Στον Κωστα κ τον Αριστο για την διοργανωση, ως μοδιστροι
Επισης μπραβο κ στα υπολοιπα παιδια που πηραν μερος στην διοργανωση του event. (Συγγνωμηη που δεν θα πω ονοματα αλλα φοβαμαι μην δεν αναφερω καποιον )
Μπραβο σε ολη την ομυγηρη, για το κεφι , το μπριο , την τσαχπινια , την διαθεση που ειχαν.
Να ευχηθω κ εγω, να απολαμβανουμε την μουρλια μας, παντα ορθιοι κ γεροι, μπαμπακι ο δρομος μας, παντα να ειμαστε-ειστε ετσι μια κεφατη κ αγαπημενη παρεα
loylas gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΕΝΑΛΛΑΞ) Registration date : 05/12/2011
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πέρα απο όλα τα παιδιά και στην παρέα του Κ2 που μας τίμησε για ακόμη μία φορά αψηφόντας τα χλμ και στα καινούργια παιδιά που γνώρισα χθές .Καθώς επίσης και τους χορηγούς για τα τεράστια δώρα που μας χάρισαν.
Θα ηθελα και εγω να πω συχγαρητηρια στους μοντερειτορς για την οργανωση που εκαναν χθες... μπορει να μην προλαβα την παρεα στα 3-4 ατομα οπως εσεις και να την γνωρισα στα 15-16 αλλα χθες αυτο που ειδα με εκανε πολυ χαρουμενο... και ποσο μαλλον αν καταφερναν να ερχοντουσαν και οι υπολοιποι....
ευχαριστουμε και τους χορηγους για τα δωρα και ευχομαι να ειμαστε καλα για να κανουμε ολοι μαζι πολλα πολλα χιλιομετρα... και παντα ορθιοι...
Υ.Γ. θελω να μας δω μια μερα ολους μαζι που ειμασταν χθες σε εκδρομη.... χαμος λεμε θα γινει... με περιπολικα θα μας πηγαινουν συνοδεια τετοιο λαο...!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ....!!!
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
Παλικαρια μου Ηθελα να πω και εγω με την σειρα μου ενα Μεγαλο μπραβο για την οργανωση αλλα και ενα Μεγαλο Μπραβο για την απιστευτη παρεα αλλα και το μαγευτικο κλημα που υπηρχε χθες τοσο στη κοπη της πιτας αλλα και στο φαγητο!! Καποιες τετοιες στιγμες με κανουν να νιωθω ευτυχισμενος που σας εχω φιλους!!!! Περιτω να πω οτι σημερα πηγα για δουλεια και ημουν τοσο γεματος απο την χθεσινη βραδια που δεν με ενοιαζε τιποτα... Καλη Χρονια να Εχουμε και παντα ενωμενοι γιατι αυτη ειναι η ουσια της παρεας μας!!!
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Ειναι πραγματικα ευλογια να βρισκεσαι αναμεσα σε τοσο ξεχωριστους ανθρωπους που με το χαμογελο τους, το ενδιαφερον τους, μια κουβεντα ή μια βολτα καταφερνουν παντα να σε κανουν να ξεχασεις οτι κι αν σε απασχολει !!
Ποιος να μου το ελεγε πως απο ενα κλικ στον υπολογιστη ή μια βολτα με 3 ατομακια μεχρι το Γαλαξιδι θα μας εφερναν εδω τωρα να εχουμε μοιραστει τοσα πολλα ... κ να μας περιμενουν ακομα περισσοτερα..!!! ισως αυτο κ να΄ναι αυτο που μας διαφοροποιει κ ξεχωριζει απο τους υπολοιπους ..!!!
ο καθενας εχει να προσφερει κατι επιπλεον για να περναμε ακομα καλυτερα !!!
Ολα ηταν υπεροχα κ με εκαναν να νιωθω πραγματικα υπερηφανος που ανηκω σε αυτο το φορουμ κ σε αυτη τη παρεα !! Να ειστε ολοι καλα !!!
Συγχαρητηρια για ολη την οργανωση της βραδιας, ολους οσους συνεβαλαν για τα δωρα, τη πιτα, το φαγητο κ φυσικα το χορο !!
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
Ηλία είσαι και ο πρώτος! Πολύ ωραία και τα 3 βίντεο! Με εντυπωσίασε φοβερά εκτός απο το ωραίο μονταζ και η ακόμη ωραιότερη μουσική επιλογή για την επένδυση! Νομίζω οτι έχουμε βρεί εναν πολύ καλό βιντεοσκόπο για τις εκδηλώσεις! (Στις εκδρομές τα πρωτεία έχει ο Πάνος). Ξανά ΜΠΡΑΒΟ Ηλία! Έκανες αθάνατες τις όμορφες αυτές στιγμές!
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
Νομίζω οτι έχουμε βρεί εναν πολύ καλό βιντεοσκόπο για τις εκδηλώσεις! (Στις εκδρομές τα πρωτεία έχει ο Πάνος). Ξανά ΜΠΡΑΒΟ Ηλία! Έκανες αθάνατες τις όμορφες αυτές στιγμές!
εχουμε διαφορετικο καμερα μαν για τις εντος και για τα εκτος εδρας μας εκδηλωσεις...!!! ειμαστε πολυ μπροστα σου λεω....!!!!!!
aris_n gold member
Νομίζω οτι έχουμε βρεί εναν πολύ καλό βιντεοσκόπο για τις εκδηλώσεις! (Στις εκδρομές τα πρωτεία έχει ο Πάνος). Ξανά ΜΠΡΑΒΟ Ηλία! Έκανες αθάνατες τις όμορφες αυτές στιγμές!
εχουμε διαφορετικο καμερα μαν για τις εντος και για τα εκτος εδρας μας εκδηλωσεις...!!! ειμαστε πολυ μπροστα σου λεω....!!!!!!
kopeli gold member