Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Bretsos
gold member
gold member
Bretsos

Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα...
Registration date : 06/03/2009

Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ Ιαν 03 2013, 01:56

socrates έγραψε:
Θα πρωτοτυπήσω και θα προτείνω μια ταινία που δεν έχει κάνει την εμφάνισή της στις αίθουσες ακόμα αλλά αναμένεται στα τέλη του έτους.

Cloud Atlas (2012)

Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 MV5BMjE5NDMzMDU2Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMzg1MjgxOA@@._V1._SY317_

Τώρα θα μου πείτε πως και την προτείνεις αφού δεν την έχεις δει ακόμα...
Δεν ξέρω έχει κάποια στοιχεία που θα την κάνουν GREAT MOVIE, αλλά περισσότερο είναι διαίσθηση Smile

Στα προσεχώς επομένως και ελπίζω να επιβεβαιώσει την διαίσθησή μου.

εντελει ηταν αρκετα καλη ταινια.
επισης μια πολυ καλη προταση ειναι και το Flight.
Καιρο ειχα να δω μια τοσο αξιολογη ταινια.

Υπόθεση:
Μετά από σχεδόν 12 χρόνια ο Robert Zemekis ξαναγυρίζει live action ταινία και διάλεξε γι αυτή την επιστροφή την αληθινή ιστορία του Whip Whitaker (Denzel Washington) ενός πιλότου με προβλήματα εθισμού σε ουσίες. Μετά από μια απίθανη προσγείωση αεροσκάφους που παρουσίασε πρόβλημα εν ώρα πτήσης, ο Whip αντιμετωπίζεται ως ήρωας, όμως καθώς ξεκινά η έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη και τι λάθος έγινε, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.

Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 S4fimg-flight_ver22012-or1
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Bretsos
gold member
gold member
Bretsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι Ιαν 08 2013, 23:51

πολυ αξιολογη ταινια για τους λατρεις του ειδους.

socrates
vstromhellasforum Fanatic
socrates

Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα
Registration date : 25/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ Ιαν 09 2013, 00:57

Επίσης μια ταινία που θέλω να δω... (πρεμιέρα από Πέμπτη)

boss
vstromhellasforum Enthusiast
boss

Τόπος : θεσσαλονικη
Registration date : 07/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ Ιαν 09 2013, 10:02

προτεινεται ανεπιφυλακτα
κοινωνικη
https://www.google.gr/maps/@40.6523365,22.9282255,3a,43.6y,86.3h
Bretsos
gold member
gold member
Bretsos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Φεβ 03 2013, 19:57

Για Ελληνικη, πολυ καλη!

jk_prince
jk_prince

Τόπος : Πάτρα
Registration date : 06/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 04 2013, 01:55

Θα πρωτοτυπήσω και θα προτεινω ενα ντοκιματερ με θεμα τον καιρο. Ειναι το Wild Weather" 4 επεισοδεια με υπογραφη του BBC. Νομιζω στην Ελλαδα ονομαζεται "Ακραια Καιρικα Φαινομενα". Το κλου ειναι οτι ο παρουσιαστης "δοκιμαζει" τις αντοχες σε αυτα τα φαινομενα
http://patra2.meteoclub.gr
msp
msp

Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China
Registration date : 27/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 04 2013, 02:26

jk_prince
jk_prince

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 04 2013, 03:29

και μια τανια που ηδη εγινε cult..... "Iron Sky"

morfeas
Administrator
Administrator
morfeas

Τόπος : Ηλιούπολη
Registration date : 14/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 04 2013, 16:57

Κελί 211

Αξίζει να το δείτε....

MOTOtaxidiotis
http://www.mototaxidiotis.gr
stam
gold member
gold member
stam

Τόπος : πάνω στη σέλα...
Registration date : 19/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 04 2013, 18:11

Bretsos έγραψε:
socrates έγραψε:
Θα πρωτοτυπήσω και θα προτείνω μια ταινία που δεν έχει κάνει την εμφάνισή της στις αίθουσες ακόμα αλλά αναμένεται στα τέλη του έτους.

Cloud Atlas (2012)

Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 MV5BMjE5NDMzMDU2Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMzg1MjgxOA@@._V1._SY317_

Τώρα θα μου πείτε πως και την προτείνεις αφού δεν την έχεις δει ακόμα...
Δεν ξέρω έχει κάποια στοιχεία που θα την κάνουν GREAT MOVIE, αλλά περισσότερο είναι διαίσθηση Smile

Στα προσεχώς επομένως και ελπίζω να επιβεβαιώσει την διαίσθησή μου.

εντελει ηταν αρκετα καλη ταινια.
επισης μια πολυ καλη προταση ειναι και το Flight.
Καιρο ειχα να δω μια τοσο αξιολογη ταινια.

Υπόθεση:
Μετά από σχεδόν 12 χρόνια ο Robert Zemekis ξαναγυρίζει live action ταινία και διάλεξε γι αυτή την επιστροφή την αληθινή ιστορία του Whip Whitaker (Denzel Washington) ενός πιλότου με προβλήματα εθισμού σε ουσίες. Μετά από μια απίθανη προσγείωση αεροσκάφους που παρουσίασε πρόβλημα εν ώρα πτήσης, ο Whip αντιμετωπίζεται ως ήρωας, όμως καθώς ξεκινά η έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη και τι λάθος έγινε, τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.

Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 S4fimg-flight_ver22012-or1

επιβεβαιώνω, ήταν συμπαθητικότατη...
massai
gold member
gold member
massai

Τόπος : Ίλιον
Registration date : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 04 2013, 18:56

Συγγνώμη, οι συμπάθειες που εκφράζονται πιό πάνω, είναι για το Flight ή για το Cloud Atlas;
Ρωτώ γιατί αν μιλάτε για το Cloud Atlas προσωπικά αισθάνθηκα οτι έχασα εντελώς μαλακωδώς 3 ώρες απ' τη ζωή μου

mouuuuuu
stam
gold member
gold member
stam

Τόπος : πάνω στη σέλα...
Registration date : 19/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 04 2013, 19:05

massai έγραψε:
Συγγνώμη, οι συμπάθειες που εκφράζονται πιό πάνω, είναι για το Flight ή για το Cloud Atlas;
Ρωτώ γιατί αν μιλάτε για το Cloud Atlas προσωπικά αισθάνθηκα οτι έχασα εντελώς μαλακωδώς 3 ώρες απ' τη ζωή μου

mouuuuuu

για το flight αγαπητέ μου....
είχε καλές ερμηνείες και στρωτή εξέλιξη, χωρίς κοιλιές, παρ' όλο που ασχολείται με κάποια τετριμμένα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας...

το cloud atlas το έχω στο pc, είδα ότι κρατάει 2.50 ώρες και είπα να περιμένω να βρω λίγο καιρό για να το δώ...
αλλά τώρα με ανησυχείς....
massai
gold member
gold member
massai

Τόπος : Ίλιον
Registration date : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 04 2013, 19:15

Νταξ, μη σε πάρω και στο λαιμό μου, δές την κι εσύ για να έχεις άποψη Laughing
Βασικά είδα δυνατό cast και λέω δε μπορεί καλό θα είναι το εργάκι
Μετά από καμιά ώρα κι ενώ έχω ήδη βαρεθεί τη ζωή μου και δεν έχω καταλάβει και πολλά, παίρνω χαμπάρι οτι έχει ακόμα περίπου 2 ώρες γεμάτες What a Face
Τελικά το είδαμε όλο μπας και το σώσει στη συνέχεια αλλά...
Να σου πω επακριβώς;
Τελειώνει η ταινία κι εχουμε μείνει παγωτό πάνω στον καναπέ να κοιταζόμαστε με την κυρα Λένη... Suspect
nikolasr200

Τόπος : Αθήνα
Registration date : 10/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Φεβ 17 2013, 22:25

έχουμε να προτείνουμε τίποτα horror/thriler/drama κατά προτίμηση είτε βασισμένο σε αληθινά γεγονότα? είτε με διαβολικά παραθρησκευτικά κλπ θέματα? είτε συνδυασμός και των δύο? τον εξορκισμό τον έχω δει Razz

Προχθές είδα την El día de la bestia (1995) http://www.imdb.com/title/tt0112922/ αλλά ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά εξελίχθηκε σε μεγάλη φόλα
terino
gold member
gold member
terino

Τόπος : Athens
Registration date : 15/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Φεβ 17 2013, 22:41

Μείνετε όσο πιο μακρυά μπορείτε από το Die Hard 5... 2 ώρες της ζωής μου που ποτέ δεν θα τις ξαναβρώ, για να μη πω για τα 20 ευρώ... ρε καλά κάνω και δεν πάω σινεμά....
http://www.schoolofdance.gr
dadounis
Member
Member
dadounis

Τόπος : Αθήνα - Άνοιξη
Registration date : 18/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Φεβ 17 2013, 23:29

Του Αγίου Βαλεντίνου στα πλαίσια της ρομαντικής εξόδου με το έτερο ήμισυ ήθελα να πάω κινηματογράφο. Αποφάσισα να πάω στο Cinemax στην Κηφισιά ένεκα της προσφοράς που έχουν τα Cinemax κάθε Πέμπτη στα δύο εισιτήρια το ένα δώρο (εκμεταλλευτείτε την). Έπαιζε τους Άθλιους του Ουγκό. Πήγα με πολύ μεγάλη επιφύλαξη μιας και το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν από τα πρώτα που διάβασα στα παιδικά μου χρόνια και λάτρεψα. Η συγκεκριμένη ταινία - μιούζικαλ με εξέπληξε πολύ ευχάριστα και ομολογώ πως μου άρεσε πολύ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο και τους άρεσε. Όσοι δεν το έχετε διαβάσει ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! Σας κάνει καλύτερους ανθρώπους!
jk_prince
jk_prince

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Φεβ 17 2013, 23:37

Μολις ειδα (για πολλοστη) φορα το "The great Dictator" και εχθες μετα απο πολλα χρονια το "Chaplin" με εναν απολαυστικο Robert Downey Jr
mavras
mavras

Registration date : 16/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Φεβ 17 2013, 23:41

terino έγραψε:
Μείνετε όσο πιο μακρυά μπορείτε από το Die Hard 5... 2 ώρες της ζωής μου που ποτέ δεν θα τις ξαναβρώ, για να μη πω για τα 20 ευρώ... ρε καλά κάνω και δεν πάω σινεμά....
τοσο χαλια???
ελεγα να παω την Τεταρτη...
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Φεβ 17 2013, 23:46

Ούτε απ'έξω Παναγιώτη... έχω αρχίσει και πιστεύω πως δεν θα άξιζε ούτε για download...
mavras
mavras

Registration date : 16/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ Φεβ 17 2013, 23:48

thanx for the heads up
θα περιμενω τοτε το Zero Dark Thirty
loverdos11
moderator
moderator
loverdos11

Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Registration date : 11/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 18 2013, 00:01

Ρε Λευτέρη άσε και κανένα άλλον να πάει να την δει να εχουμε και μια δεύτερη γνώμη...

Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 33ncnm10Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 33e6ee10Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 63u2ip10Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Amzm8k10Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 2rpb8y10
terino
gold member
gold member
terino

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 18 2013, 00:11

loverdos11 έγραψε:
Ρε Λευτέρη άσε και κανένα άλλον να πάει να την δει να εχουμε και μια δεύτερη γνώμη...

Οκ! Πήγαινε και πες μας και εσύ............. What a Face
nikolasr200

Τόπος : Αθήνα
Registration date : 10/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 18 2013, 01:49

ρε μη στριμώχνεστε..ένας ένας να προτείνει.. Smile
vagman
vagman

Τόπος : Αθήνα - Νότια
Registration date : 30/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 18 2013, 12:08

nikolasr200 έγραψε:
έχουμε να προτείνουμε τίποτα horror/thriler/drama κατά προτίμηση είτε βασισμένο σε αληθινά γεγονότα? είτε με διαβολικά παραθρησκευτικά κλπ θέματα? είτε συνδυασμός και των δύο? τον εξορκισμό τον έχω δει Razz

Προχθές είδα την El día de la bestia (1995) http://www.imdb.com/title/tt0112922/ αλλά ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά εξελίχθηκε σε μεγάλη φόλα

Νικόλα ρίξε μιά ματιά σε αυτό http://www.imdb.com/title/tt0758786/
Το είχα δει παλιότερα και θυμάμαι ότι ήταν ανέλπιστα καλό... Rolling Eyes
http://vagman1@yahoo.gr
jim1900dz
Member
Member

Τόπος : Ανω Μελίσσια
Registration date : 25/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..   Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις.. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ Φεβ 18 2013, 15:05

Θα πρότεινα πρίν δείτε ταινία, να ρίχνετε και μια ματιά εδώ.
σελίδα με αρκετές κριτικές απο ειδικούς αλλά και κοινού, μάλιστα εγώ αυτό το νούμερο κοιτάζω πάντα.
Με πάνω απο 65% είναι σίγουρα καλές οι ταινίες.
Όσες φορές το έχω εμπιστευτεί με έβγαλε ασπροπρόσωπο.

Προτασεις ταινιων που αξιζουν να δεις..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 6 από 8Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ.... :: Τέχνες..-
Μετάβαση σε: