| Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pr1032
Registration date : 07/07/2012
| Θέμα: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τρι Ιουλ 10 2012, 01:02 | |
| Οταν πριν απο δυο μηνες αγορασα το vstrom (μεταχειρισμενο του 2008) δεν εδωσα σημασια στα ξεβαμενα πλαστικα μερη (στα οργανα και κυριως στην εξατμηση) . Τωρα ομως δεν μπορω να τα βλεπω. Καθε ιδεα και συμβουλη ευπροσδεκτη.... |
|
| |
ΤΑΚΗΣ81 Member
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τρι Ιουλ 10 2012, 01:11 | |
| 1) Αλλαγή με καινούργια 2) Βάψιμο ανθρακονήματος 3) Αυτοκόλλητο ανθρακόνημα It's up to you ! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τρι Ιουλ 10 2012, 01:56 | |
| 4) Βάψιμο με μαύρο σπρέι ματ για πλαστικές επιφάνειες. |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τρι Ιουλ 10 2012, 01:57 | |
| |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τρι Ιουλ 10 2012, 02:14 | |
| 5) ακου να δεις τι θα κανεις οπως εκανα και εγω και τα εχω βαψει εδω και ενα χρονο και ειναι τελεια.... λΕπον......... πηγαινεις σε ενα μαγαζι με χρωματα αυτοκινητου....παινεις ενα γυαλοχαρτο skotz brait ετσι θα του πεις.... θα τα τριψεις καλα.....και θα παρεις και ενα σπρευ μαυρο ματ θα τα καθαρισεις με νερο καλα μετα θα τα σκουπησεις θα τα στεγνωσεις φυσατα και με το στομα αρκει να στεγνωσουν και μετα αφου θα τα εχεις κρεμασει και σε χωρο να μην υπαρχει αερας ( μονο καλυψε οτι υπαρχει δυρω απο αυτα για να μην γινουν μαυρα ) θα τα περασεις ενα χερι απο τα 20 εκατοστα θα τα αφησεις να στεγνωσουν στριψε και ενα τσιγαρο καντο και μετα θα πας να τα περασεις αλλο ενα χερι καλα απο 20 εκατοστα παλι προσεξε μην σε τρεξει το χρωμα θα τα αφησεις να στεγνωσουν και φορεσετα .... ΤΕΛΟΣ...... εμενα ειναι ετσι απο περισυ δεν εχουν παθει τπτ και φαινονται καινουργια..... Καλη μαστορια αφου πιανουν τα χερια σου..... |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τρι Ιουλ 10 2012, 02:52 | |
| - bozosd έγραψε:
- 4) Βάψιμο με μαύρο σπρέι ματ για πλαστικές επιφάνειες.
δεν έχω δει τέτοιο ή δεν το πρόσεξα? έχετε κάνα παράδειγμα ή είναι μπόλικα στην αγορα? |
|
| |
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τρι Ιουλ 10 2012, 10:08 | |
| |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τρι Ιουλ 10 2012, 15:06 | |
| - tazakos έγραψε:
- bozosd έγραψε:
- 4) Βάψιμο με μαύρο σπρέι ματ για πλαστικές επιφάνειες.
δεν έχω δει τέτοιο ή δεν το πρόσεξα? έχετε κάνα παράδειγμα ή είναι μπόλικα στην αγορα? Υπάρχουν στην αγορά και συνήθως χαρακτηρίζονται ως σπρέι προφυλακτήρων και λοιπών άβαφων πλαστικών. Εγω έχω πάρει και έχω δουλέψει αυτό. |
|
| |
pr1032
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τρι Ιουλ 10 2012, 23:18 | |
| επειδη ομως τα χερια μου δε πιανουν και υπαρχει οκινδυνος να το κανω χειροτερο μπορει κανεις με φωτο να μου δειξει το αποτελεσμα του αυτοκολητου (ματ, ανθρακονημα, οτιδηποτε) |
|
| |
pr1032
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τετ Ιουλ 11 2012, 22:36 | |
| Τελικα εβαψα το πλαστικο των οργανων και βγηκε γυαλιστερο, αλλα νομιζω οτι του παει...Να δω τωρα τι θα κανω με το καλυμμα τις εξατμησης... Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τετ Ιουλ 11 2012, 22:53 | |
| - pr1032 έγραψε:
- Τελικα εβαψα το πλαστικο των οργανων και βγηκε γυαλιστερο, αλλα νομιζω οτι του παει...Να δω τωρα τι θα κανω με το καλυμμα τις εξατμησης... Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες
Όποτε σου είναι εύκολο ανέβασε καμιά φώτο να δούμε και εμείς. |
|
| |
martinez
Registration date : 24/08/2008
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Τετ Ιουλ 11 2012, 23:03 | |
| - pr1032 έγραψε:
- Τελικα εβαψα το πλαστικο των οργανων και βγηκε γυαλιστερο, αλλα νομιζω οτι του παει...Να δω τωρα τι θα κανω με το καλυμμα τις εξατμησης... Ευχαριστω παντως για τις συμβουλες
μια καλη λυση ειναι και το σπρει σιλικονης χωρις να εχεις φοβο για ξεφλουδισμα μπογιας . |
|
| |
Gouti
Ηλικία : 38 Τόπος : Στυλίδα Φθιώτιδας Registration date : 03/07/2012
| Θέμα: Απ: Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? Πεμ Ιουλ 12 2012, 16:30 | |
| - martinez έγραψε:
- pr1032 έγραψε:
μια καλη λυση ειναι και το σπρει σιλικονης χωρις να εχεις φοβο για ξεφλουδισμα μπογιας . Συμφωνω απλα αν για οποιοδηποτε λογο θελησει καποιος να βαψει τα πλαστικα του θα φουσκοσει το χρωμα....εννος παντα σε δοθλεια φανοποιηου |
|
| |
| Τι να κανω με τα πλαστικα μερη? | |
|