πιο κοντά έλεγα εγώ μήτσο. (πάμε και πλαταμώνα όπως λες) σου εξήγησα τους λόγους! πιο κοντά, να έρθει καλύτερα και κανένας από τους άλλους, που έχουν πιο πολλές υποχρεώσεις πάμε και κυριακή αν είναι.... βλέπουμε τον καιρό και πράττουμε ανάλογα
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
Φωτεινε??????? αν μου φερεις δουλεια στα πληρωνω ολα εγω στην εκδρομη ...
εσύ μακάρι να μείνεις άνεργος και ας μην ξαναπάω εκδρομή
δίας έγραψε:
Καλησπέρες!!!!
θα κανονίσουμε την τρίτη στον καφέ για εκδρομούλα κοντινή όποιος θέλει να ακολουθήσει είναι ευπρόσδεκτος!
Υ.γ Φωτεινέ, καταλαβαίνω
ο.κ Δημήτρη μπορεί και να είμαι έτοιμος από το μηχανάκι.
περα απο την πλακα μακαρι να μεινω ανεργος φιλε μου και δεν με πειραζει ...
αλλα μακαρι να εμενα ανεργος χρονια πριν και να μην υπηρχε η δουλεια αυτην , για να ειχαμε ολοι μας τα αγαπημενα μας προσωπα κοντα ...
Kαλημέρα στην παρέα. Για να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα στα παραπάνω γραφώμενα ,σας παραθέτω ενα σχετικό χιουμοριστικό βιντεάκι που πολύ μου άρεσε οταν το είδα. https://youtu.be/QFliATtukkg Στο 03:50 είναι όλα τα λεφτά.
Καλά να είμαστε όλοι παίδες.
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
Φωτεινε??????? αν μου φερεις δουλεια στα πληρωνω ολα εγω στην εκδρομη ...
εσύ μακάρι να μείνεις άνεργος και ας μην ξαναπάω εκδρομή
δίας έγραψε:
Καλησπέρες!!!!
θα κανονίσουμε την τρίτη στον καφέ για εκδρομούλα κοντινή όποιος θέλει να ακολουθήσει είναι ευπρόσδεκτος!
Υ.γ Φωτεινέ, καταλαβαίνω
ο.κ Δημήτρη μπορεί και να είμαι έτοιμος από το μηχανάκι.
περα απο την πλακα μακαρι να μεινω ανεργος φιλε μου και δεν με πειραζει ...
αλλα μακαρι να εμενα ανεργος χρονια πριν και να μην υπηρχε η δουλεια αυτην , για να ειχαμε ολοι μας τα αγαπημενα μας προσωπα κοντα ...
Kαλημέρα στην παρέα. Για να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα στα παραπάνω γραφώμενα ,σας παραθέτω ενα σχετικό χιουμοριστικό βιντεάκι που πολύ μου άρεσε οταν το είδα. https://youtu.be/QFliATtukkg Στο 03:50 είναι όλα τα λεφτά.
Καλά να είμαστε όλοι παίδες.
Καλησπερα ... ειναι απο τα βιντεακια που εχω πεθανει στα γελια οντως ...