Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

χαρταετος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Marcopolo
gold member
gold member
Marcopolo

Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Registration date : 29/01/2008

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΚυρ Φεβ 26 2012, 12:22

εγω παντως τον ..πεταξα εστω κ για 50 μετρα.μετα ....επεσε τελειως ο αερας.
στο μικρο καβουρι πηγα .ηταν κ αλλοι 10 το πολυ αετοι .μερικοι ανεβηκαν αλλα μετα....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτ
Επισκέπτης

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΚυρ Φεβ 26 2012, 13:57

Καλά θα κάνουν όσοι είναι για πέταγμα αετού να το κάνουν μέχρι αύριο (το πολύ) γιατί θα υπάρχει πτώση θερμοκρασίας από Δευτέρα και θα χαλάσει ο καιρός. Ωραίος Μάρκο Wink
Δεν σκέφτηκες να τον δέσεις στη V-Stromάρα και ν' ανοίξεις γκάζι να πάει ψηλότερα απ' όλους; cyclops
TSIROGIANNOS
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
TSIROGIANNOS

Τόπος : XANIA
Registration date : 13/08/2010

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΚυρ Φεβ 26 2012, 13:58

dimnik83 έγραψε:
Δεν σκέφτηκες να τον δέσεις στη V-Stromάρα και ν' ανοίξεις γκάζι να πάει ψηλότερα απ' όλους; cyclops

OK OK OK OK OK
https://www.facebook.com/gkarampinis?ref=tn_tnmn
Marcopolo
gold member
gold member
Marcopolo

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΚυρ Φεβ 26 2012, 17:18

ειχα σκοπο αν τον....σηκωνα, να τον...εδενα στο καγκελο ή στο τιμονι.αλλα που.... αερα.
κ βεβαια αν δεν βρεχει θα ξαναματα παω αυριο.τι στο καλο ,τοση πειρα που εχω ειναι κριμα να μενει κλεισμενη στους 3 τοιχους.ο 4ος ειναι τζαμαρια..
αν και βλεπω κατι 7 με 8 μποφορ αυριο κ 12 βαθμους και ....μπορες του κερατα.
kopeli
gold member
gold member
kopeli

Τόπος : GR-SKG
Registration date : 16/07/2008

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΚυρ Φεβ 26 2012, 20:19

Αντε με το καλό να μπορέσουμε να τηρήσουμε το εθιμο.
χαρταετος Smiley11
Marcopolo
gold member
gold member
Marcopolo

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΔευ Φεβ 27 2012, 09:59

εδω στα νοτια προαστια αττικης...μια βρεχει μια οχι.
θα παω μια βολτα για πεταγμα.ετσι κι αλλιως οι χατραετοι ειναι ..πλαστικοαετοι,αρα δεν θα την ακουσουν με την βροχη !!!
Marcopolo
gold member
gold member
Marcopolo

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΔευ Φεβ 27 2012, 12:31

πηγα στο μικρο καβουρι.
ενα ρεμαλι τον πετουσε.ηταν χαρτινος.πηρα θαρρος κ εφτιαξα κ τον δικο μου.ειναι πλαστικος με ξυλινες μανες,λυομενος που λενε.
με την πρωτη ανεβηκε στα 100 μετρα.μετα ο αερας..παπαλα.ο αετος του αλλου ρεμαλιου ..επεσε,ισως να βραχηκε το χαρτι.ο δικος μου με το ζορι τον κρατησα στα 50 μετρα.το ρεμαλι ..εφυγε.εριχνε που κ που κ καμια σταγονα βροχη.
οσοι ηταν στα κουτια κοιτουσαν μια εμενα ,μια τον αετο.
ηρθε κ ενα κουτι με οδηγο εναν με πατεριτσες. ρε φιλε ,μου λεει ,να τον κρατησω για λιγο ,ετσι για το καλο;ναι του λεω.μολις τον κρατησε μου λεει να τον κρατησει κ η μανα μου που εχει σπασει τα ποδια της κ δεν μπορει να βγει απο το αυτοκινητο;βεβαιως του λεω.της πηγα το σπαγγο,τον κρατησε κ η ..μανα.αφου ανταλλαξαμε ευχες μπηκε στο κουτι του κ εφυγε.
μετα απο λιγο βαρεθηκα να ειμαι ο μοναδικος αετος κ τον μαζεψα.ο αερας επαιζε μια ετσι μια γιουβετσι.
υστερα απο αυτο το συμβαν ,με τον οδηγο με τις πατεριτσες ,ειπα οτι πρεπει να χαιρομαστε την καθε μας στιγμη της ζωης μας γιατι μερικοι συνανθρωποι μας ,δεν την χαιρονται!
κοιτα ρε φουστη μου που μερικα πραγματα τα θεωρουμε...δεδομενα (υγεια),ενω μερικοι δεν την εχουν.
τι να πω..ειμαστε κ αχαριστοι μερικες φορες,δεν εκτιμουμε το δωρο της ζωης!!!
αντε καλη σαρακοστη σε ολους.
alexmon
vstromhellasforum Fanatic
alexmon

Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Registration date : 05/09/2010

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΔευ Φεβ 27 2012, 13:47

MARKOS-V έγραψε:
πηγα στο μικρο καβουρι.
ενα ρεμαλι τον πετουσε.ηταν χαρτινος.πηρα θαρρος κ εφτιαξα κ τον δικο μου.ειναι πλαστικος με ξυλινες μανες,λυομενος που λενε.
με την πρωτη ανεβηκε στα 100 μετρα.μετα ο αερας..παπαλα.ο αετος του αλλου ρεμαλιου ..επεσε,ισως να βραχηκε το χαρτι.ο δικος μου με το ζορι τον κρατησα στα 50 μετρα.το ρεμαλι ..εφυγε.εριχνε που κ που κ καμια σταγονα βροχη.
ηρθε κ ενα κουτι με οδηγο εναν με πατεριτσες. ρε φιλε ,μου λεει ,να τον κρατησω για λιγο ,ετσι για το καλο;ναι του λεω.μολις τον κρατησε μου λεει να τον κρατησει κ η μανα μου που εχει σπασει τα ποδια της κ δεν μπορει να βγει απο το αυτοκινητο;βεβαιως του λεω.της πηγα το σπαγγο,τον κρατησε κ η ..μανα.αφου ανταλλαξαμε ευχες μπηκε στο κουτι του κ εφυγε.
μετα απο λιγο βαρεθηκα να ειμαι ο μοναδικος αετος κ τον μαζεψα.ο αερας επαιζε μια ετσι μια γιουβετσι.
υστερα απο αυτο το συμβαν ,με τον οδηγο με τις πατεριτσες ,ειπα οτι πρεπει να χαιρομαστε την καθε μας στιγμη της ζωης μας γιατι μερικοι συνανθρωποι μας ,δεν την χαιρονται!
κοιτα ρε φουστη μου που μερικα πραγματα τα θεωρουμε...δεδομενα (υγεια),ενω μερικοι δεν την εχουν.
OK OK goood goood bravvoo bravvoo
georgaras
gold member
gold member
georgaras

Τόπος : Χίος
Registration date : 24/08/2008

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΔευ Φεβ 27 2012, 14:10

OK OK OK
Marcopolo
gold member
gold member
Marcopolo

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΔευ Φεβ 27 2012, 16:56

alexmon έγραψε:
MARKOS-V έγραψε:
πηγα στο μικρο καβουρι.
OK OK goood goood bravvoo bravvoo

εσυ ..πατρινε ,πηγες στο καρναβαλι μονο για να το δεις;δεν εισαι σε καποια...ομαδα πως να το πω που χοχοπηδανε ολη μερα μπροστα απο την καμερα;εχω φιλο αθηναιο που ντυνεται καθε χρονο κ συμμετεχει στην παρελαση.μπραβο του!!
alexmon
alexmon

Τόπος : ΠΑΤΡΑ
Registration date : 05/09/2010

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΔευ Φεβ 27 2012, 18:39

πόσο άλλο αθηναίε,απο τα 8 εώς τα 38 μου,αρκετά.βαρέθηκα.
Επισκέπτ
Επισκέπτης

χαρταετος Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: χαρταετος   χαρταετος Icon_minitimeΔευ Φεβ 27 2012, 18:59

Εγώ αρκέστηκα σ' αυτό εδώ το θέαμα σήμερα στο Αιγάλεω. Δυστυχώς, δεν τίμησα τη φύση. Τα κ%$όπαιδα, καθήσαν πάνω στην ταράτσα του λυκείου για πάνω από 2 ώρες (όσο χρειάστηκε για να τραβήξω αυτό το time lapsing video δηλαδή) και δεν έγιναν παγοκολώνες...

χαρταετος

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.... :: Απόψεις....-
Μετάβαση σε: