Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
apogt
moderator
moderator
apogt

Τόπος : Άνοιξη
Registration date : 19/03/2011

ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ   ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Μάης 04 2012, 12:36

Υπομονή!!!
Κάνατε φιλική δήλωση? Αν όχι η κατάσταση μπλέκει σε γρανάζια γραφειοκρατίας ανάμεσα στις ασφαλιστικές!!!
Σε βάζει σε αναμονή μέχρι 15/5 γιατί τόση είναι η προθεσμία, που έχει η άλλη ασφαλιστική να απαντήσει σύμφωνα με το νόμο, από την στιγμή που έγινε η δήλωση. Εσύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις την ασφαλιστική του άλλου για να απαντήσουν γρηγορότερα ότι σε καλύπτουν.(αν καταφέρεις να βρεις άκρη)
Για το τι θα σου καλύψουν μεγάλη ευθύνη έχει και ο μάστοράς σου. Καθώς οι μάστορες μαζί με τους πραγματογνώμονες αποφασίζουν αν κάτι φτιάχνεται, επισκευάζεται, το κόστος της εργασίας κτλ Υπάρχει και η περίπτωση της διαφωνίας αλλά συνήθως τα βρίσκουν!!!
Για την βάση έμπλεξες!!! Ακόμα και touratec βάση να σου κάλυπταν δεν θα είναι ίδια με η δική σου, ούτε μπορείς να πάρεις τα χρήματα της touratec βάσης χωρίς τιμολόγιο για να αγοράσεις άλλη.
Το πόδι σου πώς πάει?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
andreasp
vstromhellasforum Fanatic
vstromhellasforum Fanatic
andreasp

Τόπος : Αθήνα
Registration date : 29/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ   ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Μάης 04 2012, 12:37

msp έγραψε:
andreasp έγραψε:

Αλήθεια... στα μηχανάκια, δεν έχετε βρει κανένα συνεργείο που να παίρνει εξουσιοδοτήσεις?
Για πίεσε τον μάστορα σου. Να του κάνεις μία εξουσιοδότηση, και να πάει να πληρωθεί αυτός, έτσι ώστε εσύ , να φτιάξεις το μηχανάκι σου, να το πάρεις και να φύγεις.

Αντρέα το συνεργείο Σφακιανάκη συνεργάζεται με την Chartis οπότε αρκεί να δωθεί η τελική εντολή από τον πραγματογνώμονα που έστειλα χθες. Το ερώτημα είναι τί γίνεται με τα ανταλλακτικά που δεν έχει ο Σφακιανάκης δηλαδή τα κάγκελα Givi και τις βάσεις προβολακίων. Τα αγοράζω εγώ, προσκομίζω αποδείξεις και μου κόβει η ασφαλιστική επιταγή;
Αύριο θα τηλεφωνήσω να μάθω!
Eπίσης πως μπορώ να δικαιολογήσω το κόστος των terinotech βάσεων αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις;
Δεν ξέρω πόσο μπορεί να το ψάξουν, αλλά αν ζητήσω τα έξοδα από ζευγάρι Touratech δίνονται ξεχωριστά και όχι ζευγάρι!

Δινεις εξουσιοδοτηση σε ενα συνεργείο να πάει να πληρωθεί.
Εχεις όμως και ανταλλακτικα απο αλλον προμηθευτη.
Οπότε, ή τα ψωνίζεις, κόβεις τα τιμολόγια, τα πάς στον συνεργείο σου δίνει τα λεφτά σου (που δεν θα το κανει) για να παει αυτος μετα να τα παρει ολα μαζι, ή δεν κόβεις εξουσιοδότηση και πας εσύ να πληρωθείς, συνολικά όλη την ζημιά, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσεις το συνεργείο προκαταβολικά. (ίσως μπορείς να κάνεις συννενόηση, αν και δύσκολο, ειδικά αυτή την εποχή).
Η ζημιά θα κλείσει εν ολίγης, μία και έξω! με έναν. Είτε με εσένα, είτε με κάποιον που θα εξουσιοδοτησεις. (είτε αυτός θα είναι το συνεργείο σου, είτε ο ασφαλιστής σου, είτε η αδερφή σου, ο πατέρας σου.... οποιοσδήποτε! τέλος πάντων)

Τώρα οι βάσεις είναι ένα θέμα.
Πρέπει εσύ ή ο ασφαλιστής σου , να μιλήσετε με τον διακανονιστή και να βρείτε μία φόρμουλα. Πολύ πιθανόν, να αναγκαστείς να υπερτιμολογήσεις κάτι άλλο για να βγάλεις την διαφορά.
Κανονικά και εύκολα, πρέπει να βρεις τιμολόγια. Τώρα που θα τα βρείς... είναι άλλο θέμα.
msp
vstromhellasforum Enthusiast
msp

Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China
Registration date : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ   ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Μάης 04 2012, 14:09

Χθες αγόρασα τα κάγκελα Givi και πήρα τιμολόγιο, αλλά αν είναι να προπληρώσω τα πάντα και να μείνω κρεμασμένος τί κερδίζω;
Πρώτα έχω το θέμα της αναμονής της άλλης ασφαλιστικής μέχρι 15/5.
Μετά έχω το θέμα με τις βάσεις, όπου είτε θα μπω κατά 50? μέσα ή θα αναγκαστώ να γίνω κλέφτης και να τους χρεώσω 200? που πάλι θα προπληρώσω.
Τέλος, καταλήγω να προπληρώνω σαν ηλίθιος και δεν ξέρω αν θα τα πάρω.

Από την άλλη η ασφαλιστική μου είναι τόσο ηλίθια που σε μια φάση δεν δικαιολόγησε τις χούφτες, πήρα τηλέφωνο και τους είπα πως δικαιολογούνται αφού έπεσα, συμφωνήσανε μεν, αλλά παίζει ρόλο και τί θα δεχτούν οι αντίπαλοι. Αν είναι δυνατόν!

Θα έπρεπε να υπάρχει άμεση κάλυψη ψυχικής οδύνης!
fousekis
fousekis

Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Registration date : 14/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ   ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Μάης 04 2012, 14:13

msp έγραψε:
Χθες αγόρασα τα κάγκελα Givi και πήρα τιμολόγιο, αλλά αν είναι να προπληρώσω τα πάντα και να μείνω κρεμασμένος τί κερδίζω;
Πρώτα έχω το θέμα της αναμονής της άλλης ασφαλιστικής μέχρι 15/5.
Μετά έχω το θέμα με τις βάσεις, όπου είτε θα μπω κατά 50? μέσα ή θα αναγκαστώ να γίνω κλέφτης και να τους χρεώσω 200? που πάλι θα προπληρώσω.
Τέλος, καταλήγω να προπληρώνω σαν ηλίθιος και δεν ξέρω αν θα τα πάρω.

Θα τα πάρεισ απλα μην τουα αφήνεις σε ησυχία.... Εγω πριν 2,5 χρονια που τράκαρα καλα με την μηχανή και βγήκε ολική καταστροφή καθε μέρα τους ζάλιζα τον έρωτα στα τηλεφωνα..... τα χρήματα τα πήρα σε 2 μήνες ηταν βέβαια 4000ευρω αλλά τα πήρα απλα μην τους αφήνεις σπάστους τα @@
msp
msp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ   ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Μάης 04 2012, 15:42

Ήρθα και από το συνεργείο και τα νέα είναι θετικά...Απλά θα έχω τώρα την αναμονή της άλλη ασφαλιστικής, οπότε από 15/5 τα ξαναλέμε!
Μου έφυγε ένα βάρος!
terino
gold member
gold member
terino

Τόπος : Athens
Registration date : 15/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ   ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ Μάης 04 2012, 23:19

msp έγραψε:
Ήρθα και από το συνεργείο και τα νέα είναι θετικά...Απλά θα έχω τώρα την αναμονή της άλλη ασφαλιστικής, οπότε από 15/5 τα ξαναλέμε!
Μου έφυγε ένα βάρος!

Μιχαλιώ με το θέμα μας έκανες τίποτα? Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα εγώ... είναι δύσκολο ρε γμτ...
http://www.schoolofdance.gr
msp
msp

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ   ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΣαβ Μάης 05 2012, 03:48

Το όλο θέμα μυρίζει τιμολόγιο Τούρατεκ, οπότε χαλαρά! ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ - Σελίδα 3 870118 <------ εδώ έχει emoticon
ioarma
gold member
gold member
ioarma

Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ   ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ - Σελίδα 3 Icon_minitimeΔευ Μάης 07 2012, 09:06

Υπομονη και ποτε ξανα ................ Sad

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.... :: Δυσάρεστα.....-
Μετάβαση σε: