| Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Δεκ 19 2011, 22:13 | |
| Αν μου κάνει το χατήρι αύριο ο μάστορας και τα κόψει όπως του πω τότε φίλε μου η τουρατεκ πρέπει να κοκκινίζει, όχι εσύ!! Μόλις έφτιαξα πατρόν και για τη λαμαρίνα που αγκαλιάζει το προβόλι και πάει μετά και βιδώνει στη βάση!! Σε παρέκαμψα Δημήτρη... μη μου κρατήσεις κακία!! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Δεκ 19 2011, 22:23 | |
| - terino έγραψε:
Σε παρέκαμψα Δημήτρη... μη μου κρατήσεις κακία!! Κακία σε αδερφό; Ποτέ μάναμ. |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Δεκ 19 2011, 22:27 | |
| |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Δεκ 19 2011, 22:29 | |
| Μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις την εσωετρικη αποσταση που κανει αυτο το Π της βασης? Δηλαδη τι πλατος εχουν τα Hella στο σημειο που βιδωνουν στη βαση τους, για να δω αν κανουν κατι βασεις απο τα παλια μου προβολακια? |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Δεκ 19 2011, 22:35 | |
| - bozosd έγραψε:
- Έμπαινε Λευτέρη!
Καλή επιτυχία φίλος και καλά αποτελέσματα. ψιτ παιδι ....ο Λευτέρης μπαίνει ...αυτα τα μπλιμπλίκια θα ταιρίαζουν στο Dero ...για Διετο κι αμα οκ ...μεσα κι εγώ !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Δεκ 19 2011, 22:46 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- Μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις την εσωετρικη αποσταση που κανει αυτο το Π της βασης? Δηλαδη τι πλατος εχουν τα Hella στο σημειο που βιδωνουν στη βαση τους, για να δω αν κανουν κατι βασεις απο τα παλια μου προβολακια?
75mm |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Δεκ 19 2011, 22:47 | |
| Cheers!
Update: τελικα τουμπανο βγαινει η καμπυλη |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Δεκ 19 2011, 22:48 | |
| - niksalonik έγραψε:
- bozosd έγραψε:
- Έμπαινε Λευτέρη!
Καλή επιτυχία φίλος και καλά αποτελέσματα. ψιτ παιδι ....ο Λευτέρης μπαίνει ...αυτα τα μπλιμπλίκια θα ταιρίαζουν στο Dero ...για Διετο κι αμα οκ ...μεσα κι εγώ !!!! Νίκο μου δυστυχώς όχι... οι βάσεις που κάνω είναι αυστηρά για το στρώμα μιας και σε κάθε μηχανάκι προσαρμόζονται σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του... Την επόμενη φορά που θα μας πουλήσεις για να πάρεις βαρκαντέρο να το σκεφτείς καλύτερα!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Δεκ 19 2011, 22:49 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- Cheers!
Update: τελικα τουμπανο βγαινει η καμπυλη Μίλησα με stam τώρα και μου είπε ότι ο συγκεκριμένος που θα πάω το θέλει σε CAD για να βγει σωστό από CNC... οπότε σταμάτα να χαζολογάς στο φόρουμ και δούλευε... σου υπενθυμίζω το V... θα κοπεί και θα είναι τρύπιο... σαν σχέδιο... ΑΝΤΕ!!!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Δεκ 19 2011, 22:51 | |
| Δεν πα να'ναι και κεντημενο σταυροβελονια...
...εγω απλα θα το σχεδιασω, αυτος μετα ας το κανει ο,τι θελει |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Δευ Δεκ 19 2011, 23:15 | |
| Άλλο ένα μικρό teaser από το πατρόν του Π που αγκαλιάζει το προβολάκι.... Ένα μόνο έχω να πω... είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!!! |
|
| |
georgep Member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 00:37 | |
| 1. LARRY 2. geoman87 3. δρ 4. jk_prince 5. ifantonio 6. DeltaS 7. georgep
φοβερο δειχνει μπραβο παιδια! |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 00:50 | |
| - george kastoria έγραψε:
- Παλι στα εξοδα θα μας βαλετε ησυχια δεν εχετε καλες γιορτες μαγκες
πες τα...!!! πιθανόν και εγώ μέσα.. αρκεί να μου διευκρινίσετε πως θα μπει δεν θέλω κατάργηση φλας, και θέλω και λύση για το πως θα περαστεί το καλώδιο στο εσωτερικό.. |
|
| |
to nou sou vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 08:34 | |
| |
|
| |
2FAST4U(GEORGES) Member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 11:19 | |
| ME τρελένετε μέρες που είναι. Για πείτε ένα κόστος κατ εκτίμηση να δώ τί θα κάνω και ξαναλέω: |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 11:52 | |
| - terino έγραψε:
.... τι δουλεια εχει το τασακι πανω στον εκτυπωτη???? .....ωραια δουλεια εχεις κανει θα μας βαλεις σε εξοδα!! |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 14:14 | |
| - 4kings (ΓΙΩΡΓΟΣ-k9) έγραψε:
.... τι δουλεια εχει το τασακι πανω στον εκτυπωτη????
.....ωραια δουλεια εχεις κανει θα μας βαλεις σε εξοδα!!
Έτσι για να γουστάρεις! |
|
| |
kerneld Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Γλυκά Νερά - ΑΘΗΝΑ Registration date : 10/08/2011
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 14:49 | |
| Τα Hella Micro De, σε τι κόστος έρχονται περίπου? (και από που?) Για να δούμε πόσο περίπου θα μας πάει το project... |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 14:53 | |
| |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 14:54 | |
| Παιδιά κόστος δεν ξέρω, ούτε κατ'εκτίμηση ούτε καθόλου... αύριο θα μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Τα σχέδια είναι ήδη στο μαγαζί, έχει γίνει η παραγγελία αλλά θα είναι έτοιμο αύριο μιας και σήμερα δεν προλάβαινε ο άνθρωπος λόγω φόρτου εργασίας... Γιώργο τα τασάκια πλέον είναι διακοσμητικά στο σπίτι μου, ας είναι καλά το ηλεκτρονικό τσιγάρο και ο Μανωλιός!! @kerneld : Φίλε μου δεν ξέρω πόσο πάνε... γενικά είναι ακριβά αλλά παίζουν διάφορες ευκαιρίες στο ebay και μπορείς να τα πάρεις σε απίστευτες τιμές... εγώ πχ τα είχα τσιμπήσε 17 λίρες αγγλίας + μεταφορικά... τσάμπα. Ο kokos παραπάνω είπε ότι τα πήρε σε παραπλήσια τιμή. Μιλάμε πάντα για ελαφρώς μεταχειρισμένα, σε άψογη κατάσταση όμως. Λάζαρε θα πάθεις ταράκουλο λέμε.......!!!!!! |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 15:15 | |
| παίδες τα είδα από κοντά τα προσχέδια...
δεν θέλω να παρατείνω την αγωνία σας πολύ....
ΑΛΛΑ ΦΥΣΑΝΕ...!
ο Λεφ-terino έχει κάνει δουλειά όλα τα λεφτά! |
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 15:32 | |
| 1. LARRY 2. geoman87 3. δρ 4. jk_prince 5. ifantonio 6. DeltaS 7. ammoulianiotis |
|
| |
kerneld Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Γλυκά Νερά - ΑΘΗΝΑ Registration date : 10/08/2011
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 16:20 | |
| 1. LARRY 2. geoman87 3. δρ 4. jk_prince 5. ifantonio 6. DeltaS 7. ammoulianiotis 8. kerneld |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 16:21 | |
| - kerneld έγραψε:
- Τα Hella Micro De, σε τι κόστος έρχονται περίπου? (και από που?)
Για να δούμε πόσο περίπου θα μας πάει το project... στα 85 euro το set όλα μέσα χωρίς απόδειξη στην σπύρου πάτσι 31 |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE Τρι Δεκ 20 2011, 16:21 | |
| - white angel έγραψε:
- kerneld έγραψε:
- Τα Hella Micro De, σε τι κόστος έρχονται περίπου? (και από που?)
Για να δούμε πόσο περίπου θα μας πάει το project... στα 85 euro το set όλα μέσα χωρίς απόδειξη στην σπύρου πάτσι 31 Μιλάς μόνο για τα προβόλια ή και βάσεις μαζί? |
|
| |
| Βάσεις τύπου Touratech για προβολάκια Hella Micro DE | |
|