Η μαγειρική είναι ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι και κάποια στιγμή για την κ@υλα θέλω να δουλέψω σε επαγγελματική κουζίνα.
Μη βαράτε αλλά δεν έχω το χρόνο να κάτσω να ξαναγράψω τις συνταγές, οπότε σας δίνω μόνο τα link:
Γαριδομακαρονάδα
http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?t=4046
Μοσχαρίσια ουρά μακαρονάδα
http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?t=4054
Φιλέτο κοτόπουλο με μακαρόνια στο γουόκ
http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?t=4084
Φτερούγες κοτόπουλου με μπύρα και ρύζι
http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?t=4088
Φιλέτο κοτόπουλο με ούζο φλαμπέ
http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?t=4089
Κιμάς για μπιφτέκια/ρολό/κεφτέδες
http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?t=4051
Ρολό κιμά με πατάτες και κεφαλοτύρι
http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?t=4052
Γεμιστά σε ξυλόφουρνο
http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?t=4047
Pizza Party σε ξυλόφουρνο
http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?t=4068
Έχω αρκετές ακόμα που πρέπει να γράψω, αλλά το χειμώνα μπορώ να μαγειρέψω, να βγάλω φωτό, αλλά δεν μπορώ να κάτσω να γράψω.
Αναμονή λοιπόν για αρκετές ακόμα που ήδη έχουν εκτελεστεί
Edit: Άντε μία γρήγορη
Φιλέτο κοτόπουλο με κρούστα παρμεζάνας
ΥλικάΦιλέτο κοτόπουλο το κάθε στήθος κομμένο στα δύο για να γίνει πιο λεπτό.
Αλάτι
Πιπέρι
Παρμεζάνα
Φρέσκο δεντρολίβανο (προαιρετικό)
Πατάτες τηγανητές για συνοδευτικό (αν έχετε πιτσιρίκια)
ΕκτέλεσηΑλατίζουμε και πιπερώνουμε τις φέτες από το φιλέτο.
Βάζουμε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Αφού κάψει λίγο, βάζουμε μία μία τις φέτες από το κοτόπουλο και περιμένουμε και ξεροψηθούν.
Μην ανησυχείτε δεν θα καεί.
Μόλις πάρει χρώμα και φαίνεται ότι έχει γίνει το γυρίζουμε από την άλλη.
Δεν θέλουμε να το ψήσουμε αργά, πρέπει να το θωρακίσουμε για να μην χάσει τα ζουμιά του και γίνει σαν σόλα.
Προσθέτουμε το φρέσκο δεντρολίβανο και περιμένουμε ελάχιστα να βγάλει τα αρώματά του και το αφαιρούμε πάλι.
Αφού πάρει το χρώμα της παραπάνω φωτογραφίας γυρνάμε αμέσως τούμπα τα φιλέτα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
Όταν η παρμεζάνα ξεκινήσει να λιώνει τουμπάρουμε πάλι τα φιλέτα και πασπαλίζουμε πάλι την πλευρά που έχει μείνει.
Τέλος, τούμπα ακόμα μία φορά να κάνει κρούστα συμπληρωθεί η κρούστα.
Εύκολη, γρήγορη και υπέροχη συνταγή.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές αν έχουμε πιτσιρίκια ή αν δεν κάνουμε δίαιτα