Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Πεμ Ιαν 03 2013, 01:56
socrates έγραψε:
Θα πρωτοτυπήσω και θα προτείνω μια ταινία που δεν έχει κάνει την εμφάνισή της στις αίθουσες ακόμα αλλά αναμένεται στα τέλη του έτους.
Cloud Atlas (2012)
Τώρα θα μου πείτε πως και την προτείνεις αφού δεν την έχεις δει ακόμα... Δεν ξέρω έχει κάποια στοιχεία που θα την κάνουν GREAT MOVIE, αλλά περισσότερο είναι διαίσθηση
Στα προσεχώς επομένως και ελπίζω να επιβεβαιώσει την διαίσθησή μου.
εντελει ηταν αρκετα καλη ταινια. επισης μια πολυ καλη προταση ειναι και το Flight. Καιρο ειχα να δω μια τοσο αξιολογη ταινια.
Υπόθεση: Μετά από σχεδόν 12 χρόνια ο Robert Zemekis ξαναγυρίζει live action ταινία και διάλεξε γι αυτή την επιστροφή την αληθινή ιστορία του Whip Whitaker (Denzel Washington) ενός πιλότου με προβλήματα εθισμού σε ουσίες. Μετά από μια απίθανη προσγείωση αεροσκάφους που παρουσίασε πρόβλημα εν ώρα πτήσης, ο Whip αντιμετωπίζεται ως ήρωας, όμως καθώς ξεκινά η έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη και τι λάθος έγινε, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.
Bretsos gold member
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Τρι Ιαν 08 2013, 23:51
πολυ αξιολογη ταινια για τους λατρεις του ειδους.
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Τετ Ιαν 09 2013, 00:57
Επίσης μια ταινία που θέλω να δω... (πρεμιέρα από Πέμπτη)
boss vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 54 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 07/07/2009
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Τετ Ιαν 09 2013, 10:02
προτεινεται ανεπιφυλακτα κοινωνικη
Bretsos gold member
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Κυρ Φεβ 03 2013, 19:57
Για Ελληνικη, πολυ καλη!
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 04 2013, 01:55
Θα πρωτοτυπήσω και θα προτεινω ενα ντοκιματερ με θεμα τον καιρο. Ειναι το Wild Weather" 4 επεισοδεια με υπογραφη του BBC. Νομιζω στην Ελλαδα ονομαζεται "Ακραια Καιρικα Φαινομενα". Το κλου ειναι οτι ο παρουσιαστης "δοκιμαζει" τις αντοχες σε αυτα τα φαινομενα
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 04 2013, 02:26
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 04 2013, 03:29
και μια τανια που ηδη εγινε cult..... "Iron Sky"
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 04 2013, 16:57
Κελί 211
Αξίζει να το δείτε....
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 04 2013, 18:11
Bretsos έγραψε:
socrates έγραψε:
Θα πρωτοτυπήσω και θα προτείνω μια ταινία που δεν έχει κάνει την εμφάνισή της στις αίθουσες ακόμα αλλά αναμένεται στα τέλη του έτους.
Cloud Atlas (2012)
Τώρα θα μου πείτε πως και την προτείνεις αφού δεν την έχεις δει ακόμα... Δεν ξέρω έχει κάποια στοιχεία που θα την κάνουν GREAT MOVIE, αλλά περισσότερο είναι διαίσθηση
Στα προσεχώς επομένως και ελπίζω να επιβεβαιώσει την διαίσθησή μου.
εντελει ηταν αρκετα καλη ταινια. επισης μια πολυ καλη προταση ειναι και το Flight. Καιρο ειχα να δω μια τοσο αξιολογη ταινια.
Υπόθεση: Μετά από σχεδόν 12 χρόνια ο Robert Zemekis ξαναγυρίζει live action ταινία και διάλεξε γι αυτή την επιστροφή την αληθινή ιστορία του Whip Whitaker (Denzel Washington) ενός πιλότου με προβλήματα εθισμού σε ουσίες. Μετά από μια απίθανη προσγείωση αεροσκάφους που παρουσίασε πρόβλημα εν ώρα πτήσης, ο Whip αντιμετωπίζεται ως ήρωας, όμως καθώς ξεκινά η έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη και τι λάθος έγινε, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.
επιβεβαιώνω, ήταν συμπαθητικότατη...
massai gold member
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 04 2013, 18:56
Συγγνώμη, οι συμπάθειες που εκφράζονται πιό πάνω, είναι για το Flight ή για το Cloud Atlas; Ρωτώ γιατί αν μιλάτε για το Cloud Atlas προσωπικά αισθάνθηκα οτι έχασα εντελώς μαλακωδώς 3 ώρες απ' τη ζωή μου
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 04 2013, 19:05
massai έγραψε:
Συγγνώμη, οι συμπάθειες που εκφράζονται πιό πάνω, είναι για το Flight ή για το Cloud Atlas; Ρωτώ γιατί αν μιλάτε για το Cloud Atlas προσωπικά αισθάνθηκα οτι έχασα εντελώς μαλακωδώς 3 ώρες απ' τη ζωή μου
για το flight αγαπητέ μου.... είχε καλές ερμηνείες και στρωτή εξέλιξη, χωρίς κοιλιές, παρ' όλο που ασχολείται με κάποια τετριμμένα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας...
το cloud atlas το έχω στο pc, είδα ότι κρατάει 2.50 ώρες και είπα να περιμένω να βρω λίγο καιρό για να το δώ... αλλά τώρα με ανησυχείς....
massai gold member
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 04 2013, 19:15
Νταξ, μη σε πάρω και στο λαιμό μου, δές την κι εσύ για να έχεις άποψη Βασικά είδα δυνατό cast και λέω δε μπορεί καλό θα είναι το εργάκι Μετά από καμιά ώρα κι ενώ έχω ήδη βαρεθεί τη ζωή μου και δεν έχω καταλάβει και πολλά, παίρνω χαμπάρι οτι έχει ακόμα περίπου 2 ώρες γεμάτες Τελικά το είδαμε όλο μπας και το σώσει στη συνέχεια αλλά... Να σου πω επακριβώς; Τελειώνει η ταινία κι εχουμε μείνει παγωτό πάνω στον καναπέ να κοιταζόμαστε με την κυρα Λένη...
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Κυρ Φεβ 17 2013, 22:25
έχουμε να προτείνουμε τίποτα horror/thriler/drama κατά προτίμηση είτε βασισμένο σε αληθινά γεγονότα? είτε με διαβολικά παραθρησκευτικά κλπ θέματα? είτε συνδυασμός και των δύο? τον εξορκισμό τον έχω δει
Προχθές είδα την El día de la bestia (1995) http://www.imdb.com/title/tt0112922/ αλλά ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά εξελίχθηκε σε μεγάλη φόλα
terino gold member
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Κυρ Φεβ 17 2013, 22:41
Μείνετε όσο πιο μακρυά μπορείτε από το Die Hard 5... 2 ώρες της ζωής μου που ποτέ δεν θα τις ξαναβρώ, για να μη πω για τα 20 ευρώ... ρε καλά κάνω και δεν πάω σινεμά....
dadounis Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα - Άνοιξη Registration date : 18/03/2012
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Κυρ Φεβ 17 2013, 23:29
Του Αγίου Βαλεντίνου στα πλαίσια της ρομαντικής εξόδου με το έτερο ήμισυ ήθελα να πάω κινηματογράφο. Αποφάσισα να πάω στο Cinemax στην Κηφισιά ένεκα της προσφοράς που έχουν τα Cinemax κάθε Πέμπτη στα δύο εισιτήρια το ένα δώρο (εκμεταλλευτείτε την). Έπαιζε τους Άθλιους του Ουγκό. Πήγα με πολύ μεγάλη επιφύλαξη μιας και το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν από τα πρώτα που διάβασα στα παιδικά μου χρόνια και λάτρεψα. Η συγκεκριμένη ταινία - μιούζικαλ με εξέπληξε πολύ ευχάριστα και ομολογώ πως μου άρεσε πολύ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο και τους άρεσε. Όσοι δεν το έχετε διαβάσει ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! Σας κάνει καλύτερους ανθρώπους!
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Κυρ Φεβ 17 2013, 23:37
Μολις ειδα (για πολλοστη) φορα το "The great Dictator" και εχθες μετα απο πολλα χρονια το "Chaplin" με εναν απολαυστικο Robert Downey Jr
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Κυρ Φεβ 17 2013, 23:41
terino έγραψε:
Μείνετε όσο πιο μακρυά μπορείτε από το Die Hard 5... 2 ώρες της ζωής μου που ποτέ δεν θα τις ξαναβρώ, για να μη πω για τα 20 ευρώ... ρε καλά κάνω και δεν πάω σινεμά....
τοσο χαλια??? ελεγα να παω την Τεταρτη...
terino gold member
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Κυρ Φεβ 17 2013, 23:46
Ούτε απ'έξω Παναγιώτη... έχω αρχίσει και πιστεύω πως δεν θα άξιζε ούτε για download...
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Κυρ Φεβ 17 2013, 23:48
thanx for the heads up θα περιμενω τοτε το Zero Dark Thirty
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 18 2013, 00:01
Ρε Λευτέρη άσε και κανένα άλλον να πάει να την δει να εχουμε και μια δεύτερη γνώμη...
_________________ Αντώνης DL 650 L0 Black
terino gold member
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 18 2013, 00:11
loverdos11 έγραψε:
Ρε Λευτέρη άσε και κανένα άλλον να πάει να την δει να εχουμε και μια δεύτερη γνώμη...
Οκ! Πήγαινε και πες μας και εσύ.............
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 18 2013, 01:49
ρε μη στριμώχνεστε..ένας ένας να προτείνει..
vagman vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 30/07/2010
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 18 2013, 12:08
nikolasr200 έγραψε:
έχουμε να προτείνουμε τίποτα horror/thriler/drama κατά προτίμηση είτε βασισμένο σε αληθινά γεγονότα? είτε με διαβολικά παραθρησκευτικά κλπ θέματα? είτε συνδυασμός και των δύο? τον εξορκισμό τον έχω δει
Προχθές είδα την El día de la bestia (1995) http://www.imdb.com/title/tt0112922/ αλλά ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά εξελίχθηκε σε μεγάλη φόλα
Νικόλα ρίξε μιά ματιά σε αυτό http://www.imdb.com/title/tt0758786/ Το είχα δει παλιότερα και θυμάμαι ότι ήταν ανέλπιστα καλό...
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
Θέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. Δευ Φεβ 18 2013, 15:05
Θα πρότεινα πρίν δείτε ταινία, να ρίχνετε και μια ματιά εδώ. σελίδα με αρκετές κριτικές απο ειδικούς αλλά και κοινού, μάλιστα εγώ αυτό το νούμερο κοιτάζω πάντα. Με πάνω απο 65% είναι σίγουρα καλές οι ταινίες. Όσες φορές το έχω εμπιστευτεί με έβγαλε ασπροπρόσωπο.