| Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
leonidas_dl650 gold member
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Παρ Απρ 13 2012, 10:33 | |
| Περαστικα αγορινα .... Το τελευταιο να ναι...!!!καλη ανασταση να εχουμε. |
|
| |
loylas gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΕΝΑΛΛΑΞ) Registration date : 05/12/2011
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Παρ Απρ 13 2012, 13:49 | |
| Tι λες τωρα βρε φιλε;;;; Τωρα μολις το ειδα. Περαστικα κ αγυριστα να ναι. Αφου εισαι καλα εσυ τα σιδερα φτιαχνονται. Αν χρειαστεις κατι, σφυρα |
|
| |
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Παρ Απρ 13 2012, 13:58 | |
| τελικά το abs είναι σωτήριο σε κάποιες περιπτώσεις!! |
|
| |
dadounis Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα - Άνοιξη Registration date : 18/03/2012
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Παρ Απρ 13 2012, 14:06 | |
| Φίλε περαστικά και υγεία πάνω απ' όλα!!! Οι ταρίφες τελικά είναι οι χειρότεροι οδηγοί, "επαγγελματίες" κατά τα άλλα....ΜΗ ΧΕΣΩ!! Πριν δυο βδομάδες έπεσα κι εγώ πάνω σε έναν από δαύτους με το ΧΤ της δουλειάς, αλλά έμεινα κάτω γιατί φοβήθηκα μήπως όταν κρυώσω αρχίσει και πονάει όλο μου το σύμπαν... και αυτός νόμιζε ότι με σκότωσε και τελικά κατέβηκε..(και τα παραδέχτηκε όλα).. αλλά τελικά ένα διάστρεμμα στον αστράγαλό και 1000 ζημιά στην μηχανή. (και μια καλοκαιρινή πόρτα του ταρίφα ) ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΦΥΛΙΩΤΕΣ!!!!! |
|
| |
Johnys26
Ηλικία : 40 Τόπος : Αθήνα - Ίλιον Registration date : 21/11/2010
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Δευ Απρ 16 2012, 13:03 | |
| Περαστικά φίλε !
Να τον σκίσεις τον κ@ρι0L! ! Κυνήγα τον να αποζημιωθείς ! |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Τρι Απρ 17 2012, 11:57 | |
| περαστικα κ ποτε ξανα φιλε μου!!!! |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Τρι Απρ 17 2012, 13:49 | |
| Περαστικα σου!!
Αλλα ρε παιδια, γιατι θεωρουμε οτι ο ταξιτζης (ή ο φουρναρης... μην το παμε προς το επαγγελματικο τωρα) προκαλεσε το ατυχημα? Δε νομιζω οτι μπορουμε να μιλαμε για ευθυνες ή εγκαταλλειψη (με την ποινικη πλευρα της λεξης)...
ΟΚ, ειναι γαιδουρι που εφυγε, γιατι πρεπει να σταματας για να βοηθησεις... αλλα μεχρι εκει ... νομιζω....
Αν το κοκκαλωνε γιατι του πεταχτηκε πεζος, τι θα λεγαμε, οτι φταιει ο πεζος? |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Τρι Απρ 17 2012, 14:24 | |
| - Hypersonic έγραψε:
- Περαστικα σου!!
Αλλα ρε παιδια, γιατι θεωρουμε οτι ο ταξιτζης (ή ο φουρναρης... μην το παμε προς το επαγγελματικο τωρα) προκαλεσε το ατυχημα? Δε νομιζω οτι μπορουμε να μιλαμε για ευθυνες ή εγκαταλλειψη (με την ποινικη πλευρα της λεξης)...
ΟΚ, ειναι γαιδουρι που εφυγε, γιατι πρεπει να σταματας για να βοηθησεις... αλλα μεχρι εκει ... νομιζω....
Αν το κοκκαλωνε γιατι του πεταχτηκε πεζος, τι θα λεγαμε, οτι φταιει ο πεζος? Hyper δεν υπηρχε πεζος και το κοκκαλωσε αφου ειχε περασει τη διαβαση πεζων (στην ουσια το κοκκαλωσε στη μεση του καθετου δρομου) μονο και μονο για να στριψει. Το προκαλεσε απο μη τηρηση των στοιχειωδων κανονων του ΚΟΚ. Αν υπηρχε πεζος (που αν υπηρχε θα εφταιγε γιατι θα περνουσε με κοκκινο το φαναρι του) και παλι θα τον εβριζα (το πεζο) και μετεπειτα τον ταριφα (το λεω ως βρισια γιατι εννοείται οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι) που εφυγε απο σημειο ατυχηματος. Και επειδη ρωτησα απο νομικης πλευρας δεν υπαρχει κατι ωστε να ασχοληθει η αστυνομια ή δικηγοροι πλεον και μιλαμε για το ηθικο του ολου γεγονοτος. |
|
| |
VSTROMAKIAS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Τρι Απρ 17 2012, 15:56 | |
| [quote="Guskafetzo"]περαστικα κ ποτε ξανα φιλε μου!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Τρι Απρ 17 2012, 16:11 | |
| [quote="VSTROMAKIAS"] - Guskafetzo έγραψε:
- περαστικα κ ποτε ξανα φιλε μου!!!!
Μακαρι και το ευχομαι ολοψυχα σε ολους αν ειναι να μας συμβει κατι (μακρυα απο μας βεβαια) ας τη βγαλουμε οσο καθαρη την εβγαλα και γω (και για τον εαυτο μου αλλα και για το μωρο μου) |
|
| |
jak11
Τόπος : Αλιμος Αττικης Registration date : 07/04/2012
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Πεμ Απρ 19 2012, 19:32 | |
| - jk_prince έγραψε:
- Hypersonic έγραψε:
- Περαστικα σου!!
Αν το κοκκαλωνε γιατι του πεταχτηκε πεζος, τι θα λεγαμε, οτι φταιει ο πεζος? Hyper δεν υπηρχε πεζος και το κοκκαλωσε αφου ειχε περασει τη διαβαση πεζων (στην ουσια το κοκκαλωσε στη μεση του καθετου δρομου) μονο και μονο για να στριψει. Το προκαλεσε απο μη τηρηση των στοιχειωδων κανονων του ΚΟΚ. Αν υπηρχε πεζος (που αν υπηρχε θα εφταιγε γιατι θα περνουσε με κοκκινο το φαναρι του) και παλι θα τον εβριζα (το πεζο) και μετεπειτα τον ταριφα (το λεω ως βρισια γιατι εννοείται οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι) που εφυγε απο σημειο ατυχηματος. Και επειδη ρωτησα απο νομικης πλευρας δεν υπαρχει κατι ωστε να ασχοληθει η αστυνομια ή δικηγοροι πλεον και μιλαμε για το ηθικο του ολου γεγονοτος. Δεν πιστεύω ρε παιδιά ότι υπάρχει μοτοσικλετιστής με καποια χρόνια πανω στου δυο τροχούς ότι δεν του έχει συμβεί κάτι ανάλογο Οπότε αυτο ειναι μεσα στο πρόγραμμα. καβαλάω μηχανή απο το 1981 πολλοί από εσάς ήταν αγέννητοι. τα παρόμοια περιστατικά με του φίλου μου έχουν συμβεί πάρα πολλές φορές και άρχισα να το αποφεύγω από την στιγμή που απόχτησα μηχανή με abs . Σε φρενάρισμα πανικού με μπλοκάρισμα του μπροστινού τροχού δεν γλιτώνεις την σούπα. Οπότε κατά την γνώμη μου πάντα θα πρέπει το abs να θεσπιστεί με νόμο για όλα τα δίκυκλα μηχανοκίνητα που εισάγονται στην χώρα μας |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Πεμ Απρ 19 2012, 20:34 | |
| - jak11 έγραψε:
- jk_prince έγραψε:
- Hypersonic έγραψε:
- Περαστικα σου!!
Αν το κοκκαλωνε γιατι του πεταχτηκε πεζος, τι θα λεγαμε, οτι φταιει ο πεζος? Hyper δεν υπηρχε πεζος και το κοκκαλωσε αφου ειχε περασει τη διαβαση πεζων (στην ουσια το κοκκαλωσε στη μεση του καθετου δρομου) μονο και μονο για να στριψει. Το προκαλεσε απο μη τηρηση των στοιχειωδων κανονων του ΚΟΚ. Αν υπηρχε πεζος (που αν υπηρχε θα εφταιγε γιατι θα περνουσε με κοκκινο το φαναρι του) και παλι θα τον εβριζα (το πεζο) και μετεπειτα τον ταριφα (το λεω ως βρισια γιατι εννοείται οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι) που εφυγε απο σημειο ατυχηματος. Και επειδη ρωτησα απο νομικης πλευρας δεν υπαρχει κατι ωστε να ασχοληθει η αστυνομια ή δικηγοροι πλεον και μιλαμε για το ηθικο του ολου γεγονοτος.
Φαντασου οτι μας λες οτι 30 χρονια γινονται τα ιδια
Δεν πιστεύω ρε παιδιά ότι υπάρχει μοτοσικλετιστής με καποια χρόνια πανω στου δυο τροχούς ότι δεν του έχει συμβεί κάτι ανάλογο Οπότε αυτο ειναι μεσα στο πρόγραμμα. καβαλάω μηχανή απο το 1981 πολλοί από εσάς ήταν αγέννητοι. τα παρόμοια περιστατικά με του φίλου μου έχουν συμβεί πάρα πολλές φορές και άρχισα να το αποφεύγω από την στιγμή που απόχτησα μηχανή με abs . Σε φρενάρισμα πανικού με μπλοκάρισμα του μπροστινού τροχού δεν γλιτώνεις την σούπα. Οπότε κατά την γνώμη μου πάντα θα πρέπει το abs να θεσπιστεί με νόμο για όλα τα δίκυκλα μηχανοκίνητα που εισάγονται στην χώρα μας Φαντασου οτι μας λες (για να μην παρεξηγηθω (ελεω γραπτου λογου)δεν ειναι επιθετικο ή ειρωνικο το υφος της γραφης μου ) οτι 30 χρονια γινονται τα ιδια χωρις να εχει αλλαξει το παραμικρο στα περιστατικα και οτι η ιδια ανηθικοτητα (στο προαναφερθεν παραδειγμα) απλα πρεπει να την συνηθισουμε. Δεν διαφωνω οτι παντα υπηρχαν καφροι που κυκλοφορουν αναμεσα μας αλλα πιστευω οτι αυτο εχει μειωθει σε σχεση με το 81. Οπως τοτε το κρανος (δε μιλαω για μπουφαν η παντελονι) ηταν εξαιρεση στο κανονα της δικυκλης κοινοτητας και αυτο εχει αλλαξει αρδην ΕΥΤΥΧΩΣ ετσι και καποια πραγματα εχουν αλλαξει και φυσικα θελουμε ν'αλλαξουν. Αν θυμασαι τοτε κλαιγαμε ενα χωριο το μηνα στους δρομους και αυτο εχει μειωθει ειτε γιατι καλυτερευεσε η παιδεια μας στους δρομους (ασχετα αν χρειαζεται και αλλο) ειτε γιατι με τα ΜΜΕ και το ιντερνετ ηταν πιο ευκολη η κατακραυγη αλλα και η ανακαλυψη των υπαιτίων τροχαιων ειτε για αλλους λογους. Απλα ηταν μια αφορμη το ατυχημα που ειχα για να ξαναβγουν στην επιφανεια διαφορες "τασεις" επαγγελματιων. Για φαντασου ο συγκεκριμενος "κυριος" να προξενουσε ατυχημα με σωματικες βλαβες σε καποιον γνωστο μας και απλα να την κοπαναγε και να τον ακουσεις να λεει σε καμμια κουρσα του το συμβαν "ελα μωρε ενα κωλοπαιδο με μηχανακι ηταν....ας προσεχε.....σιγα μη καθομουν να δωσω και συνεχεια αφου δε με βρηκε" μιλωντας συμφωνα με τον επαγγελματισμο του στο κινητο; |
|
| |
jak11
Τόπος : Αλιμος Αττικης Registration date : 07/04/2012
| Θέμα: Απ: Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... Σαβ Απρ 21 2012, 21:03 | |
| - jk_prince έγραψε:
- jak11 έγραψε:
- jk_prince έγραψε:
- Hypersonic έγραψε:
- Περαστικα σου!!
Αν το κοκκαλωνε γιατι του πεταχτηκε πεζος, τι θα λεγαμε, οτι φταιει ο πεζος? Hyper δεν υπηρχε πεζος και το κοκκαλωσε αφου ειχε περασει τη διαβαση πεζων (στην ουσια το κοκκαλωσε στη μεση του καθετου δρομου) μονο και μονο για να στριψει. Το προκαλεσε απο μη τηρηση των στοιχειωδων κανονων του ΚΟΚ. Αν υπηρχε πεζος (που αν υπηρχε θα εφταιγε γιατι θα περνουσε με κοκκινο το φαναρι του) και παλι θα τον εβριζα (το πεζο) και μετεπειτα τον ταριφα (το λεω ως βρισια γιατι εννοείται οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι) που εφυγε απο σημειο ατυχηματος. Και επειδη ρωτησα απο νομικης πλευρας δεν υπαρχει κατι ωστε να ασχοληθει η αστυνομια ή δικηγοροι πλεον και μιλαμε για το ηθικο του ολου γεγονοτος.
αποτι κατάλαβα δεν πρέπει να ακουμπήσανε, και για να προλάβει το τρακάρισμα έπεσε Η εμπειρία καμιά φορά του μοτοσικλετιστη πρέπει να τα προβλέπει αυτά ειδικά εάν προπορεύεται ταξί που είναι πολύ πιθανόν να κάνει κάτι τέτοιο. Εγω πάντως όταν περνάω απω διασταύρωση ας έχω προτεραιότητα, ας εχω πράσινο φανάρι, ας εχει ο άλλος στοπ. Κόβω πάντα ταχύτητα και είμαι σε ετοιμότητα ,γιατί δεν εχω ζωνι ασφαλείας ουτε αερόσακο , μονο ενα καθίκι φοραω που προστατεύει μονο το κςφαλι .Και απο εκεί και πέρα τι με νιαζει ποιος φταίει
Φαντασου οτι μας λες οτι 30 χρονια γινονται τα ιδια
Δεν πιστεύω ρε παιδιά ότι υπάρχει μοτοσικλετιστής με καποια χρόνια πανω στου δυο τροχούς ότι δεν του έχει συμβεί κάτι ανάλογο Οπότε αυτο ειναι μεσα στο πρόγραμμα. καβαλάω μηχανή απο το 1981 πολλοί από εσάς ήταν αγέννητοι. τα παρόμοια περιστατικά με του φίλου μου έχουν συμβεί πάρα πολλές φορές και άρχισα να το αποφεύγω από την στιγμή που απόχτησα μηχανή με abs . Σε φρενάρισμα πανικού με μπλοκάρισμα του μπροστινού τροχού δεν γλιτώνεις την σούπα. Οπότε κατά την γνώμη μου πάντα θα πρέπει το abs να θεσπιστεί με νόμο για όλα τα δίκυκλα μηχανοκίνητα που εισάγονται στην χώρα μας Φαντασου οτι μας λες (για να μην παρεξηγηθω (ελεω γραπτου λογου)δεν ειναι επιθετικο ή ειρωνικο το υφος της γραφης μου ) οτι 30 χρονια γινονται τα ιδια χωρις να εχει αλλαξει το παραμικρο στα περιστατικα και οτι η ιδια ανηθικοτητα (στο προαναφερθεν παραδειγμα) απλα πρεπει να την συνηθισουμε. Δεν διαφωνω οτι παντα υπηρχαν καφροι που κυκλοφορουν αναμεσα μας αλλα πιστευω οτι αυτο εχει μειωθει σε σχεση με το 81. Οπως τοτε το κρανος (δε μιλαω για μπουφαν η παντελονι) ηταν εξαιρεση στο κανονα της δικυκλης κοινοτητας και αυτο εχει αλλαξει αρδην ΕΥΤΥΧΩΣ ετσι και καποια πραγματα εχουν αλλαξει και φυσικα θελουμε ν'αλλαξουν. Αν θυμασαι τοτε κλαιγαμε ενα χωριο το μηνα στους δρομους και αυτο εχει μειωθει ειτε γιατι καλυτερευεσε η παιδεια μας στους δρομους (ασχετα αν χρειαζεται και αλλο) ειτε γιατι με τα ΜΜΕ και το ιντερνετ ηταν πιο ευκολη η κατακραυγη αλλα και η ανακαλυψη των υπαιτίων τροχαιων ειτε για αλλους λογους. Απλα ηταν μια αφορμη το ατυχημα που ειχα για να ξαναβγουν στην επιφανεια διαφορες "τασεις" επαγγελματιων. Για φαντασου ο συγκεκριμενος "κυριος" να προξενουσε ατυχημα με σωματικες βλαβες σε καποιον γνωστο μας και απλα να την κοπαναγε και να τον ακουσεις να λεει σε καμμια κουρσα του το συμβαν "ελα μωρε ενα κωλοπαιδο με μηχανακι ηταν....ας προσεχε.....σιγα μη καθομουν να δωσω και συνεχεια αφου δε με βρηκε" μιλωντας συμφωνα με τον επαγγελματισμο του στο κινητο;
|
|
| |
| Απεκτησα και εγω "πουλαδα" με το στρωμα.... | |
|