| Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο Τετ Νοε 21 2012, 12:37 | |
| Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο.(Οποιαδήποτε ομοιότητα με την πατρίδα μας είναι τυχαία ;; Φράση της Ρωσσο-Αμερικανίδας Ayn Rand AKA Alissa Zinovievna Rosenbaum (Εβραία, δραπέτης από τη Ρωσία το 1920, πήγε στην Αμερική όπου ζήτησε και της δόθηκε πολιτικό άσυλο ): "Όταν καταλάβεις, ότι για να δημιουργήσεις κάτι, πρέπει να πάρεις άδεια από κάποιον που δεν δημιουργεί απολύτως τίποτα.
Όταν καταλάβεις, ότι τα λεφτά δεν τα παίρνεις εσύ που δουλεύεις τίμια, αλλά πάνε σε αυτόν που κάνει ύποπτες δουλειές ή έχει μια θέση με μέσον.
Όταν καταλάβεις, ότι πολλοί γίνονται πλούσιοι όχι με τη δουλειά, αλλά με δωροδοκίες και κρατικά χρήματα, επειδή ελέγχουν το πολιτικό σύστημα και ότι δεν τους προστατεύουν οι νόμοι, αλλά το αντίθετο και όμως τους προστατεύεις εσύ ο ίδιος.
Όταν καταλάβεις, ότι η διαφθορά ανταμείβεται ενώ η τιμιότητα μετατρέπεται σε θυσία.
Τότε μπορείς να βεβαιώσεις, χωρίς το φόβο να κάνεις λάθος, ότι η κοινωνία σου, η πατρίδα σου, είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ". |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο Τετ Νοε 21 2012, 12:53 | |
| Η κοινωνία μου και η πατρίδα μου ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ |
|
| |
DoUdoU vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Registration date : 02/09/2009
| Θέμα: Απ: Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο Τετ Νοε 21 2012, 13:38 | |
| Η κοινωνία μου και η πατρίδα μου ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ |
|
| |
Delta.S gold member
| Θέμα: Απ: Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο Παρ Νοε 23 2012, 01:23 | |
| ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ λοιπον αφου ΔΕΝ θελουμε να καταλαβουμε τι συμβαινει γυρω μας και συνεχιζουμε να κανουμε τα ιδια πραγματα που καναμε ολα τα προηγουμενα χρονια. |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο Παρ Νοε 23 2012, 01:40 | |
| |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο Παρ Νοε 23 2012, 09:00 | |
| Πολύ καλό και πολύ μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ, είμαστε ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ αλλά να ξέρετε ότι: Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"... "...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν" "...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"... "...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."
Σειρά από προφητείες μεγάλων γερόντων της Εκκλησίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις άκουγαν και γελούσαν. Σήμερα, όλα δείχνουν να είναι τόσο κοντά σε αυτές τις προρήσεις, που μερικοί μάλιστα λένε απερίφραστα πως "όποιος διαβάζει τις προφητείες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα"!!! Διαβάζοντας τον πολύ καλό "Χασάπη", νιώθει κανείς πως ζούμε τα "γεγονότα", όπως έλεγε και ο γέροντας Παΐσιος. Γεγονότα που θα αναδείξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Γεγονότα, τα οποία θα περάσουν από τη φωτιά και το αμόνι όλους μας, μέχρις ότου φανερωθεί η αλήθεια. Τι να πιστέψει και τι να μην πιστέψει σήμερα ο Έλληνας από όλα αυτά; Τό μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει την πραγματικότητα... βλέποντας μία ανύπαρκτη κυβέρνηση. ΥΠΟΜΟΝΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο Σαβ Δεκ 01 2012, 13:01 | |
| Κάτι πιο επίσημο για να διαβάσουμε αυτές τις προφητείες εκτός απο τυχάρπαστα blogs υπάρχει? Εχει παραγίνει το κακό με αυτές τις προφητείες... Αυτά δεν είναι προφητείες! Εχει χαθεί το νόημα! Λές και βλέπεις τηλεόραση είναι! Θα μου επιτρέψεις να είμαι εξαιρετικά καχύποπτος για το αν πραγματικά υπάρχουν...
|
|
| |
mpetatzis gold member
| Θέμα: Απ: Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο Κυρ Δεκ 02 2012, 22:31 | |
| αν εννοεις παντως βιβλια με τα οσα ειπε ο πατερ παισιος μπορεις να βρεις απο σοβαρες πηγες και να τα μελετησεις.. |
|
| |
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο Δευ Δεκ 03 2012, 00:01 | |
| - andreasp έγραψε:
- Κάτι πιο επίσημο για να διαβάσουμε αυτές τις προφητείες εκτός απο τυχάρπαστα blogs υπάρχει?
Εχει παραγίνει το κακό με αυτές τις προφητείες... Αυτά δεν είναι προφητείες! Εχει χαθεί το νόημα! Λές και βλέπεις τηλεόραση είναι! Θα μου επιτρέψεις να είμαι εξαιρετικά καχύποπτος για το αν πραγματικά υπάρχουν...
τα περισσοτερα απο αυτα που ελεγε ο γεροντας παισιος ειναι απο γραπτα του πατερα Κοσμα του Αιτωλου ο οποιος ειχε μιλησει εδω και 200 χρονια για τροικα και για τα δεινα που θα εχουμε σαν εθνος... επειδη ειδα και σε αλλο ποστ οτι κοροιδευεις τον γεροντα παισιο εντελως φιλικα εσυ που δεν τα πιστευεις αυτα και φυσικα εχεις καθε δικαιωμα να το κανεις, μπορεις να αποδειξεις με αλλον τροπο οτι ειναι ψεμματα αυτα που λενε... γιατι δυστυχως νομιζω οτι εχουν αρχισει και βγαινουν οι προφητειες οσο διαφορετικα τις ερμηνευει ο καθενας μας... φιλικα παντα και χωρις να με παρεξηγησεις.... |
|
| |
| Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο | |
|