|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Marcopolo gold member
| Θέμα: πεζος ..νεκρος Δευ Μάης 14 2012, 10:59 | |
| σημερα στις 10.30 που περνουσα απο παραλιακη στο υψος της ΥΠΑ ,με το στρωμα,μια μπεμπα κουτι ειχε γινει σκατα μπροστα.ρωταω εναν τροχαιο κ μου κανει με τα χερια νοημα οτι ο πεζος ...ειναι νεκρος.ασε που ειδα κ αιμα στην ασφαλτο. μαλλον ο πεζος περασε το διαζωμα χωρις να εχει φαναρι εκει, κ δεν ειδε την μπεμπα και επεσε πανω της. αμα βλεπατε πως εγινε το κουτι ,λες και ειχε πεσει πανω της ..ταυρος 700 κιλων κ οχι ανθρωπος 70. κριμα ..... |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: πεζος ..νεκρος Δευ Μάης 14 2012, 11:03 | |
| |
|
| |
paulsin Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Filirian-Porto Salonico Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: πεζος ..νεκρος Δευ Μάης 14 2012, 11:17 | |
| Κριμα γμτ! Παιδια προσεχεται γιατι τελευταια οι πεζοι δε πανε καλα. Εγω την βδομαδα που μας περασε θα πατουσα κανα 2-3. Περνανε μεσα απο κεντρικες λεωφορους χωρις να κοιταξουν αριστερα-δεξια. Προσοχη! Κριμα παντως τον ανθρωπο... |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: πεζος ..νεκρος Δευ Μάης 14 2012, 11:40 | |
| Μάλλον ειναι το ιδιο με παρακατω:
http://www.zougla.gr/greece/article/aftokinito-paresire-ke-skotose-pezo-stin-paraliaki |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: πεζος ..νεκρος Δευ Μάης 14 2012, 11:41 | |
| Γενικότερα γίνεται χαμός , έχουν αυξηθεί πάρα πολύ τα τροχαία εντός πόλεων και δυστυχώς το κράτος απουσιάζει...
σήμερα το πρωί στην Συγγρού ένα παλικάρι με Τρανσάλπ χτυπήθηκε από αυτοκίνητο....το μηχανάκι ήταν μέτρα μακριά από το ατύχημα και ο αναβάτης σπαρταρούσε στον δρόμο...μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος.....και για ακόμα μια φορά
οδηγείτε αμυντικά δεν μας υπολογίζει κανείς..
_________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: πεζος ..νεκρος Δευ Μάης 14 2012, 16:51 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Μάλλον ειναι το ιδιο με παρακατω:
http://www.zougla.gr/greece/article/aftokinito-paresire-ke-skotose-pezo-stin-paraliaki μαλλον αυτο πρεπει να ειναι. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: πεζος ..νεκρος Τρι Μάης 15 2012, 00:57 | |
| ο Θεός να μας φυλάει όλους παιδιά...πεζοί ή οδηγοί έχετε το νου σας στον δρόμο συνέχεια. |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: πεζος ..νεκρος Τρι Μάης 15 2012, 06:40 | |
| Το απόγευμα ενώ δούλευα μου το είπε κ ένας πελάτης κ μου είπε τραγικές λεπτομέρειες ( διαμελισμό του πεζού ) ήταν μέσα στο λεωφορείο όταν περνούσε απο εκει.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!! |
|
| |
k0panos Member
| Θέμα: Απ: πεζος ..νεκρος Τρι Μάης 15 2012, 10:26 | |
| - paulsin έγραψε:
- Κριμα γμτ!
Παιδια προσεχεται γιατι τελευταια οι πεζοι δε πανε καλα.
Εγω την βδομαδα που μας περασε θα πατουσα κανα 2-3.
Περνανε μεσα απο κεντρικες λεωφορους χωρις να κοιταξουν
αριστερα-δεξια.
Προσοχη!
Κριμα παντως τον ανθρωπο...
Έχει λαλήσει ο κόσμος προχωράει και παραμιλάει δε κοιτάει γύρω του και δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, λόγω έλλειψης δουλειάς, χρημάτων και αβέβαιο μέλλον και όλα αυτά λόγω κρίσης. Και δυστυχώς το ίδιο γίνεται και όταν πιάνουν τιμόνι στα χέρια τους! Προσοχή παίδες οταν πιάνουμε τιμόνι - το ξέρω δύσκολο - ξεχνάμε τα προβλήματά μας ... μόλις φτάσουμε στο προορισμό μας ακόμα εκεί θα είναι να ασχοληθούμε μαζί τους! |
|
| |
tarammass vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 06/03/2011
| Θέμα: Απ: πεζος ..νεκρος Τρι Μάης 15 2012, 22:57 | |
| |
|
| |
|