|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: bt2 βαζει νερα. Πεμ Δεκ 22 2011, 19:34 | |
| Εχθές το βραδυ είχα ένα πολύ ωραίο ταξίδι με μπόλικο κρύο και βροχή αλλά πολύ βροχή! Όλα καλά λοιπόν με το bt2 να με συντροφεύει μέχρι να φτάσω στο προορισμό μου αλλά μολις έφτασα σταμάτησε να λειτουργει. Αρχικά νόμιζα πως τελείωσε η μπαταρία και το έβαλα για φόρτιση αλλα δυστυχώς μουγκα στην στρούγκα.... Είχε βάλει μέσα του τόσο νερό που το έβγαζε από το βύσμα usb με την μορφή ροής! Κρίμα αλλά κάπου εδώ θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα? Ως τόσο το πουλάνε και για αδιάβροχο οι παλιομ@λακες! |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Πεμ Δεκ 22 2011, 19:40 | |
| ευτυχως δεν μου εχει κατσει με πολυ βροχη και να το φοραω. με λιγη ομως που μου ετυχε,δεν μου εκανε κανενα κουλο. το ειχα περιπου μια ωρα με βροχη αλλα οχι σαν αυτες που πεφτει το νερο και σου στραβωνει το σβερκο. μετα απο αυτο ομως ,αμα δω πολυ βροχη,θα το βαλω στην τσεπη σιγουρα.... |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Πεμ Δεκ 22 2011, 19:48 | |
| Χρήστε ...περίεργο αλλά δυνατό! εγώ πάντως με αρκετή βροχή και οδήγηση περίπου 2 ωρών δεν είχα θέμα , ούτε με το δικό μου ούτε και της Ελένης...ίσως θα πρέπει να ενημερώσεις την εταιρεία που το αγόρασες... _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Πεμ Δεκ 22 2011, 19:57 | |
| - morfeas έγραψε:
- Χρήστε ...περίεργο αλλά δυνατό! εγώ πάντως με αρκετή βροχή και οδήγηση περίπου 2 ωρών δεν είχα θέμα , ούτε με το δικό μου ούτε και της Ελένης...ίσως θα πρέπει να ενημερώσεις την εταιρεία που το αγόρασες...
Εννοείτε πως θα το παω στην αντιπροσωπία να δω τουλάχιστον αν επισκευαστεί....δεν νομίζω παντός η αλήθεια είναι πως την τελευταία φορά που πηγα στην cobra δεν έφυγα και με τις καλύτερες εντυπώσεις. |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Πεμ Δεκ 22 2011, 20:02 | |
| εμενα παλι με βροχη πανω απο 4 ωρες δεν εβαλε σταγονα ρε χρηστο ειχες κουμπωσει καλα το ...λαστηχακι της εισοδου που φορτιζει;γιατι μονο απο εκει μπορει να μπηκε
|
|
| |
Bretsos gold member
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Πεμ Δεκ 22 2011, 20:11 | |
| - MARKOS-V έγραψε:
- εμενα παλι με βροχη πανω απο 4 ωρες δεν εβαλε σταγονα
ρε χρηστο ειχες κουμπωσει καλα το ...λαστηχακι της εισοδου που φορτιζει;γιατι μονο απο εκει μπορει να μπηκε
Εννοείται πως το τσεκαρα στο δρόμο Μάρκο 160 εύρα είναι αυτα! |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Πεμ Δεκ 22 2011, 20:11 | |
| Και σε μένα δεν έχει συμβεί ούτε άκουσα από κανένα τέτοιο πρόβλημα. Edit: Στα υπόλοιπα απάντησες στον Μάρκο. _________________ Alexandros . .. ♬ ♫ ♪ ♪ ♫ ♬ Thessaloniki - Macedonia - Hellas - Europe - World - ............. |
|
| |
onastrom Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Μεταμόφωση Αττικής Registration date : 16/01/2011
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Πεμ Δεκ 22 2011, 20:50 | |
| - Bretsos έγραψε:
- morfeas έγραψε:
- Χρήστε ...περίεργο αλλά δυνατό! εγώ πάντως με αρκετή βροχή και οδήγηση περίπου 2 ωρών δεν είχα θέμα , ούτε με το δικό μου ούτε και της Ελένης...ίσως θα πρέπει να ενημερώσεις την εταιρεία που το αγόρασες...
Εννοείτε πως θα το παω στην αντιπροσωπία να δω τουλάχιστον αν επισκευαστεί....δεν νομίζω παντός η αλήθεια είναι πως την τελευταία φορά που πηγα στην cobra δεν έφυγα και με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Δεν είναι και οι ποιο ευγενικοί και εξυπηρετικοί υπάλληλοι που θα μπορούσες να συναντήσεις και αν τους πεις ότι το πήρες και από έξω..... Θα αρχίσουν τα .. για αυτό φίλε μου πήρε νερό και τέτοια |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Πεμ Δεκ 22 2011, 22:53 | |
| το νερο της βροχης μπορει να μην ειναι καλος αγωγος του ηλεκτρισμου,αν κ ειναι ...οξινο.(πεχα 5,5) οποτε ασε χρηστο να στεγνωσει καλα(βαλε το κοντα σε σωμα καλοριφερ) κ μετα κανε την προσευχη σου κ πατα το ΟΝ. πιστευω οτι θα δουλεψει. |
|
| |
apopsi21 Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Registration date : 07/01/2010
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Πεμ Δεκ 22 2011, 23:40 | |
| - vstromrider έγραψε:
- ευτυχως δεν μου εχει κατσει με πολυ βροχη και να το φοραω.
με λιγη ομως που μου ετυχε,δεν μου εκανε κανενα κουλο. το ειχα περιπου μια ωρα με βροχη αλλα οχι σαν αυτες που πεφτει το νερο και σου στραβωνει το σβερκο. μετα απο αυτο ομως ,αμα δω πολυ βροχη,θα το βαλω στην τσεπη σιγουρα.... αν το κανεις , τουλαχιστον καλυψε το φισακι που θα ξεκουμπώσεις, μην την πατησεις απο αυτο |
|
| |
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Παρ Δεκ 23 2011, 02:13 | |
| θα σου προτεινα να το βαλεις μεσΤο εχω κανει με 2 κινητα και το ενα αφοτου επεσε θαλασσα το εχωσα σε καθαρο νερο για 2 δευτερα και μετα μεσα στο ρυζι. Μετα απο μια μερα ΟΝ και δουλεψε |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Παρ Δεκ 23 2011, 09:10 | |
| - jk_prince έγραψε:
- θα σου προτεινα να το βαλεις μεσΤο εχω κανει με 2 κινητα και το ενα αφοτου επεσε θαλασσα το εχωσα σε καθαρο νερο για 2 δευτερα και μετα μεσα στο ρυζι. Μετα απο μια μερα ΟΝ και δουλεψε
ένα ριπλέι παρακαλώ... |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Παρ Δεκ 23 2011, 09:13 | |
| Εννοεί να το βάλεις μέσα σε ρύζι. Αν έχει πέσει σε θαλασσινό νερό, τότε πλύσιμο (με την μπαταρία εκτός) και μετά σε ρύζι. Το ρύζι έχει τη δυνατότητα να απορροφά ότι υγρασία βρει μπροστά του.
|
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Παρ Δεκ 23 2011, 11:14 | |
| Εαν έχει ήδη βραχεί (που έχει) το πιο σωστό είναι ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ βούτα και μετά το βάζεις ή στο ρύζι ή από όσο έχω ακούσει από φίλο ηλεκτρονικό τεχν. πίσω από την τηλεόραση..Κοντά στις σχισμές που έχει.. Δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά λέει ότι δουλεύει..Ετσι κάνει με κινητά _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
geoman87 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : Αιγαλεω,Αττικη Registration date : 10/02/2011
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Παρ Δεκ 23 2011, 11:54 | |
| - onastrom έγραψε:
- Bretsos έγραψε:
- morfeas έγραψε:
Εννοείτε πως θα το παω στην αντιπροσωπία να δω τουλάχιστον αν επισκευαστεί....δεν νομίζω παντός η αλήθεια είναι πως την τελευταία φορά που πηγα στην cobra δεν έφυγα και με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Δεν είναι και οι ποιο ευγενικοί και εξυπηρετικοί υπάλληλοι που θα μπορούσες να συναντήσεις και αν τους πεις ότι το πήρες και από έξω..... Θα αρχίσουν τα .. για αυτό φίλε μου πήρε νερό και τέτοια Οταν λεμε cobra εννοουμε στην Λ.Αθηνων???Αν ναι αστα να πανε.....Μια απο τα ιδια και εγω...!!!Ειχα παραθεσει την εμπειρια που ειχα με τον συναγερμο μου σε σχετικο ποστ.... Παντως αν σου ανουν κουλα μην μασησεις..!!!Θελουν αγριαδα εκει οι τυποι για να κανουν την δουλεια τους σωστα.... |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Παρ Δεκ 23 2011, 12:44 | |
| - Highlander έγραψε:
- Εννοεί να το βάλεις μέσα σε ρύζι.
Αν έχει πέσει σε θαλασσινό νερό, τότε πλύσιμο (με την μπαταρία εκτός) και μετά σε ρύζι. Το ρύζι έχει τη δυνατότητα να απορροφά ότι υγρασία βρει μπροστά του.
φχαριστώ - V.Stratos έγραψε:
- Εαν έχει ήδη βραχεί (που έχει) το πιο σωστό είναι ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ βούτα
και μετά το βάζεις ή στο ρύζι ή από όσο έχω ακούσει από φίλο ηλεκτρονικό τεχν. πίσω από την τηλεόραση..Κοντά στις σχισμές που έχει.. Δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά λέει ότι δουλεύει..Ετσι κάνει με κινητά υποθέτω στο είπε παλιά και εννοούσε οθόνη CRT που βγάζει ζέστη, γιατί τώρα με τις LED δεν πιάνει Οποιαδήποτε έμμεση πηγή θερμότητας (όχι υπερβολική δηλαδή, κάτω από 50-60 βαθμούς) κάνει για το στέγνωμα. Αλλιώς εξαρτάται από το κανάλι που παίζει |
|
| |
natk Member
Ηλικία : 42 Τόπος : 40.632096,22.934683 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Παρ Δεκ 23 2011, 19:39 | |
| Πιθανότατα από την τάπα μπάζει. Το έχω διαβάσει πολλές φορές ότι η τάπα δεν κλείνει καλά. Δές εδώ |
|
| |
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: bt2 βαζει νερα. Παρ Δεκ 23 2011, 22:39 | |
| Δεν παρατηρησα τπτ τετοιο ουτε σε βροχη ουτε με απιστευτη υγρασια να βαλει νερο....
ψαχτο ομως γιατι ειναι κριμα.... |
|
| |
|