Στην παρακάτω φώτο είναι ο πολύ καλός μας φίλος Mino , απο την Ιταλία. Περάσαμε ,οικογενειακός,αρκετές ώρες μαζί ολο το Σάββατο. Κάνοντας sightseeng στην Θεσσαλονίκη ,περάσαμε απο τα πιο σημαντικά μνημεία.Για το τέλος αφήσαμε το ενα και μοναδικό σαντουιτσάδικο του Σερραίου. Σάκη σε ευχαριστούμε για τα κεράσματα.Ο Mino σου χρωστάει κέρασμα στην Ιταλία και εγώ στην Θεσσαλονίκη...
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
_________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼ Ψαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821
Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν!
Η ζωή είναι έναςκώλος, γ@μ@τον πριν σεχεσει!
Ο έρωτας.........με έρωτα περνάει.....!
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
Στην παρακάτω φώτο είναι ο πολύ καλός μας φίλος Mino , απο την Ιταλία....... Σάκη σε ευχαριστούμε για τα κεράσματα......
Βρε Μιχάλη βάλε καμιά φωνή να έρθω όταν είσασταν στον Σάκη. Όχι βέβαια γιατί κερνούσε ο Σάκης... οχι, οχι Απλά να δει ο άνθρωπος την μηχανή μου και να αισθανθεί σαν στη χώρα του.
Στην παρακάτω φώτο είναι ο πολύ καλός μας φίλος Mino , απο την Ιταλία....... Σάκη σε ευχαριστούμε για τα κεράσματα......
Βρε Μιχάλη βάλε καμιά φωνή να έρθω όταν είσασταν στον Σάκη. Όχι βέβαια γιατί κερνούσε ο Σάκης... οχι, οχι Απλά να δει ο άνθρωπος την μηχανή μου και να αισθανθεί σαν στη χώρα του.
O Mino έχει V-Strom 1000 και πάει για το Ducati multistrada
kopeli gold member
να μαστε καλά αδέρφια ....και να θυμάστε τουτο δώ :
"Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,απ' τον κόσμο. Εμείς τραγουδάμε,για να σμίξουμε τον κόσμο." Γιάννης Ρίτσος
....σας το αφιερώνω ....κι ακουστε το μεχρι το τελος ....ΑΞΙΖΕΙ ΑΔΈΡΦΙΑ ...ΑΞΙΖΕΙ
Υ.Γ. ....ενα μεγααααλο ευχαριστώ στα παιδια απ το GS/Varadero Club ...που μας τιμήσανε με την παρουσία τους ...αλλα και την συμμετοχή τους ...χτες "παίξαμε" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα πάντα ολα ....
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010