Αλμέρο μια φορά έφαγα παραπάνω και το έκανες θέμα (όλο το βράδυ τα έβγαζα). Μπορούμε να κάτσουμε ανα 4 άτομα που πάνε τα φαγητά παρέα που θέλει το μενού και παρέα που θέλει άλλα κι έτσι βγάζουμε το λογαριασμό δίκαια(όχι σε τραπέζι μόνο 4 άτομα).Κι εγώ θέλω να φάω κάτι διαφορετικό. Επίσης αντί την κλασική Βασιλόπιτα να κάνω μια σοκολατένια καρυδόπιτα και να βάλω το φλουρί??Να το χαρούμε λίγο και το γλυκό.(χωρίς κανέλα είναι).
Τώρα που το λες, έχω καιρό να κατέβω στο χωριό μου στα Χανιά... χμμμμμμμ
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
Επίσης αντί την κλασική Βασιλόπιτα να κάνω μια σοκολατένια καρυδόπιτα και να βάλω το φλουρί??Να το χαρούμε λίγο και το γλυκό.(χωρίς κανέλα είναι).
mary τη βασιλόπιτα/σοκολατένια καρυδόπιτα θα την κρατάτε εσείς τη Κυριακή ή να τη πάρω εγώ (που πάω με το αμάξι) το Σαββάτο πηγαίνοντας στα Χανιά; σου υπόσχομαι 1ον ότι θα είμαι ήρεμος και 2ον ότι δε θα την έχω σκανάρει από πριν να δω που είναι το φλουρί
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
mary τη βασιλόπιτα/σοκολατένια καρυδόπιτα θα την κρατάτε εσείς τη Κυριακή ή να τη πάρω εγώ (που πάω με το αμάξι) το Σαββάτο πηγαίνοντας στα Χανιά; σου υπόσχομαι 1ον ότι θα είμαι ήρεμος και 2ον ότι δε θα την έχω σκανάρει από πριν να δω που είναι το φλουρί
Πω Πω ρε Σοφία, πως το πας έτσι το τουτού;
Τι οδηγάρα είσαι σύ;
εύγε , εύγε !!!!
pitsirikas Member
Ηλικία : 42 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ Registration date : 21/12/2009
το Σάββατο σχολάω 16:00 και μέχρι να έρθω σπίτι να μαγειρέψω κτλ.. η πίτα θα είναι έτοιμη απογευματάκι προς βράδυ....Οπότε θα την κρατάμε εμείς.Ευχαριστώ πάντως...
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Kαι εδω ξεκινουν οι ζορικες ερωτησεις... Ερωτηση προς τους Ηρακλειωτες αναβατες... εγω που ειμαι Αγγλος στα ραντεβου μου τι ωρα θα συναντηθουμε??? Αααα και μην αργησετε παλι βαριεμαι να περιμενω
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
τώρα μάλλον έχουμε κι άλλον στα κυβικά του πιτσιρικά!!!
φεύγουμε λοιπόν στις 09:30, είμαστε Χανιά κατλα τις 11, κανουμε το βολταρακι μας ή πίνουμε το καφεδακι μας μεχρι τις 1 και μετά πάμε να περικυκλώσουμε την ταβερνα
μη γυρίσουμε και 10 το βράδυ!!!
παππού όπως είπες, στις 11 να είναι ετοιμη η επιτροπη υποδοχής ( ξέρεις τώρα, σημαιάκια, μουσική, κοριτσάκια με λουλούδια
π.χ
Rory moderator