stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: πρόβατο φάντασμα.... Τρι Απρ 10 2012, 16:59 | |
| |
|
vagman vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: πρόβατο φάντασμα.... Τρι Απρ 10 2012, 18:30 | |
| Stam και το video αλλά και το πρόβατο είναι φάντασμα.... Για κάποιο λόγο όλα τα βίντεο (πλην των video link) έχουν χαθεί από το φόρουμ... Υποθέτω ότι μπορεί να δεις το μήνυμα μου αν παρακολουθείς το θέμα γι' αυτό και ποστάρω εδώ.... Stam άκυρο..... Ο dimnik83 είχε την λύση και αναφέρομαι παρακάτω στην αιτία του προβλήματος.... Καλό βράδυ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vagman στις Τρι Απρ 10 2012, 19:49, 1 φορά |
|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: πρόβατο φάντασμα.... Τρι Απρ 10 2012, 19:39 | |
| - vagman έγραψε:
- Stam και το video αλλά και το πρόβατο είναι φάντασμα....
Για κάποιο λόγο όλα τα βίντεο (πλην των video link) έχουν χαθεί από το φόρουμ... Υποθέτω ότι μπορεί να δεις το μήνυμα μου αν παρακολουθείς το θέμα γι' αυτό και ποστάρω εδώ.... Βαγγέλη, έχω την εντύπωση ότι κάτι τα μπλοκάρει στον δικό σου browser... Άνοιξε το forum από κάποιον άλλον browser. Απενεργοποίησε κάνα antivirus ή ad block αν έχεις και ψάξου λίγο γιατί εγώ βλέπω τα videos κανονικότατα σε όλο το forum. Όσο για το πρόβατο φάντασμα του stam... Ρε τι τα ταλαιπωρείτε τα ζωάκια μέρες που είναι; Δε φτάνει που την Κυριακή έχουν γύρισμα, πρέπει να υποδύονται, από τώρα, ρόλους; |
|
vagman vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 30/07/2010
| Θέμα: Απ: πρόβατο φάντασμα.... Τρι Απρ 10 2012, 19:46 | |
| - dimnik83 έγραψε:
- vagman έγραψε:
- Stam και το video αλλά και το πρόβατο είναι φάντασμα....
Για κάποιο λόγο όλα τα βίντεο (πλην των video link) έχουν χαθεί από το φόρουμ... Υποθέτω ότι μπορεί να δεις το μήνυμα μου αν παρακολουθείς το θέμα γι' αυτό και ποστάρω εδώ.... Βαγγέλη, έχω την εντύπωση ότι κάτι τα μπλοκάρει στον δικό σου browser... Άνοιξε το forum από κάποιον άλλον browser. Απενεργοποίησε κάνα antivirus ή ad block αν έχεις και ψάξου λίγο γιατί εγώ βλέπω τα videos κανονικότατα σε όλο το forum.
Όσο για το πρόβατο φάντασμα του stam... Ρε τι τα ταλαιπωρείτε τα ζωάκια μέρες που είναι; Δε φτάνει που την Κυριακή έχουν γύρισμα, πρέπει να υποδύονται, από τώρα, ρόλους; Καλά με έσωσες...!!! Για κάποιο λόγο το ad block όπως ακριβώς το είπες είχε ενεργοποιήσει την φραγή.... Πάντως δεν έκανα τέτοια επιλογή και απορώ πως πέρασε από μόνη της.... Tnx μπρέ !!! Καλό βράδυ !!! |
|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: πρόβατο φάντασμα.... Τρι Απρ 10 2012, 19:51 | |
| |
|
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: πρόβατο φάντασμα.... Τετ Απρ 11 2012, 11:19 | |
| |
|
tarammass vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 06/03/2011
| Θέμα: Απ: πρόβατο φάντασμα.... Παρ Απρ 13 2012, 11:56 | |
| |
|
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: πρόβατο φάντασμα.... Σαβ Απρ 14 2012, 14:12 | |
| |
|
k0panos Member
| Θέμα: Απ: πρόβατο φάντασμα.... Τρι Απρ 17 2012, 09:34 | |
| |
|