| Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Σαβ Ιαν 21 2012, 12:19 | |
| Πάθημα/Μάθημα! Νά 'σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας ώστε να είμαστε και εμείς προσεχτικοί και να αποφύγουμε παρόμοιες καταστάσεις που είναι εύκολο να συμβούν στον καθένα.
Γρήγορα περαστικά και στους δυό σας! |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Σαβ Ιαν 21 2012, 13:15 | |
| Tώρα το είδα βρε Γιαννάκο και τρόμαξα, αλλα ευτυχώς είσαι εσύ καλα και το μπλέ τουμπανάκι θα γινει πάλι οπως ήταν πριν !!!!! Με τον ίδιο τρόπο παραλίγο θα την πατουσα και εγώ με τα ιδια λάστιχα, έυτυχως ηταν καλοκαιρι, ο δρομος ηταν ζεστος και ισα που μου γλυστρησε το πίσω Περαστικά και πάλι .... |
|
| |
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Σαβ Ιαν 21 2012, 13:24 | |
| Περαστικα Γιαννη,πανω απ'ολα στην ψυχολογια σου και μετα ολα τα υπολοιπα θα ερθουν...Καθε τι που μας συμβαινει ας το βλεπουμε θετικα (υπο την εννοια της εμπειριας και γνωσης)και προχωραμε μπροστα |
|
| |
@lex_73 vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Σαβ Ιαν 21 2012, 13:28 | |
| Περαστικά Γιάννη, αφού είσαι καλά όλα τ' άλλα φτιάχνονται! |
|
| |
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Σαβ Ιαν 21 2012, 13:28 | |
| Φίλε μου περαστικά σου σε όλες της απόψεις..... ένα πράγμα θα σου πω μόνο....πάει πέρασε...είναι παρελθόν πλέον....η μόνη διαφορά μέτα απο έναν χρόνο θα είναι οτι θα το έχεις ξεχάσει κατα πολύ και το μόνο θετικό θα προσέχεις που πατάς σαν βρεγμένη γάτα...το θέμα είναι οτι εσύ είσαι καλά και ότι το μωράκι σου θα γίνει πάλι καλά.... το μόνο κακό που έχουμε οι Ελληνες είναι ότι πρέπει να την πάθουμε για να μάθουμε...... δεν πειράζει.....σε όλους μας συμβαίνει....και εγω το καλοκαίρι οταν ξεκινήσαμε για διακοπές την πρώτη στάση στα διόδια βόλου λάρισας για τσιγάρο που κάναμε ήμουν και λίγο απο μπήρες όταν πήγα να ανέβω απο αριστερά προς τα δεξιά έφυγα μια καλα στα δεξιά..... Θετική ενέργεια πάντα.... Και εδώ σαν '' οικογένεια '' που ήμαστε ο καθένας θα κάνει πιστεύω ότι μπορεί για να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε.... γιατί εχθές ήμουν εγώ....σήμερα εσύ....αύριο άλλος...και πάει λέγοντας..... Φιλάκια ρουφηχταααααα...... |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Σαβ Ιαν 21 2012, 13:34 | |
| Σας ευχαριστω ολους παιδια για τα λογια σας.. Με κανετε και Χαιρομαι παρα πολυ που υπαρχει αυτη η αλληλεγγυη εδω μεσα πρωτα σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και μετα σαν μοτοσυκλετιστες.. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Σαβ Ιαν 21 2012, 14:20 | |
| Δεν πειράζει βρε μανάρι... αφού είσαι καλά! Τουλάχιστον φορούσες τον εξαρτισμό σου! Το μηχανάκι σιγα σιγά με μπόλικο μεράκι θα γίνει καλύτερο! Περαστικά και στους δυό σας! |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Σαβ Ιαν 21 2012, 15:05 | |
| Ψυχοφθορο αλλα ακομα και μετα απο μια τοσο βλακωδες πτωση γινεσαι καλυτερος! Περαστικα φιλος!! |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Σαβ Ιαν 21 2012, 15:07 | |
| Γιαννη περαστικα και αγυριστα φιλος.. Μην στεναχωριεσαι και μην κατηγορείς τον ευατο σου..Αυτα συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Θα σου κοστισει κατι παραπανω τα καινουργια σου λαστιχα ,ε και τι εγινε??????
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ....ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΨΥΧΟ.ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ 100% ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΤΥΧΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ. _________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
ΓιαννηςΚ9 Member
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Registration date : 12/11/2009
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Σαβ Ιαν 21 2012, 15:46 | |
| Αφου εισαι καλα εσυ ολα τα αλλα μην τα σκεφτεσαι καν..Σιδερα ειναι και γινονται. Το συγκεκριμενο αυτο παθημα λοιπον, ας σου/μας γινει μαθημα.. |
|
| |
leonidas_dl650 gold member
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Σαβ Ιαν 21 2012, 19:39 | |
| Γιανναρα μου τι σοκ ηταν αυτο? Τρομαξα ρε πασιακα μου μεχρι να το διαβασω. Ευτυχως εισαι καλα. Τα σιδερα οπως ειπαν ολοι γινονται. Θα ρωτησω την δευτερα για ανταλλακτικα κατι φιλους και σε παιρνω να σου πω.Οτι χρειαστεις , το τηλ. το εχεις, οκ? Μην τρελενεσαι καθολου, θα γινει ομορφοτερη. |
|
| |
tarammass vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 06/03/2011
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Κυρ Ιαν 22 2012, 10:29 | |
| Αυτη ειναι η αληθεια. Ενας που δεν ξερει που παν τα 4!!! δε θα την παθει γιατι φοβαται. Αυτος που ξερει θα την παθει χειροτερα απο τον ατζαμη. Οτι εγινε εγινε αλλο κακο να μη σε βρει ουτε εσενα ουτε κανεναν μας |
|
| |
Giorgos-Patra moderator
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Κυρ Ιαν 22 2012, 11:27 | |
| Γιαννη περαστικα σου , αφου εισαι εσυ καλα τα σιδερα ξαναφτιαχνονται μην στεναχωριεσαι. Μακαρι αυτο να ειναι το τελευταιο . |
|
| |
John The Son vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Ξανθη Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Κυρ Ιαν 22 2012, 15:42 | |
| - John The Son έγραψε:
Με αφορμή ένα γεγονός το Σάββατο 22-5-10 που ήμασταν στις Καστανιές, στην πανελλήνια μοτοσυγκεντρωση, διαπίστωσα αυτό που πάντα πίστευα για τον μοτοσυκλετισμο.. Ότι οι μοτοσυκλετιστές γενικά και οι μοτοσυκλετιστές συμφορουμιτες ειδικά είναι πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ με το Α κεφαλαιο.. Είχα ενα ψιλοπροβληματακι με τα ηλεκτρικα της μηχανης (δεν αναβαν τα φωτα) και επρεπε οπωσδήποτε να γυρισω αυθημερόν Ξανθη.. Εκτος απο 1-2 φιλους στην παρεα, τους περισσοτερους τους ειχα γνωρισει εκεινη την ημερα.. Και ομως ολα τα παιδια ασχοληθηκαν με το πρόβλημα μου και σηκωθηκαν απο το τραπεζι να βοηθησουν ωστε να μπορεσω να επιστρεψω στην Ξανθη.. Σας ευχαριστω πολυ παιδια ολους για την υπομονη σας και τον χρονο σας και ενα παραπανω τον Γιωργο(North Strom) που πεδευτηκε αρκετα μηπως και καταφερουμε τιποτα, τον Κωστα (Gus) που με πηγε στην Ορεστιάδα σε έναν γνωστο του ηλεκτρολογο τον οποιο εκανε να ανοιξει το μαγαζι του για μενα και τον φιλο Γιωργο (flo) που με εβγαλε από μια δυσκολη θεση.. Να ειστε καλα παιδια..!! Αυτο το κειμενο το ειχα γραψει τον Μαη το '10 και για ακομη μια φορα αυτες τις μερες βιωσα προσωπικα την αλληλεγγυη που μας διακατεχει σαν ανθρωπους,σαν μοτοσυκλετιστες και σαν φορουμ.. Ενδιαφερθηκατε, με πηρατε τηλεφωνο να δειτε τι κανω, μου στειλατε ενα καρο πμ, μου βρηκατε αγγελιες για τα ανταλλακτικα που χρειαζομαι, προσφερθηκατε για εθελοντικη εργασια στο συμμαζεμα της μηχανης, πολλοι μου προσφερατε απλοχερα spare κομματια που ειχατε,μου ειπατε ακομη και να μου δωσετε την μηχανη σας αν την χρειαστω μεχρι να κανω την δικη μου, ολοι ειχατε εναν παρηγορο λογο να μου πειτε.. Ειλικρινα παιδια δεν εχω λογια... με εχετε συγκινησει ταμαλα.. Το μονο που εχω να πω ειναι οτι Ειμαι πολυ περηφανος και ευτυχισμενος που ειμαι μελος αυτης της μικρης διαδικτυακης κοινωνιας που απαρτιζεται απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν εσας και δεν χανει καμια ευκαιρια να δειξει το ηθος της σε καθε περισταση Να σας πω οτι χθες ημουν σε μια συγκεντρωση του gs forum και σε κουβεντα που ειχα με ενα απο τα παιδια, του ειπα ολα αυτα που κανατε για μενα και ποσα ανταλλακτικα μου προσφερατε ανιδιοτελος και με κοιτουσε με ματια γουρλομενα απο εκπληξη.. Ε εκεινη την στιγμη ρε παιδια δεν ξερετε ποσο περηφανος ενιωσα για ολους σας.. Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την John The Son στις Κυρ Ιαν 22 2012, 18:36, 1 φορά |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Κυρ Ιαν 22 2012, 16:41 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? Δευ Ιαν 23 2012, 11:53 | |
| Περστικά σας φίλε Γιάννη. Και ΑΓΥΡΙΣΤΑ. |
|
| |
| Τι το εχεις και σε βαραινει...??? ΜΟΥ ΛΕΣ...???? | |
|