Λοιπόν αυτός που είναι σε ένα κόμμα , χωρίς μόρφωση , χωρίς παιδεία , χωρις , χωρις , χωρις , χωρις , χωρις , χωρις , χωρις...........
Βλέπετε τι άτομα ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ???????????
Εγω αν κάνω ποτέ παιδιά , τέτοια άτομα που δεν θέλουν να μιλήσουν για την παιδεία και ασχολούνται , με πράγματα και καταστάσεις που μόνο μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους και η τσέπη τους δεν θέλω να κάνω οικογένεια......
Τελικά θέλει ο ΕΛΛΗΝΑΣ την Ελλάδα να πάει μπροστά?
θέλει η Ελλάδα να είναι υπόδειγμα?
θέλει ο Ελλινικός Λαός ή επειδή οι περισσότεροι που δουλεύουν στο δημόσιο για να μην χάσουν την θέση τους κοιτάνε μόνο την πάρτη τους?
Εγω πάντως την Ελλάδα που ονειρεύομαι , δεν την ονειρευομαι ετσι , και οταν σκέφτομαι οτι υπαρχουν τετοια άτομα τοσο πιο πολυ εξοργιζομαι....
Δηλαδη με το δικο μου σκεπτικο , ειναι σαν να λενε οτι ολοι εσυς που δουλευετε σε δουλειες δικες σας.... δεν με ενδιαφερει τι θα παθετε...ας μεινετε και απο δουλεια.....
δεν θελω να πω αλλα γιατι εξοργιζομαι....
ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ
ΚΑΙ
______ ΟΧΙ ______
ΤΟ ΔΑΣΟΣ.............
και το δάσος κύριοι ήμαστε εμείς...... ο Ελληνικός Λαός.......
βλέπω όλοι τα βρίζουν ( τα κόμματα ) αλλα τελικά είδαμε παλι τι ψηφήσανε.....
Δεν θέλω να πω τιποτα αλλο ... αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι ο καθενας κοιταει την πάρτη του
καθαρα και μόνο... τουλαχιστον οι πολλοί αυτό κάνουν.....
Προσωπική μου άποψη και γνώμη.......
Καλό χειμώνα να έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tolismark vstromhellasforum Enthusiast
ο συγκρινόμενος έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχιατρικό έχει νοσηλευτή σε ίδρυμα πιο παλιά περνει φάρμακα το ψευδονιμο του είναι ΙΣΟΥΣ και κάθε χρόνο κατά την περιφορά του επιταφίου υγητε της πομπής με σταβρομενα τα χεριά και κάνει κουμάντο κατά κάποιων τρόπο έτσι........ λένε επίσης ότι επιτέθηκε στη μητέρα του με μαχαίρι για να την σκοτώσει κρίμα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alex-vstrom στις Τρι Ιουλ 31 2012, 18:59, 1 φορά
neosos Member
Ηλικία : 48 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 18/01/2012
Λοιπόν αυτός που είναι σε ένα κόμμα , χωρίς μόρφωση , χωρίς παιδεία , χωρις , χωρις , χωρις , χωρις , χωρις , χωρις , χωρις...........
Εγω αν κάνω ποτέ παιδιά , τέτοια άτομα που δεν θέλουν να μιλήσουν για την παιδεία και ασχολούνται , με πράγματα και καταστάσεις που μόνο μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους και η τσέπη τους δεν θέλω να κάνω οικογένεια......
θέλει ο Ελλινικός Λαός ή επειδή οι περισσότεροι που δουλεύουν στο δημόσιο για να μην χάσουν την θέση τους κοιτάνε μόνο την πάρτη τους?
Εγω πάντως την Ελλάδα που ονειρεύομαι , δεν την ονειρευομαι ετσι , και οταν σκέφτομαι οτι υπαρχουν τετοια άτομα τοσο πιο πολυ εξοργιζομαι....
Δηλαδη με το δικο μου σκεπτικο , ειναι σαν να λενε οτι ολοι εσυς που δουλευετε σε δουλειες δικες σας.... δεν με ενδιαφερει τι θα παθετε...ας μεινετε και απο δουλεια.....
ΚΑΙ
______ ΟΧΙ ______
ΤΟ ΔΑΣΟΣ.............
Δεν θέλω να πω τιποτα αλλο ... αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι ο καθενας κοιταει την πάρτη του
Κατι μας ειπες τωρα.Δηλαδη τετοιοι δεν υπαρχουν αλλου; Πες το μας κι αυτο, τα υπολοιπα κομματα εχουν ψηφοφορους 100% στα καλα τους.
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
ΚΑΙ
______ ΟΧΙ ______
ΤΟ ΔΑΣΟΣ.............
Κατι μας ειπες τωρα.Δηλαδη τετοιοι δεν υπαρχουν αλλου; Πες το μας κι αυτο, τα υπολοιπα κομματα εχουν ψηφοφορους 100% στα καλα τους.
δεν λεω ρε ση οτι δεν εχουν και τα αλλα κομματα τετοιους....απλα ειναι αφορμη αυτος....ειναι προκλητικοτατος....αυτο...
NASOS_p vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Πυργος Ηλειας Registration date : 07/05/2011
Θέμα: Απ: Χρυσαυγίτης Ουγκ Τετ Αυγ 08 2012, 13:28
V - NIGHTHAWK έγραψε:
[
δεν λεω ρε ση οτι δεν εχουν και τα αλλα κομματα τετοιους....απλα ειναι αφορμη αυτος....ειναι προκλητικοτατος....αυτο...
Α ναι αυτο να λεγεται
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
Θέμα: Απ: Χρυσαυγίτης Ουγκ Πεμ Αυγ 09 2012, 02:53
NASOS_p έγραψε:
V - NIGHTHAWK έγραψε:
[
Α ναι αυτο να λεγεται
αν σας πω ότι αυτός δεν είναι προκλητικός..
τι θα πείτε..??
δείτε αυτούς πάλι και πάλι..και πείτε μου αν αυτοί είναι προκλητικοί..
και το κακό με αυτούς είναι ότι με τη πρώτη ματιά φαίνονται κανονικοί άνθρωποι!!!
υ.γ. 1 προσοχή βρίσκονται παντού γύρω μας
υ.γ. 2 όπως λέει και το comment στο youtube το νουμερο 11
Χρυσαυγίτης Ουγκ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης