thanoskarak
| Θέμα: Ζελατινα fabbri Τετ Απρ 11 2012, 12:12 | |
| Καλημερα παιδες.Να ρωτησω,εχει κανεις ζελατινα της Fabbri?Βγαζει μια κοντη διπλοκουμπαριστη κ μια touring ποιο μεγαλη.Γιατι σκεφτομαι να αγορασω αλλα θα ηθελα και μια δευτερη γνωμη |
|
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ζελατινα fabbri Τετ Απρ 11 2012, 13:07 | |
| αυτήν την έχεις δει |
|
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Ζελατινα fabbri Τετ Απρ 11 2012, 16:06 | |
| - apostolis έγραψε:
- αυτήν την έχεις δει
Για δωσε λεπτομερειες γιατι μ'αρεσει... Στο ταξιδι σε σκεπαζει;;; |
|
GD Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 15/03/2011
| Θέμα: Απ: Ζελατινα fabbri Τετ Απρ 11 2012, 17:13 | |
| Barracuda ιταλική ειδικά σχεδιασμένη για το v-strom αρκετά καλή για ταξίδι αλλά μην περιμένεις κάλυψη τέλεια όπως κάτι μεγάλες γιατί φοριέται για να δείχνει ωραία στην τελευταία σκάλα.Αν θυμάμαι καλά 7+ από την μαμά.Φιμέ που μπορείς να δεις και την νύχτα.Αυτήν φοράω πολύ ικανοποιημένος.Αυτά!!!!! |
|
akaliptos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ζελατινα fabbri Τετ Απρ 11 2012, 22:30 | |
| πηγα σημερα και εβαλα την barracuda απο τον mpf....πανεμορφη απλα....δεν ξερω αν θα προλαβω αυριο να πλυνω το μοτορι και να το βγαλω φωτο γιατι το απογευμα αναχωρω για υδρα και θα μπει σε παρκινγκ απο το μεσημερι...τριτη ομως θα το βγαλω φωτο.... |
|
apostolis vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Ζελατινα fabbri Τετ Απρ 11 2012, 22:32 | |
| - GD έγραψε:
- Barracuda ιταλική ειδικά σχεδιασμένη για το v-strom αρκετά καλή για ταξίδι αλλά μην περιμένεις κάλυψη τέλεια όπως κάτι μεγάλες γιατί φοριέται για να δείχνει ωραία στην τελευταία σκάλα.Αν θυμάμαι καλά 7+ από την μαμά.Φιμέ που μπορείς να δεις και την νύχτα.Αυτήν φοράω πολύ ικανοποιημένος.Αυτά!!!!!
+650 |
|
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: Ζελατινα fabbri Παρ Απρ 13 2012, 00:40 | |
| - thanoskarak έγραψε:
- Καλημερα παιδες.Να ρωτησω,εχει κανεις ζελατινα της Fabbri?Βγαζει μια κοντη διπλοκουμπαριστη κ μια touring ποιο μεγαλη.Γιατι σκεφτομαι να αγορασω αλλα θα ηθελα και μια δευτερη γνωμη
Εγω εχω παρει την 1 που λες της Fabbri, ειμαι πολυ ικανοποιημενος ειδα διαφορα σε σχεση με την μαμα και ας ειναι πιο κοντη. Παντα κατα την γνωμη μου, μου αρεσει γιατι δεν ειναι τεραστια και δίνει στιλ στο Vstrom . Πολυ καλη ποιότητα κατασκευής, ωραίο φιμε που βλεπεις όταν νυχτωσει. Την πηρα απο Φραντζη ( δεν θυμαμαι το ονομα του μαγαζιου ) καπου στα 75 με 80 euro. |
|
thanoskarak
| Θέμα: Απ: Ζελατινα fabbri Παρ Απρ 13 2012, 19:27 | |
| thx για τισς πληροφοριες.τελικα εγω πηρα την touring.σε μια βολτα που εκανα εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος κ απο προστασια αλλα κ απο εμφανιση.κ εγω γυρω στα 70 την πηρα απο καλλιροης απ[ο γνωστο καταστημα |
|