Θέμα: Απ: ac dc live in greece Τρι Μαρ 10 2009, 08:26
JEFFakhs έγραψε:
paitos έγραψε:
JEFFakhs έγραψε:
paitos έγραψε:
Xωρις να θελω να σας ξενερωσω, ενημερωθειτε οτι και η πανελληνια θα γινει εκεινο το σ/κ λογο ευρωκλογων
Ποια......"πανελλήνια"???
Ξεφευγουμε απο το θεμα αλλα...... Δεν εχω αποφασισει τι θα κανω φετος, μιας και δεν βλεπω κανενα για το 36ωρο, με βλεπω πανελληνια παλι φετος
ΠΟΥ,ΠΩΣ,ΠΟΤΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ?!?!? Έχει αναφέρει κανείς κάτι? Ούτε στο site της λέσχης έχω δει κάτι!!! Αν ισχύει πάντως κάτι τέτοιο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το "κουμπώνω" με τους AC/DC μιας και θα είμαι έτσι κι αλλιώς επάνω!!
info εδω http://www.lemot.gr/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=178 σιγουρα θα πανε κι αλλοι απο Χανια και Ηρακλειο, θα τα πουμε απο κοντα
Rory moderator
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Τρι Μαρ 10 2009, 11:11
Ξερει καποιος εχουν μεινει εισητηρια των AC DC ?
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Σαβ Μάης 23 2009, 11:02
ΕΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!
Rory moderator
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Σαβ Μάης 23 2009, 11:44
Και εγω κανω παγοθεραπεια καθε μερα μημπως και προλαβω !!!!!!!!!
Θέμα: ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ??? Πεμ Μάης 28 2009, 10:27
Παιδια, θα δωσουμε κανα ραντεβου να ειμαστε ΟΛΟΙ μαζι η θα πατε χυμα και αν βρεθουμε κατα τυχη? Εγω λεω να δωσουμε κανα ραντεβου να συναντηθουμε εκει απ εξω και να ειμαστε παρεακι δυνατο... Τι λετε?
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Πεμ Μάης 28 2009, 10:51
εγώ είμαι μέσα να βρεθούμε όλοι μαζί. Ώρα και μέρς να κανονίσουμε!!!!
Rory moderator
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Πεμ Μάης 28 2009, 14:29
RIDE ON (1976) (1976) (Young, Young, Scott) (Young, Young, Scott) It's another lonely evening Είναι άλλο μοναχικό βράδυ And another lonely town Και μια άλλη μοναχική πόλη But I ain't too young to worry Αλλά δεν είναι πάρα πολύ μικρά για να ανησυχείς And I ain't too old to cry Και δεν είναι πολύ γέρος για να κλάψει When a woman gets me down. Όταν μια γυναίκα γίνεται με κάτω. Got another empty bottle Έχεις άλλο άδειο μπουκάλι And another empty bed Και ένα άλλο άδειο κρεβάτι Ain't too young to admit it Δεν είναι πολύ μικρός για να το παραδεχτεί And I'm not too old to lie Και δεν είμαι πολύ γέρος για να βρίσκονται I'm just another empty head. Είμαι απλά ένας άδειο κεφάλι. That's why I'm lonely Γι 'αυτό είμαι μοναχικός I'm so lonely Είμαι τόσο μοναχικό But I know what I'm gonna do - Αλλά ξέρω τι θα κάνεις είμαι -- I'm gonna ride on Θα είμαι για βόλτα Ride on Ride για Ride on Ride για Standing on the edge of the road Μόνιμη στην άκρη του δρόμου Ride on Ride για Thumb in the air Thumb στον αέρα Ride on Ride για One of these days Μία από αυτές τις μέρες Ride on Ride για I'm gonna change my evil ways Είμαι κακό θα μου αλλάξουν τρόπους Ride on Ride για Till then I'll just keep riding on. Μέχρι τότε θα κρατήσει μόνο για ιππασία. Broke another promise Σπασμένο άλλη υπόσχεση And I broke another heart Και μου έσπασε άλλη καρδιά But I ain't too young to realize Αλλά δεν είναι πάρα πολύ μικρά για να συνειδητοποιήσουν That I ain't too old to try Αυτό εγώ δεν είναι πολύ γέρος για να δοκιμάσετε Try to get back to the start Προσπαθήστε να επιστρέψουμε στην αρχική And it's another red light nightmare Και είναι άλλο κόκκινο φως εφιάλτη Another red light street Άλλο ένα κόκκινο φως του δρόμου And I ain't too old to hurry Και δεν είναι πολύ γέρος για να βιαστούμε Cause I ain't too old to die Γιατί δεν είναι πολύ γέρος για να πεθάνουν But I sure am hard to beat. Αλλά είμαι σίγουρος ότι σκληρά για να νικήσει. But I'm lonely Αλλά είμαι μοναχικός God I'm lonely Θεού είμαι μοναχικός What am I gonna do - Τι θα κάνω -- Ride on Ride για Ride on Ride για Got my self a one way ticket Got μου αυτό τον τρόπο ένα εισιτήριο Ride on Ride για Ride on Ride για Going the wrong way Πηγαίνοντας προς λάθος κατεύθυνση Ride on Ride για Gonna change my evil ways Θα αλλάξω το κακό τρόπους Ride on Ride για One of these days Μία από αυτές τις μέρες One of these days Μία από αυτές τις μέρες Ride on Ride για Ride on Ride για Gonna ride on Θα βόλτα για Ride on Ride για Looking for a truck Ψάχνετε για ένα φορτηγό Ride on Ride για Ride on Ride για Keep on riding Κρατήστε για ιππασία Riding on and on and on and on and on and on and on and on and on Και για την οδήγηση σε και και και και και και και για Ride on Ride για Ride on Ride για Gonna have my self a god time Θα έχουμε ένα θεό μου αυτο χρόνο Ride on Ride για Oh yea Ω ναί Ride on Ride για Ride ride ride Ride ride ride Ride on Ride για One of these days Μία από αυτές τις μέρες Ride on Ride για One of these days Μία από αυτές τις μέρες SQUEALER Φωνάζων
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 00:44
οι "γέροι" ήταν καταπληκτικοί!!!! απίστευτη συναυλία....μόνο που ο ήχος πέραν του μέσου της αρένας ήταν απαράδεκτος.....
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 01:11
πράγματι ήτανε απίστευτη . είχαμε να χτυπηθούμε ετσι απο τα 17 καταπληκτική συναυλία θα σας ανεβάσω και φώτο να δείτε και ότι βιντεακι κατάφερα να τραβήξω γιατί έπεσε πολύ ξύλο λέμε .
jsrory
Ηλικία : 47 Τόπος : περιστερι Registration date : 01/11/2008
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 01:43
δεν υπαρχουν λογια για οτι ειδαμε σημερα .....
man_OS gold member
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 01:51
είδατε; τελικά η εφηβεία δεν είναι τόσο μακριά
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 02:07
man_OS έγραψε:
είδατε; τελικά η εφηβεία δεν είναι τόσο μακριά
keros gia foto etimastite se ligo tis anebazo
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 02:30
.
τα βιντεακια λόγο υπερβολικού σπρωξίματος θα μονταριστούν και θα ανεβεί σε ένα .
AC-DC LIVE ATHENS
[b]
man_OS gold member
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 10:52
ευγε αγόριμ εύγε. HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGHWAY TO HEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
Θέμα: ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ!!!! Παρ Μάης 29 2009, 10:56
30 Χρονια περιμεναμε να δουμε αυτη την μπαντα στην Ελλαδα... 30 Χρονια αναμονης για ενα συγκροτημα που για μενα εχει θεσει ενα ιδιαιτερο στυλ "μεταλα" και εχει δημιουργησει πολυ μεγαλη επιρροη στη ροκ μουσικη... Μπορω να γραψω αρκετα μετρια πραγματα που ειδα χθες σε ολη την διοργανωση, απο την παραγωγο εταιρια, τον ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ χωρο για συναυλιες τετοιου ειδους, την δυσκολια μετα απο ενα σημειο αποδοσης της φωνης, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΚΡΑ και ΑΣΗΜΑΝΤΑ μπροστα σε αυτο ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ!!! Απο την εφηβεια και οταν ειχα δει ενα απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ, κατ εμε, videos της Μεταλ σκηνης, το THUNDERSTRUCK ειχα φανταστει τον εαυτο μου να ειμαι μεσα σε αυτο το κλουβι και να τραγουδαω στο ρεφραιν του.... ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑ... ΧΘΕΣ ΞΑΝΑΝΙΩΣΑ... Η κ@υλα του κοσμου ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Νομιζω οτι μεταδωσαμε οτι καλυτερο μπορουσαμε σε αυτη την μπαντα που την ειχαμε απωθημενο ΟΛΟΙ! Ευχαριστω πολυ τον Θεουλη που με αξιωσε να τους δω απο κοντα και να νοιωσω αυτα τα ξεχωριστα συναισθηματα που ειχα χθες... Να ευχαριστησω και τα φιλαρακια απο εδω που ειμασταν μαζι και τα καναμε ΠΟΥΤ@Ν@ στην κυριολεξια.... Εκαθαριση τοπιου καναμε... ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ... στα παλια κομματια ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΑΜΕ ΤΗ ΓΗ!!! ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και τραγουδουσαμε και για τον Bon που ειχε φυγει προορα... ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ... ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ... ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ!
man_OS gold member
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 11:10
α ρε τζόν... Πώς φτάσαμε σπίτι δεν ξέρω, εγώ δεν μπορούσα να κατεβάσω τα πόδια μου στα φανάρια Στα παλιά κομμάτια όντως δεν πατούσαμε στη γη και ευτυχώς που παίζανε και κανα κομμάτι από το καινούριο τους άλμπουμ για να πάρουμε καμια ανάσα και να μην πάθουμε καρδιακή προσβολή... Είχα να χοροπηδήσω έτσι από τον μεγάλο προηγούμενο σεισμό
Rory moderator
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 13:31
Μπραβο ρε λεβεντιες , νασται να ροκαρετε , και να περνατε καλα !!!!!!
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 17:44
man_OS έγραψε:
Είχα να χοροπηδήσω έτσι από τον μεγάλο προηγούμενο σεισμό
........U..........SHOOOOOOKKKKKKKKK ME AAAAAALLLLL NIIIIIIGHTTTTTTT LOOOOOOOOOONG!!!!
ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ!!!!!!!
Φίλε man_OS, αν κρίνω απο τις φωτό, πρέπει να είμασταν ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στην αρένα αλλά δεν βρεθήκαμε τελικά!!!
Υ.Γ. Περιμένω την ''used'' πενούλα απο Angus απο το αδερφάκι που ήταν backstage να την βαλσαμώσω!!!
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 17:57
μπράβο παίδες...ετσι μας θέλω ....ορίστε κι απο δώ..
ανοίξαμε και σας περιμένουμε
[img] [/img]
το banner δεν αναρτήθηκε απο εμένα αλλα απο την klikateam των βορείων (μιχάλης & σια vstromers) (δεν ειμαι και τοσο ψωνάρα για να θεωρώ τον εαυτό μου "ενα και μοναδικό") Tον Ιούνιο θα διοργανώσουμε μια βραδιά μουσικής . Το πάρτυ θα γίνει στο Borome.
The North Hellas V-Stromers organize music evening in June, Guest star dj niksalonik and Rory
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
man_OS gold member
Θέμα: Απ: ac dc live in greece Παρ Μάης 29 2009, 18:40
JEFFakhs έγραψε:
man_OS έγραψε:
Είχα να χοροπηδήσω έτσι από τον μεγάλο προηγούμενο σεισμό
........U..........SHOOOOOOKKKKKKKKK ME AAAAAALLLLL NIIIIIIGHTTTTTTT LOOOOOOOOOONG!!!!
ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ!!!!!!!
Φίλε man_OS, αν κρίνω απο τις φωτό, πρέπει να είμασταν ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στην αρένα αλλά δεν βρεθήκαμε τελικά!!!
Υ.Γ. Περιμένω την ''used'' πενούλα απο Angus απο το αδερφάκι που ήταν backstage να την βαλσαμώσω!!!