Νικο, μισο, καλιτσουνια, κρέας και σαλάτα θέλει 15?; Μήπως είναι πολλα; Το Μαγαζι πιο είναι; Επίσης το πρωι λέμε για Πιστα πάρκ γιαυτο οργανωθειτε. Αρχικά είχα πει για Δρακωνα μόνο με κράτηση τραπεζιού χωρίς μενού γιατι συνήθως τον πίνουμε. Οπως επίσης η διαδρομή είναι φοβερή και παει ψηλά στο βουνό με ωραία θέα. Όλα αυτά αν έχει Καλό καιρο. Δεν έχω πρόβλημα βέβαια και με ότι άλλο πούμε, απλα υπενθυμίζω.
Rory moderator
Μήτσε ξέχασες τα μισά , μετά το κυρίως πιάτο θα εχει οπως προανέφερα ψητό οτι γουστάρουμε εμείς στο φούρνο με πατάτες και ανθέλουμε και κάτι αλλοο ποείτε το να γίνει η κατα΄λληλη ετοιμασία πάντα στην ιδια τιμή μιλάμε , οσον αφορά το μαγαζί στην δρακώνα τον ντουνια΄και εκεί εχω παέι πολλές φορές ο στέλιος που το εχει είναι φίλος πιστεύω οτι καλύτερα θα περάσουμε στο μαγαζι στο λουτράκι , σας το εγγυωμαι προσωπικά !!!!!! Enyway , περιμένω τις συμμετοχές σας μέχρι τετάρτη βράδυ , αυριο δηλαδη , ο καιρός δειχνει οτι θα μας κα΄νει το χατ'ήρι για ενα καλό βολταράκι , αλλα πάντα τα αδιάβροχα μαζί , κάνουμε το βολταράκι μας και την κα΄νουμε βούρ για τον πατσά Δηλώστε λέμεεεεεεεεεεεε
Τό μενού θα περιλαμβάνει σαλάτα , καλτσούνια , πιλάφι με κρέας , και επιλέγουμε πατατες στο φούρνο μέ κρεας η μιξ γκρίλ , πατζετάκια λουκάνικα μπριζολάκια κρασί αφθονο και αναψυκτικά Τιμή εκαστος 15 ευρώ , τέλος λέμε τωραααααααααα
Ρεμάλια ειμαστε εως τώρα 19 ατομα , κλείνω το μαγαζί για 20 ατομα , ο καιρός προβλέπετε καλός χωρίς βροχές και θα παίξουμε στην πίστα το πρωί , για πείτε για το κυρίως πιάτο οι καλοφαγάδες Πατατάδα ατο φούρνο με κρέας ??? η μιξ γκρίλ ??? με πατατάκια ?
Νικόλα sorry που επεμβαίνω αλλά πρέπει ντε και καλά να έχουμε μενού και να το πούμε από τώρα; το λέω γιατί ήδη το 1ο πιάτο (πιλάφι με το κρέας) η σοφία και εγώ δε το τρώμε, φαντάσου ότι ούτε στο γάμο μας δε το αγγίξαμε, όσο αφορά τα άλλα φαγητά είμαστε ναι και όχι. πιστεύω ότι καλό είναι να μην έχουμε μενού και ο καθένας να πάρει ότι γουστάρει και προσωπικά, αν είναι εφικτό, θα ήθελα να είμαι εκτός μενού αλλά αν δε γίνεται ακολουθώ σε ότι πει η πλειοψηφία.
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Ειναι η τριτη φορα που θα το γραψω και οπως θετε παρτε το. Νικο αποψη μου ειναι να πεις του μαγαζατορα να κρατησει ενα τραπεζακι για 20 ατομα που τρωνε καλα και αυτο ειναι. Ανοιχτα θα ναι ετσι και αλλιως( Θα παμε, θα παραγγειλουμε, χρονο θα εχουμε και οποτε τα ετοιμασει, τρωμε. Ετσι και αλλιως η αρχικη ιδεα ηταν να παμε σε σουβλατζιδικο και να κοψουμε την πιτα στην εξοχη σε κανα ειδυλιακο τοπιο. Οποτε και η κρατηση τραπεζιου πολυ μας ειναι. Δεν νομιζω να τον ενοχλησει. Ετσι ο καθενας θα φαει οτι γουσταρει. Τωρα ας μιλησει και κανενας αλλος, γιατι αν ειναι μονο εμενα και του πειντερ το "προβλημα", θα το βουλωσουμε και θα φαμε την πιτα της μικιας. Πληροφοριες λενε, ετσι και αλλιως οτι ο μικιος κανει διαιτα και θα μεινει πολυ, οποτε ειμαστε κομπλε!!!!!
Οπως και να ναι, ελπιζω να μας κανει καλο καιρο και να περασουμε μπρωτα!!!!!
Rory moderator
Εντός εκτός και επί τα αυτά αλλον δεν βλέπω να δηλώνει συμμετοχή , αν και θα εχουμε Guest star κάπου εκεί .............. 20 ατομα κλείνω σταθμούς ρύθμιση
Ειναι η τριτη φορα που θα το γραψω και οπως θετε παρτε το. Νικο αποψη μου ειναι να πεις του μαγαζατορα να κρατησει ενα τραπεζακι για 20 ατομα που τρωνε καλα και αυτο ειναι. Ανοιχτα θα ναι ετσι και αλλιως( Θα παμε, θα παραγγειλουμε, χρονο θα εχουμε και οποτε τα ετοιμασει, τρωμε. Ετσι και αλλιως η αρχικη ιδεα ηταν να παμε σε σουβλατζιδικο και να κοψουμε την πιτα στην εξοχη σε κανα ειδυλιακο τοπιο. Οποτε και η κρατηση τραπεζιου πολυ μας ειναι. Δεν νομιζω να τον ενοχλησει. Ετσι ο καθενας θα φαει οτι γουσταρει. Τωρα ας μιλησει και κανενας αλλος, γιατι αν ειναι μονο εμενα και του πειντερ το "προβλημα", θα το βουλωσουμε και θα φαμε την πιτα της μικιας. Πληροφοριες λενε, ετσι και αλλιως οτι ο μικιος κανει διαιτα και θα μεινει πολυ, οποτε ειμαστε κομπλε!!!!!
Οπως και να ναι, ελπιζω να μας κανει καλο καιρο και να περασουμε μπρωτα!!!!!
συμφωνώ με τον και τον Μήτσο . Υπάρχουν πιστεύω πολλά τοπικά εδέσματα που μπορούμε να δοκιμάσουμε εκτός από βραστό και πιλάφι π.χ.
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
συμφωνώ με τον και τον Μήτσο . Υπάρχουν πιστεύω πολλά τοπικά εδέσματα που μπορούμε να δοκιμάσουμε εκτός από βραστό και πιλάφι π.χ.
σίγουρα υπάρχουν εδέσματα και σίγουρα μπορούμε να το κάνουμε κι αυτό.
έχουμε όμως 2 θεματάκια.
1. στο α la carte θα βγει αρκετά πιο ακριβά
και το σημαντικότερο
2. θα γίνει η αδικία που έχει γίνει σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις. ενώ θα πληρώσουμε όλοι εξίσου, κάποιοι εδώ μέσα , συστηματικά καταναλώνουν πολλαπλάσια ποσότητα από εμάς του υπόλοιπους !!!!!
Γιατί να πληρώνω εγώ κάθε φορά το 16βαλβιδο πηρούνι ορισμένων ;
Γιατί;
Γιατί κύριε;
sartzegian Member
Ηλικία : 53 Τόπος : ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ Registration date : 22/01/2010
Αλμέρο μια φορά έφαγα παραπάνω και το έκανες θέμα (όλο το βράδυ τα έβγαζα). Μπορούμε να κάτσουμε ανα 4 άτομα που πάνε τα φαγητά παρέα που θέλει το μενού και παρέα που θέλει άλλα κι έτσι βγάζουμε το λογαριασμό δίκαια(όχι σε τραπέζι μόνο 4 άτομα).Κι εγώ θέλω να φάω κάτι διαφορετικό. Επίσης αντί την κλασική Βασιλόπιτα να κάνω μια σοκολατένια καρυδόπιτα και να βάλω το φλουρί??Να το χαρούμε λίγο και το γλυκό.(χωρίς κανέλα είναι).