| Πρωινός πραγματικός , τηλεφωνικός διάλογος, πριν απο λίγο! | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Πρωινός πραγματικός , τηλεφωνικός διάλογος, πριν απο λίγο! Πεμ Ιουλ 05 2012, 09:37 | |
| Το τράβηγμα στα φωνήεντα, σημαίνει ότι φώναζε!
Πρωινός διάλογος στο τηλέφωνο :
- Ναααααιιιιιι αγροτικήηηηη εκείιιιιι ? Εγώ - Ναι. παρακαλώ! - Η τασοουυυυλααα είμαι.... απο το Κιλκίιιις!...Η μάαααανα μουυυυυ..... έφυγεεεε με το τρακτέρ.... και έπεσε σε ένα χωράφι .... πάνω σε μία κολώνα!.... να πληρωθώωω θέλω.... Εγώ - Ποιο τρακτέρ κυρία μου? ποια Τασούλα? - Η Τασουυυλαααα καλέεε! απο το Κιλκίς!! Εγώ - Και τι θέλετε? - Μααα δεν σας είπαααα??? έφυγε η μάνα μου με το τρακτέρ, και έπεσε σε μια κολώνα! ο Σάκης... μου είπε ότι θα με πληρώσει... αλλά έχουν περάσει 2 μήνες... και λεφτά δεν μου έχει δώσει! Εγώ - Ποιος είναι ο Σάκης κυρία μου?? - Ο Σάκης καλέ! ο Σάκης με τις ασφάλειες!! να δεις πως μου το ειπε... έχει μεικτή λέει! Εγώ - Ποιο κυρία μου έχει μεικτή? το τρακτέρ? - Ναι καλέεεε!... μου το είπε!
- Καλάααα... πάρτε στο 2109379100 και πείτε τους ότι ο Σάκης, είπε ότι έχει μεικτή! |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: Πρωινός πραγματικός , τηλεφωνικός διάλογος, πριν απο λίγο! Πεμ Ιουλ 05 2012, 09:55 | |
| |
|
| |
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Πρωινός πραγματικός , τηλεφωνικός διάλογος, πριν απο λίγο! Πεμ Ιουλ 05 2012, 11:31 | |
| |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Πρωινός πραγματικός , τηλεφωνικός διάλογος, πριν απο λίγο! Παρ Ιουλ 06 2012, 18:02 | |
| |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Πρωινός πραγματικός , τηλεφωνικός διάλογος, πριν απο λίγο! Παρ Ιουλ 06 2012, 19:15 | |
| ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! Καλα να μην ξερεις την Τασουλα απο το Κιλκις και την μανα της (που ειναι αδικαιολογητο αλλα το προσπερναω) αλλα να μην ξερεις ουτε τον Σακη (προφανως και αυτος απο το Κιλκις); Ντροπη και αισχος. Ανδρεα σκεφτομαι να παρω ενα γαιδουρι, αυτα τα ασφαλιζετε; χαχαχαχα |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Πρωινός πραγματικός , τηλεφωνικός διάλογος, πριν απο λίγο! Παρ Ιουλ 06 2012, 19:30 | |
| Ε ρε γλεντιαααα! Κατι τετοια θελουν ηχογραφιση και με την μια στο youtube! |
|
| |
Delta.S gold member
| Θέμα: Απ: Πρωινός πραγματικός , τηλεφωνικός διάλογος, πριν απο λίγο! Παρ Ιουλ 06 2012, 19:35 | |
| |
|
| |
tarammass vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 06/03/2011
| Θέμα: Απ: Πρωινός πραγματικός , τηλεφωνικός διάλογος, πριν απο λίγο! Σαβ Ιουλ 07 2012, 01:00 | |
| |
|
| |
| Πρωινός πραγματικός , τηλεφωνικός διάλογος, πριν απο λίγο! | |
|