- iliastrom έγραψε:
- 4kings έγραψε:
- εμενα με εχει βολεψει απιστευτα αυτο
δεν φθειρεται ευκολα δεν σπαει δεν χαλαει δεν "ποτιζει" νερο
Eμένα γιατί μου φαίνεται αβολο.....???
Αλλά για να βολέυει οπως λές θα πρέπει να το δοκιμάσω....
Με προβληματίζει η εναλλαγή απο ανέβασμα σε κατέβασμα....και αντίστροφα.
Καθόλου άβολο μή σου πω οτι μου αρέσει η σφιχτή αίσθηση που προσφέρει στο παπούτσι...
Το θέμα είναι αυτό που θα βάλετε ιδιοκατασκευή ή όχι...να κάνει τα εξής!
Να μην ποτίζει...
Να μην κρατάει βρωμιά...
Να καθαρίζει εύκολα...
Να μην φθείρεται εύκολα και ασχολείστε συνέχεια με ανανέωση...
Και το σημαντικό το οποίο δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό είναι να έχει όγκο να είναι κουμούτσα δλδ...
(Αυτό γιατί τα παπούτσια δεν φθείρωνται μόνο απο λεκέ που θα κάνει το λάδια αλλά και απο τη μικρή επιφάνεια του μοχλού που κάνει το παπούτσι να τσακίζει ή να σκίζεται στο σημείο επαφής γιατί λυγίζει... με μία μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής αυτό δε συμβαίνει)
Στο κάτω κάτω...
Αυτό με το βελκρο(σκρατς) που φοριέται στο παπουτσι ... καλό και λειτουργικό... αλλά εχει μπελά κάθε φορά!
Άσε που μπορεί να το ξεχάσεις απο τη βιασύνη σου και να πας σε κανα μαγαζί με αυτό στο πόδι...
Τα άλλα που είναι απο αφρολεξ και τυλίγουν σα καπότα το λεβιέ... δεν έχουν διάρκεια ποτίζουν και στο τέλος κάνουν την ίδια ζημιά με το λεβιέ + το κόστος αντικατάστασης κάθε τόσο
Τα αυτοσχέδια ίσως κάποια είναι λειτουργικά ίσως όχι ανάλογα... αλλά πάλι και αυτά έχουν κάποιο μικρό κόστος αλλά χάνουν σε εμφάνιση και κάθε κάμποσο θέλουν ανανέωση ίσως
Και προσωπικά πήρώνω ένα παπούτσι απο 80-480 ευρώ και το φθηνότερο να μου χαλάσει είναι κρίμα τα λεφτά...
να λυπηθω 20 και να τα δώσω 80 και πάνω στο παπούτσι