| Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
massai gold member
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Τετ Απρ 03 2013, 12:33 | |
| - n.l έγραψε:
- Σε τηλεφωνικη επικοινωνια σημερα με το καταστημα Σπηλιωτη η τιμη για το φορουμ ειναι στα 39 ευρω(εκπτωση 15%).Τα εξοδα αποστολης βαρυνουν τον αγοραστη κ αν ειναι κουριερ γυρω στα 10ευρω ή απλο ταχυδρομειο,που προτιμησα εγω,λιγο φθηνοτερα.
Πήγε προχθές ο ανηψιός από εκεί, άγνωστος μεταξύ αγνώστων και το πήρε 39. Δε νομίζω λοιπόν οτι πρόκειται για κάποια έκπτωση για το φόρουμ, αλλά ''γενικότερη'' έκπτωση στα pipercross. |
|
| |
n.l Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα Registration date : 18/04/2012
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Τετ Απρ 03 2013, 12:43 | |
| Πιθανον...Εγω με το που πηρα τηλ κ ρωτησα για το φιλτρο χωρις να πω τιποτα αλλο μου λενε:Απο το κλαμπ εισαι;39 ευρω απο 47 που εχει στο site. |
|
| |
n.l Member
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Απρ 18 2013, 18:49 | |
| To φίλτρο λαδώνεται πριν τοποθετηθεί καινούριο?Επείγον!!! |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Απρ 18 2013, 19:20 | |
| - n.l έγραψε:
- To φίλτρο λαδώνεται πριν τοποθετηθεί καινούριο?Επείγον!!!
οχι ειναι κομπλε απο εταιρεια. στο επομενο καθαρισμα ψεκασμα με λαδακι. |
|
| |
n.l Member
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Απρ 18 2013, 19:26 | |
| Μπραβο φιλος!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ |
|
| |
THS
Ηλικία : 41 Τόπος : Αλεξ/πόλη Registration date : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Μάης 23 2013, 14:11 | |
| Ασχετο κι σχετικό. Παρήγγειλα το pipercross απο spiliotis.gr με έκτωση λόγω forum στα 39 ευρά απο 44. Τελικά βγήκε 44,60 με την αντικαταβολή. Παρέλαβα, άνοιξα το κουτί και είχε λάθος φίλτρο. Λοιπόν κάπου εδώ θέλω να δώσω τα εύσημά μου για την ΑΨΟΓΗ εξυπηρέτηση που είχα αφότου ενημέρωσα για το λάθος. Με την χρέωση των μεταφορικών όλη δική τους έκαναν την αντικατάσταση και το μόνο που είχα να κάνω εγώ ήταν να παραδώσω το λάθος φίλτρο στην courier. Οχι δεν παίρνω ποσοστά απο τον Spilioti αλλα τα καλά πράγματα πρέπει να αναφέρονται. Και μιας και το post το ορίζει να πω πως το pipercross θέλει απλά εγκατάσταση και τίποτε άλλο. 22000km στο στρόμα του brother με εγκατάσταση και μόνο, χωρίς κάποια άλλη ρύθμιση και το στρόμα έγινε πιο αναπαυτικό. Αυτά τα ολίγα. |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Τρι Ιουλ 02 2013, 12:36 | |
| Σήμερα πήρα τηλέφωνο για φίλτρο στον Σπηλιώτη. Επ ευκαιρίας , είπα να τσεκάρω αν οι εκπτώσεις που μας κάνει, είναι πραγματικές. Αρχική τιμή 45,70 με το ΦΠΑ. Οταν του ειπα για εκπτωση Forum , η τιμή έγινε 38,89ευρω με το ΦΠΑ. Συνεπώς... ok! ειναι και πραγματική η έκπτωση. Μου κράτησε ένα στην άκρη, και θα πάω ή σημερα το απόγευμα ή αύριο να το πάρω. Χρειάζεται να πάρουμε και κανένα καθαριστικό και λαδάκι για το φίλτρο? |
|
| |
pisherman Member
Ηλικία : 49 Τόπος : ΓΙΩΡΓΟΣ - Αθήνα, Ηράκλειο - Κρήτης Registration date : 24/10/2011
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Τρι Ιουλ 02 2013, 13:31 | |
| - andreasp έγραψε:
- Χρειάζεται να πάρουμε και κανένα καθαριστικό και λαδάκι για το φίλτρο?
Όχι είναι έτοιμο για χρήση. Λαδάκι ή καθαριστικό θα χρειαστείς στο επόμενο service...εάν φυσικά δεν το κάνεις με σαπουνάδα η χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο λαδάκι. Πάντως πρέπει να πω και εγώ για τον Σπηλιώτη. Πήγα Σάββατο μεσημέρι να πάρω το φίλτρο από Θηθών. Δεν το είχε στο συγκεκριμένο κατάστημα. Μου βρήκε από το άλλο κατάστημα, ραντεβού μεσημεράκι στο Αιγάλεω, χέρι με χέρι παράδοση και χαρτί παρακαλώ!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Τρι Ιουλ 02 2013, 17:32 | |
| - pisherman έγραψε:
- andreasp έγραψε:
- Χρειάζεται να πάρουμε και κανένα καθαριστικό και λαδάκι για το φίλτρο?
Όχι είναι έτοιμο για χρήση.
Λαδάκι ή καθαριστικό θα χρειαστείς στο επόμενο service...εάν φυσικά δεν το κάνεις με σαπουνάδα η χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο λαδάκι.
Πάντως πρέπει να πω και εγώ για τον Σπηλιώτη. Πήγα Σάββατο μεσημέρι να πάρω το φίλτρο από Θηθών. Δεν το είχε στο συγκεκριμένο κατάστημα. Μου βρήκε από το άλλο κατάστημα, ραντεβού μεσημεράκι στο Αιγάλεω, χέρι με χέρι παράδοση και χαρτί παρακαλώ!!!!! Τι λαδάκι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω? WD40 μπας και κάνει και για εδώ? |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Τετ Ιουλ 03 2013, 09:03 | |
| |
|
| |
pisherman Member
Ηλικία : 49 Τόπος : ΓΙΩΡΓΟΣ - Αθήνα, Ηράκλειο - Κρήτης Registration date : 24/10/2011
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Τετ Ιουλ 03 2013, 12:54 | |
| - andreasp έγραψε:
- Τι λαδάκι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω? WD40 μπας και κάνει και για εδώ?
Το piper το έχω πάνω κάνα 1000 χιλιόμετρα και δεν έχω μπει στην διαδικασία του καθαρισμού για να σου πω ακριβώς. Από αυτά που είχα διαβάσει και άν δεν κάνω λάθος το WD40 δεν κάνει. Νομίζω ότι κάπου έλεγε για κάποιο ψιλό λάδι σπρέι σαν αυτά που έχουμε για την αλυσίδα (και με πάσα επιφύλαξη), αλλά δεν θυμάμαι. Πάντως το κόστος για το κιτ καθαρισμού από οτι είδα είναι περίπου 11ευρώ. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Ιουλ 04 2013, 13:33 | |
| Προσοχή στο λάδωμα του Pipercross, έχω διαπιστώσει πως αρκετοί έχουν την τάση να το πνίγουν στο λάδι... Είναι και σε συσκευασία spray το original και δεν πολυκαταλαβαίνεις πόσο πέφτει.. Χαλλλλλλαρά λοιπόν, φσιτ φσιτ και άπλωμα με μασαζάκι με το χέρι. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Ιουλ 04 2013, 14:50 | |
| - pisherman έγραψε:
- andreasp έγραψε:
- Τι λαδάκι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω? WD40 μπας και κάνει και για εδώ?
Το piper το έχω πάνω κάνα 1000 χιλιόμετρα και δεν έχω μπει στην διαδικασία του καθαρισμού για να σου πω ακριβώς. Από αυτά που είχα διαβάσει και άν δεν κάνω λάθος το WD40 δεν κάνει. Νομίζω ότι κάπου έλεγε για κάποιο ψιλό λάδι σπρέι σαν αυτά που έχουμε για την αλυσίδα (και με πάσα επιφύλαξη), αλλά δεν θυμάμαι.
Πάντως το κόστος για το κιτ καθαρισμού από οτι είδα είναι περίπου 11ευρώ.
9,5euro πήρα και το σετάκι καθαρισμού και λαδώματος του φίλτρου. Περιμένω και ένα φίλτρο βενζίνης, υγρά φρένων, και παραφλού, μαζί με τα φουσκάκια για τις δαγκάνες, και ξεκινάω. |
|
| |
IL SICILIANO Member
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Registration date : 09/04/2013
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Νοε 14 2013, 11:06 | |
| 9,5euro πήρα και το σετάκι καθαρισμού και λαδώματος του φίλτρου. Περιμένω και ένα φίλτρο βενζίνης, υγρά φρένων, και παραφλού, μαζί με τα φουσκάκια για τις δαγκάνες, και ξεκινάω.Αγόρασα από το Σπηλιώτη το φίλτρο της pipercross και το κιτ καθαρισμού και λαδώματος όμως παρατήρησα ότι το μπουκαλάκι λαδιού αν και γράφει τα ίδια ml είναι ελαφρύτερο από εκείνο του καθαρισμού,συν ότι ήταν λερωμένο το εσωτερικό(λευκό) καπάκι.Επικοινώνησα με το κατάστημα και πολύ ευγενικά μου απάντησαν να περάσω με το προιόν για να το ελέγξουν.Έχει παρατηρήσει κανένας φίλος κάτι παρόμοιο? |
|
| |
IL SICILIANO Member
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Νοε 14 2013, 11:07 | |
| - IL SICILIANO έγραψε:
.Αγόρασα από το Σπηλιώτη το φίλτρο της pipercross και το κιτ καθαρισμού και λαδώματος όμως παρατήρησα ότι το μπουκαλάκι λαδιού αν και γράφει τα ίδια ml είναι ελαφρύτερο από εκείνο του καθαρισμού,συν ότι ήταν λερωμένο το εσωτερικό(λευκό) καπάκι.Επικοινώνησα με το κατάστημα και πολύ ευγενικά μου απάντησαν να περάσω με το προιόν για να το ελέγξουν.Έχει παρατηρήσει κανένας φίλος κάτι παρόμοιο? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Νοε 14 2013, 11:08 | |
| - IL SICILIANO έγραψε:
Αγόρασα από το Σπηλιώτη το φίλτρο της pipercross και το κιτ καθαρισμού και λαδώματος όμως παρατήρησα ότι το μπουκαλάκι λαδιού αν και γράφει τα ίδια ml είναι ελαφρύτερο από εκείνο του καθαρισμού,συν ότι ήταν λερωμένο το εσωτερικό(λευκό) καπάκι.Επικοινώνησα με το κατάστημα και πολύ ευγενικά μου απάντησαν να περάσω με το προιόν για να το ελέγξουν.Έχει παρατηρήσει κανένας φίλος κάτι παρόμοιο? Τι ακριβώς να παρατηρήσει? Απλά κάποιος το είχε ανοίξει και το χρησιμοποιήσε. |
|
| |
IL SICILIANO Member
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Νοε 14 2013, 11:12 | |
| - andreasp έγραψε:
- IL SICILIANO έγραψε:
Αγόρασα από το Σπηλιώτη το φίλτρο της pipercross και το κιτ καθαρισμού και λαδώματος όμως παρατήρησα ότι το μπουκαλάκι λαδιού αν και γράφει τα ίδια ml είναι ελαφρύτερο από εκείνο του καθαρισμού,συν ότι ήταν λερωμένο το εσωτερικό(λευκό) καπάκι.Επικοινώνησα με το κατάστημα και πολύ ευγενικά μου απάντησαν να περάσω με το προιόν για να το ελέγξουν.Έχει παρατηρήσει κανένας φίλος κάτι παρόμοιο? Τι ακριβώς να παρατηρήσει? Απλά κάποιος το είχε ανοίξει και το χρησιμοποιήσε. Από το Σπηλιώτη μου απάντησαν ότι του λαδιού είναι πιο ελαφρύ, πράγμα που μου φάνηκε παράξενο. |
|
| |
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Νοε 14 2013, 11:44 | |
| δηλ. εάν είναι όλα μαμά και βάλεις pipecross θέλεις ρύθμιση βενζίνης |
|
| |
IL SICILIANO Member
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Νοε 14 2013, 16:39 | |
| - alex-vstrom έγραψε:
- δηλ. εάν είναι όλα μαμά και βάλεις pipecross θέλεις ρύθμιση βενζίνης
Με το συγκεκριμένο φίλτρο και όλα μαμά δεν ρυθμίζεις τίποτα,συνεχίζεις κανονικά όπως ήταν ρυθμισμένο από το εργοστάσιο(μου το επιβεβαίωσε ο Σπηλιώτης και ο μηχανικός μου ). |
|
| |
alex-vstrom vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚHΣ Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Πεμ Νοε 14 2013, 17:20 | |
| - IL SICILIANO έγραψε:
- alex-vstrom έγραψε:
- δηλ. εάν είναι όλα μαμά και βάλεις pipecross θέλεις ρύθμιση βενζίνης
Με το συγκεκριμένο φίλτρο και όλα μαμά δεν ρυθμίζεις τίποτα,συνεχίζεις κανονικά όπως ήταν ρυθμισμένο από το εργοστάσιο(μου το επιβεβαίωσε ο Σπηλιώτης και ο μηχανικός μου ). οκ γιατι μου επεσαν τα αυτια |
|
| |
toumpanos gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : νεα σμυρνη Registration date : 31/01/2008
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Παρ Νοε 22 2013, 13:59 | |
| Κύριοι πήγα κ εγώ χθές κ παρέλαβα pipercross φιλτράκι από Σπηλιώτη για Bandit 1250. 50€ & όταν του ανέφερα για λέσχη κτλ.. 42€, άρα ισχύει η έκπτωση. Αύριο θα γίνει η τοποθέτηση μαζί με εξάτμιση: που παραγγείλαμε από το ebay (Αποστόλη σ'ευχαριστώ που ανέλαβες όλη την διαδικασία & την πληρωμή ) να σαι καλά για το δώρο σου.. 435.00€ τιμή Ελλάδος .. 290.00€ με τα μεταφορικά από Ισπανία.. |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Παρ Νοε 22 2013, 20:15 | |
| Παναγιώτη καλορίζικο το κανονάκι λέμε! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Δευ Απρ 28 2014, 10:25 | |
| Παιδια αυτη την φλατζουλα που εχει το μαμα φιλτρο, επρεπε να την βαλω στο pipercross? |
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Δευ Απρ 28 2014, 10:44 | |
| |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Γνώμες για Pipercross φίλτρο αέρος; Δευ Απρ 28 2014, 12:05 | |
| |
|