kanei beep an exeis ksexasei flash anameno kai alla pola.... |
|
| |
lefman07
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Τετ Σεπ 23 2009, 17:55 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Μια τελευταία, ο συναγερμός αυτός έχει φίσες για να μπει κατευθείαν στη μηχανή ή θα κόψουμε καλώδια; Ααα και να τον πάρω απο Σαββίδη ή υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος; |
|
| |
zedar
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Παρ Σεπ 25 2009, 01:48 | |
| - lefman07 έγραψε:
- Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Μια τελευταία, ο συναγερμός αυτός έχει φίσες για να μπει κατευθείαν στη μηχανή ή θα κόψουμε καλώδια; Ααα και να τον πάρω απο Σαββίδη ή υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος;
oxi file m dn exei fisa o sinagermos... Alla min kolas ekei. |
|
| |
GUFY Member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Registration date : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Τετ Νοε 18 2009, 12:59 | |
| κι εγω ΜΕΤΑ δωρο απο τον βυνιο! πολυ καλος!εχω και στο αυτοκινητο τον ιδιο εδω & χρονια & ειναι μια χαρα! απλα πρεπει να πας πολυ κοντα το χειριστηριο για να δωσει εντολη! |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας Πεμ Απρ 22 2010, 10:51 | |
| Ρωτάω κι εδώ...Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτόν http://www.emarket.gr/item.php?id=20504413 |
|
| |
| All About Moto Alarms... Συναγερμοί Μοτοσυκλέτας | |
|