|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
big_tzo vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Central Crete Heraklion City Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τρι Φεβ 10 2009, 15:09 | |
| |
|
| |
mageiras Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ Registration date : 17/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τρι Φεβ 10 2009, 15:19 | |
| |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τρι Φεβ 10 2009, 17:04 | |
| υποδομή = ένα άριστα εξοπλισμένο ανάπτυξη = κάτι που λαμβάνει χώρα στο ύψος της μέσης έπειτα από καλό τραπέζωμα! |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τρι Φεβ 10 2009, 19:15 | |
| η εξήγηση του Φίλιππα τα περιλαμβάνει όλα!!! "υποδομή" για τις μηχανές μας κα "ανάπτυξη" για τα στομάχια μας!!! Για να καταλάβεις καλύτερα gioro_kriti όσοι πιστοί θα προσέλθουν τη Κυριακή 15/02 στο γκαράζ-αποθήκη που διαθέτω στο δρόμο προς Μαλάδες (δευτερο χιλιόμετρο "Ηρακλείου-Μαλάδων") και θα μαστορέψουμε τις μηχανές μας!!! Εγώ έχω να της τοποθετήσω αντάπτορα ρεύματος και τη βάση του gps που πρόσφατα πήρα!!! Οι υπόλοιποι ότι επιθυμούν!!! Το στάδιο της "ανάπτυξης" περιλαμβάνει οινοποσία και κοψίκια!!! Εννοείται πως είναι όλοι ευπρόσδεκτοι!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τρι Φεβ 10 2009, 19:30 | |
| ok, Σοφίααααααα μην ξεχάσεις ένα που έχεις τάξει της Μαρίας.... άντε βοήθα λίγο την κατάσταση να βάλει νανα κιλό... παραλίγο να την πάρει ο Νοτιάς προχτες |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 00:06 | |
| Οπότε την Κυριακή θα συνεδριάσει το τμήμα R(esearch) & D(evelopment) του νησιού υπο του φιλικού υπόστεγου του Γιώργη λοιπόν!! Αϊντε και το άλλο Σ/Κ έχω δεχτεί "ενόχληση-πρόσκληση-πρόκληση" απο τους BMWδάκηδες για κοινό βολταράκι -μπεμπέδες προς Ασκύφου!! Υ.Γ. Γιώργη, θα κανονίσω προμήθειες για το development κομμάτι απο τη μέση και πάνω που λέει κι ο Φίλιππας!! Υ.Γ.2 Όποιος θέλει μεταλλάκι θα φέρω τα συμπράκαλα για τρύπες "on the fly!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 10:21 | |
| egw thelw na valw ayto to portokali stis zantes....to ida kai maresei...apo pou na to parw na to valoume re paides???kai pezei kana mobile phone gia na sinenoithoume ama xathw se kana xaraki i kamia vounokorfi?? |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 11:56 | |
| καλημερα, γιωργο αν εννοεις τη ταινια στους τροχους μπορεις να την βρεις στο moto-moto επι της εθνικης αντιστασεως. παρε της 3Μ,που ειναι καλυτερης πιοτητας. φιλιππα κατι θα κανουμε για τη μαρια manufactur δε λες και του africanου να κοπιασει,ολο και καμια ιδεα θα κατεβασει.. αρα ολοι οι δρομοι οδηγουν στην ... αποθηκη του γιωργαρου γιωργο-κρητη δες τα ΠΜ σου,σου εστηλα το μου υ.γ. αν δε το εχετε παρατηρησει εχουμε μπλεξει με τους γιωργιδες,δειτε...: 1.ο αποθηκη-man goef 2.o μαγειρας,αντε να δω ποτε θα φαμε πραμα απο τα χερια σου, 3.ο καινουργιος μουστερης,giorgos_kriti και 4.ο αδερφος μου, ο γιωργης της ξενητιας,απο το ... sunny (λεμε τωρα) liverpool, gzpainter (γεια σου αδερφιιιιιιιι) |
|
| |
GOEF Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 12:25 | |
| ΌΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΜΑ!!!! (ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΣΥΝΟΝΌΜΑΤΟΙ!!!!) Το λοιπόν, τη Κυριακή να μη κρατάτε πεσκέσια έχω αναλάβει πλήρως το τομέα της "ανάπτυξης"!!!! Χρήστο και εγώ θέλω αυτό το βολτόμετρο!!! κάνε κουμάντο!!! Σε λίγο θα σου ζητάω μηνιαίο λογαριασμό για τα καλούδια που με προμηθεύεις!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 15:18 | |
| wraia tha petaxtw tomorow na paw na tin parw....as ypothesw oti tha tin valoume.....kai.....tha krataw mpirakiaaaa P.S eimai ilekronikos(OXI ilektrologos omws) opote oti xreiastei to team peri aytou...u know..... |
|
| |
GOEF Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 15:28 | |
| Giorgo_kriti μη κρατάς μπυράκια διότι έχω ένα κρασί που όμοιό του δεν έχεις δοκιμάσει!!! Ρώτα τους υπόλοιπους που ξετρελάθηκαν με τον ερυθρό οίνο που διαθέτω!!! σου έχω στείλει p.m.!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 15:31 | |
| re man proti fwra tha sas dw.....na krataw to kati tis mou.... |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 17:22 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 17:37 | |
| na krataw kamia apo to dromo???gt man eimai asynodeytos edw kai kana dyo mines....ama vrw tha ferw kamia pantos... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 23:17 | |
| |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 23:26 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Τετ Φεβ 11 2009, 23:54 | |
| paides....ama ixa kopelia.....tha eixa twra sta xeria mou to iperoxo kai ageropo ayto motori.....simera tou ekana to proto tou mpanaki.....3 wres m pire!!!!!omg alla kouklaki egine!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 12 2009, 00:21 | |
| - giorgos_kriti έγραψε:
- paides....ama ixa kopelia.....tha eixa twra sta xeria mou to iperoxo kai ageropo ayto motori.....simera tou ekana to proto tou mpanaki.....3 wres m pire!!!!!omg alla kouklaki egine!!!!
πρωτα μοτόρι, μετά κοπελιά!!! Για σκέψου να κανες 3 ώρες μπάνιο την κοπελιά σου!?!?!?!? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 12 2009, 00:32 | |
| koita.....allo i kopelia allo to motori....exoun allo kivismo....alla exeis dikio prota motori meta kopelia |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 12 2009, 00:39 | |
| Δες το κι αλλιώς! Το μοτόρι μπορεί να φέρει και κοπελιά ενώ το αντίθετο...... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 12 2009, 07:56 | |
| tin kali m tin ithela apo perisy...alla den kathotane...simera paw na parw apo to moto moto to portokalaki gia tis zantes |
|
| |
GOEF Member
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 12 2009, 12:43 | |
| Giorgo_kriti, μου έβαλες ιδέες με τη ταινία για τις ζάντες και πήγα και εγώ σήμερα στο μοτο-μοτο και πήρα ασημί ταινία να του βάλω και εγώ!!! Πήρα και ένα tankpad με κάτι κινέζικα γράμματα πάνω. Μανώλη βεβαίως θα χρειαστούμε τη συνδρομή σου για να τα τοποθετήσουμε όλα αυτά!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 12 2009, 15:14 | |
| - GOEF έγραψε:
- Giorgo_kriti, μου έβαλες ιδέες με τη ταινία για τις ζάντες και πήγα και εγώ σήμερα στο μοτο-μοτο και πήρα ασημί ταινία να του βάλω και εγώ!!! Πήρα και ένα tankpad με κάτι κινέζικα γράμματα πάνω.
φτου σας! κ γω το σκευτόμουν αλλά δεν πρόλαβα να το γράψω το πρωι... θα παω το απόγευμα να πάρω (αφου κάτι μήνες όλο το αμελώ ) είμαστε για... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 12 2009, 16:10 | |
| me siginite.....perimenate na erthw gia na ta ftiaxoume oloi mazi.... aaa pira gia na klidonw to moraki m mia klidwnia pou mpenei stin diskoplaka....eixe kai ena valitsaki mesa dwro alla dn xerw pou to vazoune....exei kai imanta.....san kapou na to vazeis....(ektos apo ponires skepseis..... ) |
|
| |
| Θέμα: Απ: Kρητικό recycle bin Πεμ Φεβ 12 2009, 18:49 | |
| - GOEF έγραψε:
- ... πήρα ασημί ταινία να του βάλω και εγώ!!! .
όχι, δεν πήρες ασημί ταινία, πήρες ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ασημί ταινία |
|
| |
|