| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Κυρ Νοε 16 2008, 01:27 | |
| - martinez έγραψε:
- ποιος ο λογος να βαλετε φριδακι στη συγκεκριμενη ζελατινα ?
Ελα ντε!!! Μανία με αυτό το φρυδάκι........ |
|
| |
corleone Member
Ηλικία : 45 Τόπος : 'Ανω Βριλήσσια Registration date : 02/05/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Νοε 18 2008, 08:36 | |
| - martinez έγραψε:
- ποιος ο λογος να βαλετε φριδακι στη συγκεκριμενη ζελατινα ?
Εγω ειμαι 1.82 περιπου και η ζελατινα ειναι φιμε. Οποτε την εχω στην πιο χαμηλη θεση επειδη αν την βαλω πιο ψηλα με ενοχλει στην οδηγηση ειδικα μεσα στην πολη και νυχτα.. Αν ειχα ενα φρυδακι θα μπορουσα αμεσα αν ειμαι εθνικη οδο να εχω καλυτερη προστασια απο το αερα.. Ναι βαριεμαι να βιδωνω ξεβιδωνω την ζελατινα καθε φορα που θα βγαινω εθνικη οδο... |
|
| |
martinez
Registration date : 24/08/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Νοε 20 2008, 00:09 | |
| Δεν ειναι η mpf 10 εκατοστα ψηλότερη ? ενοεις πως δεν αρκεί αυτη η διαφορά απο την εργοστασιακή ? |
|
| |
martinez
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Νοε 20 2008, 00:28 | |
| Η μετατροπή βάσεις που είχα αναφερθεί έγινε, το οπτικό αποτέλεσμα θετικό, αλλά μάλλον θα τη δώσω γιατι είναι πιο αποτελεσματική σε μεγαλύτερη ζελατίνα που κάποιος θα θελήσει να σηκώσει 5- 6 εκατοστά στην εργοστασιακή δεν έχει αποτέλεσμα γιατί εγώ θέλω το διπλάσιο ύψος με αποτέλεσμα να στενεύει χαμηλά η ζελατίνα και περνάει αέρας από τα πλάγια μερικές φώτο για να μου πείτε τη γνώμη σας . |
|
| |
martinez
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Νοε 20 2008, 00:29 | |
| που πήγανε ρε παιδιά η φώτο ? |
|
| |
martinez
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Νοε 20 2008, 00:31 | |
| πως βάζουμε φώτο ? |
|
| |
corleone Member
Ηλικία : 45 Τόπος : 'Ανω Βριλήσσια Registration date : 02/05/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Νοε 20 2008, 07:45 | |
| - martinez έγραψε:
- ενοεις πως δεν αρκεί αυτη η διαφορά απο την εργοστασιακή ?
Σωστά. |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Δεκ 18 2008, 17:18 | |
| H καινούργια μου ζελατίνα. Barracuda Aerotour. Προφανώς για να τη βάλω μου φαίνεται όμορφη, αλλά γούστα είναι αυτά. Πάντως, δοκιμασμένη σε ταχύτητα ταξιδιού διαμορφώνει τη ροή του αέρα μακρυά από το κεφάλι και τους ώμους, τουλάχιστον για τον δικό μου σωματότυπο. Είνα 7 cm ψηλότερη από τη μαμά. |
|
| |
gkstd
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Φεβ 03 2009, 12:01 | |
| Καλημέρα σε όλους
Ρε παιδιά με μπερδεψατε τελικά η MRA ( http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?cPath=23_74_75_152&products_id=1331 ) με το φριδάκι και με ύψως 1,86 περνάει τον αέρα από πάνω η όχι, κάποιοι που την έχετε βάλη λέτε ότι είστε ικανοποιημένη αλλά πρεπει να σκυβετε 10 εκατοστά άλλοι λέτε πως μία χαρά περνάει ο αέρας από πάνω τελικά ας μου πεί κάποιος, Περνάει τον αέρα από πάνω στην 2-3 θέση που λέτε και με υψως 1,86 ή όχι. Αν ναι να την παραγγήλω στο φιμέ από το motoraid μπάς και δεν ξαναχαλάση το πλαστικό πάνω από το καντραν μιας και θα μου το αντικαταστήση η suzuki (Πηρα τηλ. σήμερα και μου ήπαν πως γνωρίζουν το πρόβλημα και να πάω από εκει.) |
|
| |
Κάπελας
Ηλικία : 53 Τόπος : Σάμος-Περιστέρι Registration date : 22/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Φεβ 03 2009, 13:20 | |
| - gkstd έγραψε:
- Καλημέρα σε όλους
Ρε παιδιά με μπερδεψατε τελικά η MRA ( http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?cPath=23_74_75_152&products_id=1331 ) με το φριδάκι και με ύψως 1,86 περνάει τον αέρα από πάνω η όχι, κάποιοι που την έχετε βάλη λέτε ότι είστε ικανοποιημένη αλλά πρεπει να σκυβετε 10 εκατοστά άλλοι λέτε πως μία χαρά περνάει ο αέρας από πάνω τελικά ας μου πεί κάποιος, Περνάει τον αέρα από πάνω στην 2-3 θέση που λέτε και με υψως 1,86 ή όχι. Αν ναι να την παραγγήλω στο φιμέ από το motoraid μπάς και δεν ξαναχαλάση το πλαστικό πάνω από το καντραν μιας και θα μου το αντικαταστήση η suzuki (Πηρα τηλ. σήμερα και μου ήπαν πως γνωρίζουν το πρόβλημα και να πάω από εκει.) Την έχω σε φιμέ και στο 1.82 που είμαι με έχει φτιάξει αφάνταστα ο αέρας φεύγει πάνω από το κράνος.Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο τα 4 εκατοστά της διαφοράς μας.Αν αποφασίσεις να την πάρεις επειδή πουλάω το μηχανάκι σου τη δίνω 90 ευρώ. |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Φεβ 03 2009, 16:14 | |
| - Κάπελας έγραψε:
Την έχω σε φιμέ και στο 1.82 που είμαι με έχει φτιάξει αφάνταστα ο αέρας φεύγει πάνω από το κράνος.Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο τα 4 εκατοστά της διαφοράς μας..... +1 |
|
| |
gkstd
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Φεβ 03 2009, 16:45 | |
| Τι είναι το +1 ?
sorry που ρωτάω ρε παιδιά μην πάρω κάτι που τελικά δεν θα μου κάνει. |
|
| |
kakto
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Φεβ 03 2009, 17:05 | |
| Κι εγώ με 1,85 ,την ζελατίνα στην πάνω σκάλα και το φρυδάκι σηκωμένο στο "μισό" ,δέχομαι αέρα μόνο στους πάνω αεραγωγούς του κράνους |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τρι Φεβ 03 2009, 17:49 | |
| - gkstd έγραψε:
- Τι είναι το +1 ?
sorry που ρωτάω ρε παιδιά μην πάρω κάτι που τελικά δεν θα μου κάνει. +1 = συμφωνώ κι εγώ -> +1 γνώμη... καμια φορά το λέμε κ +650 +1000 κλπ |
|
| |
gkstd
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Φεβ 04 2009, 11:11 | |
| Καλημέρα σε όλους. Άλλαξα τον ανεμοθώρακα με τον μαμά suzuki για να πάω στο ραντεβού με το συνεργείο και δεν θα τον βγάλω. Τελικά είναι όλα υποκειμενικά με το τι βολεύει τον καθένα και τι όχι. Στροβηλησμή και τρίξιμο κράνους τέλος. Για μέχρι τα 130-140 το περισσώτερο που μπορής να κινηθείς μέσα στην πόλη και αυτό με ξερογκαζιές από φανάρι σε φανάρι η την αττική οδό η μαμά ζελατίνα με βόλεψε απίστευτα. Ελαφρός αέρας ατο ύψως του προσώπου ο οποίος δεν γίνετε ενοχλιτικός λόγο κράνους, το οποίο αερίζετε άψωγα και δεν θολώνη. Με τον kapa που είχε επάνω η μηχανή μόλις εφτανα σε φανάρη σήκωνα την ζελατίνα του κράνους για να πάρω αέρα.Τώρα σε ταξίδι δεν ξέρω ενδεχωμένος να βολέυει της kapa. Η γνώμη μου είναι πως αν ο ανεμοθώρακας της mra με το φριδάκι είναι σαν τον μαμά σε μέγεθος + το φρίδι θα πρέπει να είναι ο τέλειως συνδιασμός και για πόλη και για ταξίδι.
Φίλε Καπελα καλή η προσφορά σου αλλα μου προέκειψε τελικά ζημιά με το πλαστικό πάνω από το καντράν η οποία διαπιστώθηκε ότι δεν έγινε από τον ήλιο αλλα από ανεγγεφαλο τεχνικό ο οποίος την ζέστανε με ένα μπιστολι θερμού αέρα προσπαθώντας να συκώση τα κλιπς και να εφαρμόζουν καλύτερα για να μικρήνη την διαφορά στο άνοιγμα μεταξύ φερινγ και καντράν. Δεν περνάει στην εγγύηση. Απολογισμός 200 ευρώ με τα εργατικά. Αν την έχεις ακόμα μέχρι την 1 το άλλου μήνα θα την πάρω τώρα όμως δεν περισεύη ουτε 10λεπτο. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Φεβ 04 2009, 15:56 | |
| - gkstd έγραψε:
- ...ο ανεμοθώρακας της mra με το φριδάκι είναι σαν τον μαμά σε μέγεθος + το φρίδι
σωστά - gkstd έγραψε:
- θα πρέπει να είναι ο τέλειως συνδιασμός και για πόλη και για ταξίδι.
ακριβώς |
|
| |
gkstd
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Σαβ Φεβ 07 2009, 01:16 | |
| Σήμερα εβαλα τον MRA με το φριδάκι στην μηχανή και πήγα επι τούτου απο αττική οδο για να την τεστάρω με χιλιοόμετρα.
Πολύ καλές εντυπώσεις με το φριδάκι συκομένο μέχρι επάνω στα 80 - 100 ακούγετε ένα μικρό σφύριγμα του αέρα .... προσοχή μικρό καθόλου ενοχλητικό δεν κόβη τουλάχιστον εσθητα την μηχανή έβγαλα χαλαρά 190 χωρίς να έχω τελικιάση το γκάζι μου.
Υ.Γ. Εχει απίστευτω γκαζι αυτή η μηχανή ρε πεδια ... πας με 130 δίπλα από αυτοκίνητο και μόλις πατάς λίγο το γκαζι διακτινήζεσε στα 200. Τρελένομαι να το κάνω αυτό στην αττική οδό. Εχω την εντύπωση πως αυτός ο έρωτας θα κρατίση χρόνια. Και 'οπως έλεγε και μια παλία διαφήμηση της toyota "Κι άμα τ' αλλαζα πάλι ......v-strome θα έπερνα". |
|
| |
spyrosk8abs
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Φεβ 18 2009, 17:52 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Φεβ 18 2009, 17:57 | |
| - spyrosk8abs έγραψε:
- ...εβαψα τη μαμα ζελατινα μαυρη ......
Με τι την έβαψες; |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Φεβ 18 2009, 18:24 | |
| - gkstd έγραψε:
Φίλε Καπελα καλή η προσφορά σου αλλα μου προέκειψε τελικά ζημιά με το πλαστικό πάνω από το καντράν η οποία διαπιστώθηκε ότι δεν έγινε από τον ήλιο αλλα από ανεγγεφαλο τεχνικό ο οποίος την ζέστανε με ένα μπιστολι θερμού αέρα προσπαθώντας να συκώση τα κλιπς και να εφαρμόζουν καλύτερα για να μικρήνη την διαφορά στο άνοιγμα μεταξύ φερινγ και καντράν. Δεν περνάει στην εγγύηση. Απολογισμός 200 ευρώ με τα εργατικά. Αν την έχεις ακόμα μέχρι την 1 το άλλου μήνα θα την πάρω τώρα όμως δεν περισεύη ουτε 10λεπτο. ........................................................................................... |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Τετ Φεβ 18 2009, 19:32 | |
| |
|
| |
spyrosk8abs
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Πεμ Φεβ 19 2009, 01:45 | |
| βαφεται πολυ ευκολα με ενα σπραυ μαυρο ματ και μετα βερνικι χρωματος παλι σε σπραυ.πραγματικα ειναι πανεμορφη ιδια με την motoraid αν εχετε δει αλλα παιδια μην το κανετε δεν βλεπεις καθολου και ειναι πολυ ενοχλητικο.. |
|
| |
kalafan
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Μαρ 13 2009, 19:34 | |
| Αυριο θα παω για ζελατινα στην MPF στην Καλλιθεα... Ποια λετε να βαλω... Αυτην: Ή αυτην: Εγω βασικα την δευτερη γουσταρω αλλα φοβαμαι μηπως δεν βλεπω τη νυχτα... Ο τυπος λεει οτι για μεσα στην πολη δεν υπαρχει προβλημα...τι λετε κι εσεις; |
|
| |
magic13
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Μαρ 13 2009, 19:49 | |
| [quote="kalafan"]Αυριο θα παω για ζελατινα στην MPF στην Καλλιθεα... Ποια λετε να βαλω... Αυτην: Ή αυτην: Εγω βασικα την δευτερη γουσταρω αλλα φοβαμαι μηπως δεν βλεπω τη νυχτα... φιλε κ η πρωτη ειναι γαματη σα σχεδιο/κοψιμο. δες το κ απο αποψη πρακτικοτητας μηπως η 2η ειναι πολυ σκουρη κ σου κανει τη ζωη δυσκολη?? λεω εγω τωρα..... καμμια ηλεκτρονικη διευθυνση της ΜPF?? για να τη δουμε κ απο πρωτο χερι + τιμες.... Ο |
|
| |
kalafan
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! Παρ Μαρ 13 2009, 20:02 | |
| http://www.mpf-windshields.com/SUZUKI.html
Τιμη μου ειπε 60 ευρω+ΦΠΑ |
|
| |
| ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤIΝΕΣ !!! | |
|