|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 14:18 | |
| - vagman έγραψε:
- Επειδή δεν το κατέχω ας κάνει κάποιος ένα screenshot την αγγελία από το car μήπως και την κατεβάσει το λαμόγιο...
εδω https://2img.net/r/ihimizer/img90/5055/arairx7.jpg |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 14:27 | |
| Στις φωτο που έχει βάλει πάντως ειναι Μ το μέγεθος του. |
|
| |
Pakkos
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 14:28 | |
| Πάντως το έχει ενα μικρό σιμαδάκι στον αεραγωγο....μάγκες χαλαρά. |
|
| |
vagman vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 14:31 | |
| Βέβαια η φώτο που έχει ο φίλος αρχικά στο πόστ του έχει διάφανη ζελατίνα, στην αγγελία παίζει φιμέ... |
|
| |
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 14:58 | |
| - vagman έγραψε:
- Βέβαια η φώτο που έχει ο φίλος αρχικά στο πόστ του έχει διάφανη ζελατίνα, στην αγγελία παίζει φιμέ...
Το οτι δεν ηξερε το νουμερο ομως δεν ειναι υποπτο; |
|
| |
Δημήτρης
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 15:10 | |
| Μακαρί να είναι αυτο φιλε.Να εχεις το νου σου στη συναντηση. Κρατα και μια πισινη, μπας και δεν εχει σχεση, αν και ενα αλλο υποπτο στοιχειο ειναι και η ημερομηνια αναρτηση αγγελιας στο car. |
|
| |
Pakkos
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 15:13 | |
| Κάπως πρέπει να ενημερωθεί ο invman,εκείνος είναι που θα μας πει αν είναι το κράνος η όχι.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 15:14 | |
| - Pakkos έγραψε:
- Κάπως πρέπει να ενημερωθεί ο invman,εκείνος είναι που θα μας πει αν είναι το κράνος η όχι..
Λογικα καποια στιγμη θα μπει και θα το δει... |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 15:26 | |
| Αν είναι δικό του ...μιλάμε για τρελή εκδρομή! πάντως δεν πιστεύω ρε παίδες να το έκλεψαν και καπάκι να το έβαλαν αγγελία....είναι τραβηγμένο.... όπως και να έχει εύχομαι να είναι....διότι αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε εκτόνωση ... _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 15:28 | |
| - morfeas έγραψε:
- Αν είναι δικό του ...μιλάμε για τρελή εκδρομή!
πάντως δεν πιστεύω ρε παίδες να το έκλεψαν και καπάκι να το έβαλαν αγγελία....είναι τραβηγμένο.... όπως και να έχει εύχομαι να είναι....διότι αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε εκτόνωση ... Αν ειναι οντως ατομα που χρειαζονται λεφτα για δοσεις κτλ τοτε δεν νομιζω να σκεφτονται τις 'συμπτωσεις' Οσο για την εκτονωση προλαβαινουμε να ερθουμε και απο αλλα μερη της Ελλαδας; |
|
| |
Vamael vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Νέα Σμύρνη-Καρυά Registration date : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 15:57 | |
| - morfeas έγραψε:
- πάντως δεν πιστεύω ρε παίδες να το έκλεψαν και καπάκι να το έβαλαν αγγελία....είναι τραβηγμένο....
όπως και να έχει εύχομαι να είναι....διότι αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε εκτόνωση ... Και όμως.... έχει τύχει σε φίλο στην ίδια περιοχή να δει το κράνος του να πουλιέται στο δρόμο από πρεζάκι την ίδια μέρα. |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 16:02 | |
| παντός θέλει προσοχή το θέμα
μακάρι να ειναι δικό σου |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 16:05 | |
| Το κρανάκι το πήρε σε τιμή ξεφτίλα από το πρεζάκι & τώρα το μοσχοπουλάει στο car για να οικονομήσει ο τύπος... |
|
| |
albertstrom Member
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 16:12 | |
| χα!!!! δεν σας το πα οτι θα το βρουμε στο car??!!! Που εισαι ρε invman??? εχουμε μαζευτει πολλοι λεμε........ βασικα τωρα που διαβαζω τα τελευταια ποστ... ρε γαμωτο, σκεφτομαι οτι μπορει αυτος που το πουλαει να μην ειναι και αυτος που το εκλεψε, αλλα καποιος που το αγορασε απο αυτον που το εκλεψε, σιγουρα σε εξευτελιστικη τιμη, αλλα μηπως η βία δεν ειναι η λυση γιατι δεν εχουμε αποδειξεις οτι ειναι ο ιδιος ο κλεφτης? απ την αλλη, αν ο Invman επιβεβαιωσει οτι ειναι το κρανος του, εγω θα πηγαινα με πολλους, και θα το του ξανα"εκλεβα". παιδια ξερω οτι δεν ειναι σωστο, αλλα απο τη στιγμη που μου εκλεψαν το κρανος, που το πηρα τοσα λεφτα, και το ξαναβρισκω, δεν με απασχολει αν αυτος που το πουλαει ειναι ο κλεφτης ή οχι, αλλα προκειμενου να παρω πισω το κρανος που μου εκλεψαν στην τελικη θα γινω εγω ο κλεφτης!! και ποσα λεφτα να το πληρωσε αυτος (αν δεν ειναι ο κλεφτης), 100 ευρω το πολυ?? χεστηκα, εγω εχω δωσει (600? 700? ουτε ξερω), το παιρνω πισω, κρανος μου ειναι, δεν με νοιαζει πως κατεληξε στα χερια αυτουνου, εγω το εχω πληρωσει, και απο τη στιγμη που το ξαναβρηκα, το παιρνω πισω, με οποιον τροπο και αν ειναι αυτο. ετσι μας καταληγουν ολα αυτα.... κλεφτες θα γινουμε για τα ιδια μας τα πραγματα... |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 16:23 | |
| Ο αποδέκτης προϊόντων εγκλήματος (κλοπής) έχει βαρύτατες ποινικές ευθύνες! Εδώ όμως δε μπορεί να αποδειχτεί τίποτα νομίζω... Οπότε, το ζητούμενο είναι να πάρει πίσω το κράνος του ο χριστιανός. Αν όντως είναι αυτό 100%, μετρήστε με +1 στη μοτοπορεία για την ειρηνική παραλαβή του κράνους... Τουλάχιστον μετά το χέσιμο που θα φάει ο τύπος, θα μετράμε -1 κλεπταποδόχο... (ή έναν εξυπνότερο ) |
|
| |
albertstrom Member
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 16:29 | |
| καλα ο αγοραστης δεν ξερουμε αν γνωριζει οτι αγορασε κλεμμενο κρανος.. καλα λες λοιπον οτι δε μπορει να αποδειχτει τιποτα δυστυχως... κι εγω μεσα για την ειρηνικη (οχι και τοσο πολυ ομως, να το παρουν το μυνημα τους) μοτοπορεια. αραγε αν παμε 10+ μηχανες, θα ξανανοιξουν ποτε μπαγκαζιερα v-strom??? |
|
| |
Pakkos
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 16:31 | |
| Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά... |
|
| |
Vamael vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Νέα Σμύρνη-Καρυά Registration date : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 16:40 | |
| Παιδιά, επειδή παίζει πολύ η αγοραπωλησία κλεμμένων κρανών στην περιοχή, δεν νομίζω ότι κάποιος που αγοράζει ένα κράνος αυτής της κατηγορίας από ένα πρεζάκι για 20-50-100 ευρώ, δεν καταλαβαίνει ότι είναι κλεμμένο ή ότι αυτός που το πουλάει δεν είναι ο ιδιοκτήτης.
Ξέρει πολύ καλά τι αγόρασε και τι συνέπειες μπορεί να έχει. |
|
| |
vs_yoshi Member
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 16:53 | |
| Δεν γνωρίζει κανένας τον invman προσωπικά να τον ενημερώσει ρε παιδιά από το τηλ να μας πει το παιδί αν είναι το δικό του; Πάντως αν γίνει η "εκδρομή" είμαι μέσα και εγώ... |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 17:15 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 17:18 | |
| Παιδια σκεφτειτε μονο τι θα γινει αν σκασουν μυτη 5-10 μηχανες. Θα το παρει το κρανος ο τυπος και θα εξαφανιστει, θα τρομαξει και το θεωρω λογικο. Και εγω αν ημουν και περιμενα καποιον και εβλεπα σχεδον την ωρα που εχω δωσει ραντεβου να ερθουν μαζεμενες μηχανες θα τρομαζα.
Γνωμη μου ειναι ειτε να περιμενετε σε μια γωνια και μολις τον πλησιασει καποιος και κραταει το κρανος στα χερια του να πατε τοτε ή να πατε κανενα μισαωρο νωριτερα απο το ραντεβου και να ειστε καπου αραχτοι με ενα καφε στο χερι και να κανετε οτι συζητατε... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 17:21 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ? στις Τρι Ιουλ 16 2013, 05:11, 2 φορές συνολικά |
|
| |
albertstrom Member
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 17:22 | |
| χαχα ετσι!! power revenge! |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 17:36 | |
| καλησπερα παιδια ενυμερωστε τον ιδιοκτητηκαι γενικος μην αργηση μην το χασει το κρανος και παει και σε 3 χερι |
|
| |
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: κλοπη κρανων Τρι Ιαν 15 2013, 17:58 | |
| προλαβενω η εχετε ξεκινησει ρε καλα δεν παιζει να πατε - παμε με μηχανεσ δεν χρειαζετε να δωσουμε στεγμα το forum λεσχη να μην υπαρχουν αντιποινα σε καθε ιδιοκτητη vstrom |
|
| |
|