| θα πας σε ...μαγαζι σημερα; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Κυρ Ιαν 01 2012, 20:59 | |
| Μιλάμε για απίστευτο ξενέρωμα όσα διάβασα Το σχόλιό μου είναι το εξής και δεν αφορά τα κερατιάτικα που πληρώσατε αλλά τους κ.κ Ζουγανέλλη και Μπουλά.Το λοιπόν,οι κύριοι αυτοί επιάσαν την καλή και κάνουν αγγαρειά πάρα πολύ καιρό τώρα,πράγμα που το έχω ακούσει κι από άλλους!Πώς αλλάζει ο κόσμος?Θυμάμαι στη δεκαετία του '80,παιδάκι ήμουν αλλά η πιτσιρίκα μάνα μου με τις τρελοπαρέες της με έτρεχε στις μπουάτ και βλέπαμε αυτούς τους 2 (μαζί τους και ο Λάκης με τα ψηλά ρεβερ,ο Χατζηκουτσέλλης κ.α) και κάναμε τρελά κέφια (όχι εγώ,η μάνα μου κυρίως και ολόκληρη η μπουάτ).Θυμάμαι που με ανεβάσανε στην πίστα και κάνανε κάποιο αστείο τότε (με κεράσανε γλυκά και γι'αυτό πήγα ).Κύριοι σας άλλαξε το χρήμα...Γίνατε υπαλληλίσκοι |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Κυρ Ιαν 01 2012, 21:47 | |
| Λευτέρη ένα κανάλι της τηλεόρασης έδειξε το σχήμα που ανέφερες. Δεν ξέρω αν ήταν από το συγκεκριμένο μαγαζί. Επειδή είχες αναφέρει ότι θα πας σε έφερα στο μυαλό μου. Λέω στην αρχή "ρε τον τυχερό". Όσο περνούσε η ώρα και απογοητευόμουν και έψαχνα αγωνιωδώς να βρω άλλο καλύτερο κανάλι (που δυστυχώς δεν βρήκα) έλεγα πάλι από μέσα μου "ε ρε τι έπαθε ο άνθρωπος". Δεν πειράζει. Το πάθημα ας μας γίνει μάθημα. Αυτό είναι μάθημα για όλους μας. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Κυρ Ιαν 01 2012, 22:21 | |
| - AYTOS έγραψε:
- Λευτέρη ένα κανάλι της τηλεόρασης έδειξε το σχήμα που ανέφερες.
Δεν ξέρω αν ήταν από το συγκεκριμένο μαγαζί. Επειδή είχες αναφέρει ότι θα πας σε έφερα στο μυαλό μου. Λέω στην αρχή "ρε τον τυχερό". Όσο περνούσε η ώρα και απογοητευόμουν και έψαχνα αγωνιωδώς να βρω άλλο καλύτερο κανάλι (που δυστυχώς δεν βρήκα) έλεγα πάλι από μέσα μου "ε ρε τι έπαθε ο άνθρωπος". Δεν πειράζει. Το πάθημα ας μας γίνει μάθημα. Αυτό είναι μάθημα για όλους μας. Αυτό που έδειξε η τηλεόραση ήταν ή από πέρυσι ή πρόπερσι, το φετεινό ήταν ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ χειρότερο! |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Τετ Ιαν 04 2012, 11:21 | |
| - andreasp έγραψε:
- Εγώ χτές πήγα στο "Αδιαχώρητο" στη Πανόρμου.
με το που διάβασα αυτή την πρόταση, λέω "ήρωας" και διαβάζοντας το υπόλοιπο κείμενο απλά μου επιβεβαίωσες, όσα υποπτευόμουν ότι θα έγραφες.. Αδιαχώρητο, και Στέκι της Έλενας, πηγαίναμε πριν σχεδόν μια 10ετία, και ήταν πολύ διαφορετικά.. αλλά τα τελευταία χρόνια το έχουν ξεφτυλίσει..το φαγητό απλά δεν τρώγεται, στο ένα μαγαζί που έχουν και ταράτσα έχουν κάνει την επέκταση της επέκτασης, για να στοιβάξουν όσους πιο πολλούς γίνεται service ο,τι να'ναι...γενικά δράμα.. η δικιά μου παρέα κανόνισε τελευταία στιγμή για Γκάζι, στο Κ44, επειδή δεν ταίριαζε καθόλου με τα γούστα μου ούτε σαν χώρος, ούτε σαν μουσική, και επειδή δεν ήθελα με γκρίνια να χαλάσω και το βράδυ των υπολοίπων, έμεινα σπίτι, είδα μια ταινία και κοιμήθηκα.. δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζετε το K44 ή το Hoxton, αλλά αυτό το industrial στυλ στα μαγαζιά, που πρεσβεύουν μια υποτίθεται Underground ψευτο-κουλτούρα και χύμα κατάσταση, μου γυρνάει τα άντερα.. ενδεικτικά να σας πω, ότι στο K44 η ταμπέλα του μαγαζιού είναι μια σελίδα Α4, όπου γράφει με μαρκαδόρο "K44" ενώ στο Hoxton θεωρείται cool να κάτσεις στον καναπέ σε στυλ παγκάκι, που ο κώλος είναι στην πλάτη, και τα παπούτσια στο κάθισμα..και αν κάνουν την τιμή και μπουν και κανα δυο αδέσποτοι σκύλοι να αράξουν, τότε το μαγαζί είναι 2x cool.. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Τετ Ιαν 04 2012, 11:48 | |
| |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Τετ Ιαν 04 2012, 15:11 | |
| μετα απο ολα αυτα που διαβασα,(λες κ δεν θα ηξερα τι θα διαβαζα),λεω να αλλαξω το θεμα που ανοιξα. το νεο θεμα λοιπον ειναι ....θα ξαναπας σε μαγαζι.....αυριο; (η λεξη αυριο δεν ειναι κυριολεκτικη αλλα μεταφορικη)
|
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Τετ Ιαν 04 2012, 15:57 | |
| Ειδικά τέτοιες μέρες σίγουρα όχι... αν γίνουμε λίγο παραπάνω άνθρωποι τότε ίσως να αναθεωρήσω...
Γενικότερα δεν ξέρω... αυτού του είδους η βραδυνή διασκέδαση ποτέ δεν με ενθουσίαζε οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σίγουρα. |
|
| |
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Τετ Ιαν 04 2012, 16:15 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Τετ Ιαν 04 2012, 16:28 | |
| Τελος παντων...
Η μονη περιπτωση να σε μαγαζι τετοια μερα (Χριστουγεννα, Πρωτοχρονια, Τσικνοπεμπτη κλπ "εορταστικες" μερες εξοδου) ειναι να δουλευω στο μαγαζι, δηλ να πληρωθω και οχι να πληρωσω....
Και δε φταινε οι καλλιτεχνες για την κατασταση, αλλα οι επιχειρηματιες.... Ο καλλιτεχνες απλα "νοικιαζουν" το χωρο....
Απο εκει και περα υπαρχουν και πιο μικρα μαγαζακια που μπορεις να κανεις κεφι μετα μουσικης ανετα, καλυτερα και οικονομικοτερα.... |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Τετ Ιαν 04 2012, 16:36 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Τετ Ιαν 04 2012, 16:47 | |
| Σιγα... μεταξυ μας ειμαστε.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Τετ Ιαν 04 2012, 17:11 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Τετ Ιαν 04 2012, 19:18 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Τετ Ιαν 04 2012, 19:39 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Πεμ Ιαν 05 2012, 01:34 | |
| |
|
| |
jimagic Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Ηλίου Πόλη Registration date : 18/04/2008
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Πεμ Ιαν 05 2012, 12:08 | |
| Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!
Κύριοι... δεν το λέω για κανένα συγκεκριμένα... αλλά...
όσο υπάρχουν άτομα που πλημμυρίζουν αυτά τα μαγαζιά ειδικά τις γιορτές, δίνουν τόπο στην οργή και καλά για να διασκεδάσουν, ανέχονται την καφρίλα που επικρατεί εκεί μέσα, και μετά παραπονιούνται για το πως πέρασαν (ενώ το ξέρουν... είναι σίγουρη η αποτυχία της βραδιάς), ανέχονται τα πάντα, (δεν είναι δικαιολογία το εγώ δεν ήθελα... με πήγαν... ΜΗΝ ΠΑΣ!!! έχεις μυαλό να κρίνεις) και του χρόνου... άντε μια από τα ίδια... πήγα, πέρασα σκατά, παράπονα, και του χρόνου τα ίδια... και τα ίδια... Μην μας φταίνε όμως μετά τα σχήματα και τα μαγαζιά! την δουλειά τους κάνουν! τι νομίζεται;;; θέλουν να μας διασκεδάσουν;;; Λεφτά θέλουν να βγάλουν, και όσο μπορούν περισσότερα και φθηνότερα!!! Εμείς φταίμε που πάμε! Αν δεν είχαν κόσμο, ή νορμάλ κόσμο, και το κρασί θα είχαν 40 ευρώ, και το πάρκινγκ δωρεάν, και ευγενικοί θα ήταν... και... και...και...
Και για να μην παρεξηγηθώ... βάζω και τον εαυτό μου μέσα!
Αν θέλουμε να ευχαριστηθούμε πραγματικά, ας πάμε μια άλλη μέρα, χωρίς να υπάρχει κάποια γιορτή!
Το ίδιο συμβαίνει και με τους χειμερινούς προορισμούς! Πας Αράχοβα την καθαρά Δευτέρα, και βλαστημάς την ώρα και την στιγμή! Για πήγαινε όμως δυο Σάββατα πριν ή δυο Σάββατα μετά! Χλιδή! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Πεμ Ιαν 05 2012, 12:30 | |
| Δημήτρη δυστυχώς εγώ δεν το διαχώρισα.... κατόπιν εορτής που έψαξα και ρώτησα, έμαθα ότι αυτό το φαινόμενο είναι καθημερινό... οπότε ότι μέρα και να είχα πάει θα είχα ξενερώσει. Απλά λόγω της ημέρας ξενέρωσα παραπάνω. Και καλώς ή κακώς το συγκεκριμένο σχήμα δεν είναι μπουζούκια! Δεν πήρα ούτε στον Ρέμο ούτε στον Κιάμο ούτε στον Μακρόπουλο... πήγα για τη διακωμώδηση υπότιθεται της κατάστασης σε μια επιχείρηση που κάνει αυτά που το πρόγραμμα της κοροϊδεύει! Μιλάμε για το παράδοξο του παράδοξου... Ω παράδοξο! |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Πεμ Ιαν 05 2012, 12:46 | |
| |
|
| |
ifantonio Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Καισαριανή Registration date : 18/04/2011
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Πεμ Ιαν 05 2012, 15:25 | |
| Terino ένα θα σου πώ.....με το κατεβατό σου μ έσωσες
Κανονίζαμε με μια παρέα να πάμε τις επόμενες μέρες αλλά μ αυτά που διάβασα έχει ακυρωθεί ήδη. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Πεμ Ιαν 05 2012, 15:36 | |
| - ifantonio έγραψε:
- Terino ένα θα σου πώ.....με το κατεβατό σου μ έσωσες
Κανονίζαμε με μια παρέα να πάμε τις επόμενες μέρες αλλά μ αυτά που διάβασα έχει ακυρωθεί ήδη. Εγώ κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν είχα δει το ποστ του stam και την πάτησα σα μαλάκας... Ασταδιαλαπια... την είδαν όλοι ντίβες...... |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: θα πας σε ...μαγαζι σημερα; Πεμ Ιαν 05 2012, 15:40 | |
| MAM KAKA KAI NANOI (πολυ καλη μπαντα,δωσαν την ψυχη τους τα παιδια πανω στη σκηνη)...σιγουρα θα ξαναπαω να τους ακουσω μιας και ειναι απ'οτι νομιζω "σταθερη" μπαντα του μαγαζιου! http://www.myspace.com/mknband βραδυ πρωτοχρονιας εγω η γυναικα και αλλο ενα ζευγαρι στην Αρχιτεκτονικη στη ζωγραφου,πιστευαμε οτι αν αλλαξουμε την χρονια με τους δικους μας και βρεθουμε μετα κατα τις 1:30 σε ενα μικρο rock bar με live μουσικουλα θα περασουμε καλα ..... ......και βγηκαμε αληθινοι γιατι περασαμε υπεροχα |
|
| |
| θα πας σε ...μαγαζι σημερα; | |
|