αράζουμε εκεί αγκαλίτσα ανά 2, ρομαντικά ρομαντικά και μετά κατεβαίνουμε προς το δάσος για τα περαιτέρω..........
Γιωργο , παντα σε ολες τι Παγκρητιες αναλογα που ηταν ο προορισμος πιναμε και το καφε μας και δεν μας ενοιαζε η "θεα" . Εφ΄οσον λοιπον ο προορισμος μας ειναι Μεσσαρα θεωρω οτι ειναι καλο και για εμενα που ερχομαι απο ανατολικα αλλα και για τα κοπελια που ερχονται απο δυτικα να συναντηθουμε στην μεση και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ .
Εγω προανεφερα 2 καλα σημεια που βρισκονται κοντα στον προορισμο μας .
Οσο για "θεα" νομιζω θα ειναι καλυτερη απο αυτη της Αγ. Πελαγιας εκει που θα παμε .
Rory moderator
1ο οι αλλοι γρηγορηδες δεν έχουν ανάλογο χώρο 2ο τα παιδιά από χανια είναι πιο μακριά άρα τους δικαιούνται ενα πιο κοντινό pit stop 3ο έχει καλύτερή θεα 4ο ο almeros είπε ότι δέχεται 1 άποψη και εσύ δεν συμφωνείς μαζί του 5ο ο κώλος σου θα πέσει να κάνεις 10 χλμ παραπάνω μωρή κωλογρια . 6ο ο Γρηγόρης έχει και βενζινάδικο για να μην καθυστερούμε κατα την διαδρομή με fuel stops
almeros Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 06/01/2010
1ο οι αλλοι γρηγορηδες δεν έχουν ανάλογο χώρο 2ο τα παιδιά από χανια είναι πιο μακριά άρα τους δικαιούνται ενα πιο κοντινό pit stop 3ο έχει καλύτερή θεα 4ο ο almeros είπε ότι δέχεται 1 άποψη και εσύ δεν συμφωνείς μαζί του 5ο ο κώλος σου θα πέσει να κάνεις 10 χλμ παραπάνω μωρή κωλογρια . 6ο ο Γρηγόρης έχει και βενζινάδικο για να μην καθυστερούμε κατα την διαδρομή με fuel stops
geo : 01. οι αλλοι γρηγορηδες δεν εχουν αναλογο χωρο
Black : 01. Εχης δικηο 16 vstrom πηα καφαιτερια θα μας χοραιση ?
geo : 02. Τα παιδια απο χανια ειναι πιο μακρια αρα τους δικαιουνται ενα πιο κοντινο pit stop
Black : 02. Τα πεδυα απο τα χανηα δεν οιδα να φαιρουν αντυρησι στα 10 χλμ τα παραπανο !
geo : 03. εχει καλυτερη θεα
Black : 03. Δεν ξαιρο αν στο οιχα πι οτι απο εκει φενωταν και το σπιτη που αιμενα 7 μινες στο Μωνωναυτη !
geo : 04. ο almeros ειπε οτι δεχεται 1 αποψη και εσυ δεν συμφωνεις μαζι του
Black : 04. Mαλλων εχεις ξεχαση ανωρθογραφο Μαλλιαροτρυχο Ρεμαλι οτι ο Noνoς , Υλοποιητης και Σιντονιστης της ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ειμαι Εγω κι οχι ο almeros
geo : 05. ο κώλος σου θα πέσει να κάνεις 10 χλμ παραπάνω μωρή κωλογρια .
Βlack : 05. Θιμυσε μου οταν σε δο να σε χορεψο λιγο στην ποδια μου ωπος οταν ισουν μκρουλις
geo : 06. ο Γρηγόρης έχει και βενζινάδικο για να μην καθυστερούμε κατα την διαδρομή με fuel stops
Black : 06.
Ραντεβου στου Γρηγορη λοιπον στις 10:00
Αν και κανονικα θα επρεπε να φωναξω ξερετε ποιον .....
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
Αν δεν έχουν πρόβλημα οι πιο μακρινοί είπαμε 9:00 ραντεβού στου Γρηγόρη Αγ. πελαγια και αναχώρηση 10:00 Για εσένα έχουμε 8:00 ραντεβού και αναχώρηση 9:00 για να καταφέρεις να είσαι εκεί κατά της 10:00.
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
λοιπών επαναλαμβάνω κάθε ένας μας θα κρατάει το τάπερ του με ότι γουστάρει από φαγώσιμο η πόσιμο οχι άψητο να καταναλώνετε άμεσα λέμε γιατί θα πεινάω αντε .
gogosmama
Αριθμήσατε οι Χανιώτες , ελα να κλεινουμε το ραντεβού της Κυριακής
Από Χανιά εγώ, tolismark & mojolis είμαστε μέσα σίγουρα, αρκεί να μην βρέχει. Αν φύγουμε 08.00 είναι καλά ή νωρίτερα? Δώσε σημείο συνάντησης και ώρα, να φύγουμε παρέα και να φτάσουμε όλοι μαζί να ........ ψαρώσουν τα Ηρακλειοτάκια!!!!!!!!!!!!!!
Rory moderator
λοιπών επαναλαμβάνω κάθε ένας μας θα κρατάει το τάπερ του με ότι γουστάρει από φαγώσιμο η πόσιμο οχι άψητο να καταναλώνετε άμεσα λέμε γιατί θα πεινάω αντε .
Καλά.Πάντως καλού κακού ας κρατάει ο καθένας κανα κρουασανάκι καβάτζα για τον εαυτό του γιατί απ ότι βλέπω στο μενού θα λυσάξουμε της πείνας.
Υ.Γ 1) Οι Χανιώτες μήπως να βρεθούμε στο ΒΙΟΠΑ να μην κατεβένουμε μουρνιές εμείς απ το ακρωτήρι??
2) 8:00 ???? Κατάλαβα με την ψυχή στο στόμα θα πηγαίνουμε. Να προλάβουμε κι εμείς καφέ στου Γρηγόρη ε??
3) Επιτέλους βόλτα !!!!!!!!!!!!!!!!!
gogosmama