Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Kρητικό recycle bin

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
painterakis
gold member
gold member
painterakis

Τόπος : Ο Δρόμος ...
Registration date : 18/01/2008

Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Δεκ 19 2008, 10:36

τη blue sea ασφαλειοθηκη την εχω βαλει εδω και καιρο στο ματι.
αυτο το χαλι που ηταν κατω απο τη σελα ηταν η πολυυυυυυυυυ απλη υλοποιηση αυτου.
με το φιλιππο προσπαθησαμε να κανουμε το ιδιο με μια μονο ασφαλειοθηκη αλλα δεν εκατσε...
παντως εχω κανει ενα σχεδιαγραμμα για να τα συμαζεψω,αν δε κατσει παμε για ... μπλε θαλλασες...
η τουρατεκ ειναι πιασωκωλικο και το αλλο ειναι το τελειο αλλα ... δεν εχω το διαστημοπλοιο ... εδω Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kalamaria
gold member
gold member
kalamaria

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Δεκ 19 2008, 14:33

Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Hc3eupgrmtis7pk00tp0 Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 644705 Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 644705 Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 644705
GOEF
Member
Member
GOEF

Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Registration date : 25/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Δεκ 19 2008, 18:55

Κοπέλια να σας περιμένω αύριο?
JEFFakhs
vstromhellasforum Enthusiast
JEFFakhs

Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->?
Registration date : 28/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Δεκ 19 2008, 20:47

GOEF έγραψε:
Κοπέλια να σας περιμένω αύριο?

Λοιπον........έφτασε το 1/4 saito!!! bounce 🐰

Επειδή έδωσα μια παραγγελία για 3 saito (GOEF,mikios & me) και την επόμενη μέρα άκουσα τα μπινελίκια μου απο 1 φίλο που δεν του παρήγγειλα κι έδωσα στα καπάκια κι άλλη ξεχωριστή παραγγελία για 1 ακόμα τεμάχιο........πριν απο λίγο άνοιξα το πακέτο που με περίμενε ζπίτ και...........είχε μόνο το τεμάχιο που παρήγγειλα αφτερ!!

Αύριο πρωϊ-πρωϊ θα τελεφωνήσω Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 846930 την τοπική DHL να δω ίντα απόκαμε με τα υπόλοιπα 3 και θα σας ενημερώσω!!!

Σα να μη μου τα λέει καλά ο louis....... eee
JEFFakhs
JEFFakhs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠαρ Δεκ 19 2008, 20:56

painterakis έγραψε:
η τουρατεκ ειναι πιασωκωλικο και το αλλο ειναι το τελειο αλλα ... δεν εχω το διαστημοπλοιο ... εδω Laughing Laughing Laughing

Βρε το έχεις, το εεεεχειςςςςςςς.........! (το διαστημόπλοιο)!! afro lol!
mikios
vstromhellasforum Fanatic
mikios

Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη
Registration date : 25/02/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 20 2008, 20:25

καλά ρε καλόπαιδα... κανείς δεν λέει πράμα για αύριο;;;

το λοιπόν, ξεκινάμε 10 το πρωί... πείτε, πού πάμε κ ποιοί είμαστε;;;
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 20 2008, 20:49

mikios έγραψε:
καλά ρε καλόπαιδα... κανείς δεν λέει πράμα για αύριο;;;

το λοιπόν, ξεκινάμε 10 το πρωί... πείτε, πού πάμε κ ποιοί είμαστε;;;
mister τον καιρο τον ειδες;

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=23

εγω οπως ειπα και του χρηστου θα ειμαι αυριο στο ηρακλειο αλλα στις 6 το πρωι,οποιος θελει παμε για καφε;
Razz Razz Razz
τη δευτερα θα ειμαι ξανα ηρακλειο,ποιο φυσιολογικη ωρα και θα κατσω μεχρι αργα αρα αμα θετε παμε για coffe....

α... τελικα οι σαιτες απο τον γρηγορο δεν ηρθαν,ε;
εγω στο διαστημοπλοιο μου τα εχω και πυρωνομαι Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 942900 Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 942900 Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 942900

Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 644705 Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 644705 Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 644705 Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 644705
mikios
mikios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 20 2008, 21:53

μμμμμ, τα ίδια έλεγε κ για σήμερα... καταιγίδα είχε όλη μέρα,... κ τελικά έριξε 1 χιλιοστό βροχή το πρωί.... κ νόμιζα είμασταν όλοι παντός καιρού Razz

με τις σαϊτες τπτ.... κουφάλααααα....
JEFFakhs
JEFFakhs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΣαβ Δεκ 20 2008, 22:14

Παιδες....αυριο έχω τάξει της ζυναίκας να πάμε για ψώνια κι επειδή την Κυριακή τα ψώνια έχουν πλάκα (Χριστούγεννα-Πάσχα), θα πάω απο τη δουλειά να κάνω πλάκα Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 644705 με τους συναδέλφους που θα δουλεύουν αύριο!!

Ο καιρός όντως δεν έχει μπέσα αυτές τις μέρες αλλά......ας χειμωνιάσει και λίγο!!!

Τελικα ο Santa Louis Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 95412 έστειλε.........1 sait-ακι για τον JEFFakh!!!
Κι έχω στείλει και mail στους Βαυαρούς να μου πουν "ιντα μπρε ζίνεται" με τα υπόλοιπα 3 αλλά φοβάμαι μπας και δε διαβάζει αγγλικά κανένας τους!!

Δευτέρα........κερνάμε 1 εσπρεσσακι για τον painteraki!!! bliax bliax
GOEF
Member
Member
GOEF

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 21 2008, 02:01

Κοπέλια και εγώ δουλεύω αύριο... θα τη πιω τη πορτοκλάδα... drink

any way, ήντα ώρα τη Δευτερα θα πιούμε καφέ?
JEFFakhs
JEFFakhs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 21 2008, 02:46

GOEF έγραψε:
Κοπέλια και εγώ δουλεύω αύριο... θα τη πιω τη πορτοκλάδα... drink

any way, ήντα ώρα τη Δευτερα θα πιούμε καφέ?

Οτι ώρα προσγειωθεί ο painterakis στο F.I.R. Ηρακλείου με κάποιο απο τα διαστημοπλοια του (αυτό με τις 2 ή με τις 4 ρόδες)!!!

Εγώ θα είμαι open24 αυτή τη βδομάδα!!! cheers cheers cheers
GOEF
Member
Member
GOEF

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 21 2008, 10:49

Κοίτα να δεις μια καταδίκη... όλο το Ηράκλειο ψωνίζει και βολτάρει σήμερα και εγώ πήζω στο γραφείο..... gmt GRAFO GRAFO
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 21 2008, 16:59

Ερωτηση....αυριο ποιες ωρες δουλευετε; (φυσικα ΔΕ μιλαω για τον χρηστο Razz Razz Razz )

πηγατε πουθενα σημερα,γιατι κατα τις 10 (τοτε εφτασε το αεροπλανο απο manchester) ημουν ηρακλειο και εριχνε καρεκλες....
τα βλεπεις φιλιππα που δε πιστευεις το meteo Razz Razz Razz (εχει μια καθυστεριση 24h αλλα ....)
mikios
mikios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 21 2008, 17:52

εγώ δουλεύω 8.30 με 16.30 κ θα'χω πολύ τρεχάλα αύριο....

Πήγαμε με τη Μαρία Ρέθυμνο να δει κάτι ξαδέρφες της, κ δε φάγαμε ούτε σταγόνα! Έβλεπα στα Χανιά και στο Λασίθι να έχει νέφαλα καταιγίδας, αλλά δεν είδα τπτ στο δρόμο μου Very Happy
GOEF
Member
Member
GOEF

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 21 2008, 18:10

08:30 με 17:00 δουλευω αύριο, Μανώλη τι ώρα θα έρθεις Ηράκλειο???
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΚυρ Δεκ 21 2008, 19:20

αυριο δε δουλευουμε αρα οταν με το καλο ξηπνησουμε θα ερθουμε σιγα σιγα στο ηρακλειο,ετσι και αλλιως τα μαγαζια θα ειναι ανοιχτα μεχρι τις 9.
εγω λεω μετα τα ψωνια αργα το απογευματακι με το καλο να πιουμε κανα καφεδακι αλλιως δε χανομαστε...
την αλλη κυριακη αν εχουν ερθει και οι σαιτες θα τα πουμε στο γκαραζ του γιωργη ....
εγω με το που με αφησει η σοφια να ανασανω απο τη βολτα στα μαγαζια θα σας παρω τηλεφωνο και βλεπουμε
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ Δεκ 22 2008, 23:56

να και μια φωτο απο το σημερινο μας απογευματινο καφε στο ηλιολουστο (πλακα κανω,εριχνε καρεκλες) ηρακλειο (τσι κρητης, βεβαιως βεβαιως)

Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Uu3gaeyq8zz55j3kn6kr

απο αριστερα προς δεξια...
GOEF ο οποιος θα δουλευε μεχρι τις 5 αλλα την εκανε απο τις 4 (αμα φυγει η γατα χορευουν τα ποντικια Razz )
mikios ο πραγματικος καβαλαρης,με τη βροχη στο full ηρθε με το στρωμα
junior_painter αδελφος μου και υποψηφιος κατοχος στρωματος
painterakis δε θελω ... οουουουουου... ειμαι εγω Razz
jeffakhs,τι να πεις... μας ηρθε με μπουφαν μηχανης,γαντια μηχανης και μποτες μηχανης αλλα ... με το αμαξι affraid τι να πεις;ειναι θεος farao
JEFFakhs
JEFFakhs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Δεκ 23 2008, 00:27

painterakis έγραψε:

jeffakhs,τι να πεις... μας ηρθε με μπουφαν μηχανης,γαντια μηχανης και μποτες μηχανης αλλα ... με το αμαξι affraid τι να πεις;ειναι θεος farao

.....ΚΑΙ με θερμαινόμενα γκρίπς SAITO II αμα λάχει να'ουμ!!! afro afro
mikios
mikios

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Δεκ 23 2008, 13:58

painterakis έγραψε:

respect

οι υπόλοιποι είστε λούληδες! πειρατές του γλυκού νερού! bliax bliax
kalamaria
gold member
gold member
kalamaria

Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι Δεκ 23 2008, 21:11

δεν σας πηρα χαμπαρι Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 489962 Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 8117
GOEF
Member
Member
GOEF

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Δεκ 24 2008, 13:42

Κοπέλια Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!!!! Ότι επιθυμεί ο καθένας και καλές βόλτες με το νέο έτος!!!!! santa santa santa
JEFFakhs
JEFFakhs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Δεκ 24 2008, 20:14

GOEF έγραψε:
Κοπέλια Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!!!! Ότι επιθυμεί ο καθένας και καλές βόλτες με το νέο έτος!!!!! santa santa santa

Αμήν Γιώργη!!! santa santa santa
mageiras
Member
Member
mageiras

Τόπος : ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
Registration date : 17/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤετ Δεκ 24 2008, 20:50

Καλα χριστουγεννα και Καλη χρονια σε ολους σας με υγεια και ευτυχια
και οπως λεμε και στην παρεα της αθηνας "παντα ορθιοι" παιδες.....
paitos
gold member
gold member
paitos

Τόπος : Χανια
Registration date : 08/07/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ Δεκ 25 2008, 15:35

Χρονια Πολλα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
painterakis
gold member
gold member
painterakis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Kρητικό recycle bin   Kρητικό recycle bin - Σελίδα 8 Icon_minitimeΠεμ Δεκ 25 2008, 20:40

χρονια πολλα σε ολους,να μας χαιρεστε santa .
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ santa :rendeer: santa :rendeer: santa :rendeer: santa :rendeer:

kalamaria έγραψε:
δεν σας πηρα χαμπαρι
λογικο ειναι αφου εγω μπηκα ηρακλειο για ψωνια και τους πηρα να παμε για καφε.

λοιπον,οπως ειπαμε και στο παραπανω καφεδακι,λεμε να παμε να κανουμε καμοια οινοποσια στο ηρακλειο.
ο γιωργης (goef) ειπε να ενα μυστηριο μερος αλλα δε μας το συνεχισε Razz Razz Razz ,εγω αντιπροτεινα να παμε
δευτερα (29/12) στις αρχανες στου τζουγανακη.
τραπεζι λενε να βρουνε τα κοπελια απο το ηρακλειο,αλλα και αν δε βρουμε,εμεις δε χαμπαριαζουμε και θα
παμε στο μυστηριο μερος του γιωργου
δηλωστε συμμετοχη:
1. painterakis (3 ατομα)
2. ........

Kρητικό recycle bin

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 8 από 17Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φόρουμ Κρήτης-
Μετάβαση σε: