|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
plumberfx Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Aθηνα - Νεα Σμυρνη Registration date : 21/10/2008
| Θέμα: Το ειδα κι αυτο.... Τετ Ιαν 14 2009, 22:48 | |
| κατεβαινω το πρωι να παρω κατι μεσα απο την μπαγκαζιερα και βλεπω το ενα ιμαντα (χταποδι) να κρεμεται απεξω. πανω στη μαστουρα του πρωινου ξυπνηματος λεω τι βλακας ειμαι το μαγκωσα απεξω....ελα ομως που δεν ηταν ετσι. μου ειχαν ανοιξει την μπαγκαζιερα με καποιο κατσαβιδι χοντρο ή λοστο στο σημειο πανω απο την κλειδαρια και μου πηραν κρανος γαντια και μια τσαντα με εργαλεια, αλλα δεν εχω παραπονο ηταν και επιλεκτικο το παληκαρι... μου αφησε τα χταποδια, τα αδιαβροχα και κατι αλλα ψιλοπραγματα που ειχα μεσα. το συνολο μια 450αρα ευρω κερατιατικα, ευτυχως γλιτωσα την μπαγκαζιερα αλλαξα το σετ κλειδαριας με 20 ευρω. αντε μετα να πας για δουλεια..... |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Τετ Ιαν 14 2009, 23:03 | |
| ρε τί μαλάκες κυκλοφορούν στον κόσμο. Τις προάλλες διάβαζα ένα ποστ που τσίμπησαν κάτι ταπίτσες από ένα μέλος της λέσχης, μπροστά στη λέσχη. Ρε γμτ είναι να πιάσεις έναν. ΕΝΑΝ! Περαστικά φίλε... |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Τετ Ιαν 14 2009, 23:13 | |
| όντως κυκλοφορούν πολλοί μ@λ@κες. Πρέπει να προσέχουμε. Αλλά και εσύ ρε αγόρι το κράνος και τα πραγματάκια σου τα αφήνεις στην μπακαζιερα το βράδυ? Τι να πω μακάρι να του τσάκωνες και να τους έριχνες ένα καλό .... |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Τετ Ιαν 14 2009, 23:13 | |
| - man_OS έγραψε:
- ρε τί μαλάκες κυκλοφορούν στον κόσμο. Τις προάλλες διάβαζα ένα ποστ που τσίμπησαν κάτι ταπίτσες από ένα μέλος της λέσχης, μπροστά στη λέσχη. Ρε γμτ είναι να πιάσεις έναν. ΕΝΑΝ!
Περαστικά φίλε... πρώτα μετά λίγο ακόμα κ τέλος κρίμα είναι να βλέπεις το ιδρώτα σου να χάνεται άδικα! |
|
| |
deusxt Member
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 10:17 | |
| ρε παιδια ποτε πραγματα στη μπαγκαζιερα. τις περισσοτερεσ φορεσ οι τυποι δε θα κανουν καν το συναγερμο να χτυπησει.
κριμα φιλε για τα κερατιατικα. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 10:22 | |
| χμμμμ...και εγώ πολλά βράδια που είμαι φορτωμένος αφήνω το κράνος αλλά τώρα που έπεσε φως στο θέμα θα το κόψω το κακό συνήθειο..πάντως η βαλίτσα παραβιάζεται σίγουρα χωρίς να χτυπήσει ο κωλοσυναγερμός που μας βάλαν γαμώ τα μέτα σύστεμς μέσα! |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 11:30 | |
| - tazakos έγραψε:
- χμμμμ...και εγώ πολλά βράδια που είμαι φορτωμένος αφήνω το κράνος αλλά τώρα που έπεσε φως στο θέμα θα το κόψω το κακό συνήθειο..πάντως η βαλίτσα παραβιάζεται σίγουρα χωρίς να χτυπήσει ο κωλοσυναγερμός που μας βάλαν γαμώ τα μέτα σύστεμς μέσα!
Κανενας συναγερμος δεν ειναι τοσο ευαισθητος ωστε να χτυπησει με το ανοιγμα της βαλιτσας. Η κλειδαρια της βαλιτσας ανοιγει πανευκολα. Απλα μεγαλη προσοχη και ποτε πραγματα το βραδυ μεσα στην βαλιτσα. Εμενα παρολιγο να μου την κανουν 2 φορες. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 11:59 | |
| κοίτα αν δε με τρομάζαν και μου λέγαν η σουτζούκι προτείνει μέτα συστεμς κτλ κτλ θα έβαζα έναν με ραντάρ που στο παραμικρό ακόμη και πλησίασμα δίνει προειδοποιητικό και μετά κανονικό συναγερμό...από το τελεμάρκετινγκ πήρα έναν 40 ευρώ κραδασμικό για το ζιπάκι της συζήγου και ενεργοποιείται 5 φορές πιο εύκολα από τον δικό μου...απαπα δεν είναι όλοι ίδιοι το πιστεύω! |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 12:02 | |
| - GEORGARAS έγραψε:
- tazakos έγραψε:
- χμμμμ...και εγώ πολλά βράδια που είμαι φορτωμένος αφήνω το κράνος αλλά τώρα που έπεσε φως στο θέμα θα το κόψω το κακό συνήθειο..πάντως η βαλίτσα παραβιάζεται σίγουρα χωρίς να χτυπήσει ο κωλοσυναγερμός που μας βάλαν γαμώ τα μέτα σύστεμς μέσα!
Κανενας συναγερμος δεν ειναι τοσο ευαισθητος ωστε να χτυπησει με το ανοιγμα της βαλιτσας. Η κλειδαρια της βαλιτσας ανοιγει πανευκολα.
Απλα μεγαλη προσοχη και ποτε πραγματα το βραδυ μεσα στην βαλιτσα.
Εμενα παρολιγο να μου την κανουν 2 φορες. η βαλιτσα να την βγαζεις κ να την παιρνεις στο σπιτι.τσακ μπαμ.μισο λεπτο θα κανεις.για να εχεις το ..κεφαλι σου ησυχο |
|
| |
plumberfx Member
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 13:03 | |
| - MARKOS-V έγραψε:
- GEORGARAS έγραψε:
- tazakos έγραψε:
Κανενας συναγερμος δεν ειναι τοσο ευαισθητος ωστε να χτυπησει με το ανοιγμα της βαλιτσας. Η κλειδαρια της βαλιτσας ανοιγει πανευκολα.
Απλα μεγαλη προσοχη και ποτε πραγματα το βραδυ μεσα στην βαλιτσα.
Εμενα παρολιγο να μου την κανουν 2 φορες. η βαλιτσα να την βγαζεις κ να την παιρνεις στο σπιτι.τσακ μπαμ.μισο λεπτο θα κανεις.για να εχεις το ..κεφαλι σου ησυχο ενταξει δικιο εχεις αυτο κανω τωρα αλλα δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα ανοιξουν την μπαγκαζιερα... την αφηνα πανω με το λαθος σκεπτικο το οτι εαν μου κλεψουν την μηχανη η μπαγκαζιερα θα με πειραξει... ελα ομως που με ετσουξε! τελος παντων να ναι μονο αυτο. εμεις να μαστε καλα. |
|
| |
thedentist Member
Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 07/03/2008
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 15:48 | |
| Εντάξει ατυχία και εμενα μου εχουν ανοιξει τη βαλιτσα αλλα ποτε δεν εχω μεσα κατι εκτός απο ενα πανάκι. Αρα πηρε τα @@ μου. Μικρο το κακο. Κλειδαρια που βγηκες και αλλαξες η αλλαζει ολο το σύστημα? |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 17:56 | |
| - MARKOS-V έγραψε:
η βαλιτσα να την βγαζεις κ να την παιρνεις στο σπιτι.τσακ μπαμ.μισο λεπτο θα κανεις.για να εχεις το ..κεφαλι σου ησυχο Σωστά!! |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 18:06 | |
| σημερα στο ηρακλειο με κλεψανε το δεξιο πλαστικο που ειναι στα πλαγια στο σασι γ@μ@τ@ να τον πιασεις να τον πηγα στην SUZUKI και πηρα κοστος 11 ευρω |
|
| |
Space
Ηλικία : 40 Τόπος : Αθηνα - Λαμπρινη Registration date : 24/03/2008
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 19:26 | |
| |
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 22:02 | |
| - GEORGARAS έγραψε:
- Κανενας συναγερμος δεν ειναι τοσο ευαισθητος ωστε να χτυπησει με το ανοιγμα της βαλιτσας. Η κλειδαρια της βαλιτσας ανοιγει πανευκολα.
Εμένα ο δικός μου (spyball) έχει 8 επίπεδα ευαισθησίας στο αντικραδασμικό..... Άν πάνε στη βαλίτσα, θα χτυπήσει |
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 22:04 | |
| - Space έγραψε:
- kalamaria έγραψε:
- σημερα στο ηρακλειο με κλεψανε το δεξιο πλαστικο που ειναι στα πλαγια στο σασι γ@μ@τ@ να τον πιασεις να τον
Εμενα για 2η φορα μου πηραν το αριστερο Παίδες, είστε σίγουροι?? ξέρετε φαντάζομαι οτι αυτό το πλαστικό φεύγει μόνο του εύκολα...... |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 22:08 | |
| πιστευω οτι μου το κλεψανε γιατι ελεχω την μηχανη καθε μερα |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 22:35 | |
| |
|
| |
zorro889
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 22:51 | |
| |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Πεμ Ιαν 15 2009, 23:13 | |
| ερχομε αλλα εσυ κανεις 3 δουλείες που να σε βρω θα σας δω το σαββατο |
|
| |
plumberfx Member
| Θέμα: Απ: Το ειδα κι αυτο.... Παρ Ιαν 16 2009, 02:35 | |
| - TheDentist έγραψε:
- Εντάξει ατυχία και εμενα μου εχουν ανοιξει τη βαλιτσα αλλα ποτε δεν εχω μεσα κατι εκτός απο ενα πανάκι. Αρα πηρε τα @@ μου. Μικρο το κακο. Κλειδαρια που βγηκες και αλλαξες η αλλαζει ολο το σύστημα?
η μπαγκαζιερα μου ειναι givi και αλλαξα ολο το συστημα κλειδαρια μαζι με το κουμπι απασφαλισης και την πλαστικη πιαστρα που ασφαλιζει στον Ξυκη ψηλα στην Μιχαλακοπουλου 20 ευρω με την αλλαγη μαζι. |
|
| |
|