|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Σαβ Οκτ 13 2012, 12:02 | |
| |
|
| |
Kostas_Ath Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΓΛΥΦΑΔΑ - ΜΑΝΤΟΥΔΙ Registration date : 26/09/2012
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Παρ Οκτ 19 2012, 16:35 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Κυρ Οκτ 28 2012, 15:10 | |
| όχι δεν το έχω πάρει ακόμα |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Κυρ Οκτ 28 2012, 15:19 | |
| το κρανάκι γαμεί, κυρίως για καλοκαιρινοψιλοφθινοπωρινό. Θα το τσιμπήσω κι εγώ προς το καλοκαίρι, γιατί ζέστη και schuberth δεν συμβαδίζουν! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 10:12 | |
| καλημέρα παιδιά μάλλον πάω τελικά γιαυτό το κράνος κάνα σχόλιο γιαυτό η αγορά θα γίνει από το moto market
http://www.toofast.gr/showprod.php?id=662 |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 10:36 | |
| αμα το θέλετε για τη ζέστη, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ. Πάρτε κάτι χρωματιστό αν όχι άσπρο, ή ασημί ή κάτι τέλος πάντων, αλλά αυτό με τα μαύρα κράνη το καλοκαίρι είναι χαζό πράμα... Αν κάποιος το θέλει μαύρο, αυτό στη φωτογραφία είναι μαύρο ματ, ε, μην το πάρει. Το μαύρο ματ της Caberg είναι από ένα άθλιο υλικό που χαράζει, με τον καιρό αρχίζει και κολλάει σαν UHU που δεν έχει στεγνώσει καλά και γενικώς ούτε να το βλέπεις είναι ούτε να το αγγίζεις... και όταν βραχεί γίνεται τρανσφόρμερ και παίρνει ένα χρώμα άσπρο της μύξας... δεν κάνω πλάκα, παθών και μαθών. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 11:17 | |
| - mikios έγραψε:
- αμα το θέλετε για τη ζέστη, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ. Πάρτε κάτι χρωματιστό αν όχι άσπρο, ή ασημί ή κάτι τέλος πάντων, αλλά αυτό με τα μαύρα κράνη το καλοκαίρι είναι χαζό πράμα...
Αν κάποιος το θέλει μαύρο, αυτό στη φωτογραφία είναι μαύρο ματ, ε, μην το πάρει. Το μαύρο ματ της Caberg είναι από ένα άθλιο υλικό που χαράζει, με τον καιρό αρχίζει και κολλάει σαν UHU που δεν έχει στεγνώσει καλά και γενικώς ούτε να το βλέπεις είναι ούτε να το αγγίζεις... και όταν βραχεί γίνεται τρανσφόρμερ και παίρνει ένα χρώμα άσπρο της μύξας... δεν κάνω πλάκα, παθών και μαθών. για το agv k4 τι εχεις να πεις γιατι παω γιαυτο σημερα |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 11:56 | |
| - mikios έγραψε:
- και όταν βραχεί γίνεται τρανσφόρμερ και παίρνει ένα χρώμα άσπρο της μύξας... δεν κάνω πλάκα, παθών και μαθών.
ζωγράφισες πάλι....! ...και που 'σαι.... ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!! να σε χαιρόμαστε! |
|
| |
jealous guy
Registration date : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 12:06 | |
| Εγώ έχω κακή εμπειρία με κράνος που έχει αυτή τη φυμέ ζελατίνα (σαν γυαλιά ηλίου). Το πρόβλημα είναι ότι το κράνος βουίζει τρομερά από το μηχανισμό της εσωτερικής ζελατίνας. |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 12:17 | |
| - apostolis έγραψε:
- mikios έγραψε:
- αμα το θέλετε για τη ζέστη, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ. Πάρτε κάτι χρωματιστό αν όχι άσπρο, ή ασημί ή κάτι τέλος πάντων, αλλά αυτό με τα μαύρα κράνη το καλοκαίρι είναι χαζό πράμα...
Αν κάποιος το θέλει μαύρο, αυτό στη φωτογραφία είναι μαύρο ματ, ε, μην το πάρει. Το μαύρο ματ της Caberg είναι από ένα άθλιο υλικό που χαράζει, με τον καιρό αρχίζει και κολλάει σαν UHU που δεν έχει στεγνώσει καλά και γενικώς ούτε να το βλέπεις είναι ούτε να το αγγίζεις... και όταν βραχεί γίνεται τρανσφόρμερ και παίρνει ένα χρώμα άσπρο της μύξας... δεν κάνω πλάκα, παθών και μαθών.
για το agv k4 τι εχεις να πεις γιατι παω γιαυτο σημερα τιμια κρανη τα agv , πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και εσωτερικο , μειονεκτημα τους ο θορυβος. αν θα σου κατσει καλα στο κεφαλι παντως δυσκολα θα αλλαξεις εταιρεια. |
|
| |
chefbf vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 51 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 29/02/2008
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 15:23 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- apostolis έγραψε:
- mikios έγραψε:
Αν κάποιος το θέλει μαύρο, αυτό στη φωτογραφία είναι μαύρο ματ, ε, μην το πάρει. Το μαύρο ματ της Caberg είναι από ένα άθλιο υλικό που χαράζει, με τον καιρό αρχίζει και κολλάει σαν UHU που δεν έχει στεγνώσει καλά και γενικώς ούτε να το βλέπεις είναι ούτε να το αγγίζεις... και όταν βραχεί γίνεται τρανσφόρμερ και παίρνει ένα χρώμα άσπρο της μύξας... δεν κάνω πλάκα, παθών και μαθών.
για το agv k4 τι εχεις να πεις γιατι παω γιαυτο σημερα τιμια κρανη τα agv , πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και εσωτερικο , μειονεκτημα τους ο θορυβος. αν θα σου κατσει καλα στο κεφαλι παντως δυσκολα θα αλλαξεις εταιρεια. γιαννο μην λες βλακιεσ δεν εχει θόρυβο εχθές παρέλαβα και το δικό μου κράνος το ανοιγομενο της AGV και είναι απίστευτο κράνος σε σχέση με το scorpion που είχα |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 18:52 | |
| - chefbf έγραψε:
- σαλιγκάρι έγραψε:
- apostolis έγραψε:
- mikios έγραψε:
για το agv k4 τι εχεις να πεις γιατι παω γιαυτο σημερα τιμια κρανη τα agv , πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και εσωτερικο , μειονεκτημα τους ο θορυβος. αν θα σου κατσει καλα στο κεφαλι παντως δυσκολα θα αλλαξεις εταιρεια. γιαννο μην λες βλακιεσ δεν εχει θόρυβο εχθές παρέλαβα και το δικό μου κράνος το ανοιγομενο της AGV και είναι απίστευτο κράνος σε σχέση με το scorpion που είχα χαγιουλη .......4,5 χρονια με agv ειμαι (stealth και τωρα horizon) οτι ειναι καταπληκτικα κρανη το γνωριζω καλα...........αλλα θορυβο εχουν που να χτυπας τον κολο σου κατω , οχι τρελο , προσωπικα ανεκτο. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 20:43 | |
| αδεφρια το πήρα το κρανακι ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει απλά με την πρώτη ματιά είναι τέλειο το AGV K4 EXPLORER σε μαύρο |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 21:23 | |
| - apostolis έγραψε:
- αδεφρια το πήρα το κρανακι ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει απλά με την πρώτη ματιά είναι τέλειο το AGV K4 EXPLORER σε μαύρο
καλοφορετο Αποστολη!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 21:26 | |
| |
|
| |
vs_yoshi Member
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Τετ Νοε 14 2012, 23:39 | |
| Μεγιές και αχρείαστο να ναι! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Πεμ Νοε 15 2012, 00:39 | |
| Μεγειά, καλοφόρετο και αγρατζούνιστο! |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Πεμ Νοε 15 2012, 01:35 | |
| καλοφόρετο...! φωτογραφία...? |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Κυρ Δεκ 09 2012, 15:33 | |
| - apostolis έγραψε:
- αδεφρια το πήρα το κρανακι ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει απλά με την πρώτη ματιά είναι τέλειο το AGV K4 EXPLORER σε μαύρο
ποσο κ απο που? |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Κυρ Δεκ 09 2012, 15:53 | |
| θα βάλω και φώτο και εντυπώσεις καλές πολύ καλά κάθεται στο κεφάλι αλλά κάνει λήγω θόρυβο που εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί
260 από μότο μάρκετ |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Κυρ Δεκ 09 2012, 16:21 | |
| - mikios έγραψε:
- Το μαύρο ματ της Caberg είναι από ένα άθλιο υλικό που χαράζει, με τον καιρό αρχίζει και κολλάει σαν UHU που δεν έχει στεγνώσει καλά και γενικώς ούτε να το βλέπεις είναι ούτε να το αγγίζεις... και όταν βραχεί γίνεται τρανσφόρμερ και παίρνει ένα χρώμα άσπρο της μύξας... δεν κάνω πλάκα, παθών και μαθών.
Όλα τα μαύρα ματ κ γενικά τα ματ είναι υπερευαίσθητα. Τα γυαλιστερά βερνίκια είναι πολύ πιο ανθεκτικά. |
|
| |
kerneld Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Γλυκά Νερά - ΑΘΗΝΑ Registration date : 10/08/2011
| Θέμα: Απ: ΚΡΑΝΟΣ GABERG EGO Δευ Δεκ 10 2012, 13:18 | |
| Απoστόλη, το έψαξες καλά/διεξοδικά? Γιατί έχω την εντύπωση ότι το πήρες ακριβά.
Ο γερμανός (fc-moto) έχει την συγκεκριμένη σειρά περί τα ?100 φτηνότερα (αν και έχει ξεστοκάρει αρκετά μεγέθη σε συγκεκριμένα σχέδια). Το megastockbazaar το έχει σε προσφορά στα ?205. Εγώ με 228,00 (τελική με τα μτφ) πήρα το AGV-T2 Shade (τα Τ2 τα έχει με 60% έκπτωση).
Καλοφόρετο πάντως και κυρίως αγρατζούνιστο. |
|
| |
|