|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vs_yoshi Member
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Δευ Ιαν 14 2013, 05:06 | |
| Φίλε μου μόλις τώρα το διάβαζα και ετοιμαζόμουν να διαβάσω οτι χρειάζεται αίμα κλπ και σου μιλάω ειλικρινά θα ξεκινούσα ακόμα και τώρα 5 το πρωί να έρθω και να βοηθήσω όπως μπορώ και εγώ με τη σειρά μου.Αλλά αυτό που χρειάζεται τώρα είναι δύναμη!Εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου να τελειώσει το περιστατικό με την καλήτερη δυνατή έκβαση για τον άνθρωπο και για τους δικούς του!Δύναμη φίλε!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τρι Ιαν 15 2013, 02:13 | |
| ...τι γίνεται ρε φίλε; επιδημία;; Μέσα της προηγούμενης εβδομάδας έπαθε το αυτό αδελφή κολλητού συναδέλφου, 49 ετών. Έφυγε μετά από τρεις ημέρες στην εντατική... Ξέρω, δεν είναι ότι καλύτερο να ακούς αυτές τις ώρες, αλλά πρέπει δυστυχώς να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα.. Πάντως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. υ.γ. έχω και άλλη περίπτωση στο στενό μου περιβάλλον με βαρύ εγκεφαλικό που επέζησε αλλά είναι τέτοιες οι βλάβες που ακόμα και οι στενοί συγγενείς διαστάζουν να ομολογήσουν αν τελικά θα ήταν καλύτερα να είχε φύγει παρά έτσι όπως είναι... μέχρι και το παιδί της (7 χρονών) λέει στον πατέρα ''μπαμπά δε τη θέλω αυτή τη μαμά έτσι όπως είναι'' φαντάζεσαι τώρα ψυχολογία... Τεσπα, ότι καλύτερο εύχομαι φίλε μου.. |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τρι Ιαν 15 2013, 12:19 | |
| Ντένη εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά και να έχει μια αίσια κατάληξη.Υγεία και δύναμη φίλε!! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τρι Ιαν 15 2013, 19:43 | |
| - narcissus έγραψε:
- Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την υποστήριξη τους.
Το ότι διανύει το τέταρτο 24ωρo είναι και αυτό ένα θαύμα…
Δεν θα κάνω τον θεό για το ποιος έχει σειρά, αλλά πραγματικά, δεν αξίζει αυτός ο θαυμάσιος άνθρωπος να χαθεί έτσι τόσο σύντομα…
Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους και αν έχει ακούσει η ξέρει κάποιος κάτι ας μου στείλει ένα pm
αγαπητοι φιλοι ...Δυστηχώς η Αυλαία "'επεσε" ... δεν θ αναφερθώ σε λεπτομεριες αλλα πριν λιγο μίλησα με τον Ντένη και δυστηχώς το προσφηλές πρόσωπο για το οποιο γινετε η αναφορά ..."κατέληξε "...αυριο γινεται η κηδεία ...ας ειναι ελαφρύ το χωμά .... Ντένη να εισαστε γεροι και να τη θυμόσαστε ,,,,, οι ανθρωποι πεθαίνουν οταν τους ξεχνάμε _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τρι Ιαν 15 2013, 19:52 | |
| - niksalonik έγραψε:
- narcissus έγραψε:
- Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την υποστήριξη τους.
Το ότι διανύει το τέταρτο 24ωρo είναι και αυτό ένα θαύμα…
Δεν θα κάνω τον θεό για το ποιος έχει σειρά, αλλά πραγματικά, δεν αξίζει αυτός ο θαυμάσιος άνθρωπος να χαθεί έτσι τόσο σύντομα…
Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους και αν έχει ακούσει η ξέρει κάποιος κάτι ας μου στείλει ένα pm
αγαπητοι φιλοι ...Δυστηχώς η Αυλαία "'επεσε" ...
δεν θ αναφερθώ σε λεπτομεριες αλλα πριν λιγο μίλησα με τον Ντένη και δυστηχώς το προσφηλές πρόσωπο για το οποιο γινετε η αναφορά ..."κατέληξε "...αυριο γινεται η κηδεία ...ας ειναι ελαφρύ το χωμά ....
Ντένη να εισαστε γεροι και να τη θυμόσαστε ,,,,,
οι ανθρωποι πεθαίνουν οταν τους ξεχνάμε
Ντένη κουράγιο λεβέντη μου. είναι δύσκολη η κατάσταση όταν ένας νέος άνθρωπος φεύγει τόσο ξαφνικά απ την ζωή (το έχω ζήσει 3 φορές στο πετσί μου και ξέρω καλά). στάσου βράχος δίπλα της αδερφέ. |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τρι Ιαν 15 2013, 19:59 | |
| Κουράγιο φίλε.. |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τρι Ιαν 15 2013, 20:31 | |
| Κριμα ρε γαμωτο...
Κουραγιο σε ολους σας ευχομαι, να ειστε γεροι να θυμαστε τα ευχαριστα που περασατε μαζι! |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τρι Ιαν 15 2013, 20:48 | |
| Ντενη ολες οι ευχες μας μαζι σου κουραγιο |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τρι Ιαν 15 2013, 21:23 | |
| |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τρι Ιαν 15 2013, 22:01 | |
| Αμάν ρε φιλαράκι......................... Ζωή σε λόγου σας ,να στε γεροί και να θυμάστε με αγάπη τον άνθρωπο που έφυγε.............. |
|
| |
neosos Member
Ηλικία : 48 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/01/2012
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τρι Ιαν 15 2013, 23:09 | |
| Κρίμα...κουράγιο σε όλους σας και καλή δύναμη |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τρι Ιαν 15 2013, 23:59 | |
| Είναι η πρώτη φορά που γράφω στα δυσάρεστα.... _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
costas v gold member
Τόπος : ΚΟΖΑΝΗ Registration date : 09/06/2008
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 00:08 | |
| |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 00:24 | |
| Κουραγιο αδερφε να ζησεται να τον θυμοσαστε.Οσο καποιος ειναι στο μυαλο και στη καρδια μας τοτε ειναι που γινεται πραγματικα αθανατος...Υ Π Ο Μ Ο Ν Η φιλε
|
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 01:35 | |
| ΖΩΗ ΣΕ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ 'ΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ............... ΔΩΣΕ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ. Η ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ............. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 02:03 | |
| θερμά συλληπητήρια. |
|
| |
V-Body Member
Ηλικία : 46 Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ πλέον Registration date : 23/08/2010
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 08:31 | |
| Κουράγιο καρντάση. Καλή δύναμη.Ζωή σε σας. |
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 08:34 | |
| ................ΚΟΥΡΑΓΙΟ.................. |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 08:40 | |
| |
|
| |
avato gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/09/2008
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 09:19 | |
| |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 10:08 | |
| Καλημέρα παιδιά.
Προσπαθώντας να δεις τα τις εξελίξεις όσο ποιο θετικά μπορείς, ένα θαύμα έγινε!
Μπορεί να μην καταφέραμε να κρατήσουμε τον άνθρωπο μας στην ζωή και να έχει την ποιότητα που θα έπρεπε, οικογένεια μαζεύοντας τα κομμάτια και την λιγοστή δύναμη που της απέμεινε έδωσε τη ζωή απλόχερα σε κάποιους άλλους χαρίζοντας τα όργανα…
Το μεγαλείο της αυτοθυσίας ελπίζουμε να αγαλλιάσει την ψυχή της και έχουμε την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να ζει μέσα σε κάποιους άλλους, δίνοντας την δεύτερη ευκαιρία που δεν καταφέραμε να έχουμε εμείς!
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον που έδειξαν, να είστε όλοι καλά!
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 10:25 | |
| Μπραβο Ντένη, αυτό ήταν οτι καλύτερο μπορουσατε να κάνετε μεσα στην πικρα και την στεναχώρια σας. Σιγουρα ζει μέσα από αλλα σώματα και σιγουρα η ψυχή της θα είναι πάντα κοντά σας. |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 10:28 | |
| Κανατε την καλυτερη κινηση μπορω να πω χαριζοντας τα οργανα. Ειναι δυσκολη αποφαση και θελει θαρρος και δυναμη. Μπραβο που μεσα στον πονο σας αποφασισατε κατι τετοιο!
Οπως λεει και ο ΜΙΤΣ απο πανω οσο την θα την εχετε μεσα στο μυαλο και την καρδια σας θα ζει... |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 11:14 | |
| Πολύ καλή κίνηση με θάρρος και ανθρωπιά... Ακριβώς όπως το έθεσες: "Το μεγαλείο της αυτοθυσίας ελπίζουμε να αγαλλιάσει την ψυχή της και έχουμε την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να ζει μέσα σε κάποιους άλλους, δίνοντας την δεύτερη ευκαιρία που δεν καταφέραμε να έχουμε εμείς!" |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ για ένα θαύμα! Τετ Ιαν 16 2013, 11:23 | |
| Ντενη μολις το ειδα!!
Τι να πω φιλε, μεσα στις δυσκολες στιγμες που περνουσατε νομιζω οτι πραξατε οτι καλυτερο δινοντας ζωη σε καποιους αλλους ανθρωπους..!! Θελει δυναμη ψυχης η πραξη σας..
Να ειστε γεροι να θυμαστε το προσωπο που χασατε και να ζει στην σκεψη σας.. |
|
| |
|