|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Τζην με προστασίες Τρι Φεβ 14 2012, 23:37 | |
| Ποιό είναι το μαγαζί που έχει τζην με προστασίες στη Μεταμόρφωση; Επίσης και η Colori δεν φτιάχνει τζην με προστασίες; Μετασκευή σε ήδη έτοιμο τζην κάνουν ώστε να μπουν προστασίες; |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Τρι Φεβ 14 2012, 23:42 | |
| - msp έγραψε:
- Ποιό είναι το μαγαζί που έχει τζην με προστασίες στη Μεταμόρφωση;
Επίσης και η Colori δεν φτιάχνει τζην με προστασίες; Μετασκευή σε ήδη έτοιμο τζην κάνουν ώστε να μπουν προστασίες; https://www.vstromhellasforum.com/t13353-topicεπισης εχει σιγουρακι τετοιο τζην και το motomarket , συγκρινεις λοιπον και αποφασιζεις. |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Τρι Φεβ 14 2012, 23:43 | |
| |
|
| |
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Τρι Φεβ 14 2012, 23:56 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Τετ Φεβ 15 2012, 00:23 | |
| Yep, ο Άκης. Δεν έχω πάει να το παραλάβω ακόμα αν και μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο. Όταν με το καλό θα ενημερώσω για ποιότητα, ανθεκτικότητα, καιταλιμπάν... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Τετ Φεβ 15 2012, 00:46 | |
| - dimnik83 έγραψε:
- Yep, ο Άκης. Δεν έχω πάει να το παραλάβω ακόμα αν και μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο. Όταν με το καλό θα ενημερώσω για ποιότητα, ανθεκτικότητα, καιταλιμπάν...
Δε πετιέσαι αύριο για να το δούμε στο Πλέριο το βράδυ; |
|
| |
gagarin
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Τετ Φεβ 15 2012, 01:02 | |
| Έχει Η Dainese στα 120? με γόνατα εσωτερικά που αφαιρούνται. Επίσης κ με εξωτερικά γόνατα που αφαιρούνται στην ίδια τιμη νομίζω. Τα έχω κ είναι μια χαρα. Πιο χοντρό ύφασμα Έχει το πρωτο. Στο bike accessories. Παίζει κ έκπτωση, ξέρετε πως. Άνευ
|
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Τετ Φεβ 15 2012, 09:00 | |
| Θυμήθηκα αυτό: http://esquad.fr/
Είχα διαβάσει απίστευτα πράγματα και κάπου είχα δει και βίντεο. Επίσης και το κόστος είναι τρελό από όσο θυμάμαι. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Τετ Φεβ 15 2012, 12:05 | |
| - msp έγραψε:
- dimnik83 έγραψε:
- Yep, ο Άκης. Δεν έχω πάει να το παραλάβω ακόμα αν και μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο. Όταν με το καλό θα ενημερώσω για ποιότητα, ανθεκτικότητα, καιταλιμπάν...
Δε πετιέσαι αύριο για να το δούμε στο Πλέριο το βράδυ; Δυστυχώς, είμαι αρρωστημένος (μπούκωμα, πονοκέφαλος, κλπ) και δεν το 'χω να "πεταχτώ" από Αργυρούπολη Μεταμόρφωση. Οπότε δύσκολα να κατέβω και στον καφέ σήμερα. Είναι νωρίς ακόμα, θα δω πως θα είμαι το απόγευμα και αναλόγως θα πράξω. |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Τετ Φεβ 15 2012, 14:57 | |
| Εγώ εδώ και 6-7 μήνες κυκλοφορώ με αυτό VAN. ESTIVO II JEANS . Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος απο το συγκεκριμένο. Έχει τύχη να το φορέσω να βγω για καφέ ή μπύρα χωρίς να έχω πάει καν με την μηχανή. Σε "ασθενή" βροχή που με είχε πετύχει σε ταξίδι όχι μόνο δεν πέρασε νερό αλλά και μετά απο λίγη ώρα ήταν εντελώς στεγνό απο έξω. Τον χειμώνα κρατάει αρκετά καλά το κρύο και το καλοκαίρι δεν με έχει δυσανασχετήσει ιδιαίτερα (ίσως και καθόλου θα έλεγα). Ένα μείον που του βρίσκω είναι το βάρος του που αν και το φοράω με ζώνη (κανονική) αρκετά συχνά το τραβάω προς τα πάνω γιατί μου πέφτει (σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τιράντες). Το έχω σε μαύρο και άμα ξανακατέβει η τιμή του (το είχα πάρει με 65ευρώ περίπου) θα το πάρω και σε μπλε.
|
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Σαβ Μάης 26 2012, 16:36 | |
| εγώ σήμερα πέρασα από το μαγαζί και είδα αυτό http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=JeanKEVLAR-BLUE_CE&cat=218 μου φάνηκε αρκετά καλό και ποιοτικό (με προστασίες σε γόνατα και γοφούς) βγαίνει σε 3 χρώματα (μαύρο - μπλε κλασικό τζην - ξεβαμμένο) η τιμή αρκετά καλή και δελεαστική (κάνει και καλύτερες τιμές ο δημήτρης! ) μήπως το έχει κάποιος να πει εντυπώσεις? με ενδιαφέρει η αγορά του για μένα και την κοπέλα μου, ψήνεται κανένας άλλος μπας και ρίξουμε και άλλο την τιμή? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Σαβ Μάης 26 2012, 16:42 | |
| - δίας έγραψε:
- εγώ σήμερα πέρασα από το μαγαζί και είδα αυτό
http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=JeanKEVLAR-BLUE_CE&cat=218
μου φάνηκε αρκετά καλό και ποιοτικό (με προστασίες σε γόνατα και γοφούς) βγαίνει σε 3 χρώματα (μαύρο - μπλε κλασικό τζην - ξεβαμμένο) η τιμή αρκετά καλή και δελεαστική (κάνει και καλύτερες τιμές ο δημήτρης! ) μήπως το έχει κάποιος να πει εντυπώσεις? με ενδιαφέρει η αγορά του για μένα και την κοπέλα μου, ψήνεται κανένας άλλος μπας και ρίξουμε και άλλο την τιμή?
Αν και η φωτογραφία το παραμορφώνει λίγο και δεν μπορώ να το δω καλά είμαι μέσα αν μπορέσει και ρίξει την τιμή. EDIT:Τώρα είδα οτι έχει νούμερα απο 34 και πάνω, εγώ φοράω 31 - 32. Αν μιλήσεις μαζί του ρώτα τον. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Σαβ Μάης 26 2012, 16:57 | |
| - iannag έγραψε:
- δίας έγραψε:
- εγώ σήμερα πέρασα από το μαγαζί και είδα αυτό
http://www.motomad.gr/proddetail.asp?prod=JeanKEVLAR-BLUE_CE&cat=218
μου φάνηκε αρκετά καλό και ποιοτικό (με προστασίες σε γόνατα και γοφούς) βγαίνει σε 3 χρώματα (μαύρο - μπλε κλασικό τζην - ξεβαμμένο) η τιμή αρκετά καλή και δελεαστική (κάνει και καλύτερες τιμές ο δημήτρης! ) μήπως το έχει κάποιος να πει εντυπώσεις? με ενδιαφέρει η αγορά του για μένα και την κοπέλα μου, ψήνεται κανένας άλλος μπας και ρίξουμε και άλλο την τιμή?
Αν και η φωτογραφία το παραμορφώνει λίγο και δεν μπορώ να το δω καλά είμαι μέσα αν μπορέσει και ρίξει την τιμή.
EDIT: Τώρα είδα οτι έχει νούμερα απο 34 και πάνω, εγώ φοράω 31 - 32. Αν μιλήσεις μαζί του ρώτα τον. σε νούμερο εκεί είμαι και εγώ και είπε θα φέρει και άλλα νούμερα στα τέλη της άλλης εβδομάδας. τετάρτη - παρασκευή θα τον πάρω τηλ ή θα περάσω από το μαγαζί για νεότερα και για καλύτερη τιμή |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Πεμ Μάης 31 2012, 14:25 | |
| - δίας έγραψε:
- ..........
.............................. ..................................... ............................................ .................................................
σε νούμερο εκεί είμαι και εγώ και είπε θα φέρει και άλλα νούμερα στα τέλη της άλλης εβδομάδας. τετάρτη - παρασκευή θα τον πάρω τηλ ή θα περάσω από το μαγαζί για νεότερα και για καλύτερη τιμή Μήπως έχεις κανένα νέο; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Πεμ Μάης 31 2012, 15:00 | |
| τώρα μόλις θα έγραφα, λοιπόν μου είπε τα εξής, σε περίπτωση που μαζευτούμε 5 άτομα και πάνω είπε πως θα μας το αφήσει 60 ευρώ! (πολύ καλή τιμή νομίζω ) νούμερα είπε ο δημήτρης ότι θα φέρει, μικρότερα - μεγαλύτερα, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του ιούνη! θα φέρει και γυναικεία μου είπε. εγώ θα πάρω σίγουρα όταν φέρει και μάλλον ένα φίλος μου. περιμένουμε, αν μαζευτούμε και άλλοι ακόμα καλύτερα! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Πεμ Μάης 31 2012, 20:38 | |
| Τότε να κάνουμε λίστα… 1. Δίας 2. Ήρα (κοπέλα Δία)???? 3. Ερμής (φίλος Δία)??? 4. iannag 5. 6.
Σωστή είναι η λίστα;;;
|
|
| |
Soul_Giannis
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Πεμ Μάης 31 2012, 20:56 | |
| Παιδια εαν θελετε και εμενα στην παρεα θα ηθελα ενα! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Πεμ Μάης 31 2012, 21:28 | |
| - iannag έγραψε:
Σωστή είναι η λίστα;;;
1. δίας (μάλλον χ3 ) 2. iannag 3. Soul_Giannis 4. 5. 6. μόλις θα έχω νέα θα ενημερώσω! όποιος άλλος επιθυμεί ευπρόσδεκτος! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Δευ Ιουν 11 2012, 15:19 | |
| επικοινώνησα με το εν λόγω κατάστημα σήμερα και μου είπε πως ακόμα δεν του ήρθε η παραγγελία που περίμενε. θα τον ξαναπάρω τηλ παρασκευή. |
|
| |
DIM RAFT
Ηλικία : 38 Τόπος : Λιβαδειά Βοιωτίας Registration date : 10/08/2011
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Παρ Ιουν 15 2012, 22:08 | |
| τελικά αυτή η μάρκα η esquad ξέρουμε ποιο μαγαζί την εκπροσωπεί στην Ελλάδα ? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Σαβ Ιουν 16 2012, 11:19 | |
| - DIM RAFT έγραψε:
- τελικά αυτή η μάρκα η esquad ξέρουμε ποιο μαγαζί την εκπροσωπεί στην Ελλάδα ?
εγώ δεν ξέρω πάντως. δευτέρα μου είπε θα έχει νέα. θα ενημερώσω. |
|
| |
DIM RAFT
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Σαβ Ιουν 16 2012, 12:04 | |
| - δίας έγραψε:
- εγώ δεν ξέρω πάντως. δευτέρα μου είπε θα έχει νέα. θα ενημερώσω.
θα σε ενημερώσει για τα τζίν που έχει ο ίδος η για τα esquad? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Σαβ Ιουν 16 2012, 12:48 | |
| - DIM RAFT έγραψε:
- δίας έγραψε:
- εγώ δεν ξέρω πάντως. δευτέρα μου είπε θα έχει νέα. θα ενημερώσω.
θα σε ενημερώσει για τα τζίν που έχει ο ίδος η για τα esquad? για τα τζην που εχει το motomad μιλαω παντα. |
|
| |
DIM RAFT
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Σαβ Ιουν 16 2012, 21:41 | |
| Όταν τα φέρει πές να πάω μια βόλτα απο εκεί να τα δω γιατι με κόβω να βγάζω την μπέμπελη με την κορντούρα!!!! |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Τζην με προστασίες Κυρ Ιουν 17 2012, 00:35 | |
| Παλικάρια την Παρασκευή πέρασα απο το κατάστημα του Δημήτρη (motomad) και αγόρασα ένα καλοκαιρινό μπουφάν.Ο Δημήτρης ήταν πολύ εντάξει στην εξυπηρέτησή μου (συνεπής και στον χρόνο παράδοσης και στις τιμές!) και καθώς είχα διαβάσει και το ενδιαφέρον σας για το τζηνάκι, μου απάντησε οτι πράγματι περιμένει τα νέα κομάτια.Λίγη υπομονή λοιπόν....Αξίζει.Να σημειώσω οτι φίλος μου που ήταν μαζί μου αγόρασε ένα απο τα εναπομείναντα τζήν και έμεινε πολύ ευχαριστημένος.Τυχερός γιατί είχε το νούμερό του.... |
|
| |
|