| ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Παρ Αυγ 24 2012, 16:47 | |
| Περαστικά φίλε μου, ποτέ ξανά... |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Παρ Αυγ 24 2012, 18:23 | |
| Περαστικά σου εύχομαι φίλε.... αφού εσυ είσαι καλά τα σίδερα γίνονται πάλι καινούργια...! |
|
| |
alexzio Member
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Σαβ Αυγ 25 2012, 04:08 | |
| |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Σαβ Αυγ 25 2012, 11:02 | |
| Μονο που βλεπω τις εικόνες μου σπαραζει η καρδιά Απο την άλλη ευτυχώς ήσουν ψυχραιμος και αφησες την μηχανη πριν καρφωθεις πανω στο αμάξι Εγώ στην θέση σου πραγματκά φοβαμαι οτι θα την κρατουσα μεχρι τέλος (ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ) Περαστικά και όλα θα φτιάξουν |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Σαβ Αυγ 25 2012, 11:13 | |
| |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Σαβ Αυγ 25 2012, 11:29 | |
| Είναι κάπως να βλέπεις το μεράκι σου να είναι σε αυτή την κατάσταση αλλά είμαι σίγουρος ότι θα την επαναφέρεις και θα την χαίρεσαι πάλι όπως πρώτα. |
|
| |
DiverStrom Member
Ηλικία : 42 Τόπος : Σέρρες - Ασπροβάλτα Registration date : 02/04/2011
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Σαβ Αυγ 25 2012, 13:33 | |
| ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ... Τέτοια ανευθυνότητα από ορισμένους οδηγούς - τι να πω. Γρήγορα να αναρρώσεις αγαπητέ μου και σύντομα να ξεπεράσεις το ψυχολογικό στρες που σου δημιουργήθηκε !! Με το καλό να ξαναφτιάξεις την αγαπημένη σου μηχανή !!!!!!!!!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, |
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Σαβ Αυγ 25 2012, 17:57 | |
| Περαστικα φιλε μου και ποτε ξανα.
Αφου εισαι εσυ καλα ολα τ αλλα γινονται μην στεναχωριεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Σαβ Αυγ 25 2012, 20:54 | |
| Περαστικα και ποτε ξανα.. Πρωτα απ' ολα η υγεια σου, τα υπολοιπα, σιδερα ειναι και πλαστικα..
|
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Σαβ Αυγ 25 2012, 21:13 | |
| Αλέξανδρε, περαστικά & αγύριστα να είναι. Κοίτα την υγεία σου πρώτα & μόλις μπορέσεις, την μηχανή θα την φτιάξεις όπως ήταν ή & ακόμη καλύτερη!!! |
|
| |
V@GGOS
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Κυρ Αυγ 26 2012, 03:35 | |
| Περαστικά σου φίλε! Αφού είσαι καλά εσύ, θέμα χρόνου είναι να γίνει καλά και η μηχανή. |
|
| |
nikosdll Member
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Κυρ Αυγ 26 2012, 08:47 | |
| Kαλημέρα και περαστικά εύχομαι, μην στεναχωριέσαι περισσότερο από όσο απαιτεί η περίσταση. Υγεία πάνω από όλα, χωρίς αυτή όλα είναι ανέραστα. Μεγάλη προσοχή για τους υπόλοιπους εμάς και όσο το δυνατόν αμυντική οδήγηση με χαμηλές ταχύτητες διότι έχουν τρομακτική ΑΥΞΗΣΗ τα ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ-ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ φάρμακα και οι περισσότεροι είναι βουτηγμένοι στα προβλήματα με τα χρέη κ.τ.λ. και όλη αυτή την ζοφερή κατάσταση το μαυλό τους ΜΟΝΟ στο τιμόνι δέν είναι. Είχα πάντα την απορία με τόση κίνηση και βιασύνη που υπάρχει στους δρόμους αυτής της πόλης θαρρείς ότι όλοι έχουν κάποια δουλειά σημαντική και τρέχουν να την προλάβουν και έχουμε ξεσκιστεί στην αναδουλειά στην ανεργία και στην απομόνωση, δέν κατάλαβα ποτέ γιατί τρέχουν. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ να σαι καλά και σύντομα πάλι αναβάτης. [u] |
|
| |
alexzio Member
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Πεμ Αυγ 30 2012, 05:43 | |
| με μεγαλη μου λυπη χθες εμαθα οτι τελικα το μηχανακι εχει παρει σασι...................................... πραγμα που το καθιστα μη επισκευασιμο πια... τωρα πρεπει να δω πως θα βγαλω τα πραγματα μου πρωτα και να βαλω τα μαμα χωρις να εχει προβλημα η ασφαλιστικη ή ο πραγματογνωμωνας... γιατι μου ειπαν οτι δεν πρεπει να βγει κατι απο επανω... ειχα ασχημο προαισθημα για ολο αυτο ρε γαμωτ.... |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Πεμ Αυγ 30 2012, 09:07 | |
| |
|
| |
dadounis Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα - Άνοιξη Registration date : 18/03/2012
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Πεμ Αυγ 30 2012, 10:03 | |
| Πραγματικά κρίμα... Μην τρελαίνεσαι θα την βρεις την άκρη!!!! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Πεμ Αυγ 30 2012, 10:03 | |
| Περαστικά και ποτέ ξανά …………… Ο πόνος τόσο ψυχικός όσο και σωματικός θα περάσει με το καιρό …………. Εσύ να είσαι γερός και υγιής……………..
|
|
| |
Kostis Member
Ηλικία : 42 Τόπος : Χανιά-Άγιος Νικόλαος Registration date : 17/11/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Παρ Αυγ 31 2012, 01:22 | |
| Περαστικά και αγύριστα!! Θα σταματήσει να σε τρώει μόνο οταν τελειώσει ολο αυτό!! Καλή δύναμη και υπομονή φίλε μου!!
|
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Παρ Αυγ 31 2012, 01:44 | |
| - nikosdll έγραψε:
Μεγάλη προσοχή για τους υπόλοιπους εμάς και όσο το δυνατόν αμυντική οδήγηση με χαμηλές ταχύτητες
Ειπες τις "μαγικες" λεξεις "Αμυντική οδήγηση" Ετσι πρέπει να σκεφτόμαστε και να είμαστε σε εγρήγορση ΠΑΝΤΑ... αλλα οι περισσότεροι δεν το κανουν δυστυχώς... - alexzio έγραψε:
ειχα ασχημο προαισθημα για ολο αυτο ρε γαμωτ.... Παλικάρι, μην σκας υπομονή και ολα θα μπουν σε μια σειρά. Η υγεία μας πανω απο ολα. Μην χανεις την αισιοδοξία σου... |
|
| |
alexzio Member
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Πεμ Οκτ 11 2012, 07:39 | |
| UPDATE...
λοιπον επειτα απο πολυωρες συζητησεις κ διαβουλευσεις συμπερανα τα εξης : εχουμε καθε αναφερετο δικαιωμα να αφαιρεσουμε ολα τα αξεσουαρ μας και φυσικα να επιστρεψουμε τα εργοστασιακα, και μπορει να πιστοποιηθει πως η μοτο επιστραφηκε σε υλικη απογραφη οπως δινεται απο το εργοστασιο! αυτο ισχυει μιας και τα αξεσουαρ - εξτρα ανταλλακτικα αποτελουν υπεραξια επανω στην μοτοσυκλετα. αποδεικνύεται με την εμφανιση τιμολογιων, εαν ζητηθουν. και φυσικα απο την στιγμη που δεν εχουν δηλωθει στο ασφαλιστρο αρα δεν προσαυξανουν την αντικειμενικη αξια... με λιγα λογια κρατησα ολα μου τα πραγματα με νομιμο τροπο χωρις να χρειαστει να χασω ουτε βιδα. το σασι θα το παω ο ιδιος για καταστροφη! μιας και δεν θελω ουτε υποννοια οτι καποιος αδερφος θα παρει το δικο μου παρμενο σασι! γιατι δυστυχως στην ελληνικη πραγματικοτητα τα ισιωνουν και τα ξαναπουλανε αρων αρων!!!!!!!! ααααρε Ελλαδαρα... ευτυχως που : τοσο ο πραγματογνωμονας της εταιριας μου οσο ο υπευθυνος των ζημιων απο την ασφαλιστικη μου, με ανεχτηκαν και μου εξηγησαν τα παντα με τον καλυτερο δυνατο τροπο! ακομη και ο υποψιος πλειοδοτης για το μηχανακι μου ηταν αψογος στην συνεννοηση μεχρι την στιγμη που αποφασισα να το κρατησω. Τελικα υπαρχει και καλος κοσμος εκει εξω! |
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Πεμ Οκτ 11 2012, 09:19 | |
| - alexzio έγραψε:
- UPDATE...
...
Τελικα υπαρχει και καλος κοσμος εκει εξω! Επίσης Αλέξανδρε μπράβο σου για την κίνηση με το σασί. Δείχνεις τι άνθρωπος είσαι! |
|
| |
kostastsek912 Member
| Θέμα: Απ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... Πεμ Οκτ 11 2012, 10:47 | |
| |
|
| |
| ΔΥΣΤΥΧΩΣ , να'μαι κ εγω απο εδω... | |
|