|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spigi Member
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
| Θέμα: Επιβίωση από Τρακάρισμα Παρ Νοε 28 2008, 16:26 | |
| Σήμερα μετά από ένα πρόβλημα που μου είχε παρουσιαστεί στην τροφοδοσία στου στρώματος εδώ και κανενά μήνα πήγα στην αντιπροσωπεία της SUZUKI στο Βόλο για να μου το φτιάξουν. Τελικά μετά από δύο ώρες πήγα να πάρω τη μηχανή και βγαίνοντας από μια διασταύρωση σε μια κεντρική οδό, είχε πολύ ήλιο και δεν είδα το φανάρι που ήταν κόκκινο και περνώντας χωρίς να ελέγξω από αριστερά περνούσε ένα αυτοκίνητο με ταχύτητα. Αποτέλεσμα: Με χτυπάει από την αριστερή μεριά, μου γυρίζει τη μηχανή και τη σερνει λιγο προς τα δεξιά. Αμέσως σηκώνομαι πάνω, ψάχνομαι να δώ αν τα έχω όλα, χέρια πόδια κλπ και σηκώνω τη μηχανή με το παλικάρι που με χτύπησε.Τελικά τα δώρα μου ήταν γρατσουνιές στο δεξί γόνατο και στο αριστερό μου χέρι.Τελικά με σώσανε το κράνος που φορούσα και το μπουφάν της μηχανής. Η μηχανή ευτυχώς δεν έπαθε και πολλά, σπασμένο πίσω φλας, πλαστικό αριστερο φερινγκ σπασμένο και βάση βαλίτσας σπασμένη. Περίμενα πιο μεγάλη ζημιά αλλά την έσωσαν τα κάγκελα. Ακόμα κάνω το σταυρό μου που είμαι καλά, γιατι με τη φόρα που είχε ο τύπος που με χτύπησε, αν ήμουνα ένα μέτρο πιο μπροστά τώρα δεν θα έγραφα αυτές τις γραμμές. |
|
| |
Fanis83 Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Άνω Γλυφάδα Registration date : 07/04/2008
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Παρ Νοε 28 2008, 16:40 | |
| Να'σαι πάντα καλά φίλε μου και σιδερένιος, σίδερα είναι και φτιάχνονται. Πάνω απο όλα ΥΓΕΙΑ |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Παρ Νοε 28 2008, 16:42 | |
| Να εισαι καλα φιλαρακι....και περαστικα σου. Για την μηχανη μην ανησηχεις, εσυ να εισαι καλα και ολα τα αλλα φτιαχνονται. |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Παρ Νοε 28 2008, 18:02 | |
| Περαστικά και από το ψυχολογικό σοκ. Δυστυχώς πρέπει να πηγαίνουμε σα να μην υπάρχουν φανάρια πουθενά, ούτε στοπ, ούτε απαγορευτικά, ούτε τίποτα. Εύχομαι να είναι το τελευταίο |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Παρ Νοε 28 2008, 18:17 | |
| Οπως και να το κανουμε φιλαρακι εφταιγες και την πληρωσες,,οσο και ασχημα να σου ακουγετε αυτο που σου λεω!! Απο κει και περα αδερφε
ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...
ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ!!!
θα πρεπει να εισαι χαρουμενος που εισαι γερος και δυνατος ετσι ωστε να την ξαναφτιαξεις η να παρεις καινουργια!!!
αυτα τα ολιγα,,Μαγκες να ειστε ιδιαιτερα προσεκτικοι!!! |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Παρ Νοε 28 2008, 18:39 | |
| χαίρομαι για το αίσιο τέλος της ιστορίας σου κ σου έυχομαι περαστικά κ αγύριστα! Να προσέχεις φίλε διπλά κ όπου αμφιβάλλεις να προσέχεις άλλο τόσο! Περαστικά! |
|
| |
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Παρ Νοε 28 2008, 19:20 | |
| περαστικα ρε φιλε και παντα σιδερενιος.παλι καλα που δεν επαθες τιποτα χειροτερο!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Παρ Νοε 28 2008, 20:30 | |
| Ειναι το γαμωτο!! τεσπα η εμπειρια που αποκωμησες ειναι ενεκτιμητη οσο και αθεμητη να ηταν. κοιτας μπροστα και συνεχιζεις ποιο δυνατος. |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Παρ Νοε 28 2008, 21:06 | |
| Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας. Δόξα το Θεό που είμαι καλά.Θα μπορούσα να μην είμαι εδώ τώρα. Ο τύπος με το αμάξι έτρεχε πολύ αλλά είναι και το γαμώτο που λέει κ ο φίλος, να στα ματάω στα πορτοκαλί και σε κάθε γωνία και να χτυπήσω περνώντας ασυναίσθητα ένα παλιοφάναρο που από ότι είδα μετά που ξαναπέρασα από εκέι είχε την κόκκινη λάμπα καμένη. Άντε να το δεί καποιος δηλάδή. Anyway, τέλος καλό όλα καλά. Τα σίδερα γίνονται. |
|
| |
ΑΝΑΞ
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Παρ Νοε 28 2008, 21:39 | |
| Αδερφε συμφωνω με τους προλαλησαντες. Απο τη μερια μου εχω να σου πω οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο, στην περιπτωση σου θα ελεγα πιο σοφο οδηγο πιο συγκεντρωμενο. Ολα αυτα ας μας γινονται παραδειγματα για να σεβομαστε καθε φορα και να θυμομαστε οτι ειμαστε σε δυο τροχους , τα γραφω και απευθυνομαι και σε μενα, προσοχη φιλοι. Σιδερενιος και παντα τυχερος |
|
| |
strombriger Member
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Σαβ Νοε 29 2008, 00:38 | |
| Περαστικα και αγυριστα . Φιλε παντα καιποια στιγμη θα το κανουμε το λαθος μας . Το θεμα ειναι να το περασουμε οσο πιο ανωδηνα γυνεται . Η οδηγηση ειμαι πολυ πιο πολυπλοκη απ οτι ολοι μας πλεων νομιζουμε . |
|
| |
Carbonman
Τόπος : ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ Registration date : 24/01/2008
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Σαβ Νοε 29 2008, 11:23 | |
| Περαστικά και από εδώ και πέρα πάντα όρθιος. Υγεία πάνω από όλα. |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Σαβ Νοε 29 2008, 13:06 | |
| Να σαι παντα καλα κουκλε και προσοχη σε ολους μας. |
|
| |
pulsar Member
Ηλικία : 58 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Σαβ Νοε 29 2008, 19:04 | |
| φιλε μου περαστικα και σιδερενιος, αγιο ειχες οπως ειπαν και τα παιδια τα σιδερα φτιαχνονται εσυ να εισαι καλα |
|
| |
spigi Member
| Θέμα: Απ: Επιβίωση από Τρακάρισμα Σαβ Νοε 29 2008, 21:28 | |
| - inpulsar έγραψε:
- φιλε μου περαστικα και σιδερενιος, αγιο ειχες οπως ειπαν και τα παιδια τα σιδερα φτιαχνονται εσυ να εισαι καλα
Σ' ευχαριστώ Κώστα να είσαι καλά, τουλάχιστον θα βάλω τη ποδιά στο Στρώμα!!! |
|
| |
|