| Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
leonidas_dl650 gold member
| Θέμα: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Σαβ Δεκ 29 2012, 20:16 | |
| καλησπερα σε ολους... Λοιπον θα ηθελα την βοηθεια απο τους γνωστες... Ειμαι αναμεσα σε αυτο: http://www.bike-shop.gr/index.php/podilata/city-sport/author-classic-acera.html και αυτο: http://www.merida-bikes.com/el_gr/bike/2013/183/Cross_Cyclo+Cross/Crossway+20-V Απο τα χαρακτηριστικα που γραφουν μονο το βαρος μπορω να συγκρινω!!!!! Κεντρα, παρακεντρα, αποκεντρα...δεν σκαμπαζω γρι... Κατεληξα σε αυτα τα δυο μετα απο αρκετο ψαξιμο στο μεγεθος μου...(1,97cm). Γενικα τωρα δεν υπαρχουν διαθεσιμα μεγαλα μεγεθη ουτε σε kona, gt, speciallized ουτε σε KTM που κοιταξα.(Στο ελλαντα) Η χρηση που το θελω ειναι 90% για στρωτή ασφαλτο και 10% για πλακωστρωτα και τετοια... Δασος και χωμα αν θα παω μια φορα το χρονο, Αν! Για την ιστορια ειχα απο τον Μαιο ενα Author-ακι απλο χωρις αναρτηση και εκανα κατα μεσο ορο 25 χιλιομετρα καθε μερα αλλα φετος θελω να ανεβασω λιγο ρυθμους.(30-35χιλ) Αν εχετε να μου προτεινετε κατι καλο-καλυτερο ή γενικα αξιολογο μεχρι 400? , please do it... ΘΕΝΚ ΓΙΟΥ ΓΚΑϊΣ.... |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Σαβ Δεκ 29 2012, 20:41 | |
| Προταση μου και παντα σε trekking τυπο για το λογο που το θες ειναι να δεις σε ideal αυτο αξιοπιστο 100% με μεγαλες αντοχες...Παντα συμφωνα με το λογο που το θες...Α το νουμερο σου ειναι σιγουρα xl στο συγκεκριμενο μιας και εγω εχω ενα της ιδιας εταιρειας ελαχιστα κατωτερο και ειμαι 1,94 και 100 κιλακια..Αυτα...Δες το |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Σαβ Δεκ 29 2012, 20:57 | |
| Redpower ηταν μεσα στις επιλογες μου απλα σε αυτα τα λεφτα παιζουν αναρτησεις με κλειδωμα. Ασε που νομιζω οτι το megisto ειναι γυρω στα 16 κιλα. Ευχαριστω αγορινα. |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Σαβ Δεκ 29 2012, 21:02 | |
| απο οσο ξερω με κλειδωμα ειναι και του συγκεκριμενου οσο για τα 16 κιλα τι να σου πω αλουμινιο ειναι και αρκετα ελαφρυ απο οσο εχω διαπυστωσει....Δες σε ghost τοτε αλλα δεν ξερω αν παιζουν μεσα σε αυτη τη τιμη που λες.... |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Σαβ Δεκ 29 2012, 23:59 | |
| καλησπερα φιλε μου ....αν ριξεις μια ματια στην ενοτητα θα δεις οτι την τελευταια 2ετια "εκανα" δυο ποδήλατα ενα τρεκινκ κι ενα μαουντεν ...λεω "εκανα" γιατι ειμαι της αποψης να στεινω το ποδηλατο μου οπως το θελω εγώ κι οχι οπως το βγαζει η καθε εταιρια αναλογα με τι περιφερειακα θελει να το προωθησει ...ριξε λοιπον μια ματια εδω και εδω θα καταλαβεις τι εννοω και ισως βοηθηθείς .. η επιλογή ειναι υποκειμενική κι αφορα μονο εσενα ...οτι κι αν παρεις να ναι βολικό και να το ευχαριστηθείς !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
mounodoulos vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Δευ Δεκ 31 2012, 18:47 | |
| πεστε κανενα φθηνο και καλο.400- 500 για ποδηλατο ελεος |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Τρι Ιαν 01 2013, 19:12 | |
| - Adder έγραψε:
- πεστε κανενα φθηνο και καλο.400- 500 για ποδηλατο ελεος
οχι ρε ....δεν υπάρχει ελεος ....με 400 και 500 ευρω ...δεν υπάρχει κατι καλό ...τι εννοείς καλο ??? για βολτα στην πολη και φρου φρου μ αρωματα ναι γινεται και με 300.... αλλα αμα θες off road θελει βαλαντια ειδικα σε αναρτηση τροχους φρενα και σκελετο ...δηλΑΔΗ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΜΕ 600? ΣΟΥ ΣΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ...ΜΟΥΡΛΙΑ .... θελω τον οδηγο διπλα μου ...κουστουμι να ραψουμε με αλληλογραφια δεν γινεται ... η τεσπα υψος βαρος για αρχή κι απο κει και μετα αρχιζει το σεταρισμα.... υ.γ. ....εγω ετοιμο ποδηλατο της ταδε μαρκας δεν αγορασα ποτε μου κι ουτε θ αγορασω ....γνωμη μου εεεεε !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Πεμ Ιαν 03 2013, 20:41 | |
| Παιδες καλη χρονια σε ολους. Νικο δεν εχεις και αδικο, πιστευω πως η φαση με το ποδηλατο ειναι ειναι σαν τους υπολογιστες... Ειναι πολυ καλυτερο να στησεις απτην αρχη ενα μηχανημα αναλογα με τις αναγκες σου, απ' το να παρεις ετοιμο το κουτι με τα μπιχλιμπιδια που προσπαθει η καθε εταιρια να σου πλασσαρει. @Adder, Οντως πολλα φιλε μου τα λεφτα τετοιες εποχες απλα εγω το εχω λιγο το θεματακι μου με το υψος και τα κυβικα(ειμαι τροφαντο!!!) που δεν μπορουσα να παω σε ποδηλατα της "σειρας---200-300?" μιας και βγαζουν στανταρ μεγεθη σκελετων M-L οι περισσοτερες εταιριες... Θενκς παντως. |
|
| |
aetos Member
Ηλικία : 64 Τόπος : Χολαργος-Λαγονησι-Πεντελη Registration date : 12/12/2012
| Θέμα: Απ: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Σαβ Ιαν 05 2013, 11:13 | |
| Αν εχεις αρκετη υπομονη,οσο ψαχνεις τοσο πιο πολλα διαρκως θα μαθαινεις και συνεχεια θα αναθεωρεις για σωστοτερη επιλογη. Λογικο ειναι να μπερδευεσαι και να μην βρισκεις ''το ιδανικο'',ολοι μας περασαμε και περναμε τετοια φαση. Βεβαια επειδη το ψαχνω κι εγω,τα λ7 που διαθετεις ειναι πολυ λιγα,αρα πρεπει να μειωσεις λιγο τις απαιτησεις η να ανεβασεις το διαθεσιμο ποσο κτησης. Ψαχνωντας καθημερινα τις αγγελιες,ισως καποια στιγμη να πετυχεις κατι αξιολογο που να ξεχωριζει και να αξιζει τον κοπο. Οπως και ναχει μην βιαστεις και καλη επιλογη!!!
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Δευ Απρ 08 2013, 17:57 | |
| παιδες θελω να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια και ιδιαιτερα τον Νικοσαλονικιο....!!! Παρελαβα επιτελους το καμαρι και δεν ξεκολαω...(Να μας έκανε και λιγο καλύτερο καιρό...) χαρακτηριστικα: http://www.bike-shop.gr/podilata/author-stratos.html προς τους διαχειριστές: μπορείτε να κλειδώσετε το thread αφου φτυσετε το μαναρι μου... |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Δευ Απρ 08 2013, 20:23 | |
| καλοτάξιδη η authorakla ρε φιλε ...φτου φτου .φτου ...
υ.γ. ...Λεωνίδα χαιρομαι ρε συ αν βοήθησα ...να σαι καλά
υ.γ. οχι δεν κλειδώνει
εχει να πεσει πολύ "φτύσιμο" ακομη _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
|
|
| |
aetos Member
Ηλικία : 64 Τόπος : Χολαργος-Λαγονησι-Πεντελη Registration date : 12/12/2012
| Θέμα: Απ: Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! Δευ Απρ 08 2013, 23:56 | |
| Kαλοριζικο,πανεμορφο,παντα χαρες να σου προσφερει Λεωνιδα!!! |
|
| |
| Βοηθήστε με να επιλέξω.... please!! | |
|