3laloum
Τόπος : Σαντορίνη Registration date : 14/01/2010
| Θέμα: Απ: H4 LED ???? Πεμ Ιαν 12 2012, 23:45 | |
| Άρα, η μονάδικη αξιόπιστη λύση (να μας βλέπουν και να βλέπουμε), είναι η μετάβαση σε xenon ή έχετε να προτείνεται κάτι άλλο; |
|
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: H4 LED ???? Παρ Ιαν 13 2012, 00:08 | |
| http://www.momo.it/momostore/home/luci/lampadine-momo-corse-super-white-h4.html O Iταλός είναι ακριβός, εμένα με μεταφορικά μου κοστίσανε: From amount ?37.27 EUR To amount £30.99 GBP Exchange rate: 1 Euro = 0.831499 British Pounds
και μιλάμε πάντα για τις white! |
|
invman Member
Ηλικία : 35 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ Registration date : 02/12/2011
| Θέμα: Απ: H4 LED ???? Παρ Ιαν 13 2012, 00:39 | |
| εγω αυτες εχω στην καλη μου http://motocosmos.gr/index.php/popular-products/osram-lampa-alogonou-night-breaker-plus-h4.html
osram nightbreaker και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα βραδυ που εχει τυχει να ταξιδευω προς πατρα. |
|
V - NIGHTHAWK vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 40 Τόπος : Από τον άλλο κόσμο κουφάλες..... κάμπος Registration date : 06/07/2011
| Θέμα: Απ: H4 LED ???? Παρ Ιαν 13 2012, 14:49 | |
| - 3laloum έγραψε:
- Άρα, η μονάδικη αξιόπιστη λύση (να μας βλέπουν και να βλέπουμε), είναι η μετάβαση σε xenon ή έχετε να προτείνεται κάτι άλλο;
και απλές λάμπες να έχεις , είναι τέτοιο το φανάρι μας που μας βλέπουνε καμπάνα..... αλλά... για να βλέπεις εγω που έκανα ταξίδη Λάρισα - Μπράλο - Ιτέα - Πάτρα και μόνο το βράδυ πήρα απο ένα βέβαια τα ξένον απο την Πάτρα για μέγαλη και μικρή σκάλα...με αυτό το φώς που έχω πλέον κυνηγάω λαγούς....κάνει την νύχτα μέρα...χωρίς υπερβολές!!! Και ειδικά όταν ξεχνιούνται μερικοί με τα αυτοκίνητα το βράδυ και έχουν αναμένα μεγάλα με τα ξένον καταλαβαίνουν αμέσως τη πατάτα κάνουν.... προσωπικά εγω θα σε παρότρινα να βάλεις ξένον...με τα χίλια...και εννοείται πως αν βάλεις καλά ξένον δεν θα έχεις πρόβλημα όπως ακούω να λένε οι λάμπες είναι καλές και άλλα τέτοια...και το κόστος των ξένων 180 ευρώ....και τα πέρασα μόνος μου... |
|
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: H4 LED ???? Παρ Ιαν 13 2012, 15:02 | |
| - 3laloum έγραψε:
- Άρα, η μονάδικη αξιόπιστη λύση (να μας βλέπουν και να βλέπουμε), είναι η μετάβαση σε xenon ή έχετε να προτείνεται κάτι άλλο;
Σωστα. Αλλα αυτο που λες ισχυει για τα άλλα μηχανακια και οχι για το Strom που εχει γαμάτα φωτα (και 2πλες λαμπες μπρος πιασω, που δε θα σε αφησουν χωρις φως αν καει η μια... ) Τα ξενον στο Strom ειναι σατνιγυ στον ελληνικο καφε... Προβολακια επιπλεον ναι (δεν ειναι και 100% απαραιτητα αλλα δινουν ογκο και επισης αν εισαι σε επαρχιακο δρομο με τα μεγαλα φωτα αναμμενα, βοηθανε που σου φωτιζουν κατω και μπροστα, εκει που δε φωτιζει η μεγαλη σκαλα) |
|
chdimis Member
| Θέμα: Απ: H4 LED ???? Σαβ Ιαν 14 2012, 01:30 | |
| Oι led ψείρες είναι πολύ fail η σε μένα έκατσε έτσι η φουρνιά; Έχω αλλάξει ένα ζευγάρι στη μηχανή και 2 στο αυτοκίνητο.Καλές - χρυσές αλλά μετά από ένα διάστημα αρχίζουν να αναβοσβήνουν και ψοφάνε.Μου το χουν πει κι άλλοι για τις συγκεκριμένες λάμπες αλλά τις δικές μου τις αλλάζω ποιο συχνά και από τα λάδια. |
|
terino gold member
| Θέμα: Απ: H4 LED ???? Σαβ Ιαν 14 2012, 10:48 | |
| Τις δικές μου τις έχω από τότε που έβαλα τα angel eyes. Οι ψείρες για να κρατήσουν πρέπει να είναι καλή ποιότητα. Οι υπόλοιπες απλά καίγονται σε χρόνο dt. |
|