Αυτό ακριβώς...... γιατί να ψηφίσουμε??? γίνεται να μην πάει κανένας να ψηφίσει???? αν ναι τότε ας το κάνουμε!!!
Βρε, χρωμιομένε, μέχρι εμένα έψησαν να πάω να ψηφίσω!!! κι εσύ λες να μην πάμε να ψηφίσουμε; Το θέμα είναι πως έτσι κι αλλιώς χάσαμε. Δε βλέπω φως στο τούνελ. Όποιον κι αν ψηφίσεις έχει αποδεχτεί τις τρόϊκες, τους Γερμανούς πάνω στο κεφάλι μας, τα ξεπουλήματα, τα μνημόνια και όλον τον τραπεζοχρηματοοικονομικό συρφετό, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα. Απλά για το σπάσιμο, (αν δεν υπάρξει νοθεία στις εκλογές, που εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα τα κάνουν όπως τους βολεύει με μια μιζούλα στη Singular), λέμε να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ μικρά κόμματα για να μοιραστούν οι ψήφοι και να μη βγουν με αυτοδυναμία ή με πολλές έδρες οι υπεράχρηστοι (για 'μας) και υπερχρήσιμοι για την ελίτ της ΝΤΠ.
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
Αυτό ακριβώς...... γιατί να ψηφίσουμε??? γίνεται να μην πάει κανένας να ψηφίσει???? αν ναι τότε ας το κάνουμε!!!
Βρε, χρωμιομένε, μέχρι εμένα έψησαν να πάω να ψηφίσω!!! κι εσύ λες να μην πάμε να ψηφίσουμε; Το θέμα είναι πως έτσι κι αλλιώς χάσαμε. Δε βλέπω φως στο τούνελ. Όποιον κι αν ψηφίσεις έχει αποδεχτεί τις τρόϊκες, τους Γερμανούς πάνω στο κεφάλι μας, τα ξεπουλήματα, τα μνημόνια και όλον τον τραπεζοχρηματοοικονομικό συρφετό, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα. Απλά για το σπάσιμο, (αν δεν υπάρξει νοθεία στις εκλογές, που εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα τα κάνουν όπως τους βολεύει με μια μιζούλα στη Singular), λέμε να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ μικρά κόμματα για να μοιραστούν οι ψήφοι και να μη βγουν με αυτοδυναμία ή με πολλές έδρες οι υπεράχρηστοι (για 'μας) και υπερχρήσιμοι για την ελίτ της ΝΤΠ.
μπράβο ρε φίλε dimnik83!!!
ειλικρινά πολύ το χαίρομαι που τελικά θα πας να ψηφίσεις γιατί με στεναχόρησες που σε κάποια άλλη στιγμή αν δεν κάνω λάθος είπες ότι ΔΕΝ έχεις ψηφίσει ποτέ!!!
και είμαι απόλυτα σίγουρος πως το ότι δεν ψήφιζες μέχρι τώρα, είναι καθαρά στάση, αποψη και διαμαρτυρία!!!
μπορεί να μη σε γνωρίζω προσωπικά, μπορεί να μη συμφωνώ σε όλα με τις απόψεις σου, αλλά σεβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ ότι έχεις πολιτική αντίληψη των όσων συμβαίνουν γύρω σου και η μέχρι τώρα αποχή σου απο την έκφραση αυτής μέσω της ψήφου αισθάνομαι ότι είναι ΑΤΟΦΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!
και θεωρώ ότι αυτή η συνειδητή επιλογή για πολλούς που μέχρι σήμερα δεν ψηφιζαν ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ είναι πολύ πιο τίμια απο τη δική μου στάση π.χ. της λεγόμενης ''χαλαρής ψήφου''...........που τελικά καθόριζε και το όποιο αποτέλεσμα!
Προσωπικά, απο το 1996 μέχρι σήμερα.....αν και πάντα θεωρούσα ''πολιτικό καθήκον'' τη συμμετοχή μου στις εκλογές.......έχω ψηφίσει απο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ μέχρι ΛΑΟΣ και τα ενδιάμεσα με τη λεγόμενη............''χαλαρη ψήφο'' που λένε και οι δημοσκόποι!
Τελικά όμως, ανακαλύπτουμε το σωτήριο έτος 2012........και εμείς οι ''χαλαροί'' (περίπου το 20%) αλλά και οι απόντες (περίπου το 40%) πως με τη ''στάση'' μας.............έχουμε αφήσει όλο το γήπεδο ανοιχτό στο υπόλοιπο 40% να παίζει μπάλα........
συμφωνώ πως πλέον έχει προχωρήσει τόσο πολύ η σήψη που με την ψήφο μας στις επερχόμενες (τελευταίες με τη μορφή που ξέρουμε) εκλογές ''δεν το σώνουμε'' πλέον, με τη στάση μας εμείς οι ίδιοι εχουμε παραχωρήσει την ελευθερία μας σε αυτούς οι οποίοι πλέον έχουν συγκεντρώσει τόσο πολλή εξουσία ώστε δε χαμπαριάζουν απο ''εκλογες''.............
όμως πρέπει να δηλώσουμε ΠΑΡΩΝ! πρέπει να μην υπάρχει ούτε 1% ΑΠΟΧΗ! πρέπει να μην υπάρχει πλέον ''χαλαρή ψήφος'' πρεπει να αποκτήσουμε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! πρεπει να έχουμε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ πρέπει να αντιτάξουμε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!! γιατί αυτοί έχουνε τα δικά τους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!! και με τα δικά τους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.......ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!
ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ........ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ,ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΑ,ΡΟΖ..........ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΥΤΟ, ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!
αφιερώνω το τραγουδάκι μαζί με τους στίχους του Αρτέμη απο τους TXC που έχω καρφώσει και στην υπογραφή μου σε όλους εμάς τους ''χαλαρούς'' και τους ''απόντες''.........
Όπως τα λένε αδέρφια μου παραπάνω. Χρήστο και Νίκο, έτσι ακριβώς είναι. ΔΕΝ ψήφιζα από άποψη και εντελώς συνειδητοποιημένα, όπως και ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ πάλι από άποψη και εντελώς συνειδητοποιημένα. Μεγάλο πρόβλημα μου βέβαια είναι αυτό:
που με κάνει να πιστεύω ότι είναι πια πολύ αργά αλλά... είπαμε, η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, κ.λ.π., κ.λ.π....
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
Όπως τα λένε αδέρφια μου παραπάνω. Χρήστο και Νίκο, έτσι ακριβώς είναι. ΔΕΝ ψήφιζα από άποψη και εντελώς συνειδητοποιημένα, όπως και ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ πάλι από άποψη και εντελώς συνειδητοποιημένα. Μεγάλο πρόβλημα μου βέβαια είναι αυτό:
που με κάνει να πιστεύω ότι είναι πια πολύ αργά αλλά... είπαμε, η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, κ.λ.π., κ.λ.π....
Καθυστερημένη αλλά δυσμενέστερη χρεωκοπία/στάση πληρωμών με τους δικούς τους όρους. Αυτό με το ξένο δίκαιο πολύ μου κάθεται τελευταία... και σίγουρα κανένας από τους π@π@ρ@ς που μας κυβερνούν δεν έχει βγει να εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνει αυτό που υπέγραψαν.
Rory moderator
Ρε τι μου λέτε τωρα εμενα που εχω ανχος ....εκλογες και 36ωρο μαζι μάλλον θα εχουμε .....μαλλον παιχνιδι με τις καλπες θα εχουμε φετος
ΑΧαΧαχΑΧαχΑΧαΧα..
Εμαθα το παιχνίδι του 36ωρου.. Αλλάζουμε όλοι τα χαρτιά μας και τα κάνουμε στο Ορμένιο (τα εκλογικά) Ξεκινάμε από Ναύπλιο,πάμε μια γύρα Πελοπόννησος,περνάμε Στ.Ελλάδα και ντουγρού για Ορμένιο..Μετά ξανά κάτω Στ.Ελλάδα και διανυκτέρευση στο Ναύπλιο..!!!!
Οποιος έχει φέρει αποδεικτικό εκλογών περνάει και παίρνει υψηλή βαθμολογία !!
Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες. Νεοελληνική κοινωνία έπλασες, το πεπρωμένο που ήθελες. Αναφέρει το ρητόν: δώσω υμίν άρχοντας κατά τας καρδίας υμών, καταλαβαίνεις λοιπόν, δεν ευθύνονται μόνο οι άλλοι για αυτήν την κακοδαιμονία, θα πρέπει και μέσα στον εαυτό σου ν' αναζητήσεις την αιτία! Δε διδάχτηκες τραγωδία, και γι' αυτό μάλλον θα πρέπει να ζήσεις το σχήμα: ύβρις, άτη, νέμεσης, τίσις!