|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Δευ Φεβ 16 2009, 15:19 | |
| nai eyxaristoume gia tin filoxenia emas kai twn motoriown....episeis gia ta kopsidia kai to yperoxo krasaki... kalo pareaki an kai eprepe na ixame kanei perisoteri douleia/100xm kai oxi kopsidia/100xm......an kai dn mas xalase!!!!aaaa thelw ena mpokalaki apo ekiona pou dn prolava na pio...ekiona me tin kanela kai to garoufalo....pes tou na sou pei poso kanei!!!!!!!!ena mpokalaki for me!!!!xixixixi,...... |
|
| |
gzpainter
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τρι Φεβ 17 2009, 14:52 | |
| |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 18 2009, 12:44 | |
| |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 18 2009, 12:47 | |
| http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f3/topic-t2593.htm ΨΗΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 18 2009, 13:38 | |
| - paitos έγραψε:
- http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f3/topic-t2593.htm
ΨΗΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ καλο ειναι αλλα εγω δε θα μπορω γιατι εχουν εξετασεις τα παιδια για τη κυριακη τι λετε;το κανουμε το βολταρακι; |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 18 2009, 14:23 | |
| |
|
| |
paitos gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 18 2009, 15:06 | |
| Για Κυριακη εγω δεν ξανακανονιζω ........ αν κατσει θα με δειτε εκει Οσο για το 36ωρο απο καιρο το σκεφτομαι αλλα δεν καθιζει καταληλο παρεακι , ολοι θελουν την βολι τους |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 18 2009, 23:10 | |
| |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 19 2009, 00:12 | |
| Μέσα!!!
Ανεύ Κατερίνας και με την προϋποθεση ότι θα φύγουμε νωρίς, να δούμε και το ματς με τον ΕΡΓΟΤΕΛΑ!! (Κυριακή 19:00)!!! |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 19 2009, 00:57 | |
| λοιπον η διαδρομη ειναι ωραια,την εχω κανει καμποσες φορες,με πολλες παραλαγες. με ενα ρεζερβουαρ με λογικη χρηση βγαινει για μενα που ειμαι απο αγιο,αρα για εσας χαλαρα. το θεμα ειναι οτι πολυ πιθανον να βρεχει,αρα πρεπει να προετοιμαστουμε,αυτο παει στους παρθενους του team (δλδ στο γιωργο με το περτικαλι Κ9 ). κατα 100% θα ειμαι μονος,μιας και το σαββατο γενναει η κουμπαρα μας και οι γυναικες θα ειναι επιποδος αρα οι αντρες free να αλωνιζουν οπως προειπα κατα 90% θα βρεχει (ας ειναι καλα το meteo.gr ) αρα οι ταχυτητες θα ειναι χαμηλες συν του οτι ο χρηστος θελει να δει την υπερτατη ομαδα (γαυριακος) και θα πρεπει να γυρισουμε νωρις αρα λεω να ξεκινησουμε νωρις,δλδ στις 9και30 απο το ηρακλειο. εγω δε θα μπω καθολου ηρακλειο,θα σας περιμενω στου γρηγορη που ειναι στο πρατηριο της ΒΡ στη κορυφη της παντανασας για να πιω και εγω κανα καφεδακι μιας και θα ξεκινησω πολυ ποιο νωρις απο εσας. εσεις αν θελετε δινετε ραντεβου στο jumbo ή στου γρηγορη...αρκει στις 9και30 να φευγουμε, το καλυτερο σεναριο θα ηταν να φευγαμε στις 9και30 απο του γρηγορη.θελω να γυρισουμε νωρις,δλδ κατα τις 5 στο ηρακλειο γιατι μετα εχω και 45 λεπτα δρομο και αμα νυχτωσει και βρεχει στη νεαπολη εχει πολυυυυ υγρασια. παναγιωτη εσυ μη κανονισεις τιποτα απλα να ξερεις οτι κατα τις 11 το αργοτερο (το θεμα ειναι τι ωρα θα ξεκινησουμε) θα στριβουν καμποσα vstrom απο εθνικη προς αργυρουπολη... αλλα ειπαμε εσυ δε κανονιζεις τιποτα,ε; η διαδρομη ειναι αγιος-ηρακλειο-ρεθυμνο-διασταυρωση εθνικης για αργυρουπολη (οπου πιθανον να συναντιθουμε με καποιους ... που δε κανονιζουν απο τα χανια )-αργυρουπολη-καλλικρατης-φραγκοκαστελλο-σφακια-αραδενα-γεφυρα ... (ασε δε το λεω για να ερθει ο χρηστος)-σφακια-ασκυφου (επιθυμια του manufactur)-βρυσες (χωρισμος με τα παλικαρια απο τα χανια)-και πισω. τι λετε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την painterakis στις Πεμ Φεβ 19 2009, 01:12, 2 φορές συνολικά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 19 2009, 01:03 | |
| κοριτσάρες... δεν ημπορώ έχω πολύ δουλειά.... μάλλον πως θα κάτσω εδω κ με την ευκαιρία θα κάνω μια βόλιτα από το κυνήγι χαμένου θυσαυρού.... κρίμα κ ψηνόμουνα άσκημα.... η Μαρία θα είναι στο Βροντήσι ούτως η άλλως. καλά να περάσετε.... |
|
| |
GOEF Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 19 2009, 15:13 | |
| ήντα μρε θαμέννοι θυσαυροί.... παραίτα και κλούθα οθέ τα Σφακιά... |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 19 2009, 21:22 | |
| - GOEF έγραψε:
- ήντα μρε θαμέννοι θυσαυροί.... παραίτα και κλούθα οθέ τα Σφακιά...
αυτο λεω και εγω... να και κατι για να αλλαξεις γνωμη...Φαράγγι Καλλικράτη |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 19 2009, 22:50 | |
| - painterakis έγραψε:
να και κατι για να αλλαξεις γνωμη...Φαράγγι Καλλικράτη τώρα είσαι κ@λόπαιδο... αφου σου λεω έχω δουλειά κ συ μου το τρίβεις στα μούτρα..... 99% δεν μπορώ, αλλά το θέλω πολύ.... |
|
| |
gzpainter
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 19 2009, 23:44 | |
| |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Παρ Φεβ 20 2009, 01:27 | |
| |
|
| |
GOEF Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Παρ Φεβ 20 2009, 13:56 | |
| Κοπέλια με ψιλοτρομάζει ο καιρός, το κρύο δε με πειράζει αλλά η βροχή? Ξέρω 'γω θα δούμε... |
|
| |
santrikos
Ηλικία : 44 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Παρ Φεβ 20 2009, 19:15 | |
| Παιδια να σας χαιρετησω και εγω απο τη μερια μου σαν καινουριος vstromas εδω κ περιπου 2 βδομαδες. (δε το χω ευχαριστηθει λογω καιρου ρε γμτ). Λοιπον πρεπει οπωσδηποτε να κανονισω να ερθω σε καποια απο τις συναντησεις σας να γνωριστουμε απο κοντα αρκει να ευκαιρησω λογω τρεχαματων αυτο το καιρο. Αφηστε που εχω αλλον ενα vstroma, καινουριος κ αυτος, που ανυπομονει μαζι με μενα ποτε θα ανοιξει λιγο ο καιρος για να αρχισουμε εξορμησεις... Την διαδρομη που σχεδιαζετε για την κυριακη την εκανα το καλοκαιρι αλλα με το 'κουτι' και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι την επομενη φορα που θα την κανω θα ειναι με μηχανη. ειναι φοβερη!! στη γεφυρα της αραδενας μαλιστα ημουν στο παραπεντε να κανω και "βουτια" (135 μετρα ειναι νομιζω), αλλα η γυναικα ηταν ετοιμη να παθει καρδια κ το ανεβαλα για αλλη φορα. Κολωσα κ εγω λιγο η αληθεια ειναι... λοιπον χαιρετω κ αναμμενω γυντομα για συναντηση |
|
| |
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Παρ Φεβ 20 2009, 19:34 | |
| paides blepw kai poloi fovountai na taxidepsoun epi anamenomenis vroxas(goef) kai egw ontas ligo kairo to motori....kai oti dn exw kai tosi empiria me to pertikali pou anaferate kai oti den xerw apo odiki pleyra tin diadromi...egw eimai ektos...oxi(6os) tespa katse na anoiksei o kairos kai vlepoume....na vgoune kai alla atomaa apo ta garaz tous |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Παρ Φεβ 20 2009, 20:37 | |
| φιλε giorgos_kriti αν σε ειμαι ευκολο γραψε ελληνικα για να μην βγαζουμε τα ματια μας(φιλικα μπαμπης) |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Παρ Φεβ 20 2009, 21:39 | |
| μπαμπη θε να ερθεις ή μονο θα παρακολουθεις το forum. αστα ολα και ελα τη κυριακη θα ειμαστε μοναχουλια εγω και ο χρηστος απο οτι βλεπω |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Παρ Φεβ 20 2009, 22:46 | |
| αυτη η εκδρομη ειναι τελοια αλλα τα καιρικα δεν θα μας αφησουν να την χαρουμε η γνωμη μου ειναι να περιμενουμε λιγο |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Σαβ Φεβ 21 2009, 13:02 | |
| θα γινει τελικα το βολταρακι καλλικρατη αραδενα ? |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Σαβ Φεβ 21 2009, 13:18 | |
| - santrikos έγραψε:
Την διαδρομη που σχεδιαζετε για την κυριακη την εκανα το καλοκαιρι αλλα με το 'κουτι' και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι την επομενη φορα που θα την κανω θα ειναι με μηχανη. ειναι φοβερη!!
στη γεφυρα της αραδενας μαλιστα ημουν στο παραπεντε να κανω και "βουτια" (135 μετρα ειναι νομιζω), αλλα η γυναικα ηταν ετοιμη να παθει καρδια κ το ανεβαλα για αλλη φορα. Κολωσα κ εγω λιγο η αληθεια ειναι...
λοιπον χαιρετω κ αναμμενω γυντομα για συναντηση καλα εκανες που δεν επεσες...αμα δεις τι κομπους εχει το σκοινι σου κοβεται η ορεξη (αυτα τα λεω για το καλοκαιρι του 07, τωρα μπορει να το εχουν αλλαξει) |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Σαβ Φεβ 21 2009, 13:20 | |
| - Rory έγραψε:
- θα γινει τελικα το βολταρακι καλλικρατη αραδενα ?
κοιτα εγω με το χρηστο (jeffakh) θα την κανουμε τη βολτα,μπορει να ερθει και ο γιωργος (goef). το θεμα ειναι αν ερθεται απο χανια να το ξερουμε ωστε να συναντηθουμε. |
|
| |
|