loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ PB XENON ΚΙΤ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Σαβ Ιουν 16 2012, 12:16 | |
| - DIM RAFT έγραψε:
- Από κίνα δεν υπάρχει τελώνιο, έχω κάνει πάρα μα πάρα πολλές παραγγελίες και δεν με έχουν μπλέξει ποτέ με τελωνεία. Μόνο από Αμερική μπορεί να μπλέξεις και πάλι αυτό δεν είναι σίγουρο γιατί από 4 φορτηγά πράματα ελέγχουν μόνο το ένα, κάπως έτσι πάει, αν είσαι τυχερός οκ !. και βέβαια σε μαζική παραγγελία από κίνα δεν θα μας στήλη 40 κομμάτια όλα μαζί βέβαια.... μπορεί και μικρότερες παρτίδες που να περνούν απαρατήρητες.
Τα έχει εδώ Ελλάδα, είναι Έλληνας δεν τα φέρνει λίγα λίγα, γι'αυτό έχει και τελωνείο |
|
DIM RAFT
Ηλικία : 38 Τόπος : Λιβαδειά Βοιωτίας Registration date : 10/08/2011
| Θέμα: Απ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ PB XENON ΚΙΤ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Σαβ Ιουν 16 2012, 14:22 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- DIM RAFT έγραψε:
- Από κίνα δεν υπάρχει τελώνιο, έχω κάνει πάρα μα πάρα πολλές παραγγελίες και δεν με έχουν μπλέξει ποτέ με τελωνεία. Μόνο από Αμερική μπορεί να μπλέξεις και πάλι αυτό δεν είναι σίγουρο γιατί από 4 φορτηγά πράματα ελέγχουν μόνο το ένα, κάπως έτσι πάει, αν είσαι τυχερός οκ !. και βέβαια σε μαζική παραγγελία από κίνα δεν θα μας στήλη 40 κομμάτια όλα μαζί βέβαια.... μπορεί και μικρότερες παρτίδες που να περνούν απαρατήρητες.
Τα έχει εδώ Ελλάδα, είναι Έλληνας δεν τα φέρνει λίγα λίγα, γι'αυτό έχει και τελωνείο Δεν λέω για αυτόν που λέτε να κάνετε την παραγγελία από Ελλάδα. Απλά το αναφέρω σε περίπτωση μαζικής παραγγελίας από κίνα. |
|
vstromholikos
| Θέμα: Απ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ PB XENON ΚΙΤ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Τετ Ιουν 20 2012, 01:44 | |
| Παιδες εχουμε κανα νεο σχετικα με το κιτ?Εννοω,υπαρχει ενδιαφερον για να προχωρησει το θεμα?Τα ειδανε κ αλλοι απο κοντα τα xenon για να εχουμε μια καλυτερη εικονα και αποψη απο πολλους για το πως τους φανηκαν?Εμενα παντως θα με ενδιεφερε το συγκεκριμενο κιτ καθοτι ειναι "παρτο βαλτο" και απ'οτι βλεπω κ στις φωτο το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο!Ηδωμεν παιδες... |
|
kazman
Registration date : 09/08/2012
| Θέμα: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Τρι Οκτ 23 2012, 16:26 | |
| ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!! |
|
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ PB XENON ΚΙΤ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Τρι Οκτ 23 2012, 17:24 | |
| Δεν ισχύει πλέον αυτή η προσφορά.
|
|
loverdos11 moderator
| Θέμα: Απ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ PB XENON ΚΙΤ ΜΕ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Τρι Οκτ 23 2012, 17:26 | |
| - kazman έγραψε:
- ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!!
Μην γράφεις με κεφαλαία γιατι σημαίνει ότι φωνάζεις. Φιλικά πάντα. |
|