|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Δευ Αυγ 20 2012, 13:04 | |
| - Vamael έγραψε:
- Τουλάχιστον μου έμεινε το φίλτρο που μου είχες δώσει, ούτε 500 χλμ δεν έκανε με αυτό.
Αν δεν είχα το pipercross στο αγόραζα πάλι... Τι να πω ρε φίλε... Πάντως εάν τελικά το σπάσεις σε κομμάτια, βγάλε μια λίστα με τιμές και βλέπουμε. |
|
| |
Vamael vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Νέα Σμύρνη-Καρυά Registration date : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Δευ Αυγ 20 2012, 13:06 | |
| Όπως έγραψα και πιο πάνω, μάλλον φεύγει όπως είναι σε ένα γνωστό, που είχε τρακάρει το δικό του και θα παντρέψει ότι έχει μείνει και από τα δύο.
Αν κάτι μείνει θα το βάλω εδώ να φύγει. |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Δευ Αυγ 20 2012, 13:15 | |
| - Vamael έγραψε:
- πάντως λειτουργούσε κανονικά γιατί πριν 2-3 μέρες ξεχάστηκα και ανέβηκα χωρίς να τον βγάλω και χτύπησε αμέσως.
Τι να πω ? Χαρας στο κουραγιο σου φιλε μου !! μου ραγισες την καρδια με τις φωτο..!! δεν θελω να φανταστω τι θα εκανα στην θεση σου οταν ακουσες τον συναγερμο 3 μερες μετα.. |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Δευ Αυγ 20 2012, 14:39 | |
| |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Μου βάλανε χέρι.... Δευ Αυγ 20 2012, 23:16 | |
| Όλοι μας έχουμε ακούσει και έχουμε δει πολλά, σχετικά με κλοπές μηχανών και αυτοκινήτων, αλλά τέτοιο χειρουργείο δεν νομίζω να έχει προηγούμενο και μέσα στο σπίτι σου !!! Πήραν ακριβώς ότι ήθελαν, ότι τους έλειπε τα 3/4 της μηχανής!!! Δεν υπάρχουν λόγια για αυτές τις στιγμές !!!! Κουράγιο, strom υπάρχουν πολλά εσύ να είσαι καλά!!!! |
|
| |
strombriger Member
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Τρι Αυγ 21 2012, 01:01 | |
| Ασχημα ! Ωσ που να το δωσεις εχε το νου σου ... μπορει να χρειαστουν και τιποτ 'αλλο και να σε ξαναεπισκευθουν . Δυναμη και κουραγιο |
|
| |
george83 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Τρι Αυγ 21 2012, 08:36 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Τρι Αυγ 21 2012, 14:50 | |
| Παλικάρια, το κουφάρι, έφυγε όπως ήταν.
Το πήρε ο γνωστός που έγραψα πιο πάνω και θα το παντρέψει με ότι είχε μείνει από το τρακαρισμένο δικό του οπότε δυστυχώς δεν θα μπορέσω να εξυπηρετήσω όλους όσοι μου στείλατε ΠΜ ζητώντας κάτι.
Όσοι προλάβατε κάποια από τα λίγα που κράτησα, προχωράμε όπως είπαμε στα ΠΜ.
Θα δω τι άλλο μου έχει μείνει στη ντουλάπα για το στροματάκι και θα βάλω αγγελία.
Τώρα ψάχνω τι θα πάρω, δυστυχώς τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω τώρα δεν φτάνουν για strom με abs οπότε πρέπει να σκεφτώ και να ψάξω καλά το τι θα κάνω και τι θα πάρω.
Και πάλι ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν.
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Τετ Αυγ 22 2012, 11:08 | |
| Παλικάρια, έτσι για να υπάρχει μία εικόνα, με μία πρώτη έρευνα στο διαδίκτυο, τα ανταλλακτικά που θα χρειαζόμουν αν τα έβρισκα όλα μεταχειρισμένα θα μου κόστιζαν από 2500-3000 ευρώ ανάλογα την κατάσταση, και αυτά χωρίς τον εγκέφαλο για τον οποίο δεν βρήκα τιμή.
Αν σκεφτούμε ότι μπορεί κάποια να μην τα έβρισκα και να τα αγόραζα καινούρια με αποτέλεσμα το κόστος να ανέβει κι άλλο, αν προσθέσουμε τα εργατικά του μηχανικού για να δέσει το μηχανάκι σχεδόν από την αρχή, και αν υπολογίσουμε το χρόνο που θα μου έπαιρνε να βρω τα ανταλλακτικά, να τα μαζέψω και να το φτιάξει ο μηχανικός μου, αλλά και την πιθανότητα κάποιο μεταχειρισμένο ανταλλακτικό να έβγαζε πρόβλημα, τότε νομίζω πως καλά έκανα και το έδωσα όπως ήταν αφού βρήκα αγοραστή.
Τώρα έχω αρχίσει και ψάχνω τις αγγελίες αλλά μία σκέψη τριγυρίζει συνέχεια στο μυαλό μου,
"Μην πάρεις μηχανάκι στόχο".
Το Vstrom το λάτρεψα, με πήγαινε σχεδόν κάθε Σαββάτο πρωΐ για καφέ στη Λιβαδειά, συμπεριφερόταν σαν μικρό μηχανάκι καθημερινά στην πόλη, ήταν με μία λέξη το τέλειο για μένα, αλλά πλέον φοβάμαι να πάρω το ίδιο.
Από την άλλη θέλω οπωσδήποτε abs, οπότε προς τα που κοιτάω ?
Η πρώτη σκέψη είναι ή για κανένα καλό και φτηνό F650GS που και "παπί" είναι στην πόλη αλλά και την εκδρομούλα την έχει, ή ακόμα και για κανένα R1100GS ή R1150GS με συμβιβασμούς στην πόλη αλλά αρκετά παλιό για να μην δίνει στόχο και ταξιδιάρικο.
Δεν ξέρω που θα καταλήξω, μπορεί τελικά περνώντας ο καιρός να ηρεμήσει το πράγμα στο μυαλό μου και να ξανακοιτάξω προς το Vstrom.
Θα δούμε.
|
|
| |
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Τετ Αυγ 22 2012, 11:25 | |
| - Vamael έγραψε:
- Παλικάρια, έτσι για να υπάρχει μία εικόνα, με μία πρώτη έρευνα στο διαδίκτυο, τα ανταλλακτικά που θα χρειαζόμουν αν τα έβρισκα όλα μεταχειρισμένα θα μου κόστιζαν από 2500-3000 ευρώ ανάλογα την κατάσταση, και αυτά χωρίς τον εγκέφαλο για τον οποίο δεν βρήκα τιμή.
Αν σκεφτούμε ότι μπορεί κάποια να μην τα έβρισκα και να τα αγόραζα καινούρια με αποτέλεσμα το κόστος να ανέβει κι άλλο, αν προσθέσουμε τα εργατικά του μηχανικού για να δέσει το μηχανάκι σχεδόν από την αρχή, και αν υπολογίσουμε το χρόνο που θα μου έπαιρνε να βρω τα ανταλλακτικά, να τα μαζέψω και να το φτιάξει ο μηχανικός μου, αλλά και την πιθανότητα κάποιο μεταχειρισμένο ανταλλακτικό να έβγαζε πρόβλημα, τότε νομίζω πως καλά έκανα και το έδωσα όπως ήταν αφού βρήκα αγοραστή.
Τώρα έχω αρχίσει και ψάχνω τις αγγελίες αλλά μία σκέψη τριγυρίζει συνέχεια στο μυαλό μου,
"Μην πάρεις μηχανάκι στόχο".
Το Vstrom το λάτρεψα, με πήγαινε σχεδόν κάθε Σαββάτο πρωΐ για καφέ στη Λιβαδειά, συμπεριφερόταν σαν μικρό μηχανάκι καθημερινά στην πόλη, ήταν με μία λέξη το τέλειο για μένα, αλλά πλέον φοβάμαι να πάρω το ίδιο.
Από την άλλη θέλω οπωσδήποτε abs, οπότε προς τα που κοιτάω ?
Η πρώτη σκέψη είναι ή για κανένα καλό και φτηνό F650GS που και "παπί" είναι στην πόλη αλλά και την εκδρομούλα την έχει, ή ακόμα και για κανένα R1100GS ή R1150GS με συμβιβασμούς στην πόλη αλλά αρκετά παλιό για να μην δίνει στόχο και ταξιδιάρικο.
Δεν ξέρω που θα καταλήξω, μπορεί τελικά περνώντας ο καιρός να ηρεμήσει το πράγμα στο μυαλό μου και να ξανακοιτάξω προς το Vstrom.
Θα δούμε.
θα σου πρωτινό πάλι το αλλά η επιλογή είναι δικιά σου ότι και να πάρεις να το προσέχεις σαν τα μάτια σού και εύχομαι κανείς μα κανείς να μην πάθει κάνα τέτοιο όπως εσύ και μπράβο για το κουράγιο πού είχες |
|
| |
leonady2 gold member
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Παρ Αυγ 24 2012, 18:27 | |
| Ακριβώς κάτι παρόμοιο είχε πάθει ένας φίλος πριν 2-3 χρόνια στην Αθήνα έξω από το σπίτι του. Εκείνος δεν είχε ούτε γκαράζ ούτε πιλοτή και νόμιζε πως αυτό ήταν το χειρότερο από όλα. Δυστυχώς όμως τα ρεμάλια δεν έχουν το Θεό τους.
Κουράγιο φίλε μέχρι να μπορέσεις να αντικαταστήσεις και πάλι την καλή σου (είτε την ίδια είτε κάποια άλλη)
|
|
| |
zagaros Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Μηλίτσα Καστοριάς Registration date : 26/02/2010
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Παρ Αυγ 24 2012, 19:14 | |
| |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Παρ Αυγ 24 2012, 20:04 | |
| |
|
| |
costas v gold member
Τόπος : ΚΟΖΑΝΗ Registration date : 09/06/2008
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Σαβ Αυγ 25 2012, 08:57 | |
| |
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Σαβ Αυγ 25 2012, 17:46 | |
| |
|
| |
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Παρ Αυγ 31 2012, 15:25 | |
| Ρε Μιχαλιέ τί χρώμα ήταν η μηχανή σου? Επειδή γενικά κοιτάω, κι εγώ όπως οι περισσότεροι από εμάς φαντάζομαι, αγγελίες να έχω υπόψην μου για τυχόν "περίεργες" αγγελίες.... Για αυτό ρωτάω..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Παρ Αυγ 31 2012, 15:28 | |
| Το γρήγορο , μαύρο ματ. |
|
| |
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Παρ Αυγ 31 2012, 15:53 | |
| Μμμ...οκ....είδα κάτι για μπλέ φέρινγκ....... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μου βάλανε χέρι.... Παρ Αυγ 31 2012, 15:57 | |
| Κοιτάω κι εγώ σε αγγελίες, έχει το νου του και ο μηχανικός μου αλλά δεν νομίζω ότι θα εμφανιστούν σε αγγελίες, πιο πολύ για "παραγγελία" δείχνει η δουλειά και προφανώς θα έχουν ήδη μπει πάνω σε κάποιο μηχανάκι. |
|
| |
|