|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
thodoris20vt
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Τετ Ιαν 25 2012, 15:27 | |
| για την γρατζουνια ειπε οτι δεν φταιει αυτος αλλα η μεταφορικη .
οντος μεσα ειχε βαλει και χαρτονια.
τσπ μου μιλησε για εκπτωση την επομενη φορα .
εδωσα θετικο feedback και απλα του ειπα την επομενη φορα μην ξαναγινει το ιδιο γιατι παραγγελνουν και αλλα παιδια απο αυτον απο το forum και τα αρνητικα feedback θα ειναι πολλα και οχι ενα. |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Τετ Ιαν 25 2012, 15:55 | |
| |
|
| |
thodoris20vt
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Τετ Ιαν 25 2012, 16:13 | |
| μην κοβουμε και τις επαφες μας.... μπορει και καποιος αλλο παιδι να θελει να παρει απο εκει... |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| |
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Τετ Ιαν 25 2012, 16:47 | |
| - thodoris20vt έγραψε:
- για την γρατζουνια ειπε οτι δεν φταιει αυτος αλλα η μεταφορικη .
οντος μεσα ειχε βαλει και χαρτονια.
τσπ μου μιλησε για εκπτωση την επομενη φορα .
εδωσα θετικο feedback και απλα του ειπα την επομενη φορα μην ξαναγινει το ιδιο γιατι παραγγελνουν και αλλα παιδια απο αυτον απο το forum και τα αρνητικα feedback θα ειναι πολλα και οχι ενα. επειδή ίσως εσύ να μην ξαναπαραγγείλεις, μπορείς, αν ψάχνεις κάποιο παιδί από το forum, να του παραγγείλεις ώστε να πάρεις την "έκπτωση" εσύ σαν "αποζημίωση" για την γρατζουνιά νομίζω είναι μια "τίμια" συμφωνία.. |
|
| |
devisor
Registration date : 25/08/2010
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Παρ Μαρ 30 2012, 17:22 | |
| Καλησπέρα... Σήμερα έβαλα κι εγώ την Κ53. Ανησυχούσα ότι θα είναι λίγο "τέρας" αλλά φαίνεται μια χαρά (και αισθητικά από άποψη χώρου). Συνολικά πήγε 170 + 30 η βάση (από αποθήκη ηλιούπολη) Το μόνο θεματάκι είναι ότι η βάση (kappa) έχει λίγη μανούρα, μου πήρε πάνω από ώρα να τη βάλω, να βρω την κατάλληλη θέση για τα λαμάκια - ώστε να πιάνει η πιάστρα κτλ κτλ)... Η αντίστοιχη βάση Givi απ'ότι μου είπε κάνει 45 ευρώ αλλά γλιτώνεις τη μανούρα που περιέγραψα Εφ'όσον οι καιροί είναι δύσκολοι, προτίμησα τη φθηνότερη.. Σε 2 γνωστά καταστήματα που ρώτησα για την ίδια βαλίτσα είχε 204 στο πρώτο και 193 στο δεύτερο..οπότε δαγκωτό αποθήκη.. ΥΓ. Πλάκα δεν έχει που καμιά φορά χάνεσαι έξω απ'το μαγαζί (το προσπερνάς κτλ) και συνήθως υπάρχει ένας τύπος με μοτοσυκλέτα που σε βλέπει να χαζεύεις γύρω γύρω και γελώντας σου δείχνει με το δάχτυλο προς τα που είναι το μαγαζί - χωρίς καν να ρωτήσεις )))) |
|
| |
paulsin Member
Ηλικία : 41 Τόπος : Filirian-Porto Salonico Registration date : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Παρ Μαρ 30 2012, 20:26 | |
| Σημερα παρελαβα την βαλιτσουλα μου.
Coocase astra 48l μαυρη με μαυρο γυαλιστερο καπακι
smoke κρυσταλλα, κλειδωμα-ξεκλειδωμα με τηλεχειρισμο, led φωτα stop,
βαση στηριξης και ολα αυτα με 170Ε.
Απο ΕΔΩ |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Παρ Μαρ 30 2012, 21:31 | |
| - paulsin έγραψε:
- Σημερα παρελαβα την βαλιτσουλα μου.
Coocase astra 48l μαυρη με μαυρο γυαλιστερο καπακι
smoke κρυσταλλα, κλειδωμα-ξεκλειδωμα με τηλεχειρισμο, led φωτα stop,
βαση στηριξης και ολα αυτα με 170Ε.
Απο ΕΔΩ Ωραίος! Την έχω δει αρκετές φορές στον δρόμο, αλλά δεν ήξερα ότι έχει τόσα εξτρά... Το τηλεχειριστήριο αν ειναι το παρακάτω ειναι όλα τα λεφτά... |
|
| |
paulsin Member
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Παρ Μαρ 30 2012, 21:40 | |
| Αυτο ειναι. Και η βαλιτσα ειναι αυτη Με την διαφορα, οτι η δικια μου εχει smoke κρυσταλλα και ειναι μαυρη γυαλιστερη στο πανω μερος.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την paulsin στις Παρ Μαρ 30 2012, 21:55, 1 φορά |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Παρ Μαρ 30 2012, 21:45 | |
| - paulsin έγραψε:
- Αυτο ειναι.
Να σου πω την αλήθεια, της είχα υποτιμήσει λίγο όταν τις πρώτο είδα, αλλά έκανα λάθος... είναι πολύ καλή επιλογή και αν είναι και ποιοτική κατασκευή τότε θα ήταν μεγάλο λάθος να τα σκάμε σε givi και άλλες γνωστές φίρμες που μας πουλάνε το όνομα... |
|
| |
paulsin Member
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Παρ Μαρ 30 2012, 22:10 | |
| Κοιτα η αληθεια ειναι πως δεν την συγκρινεις με givi σε ποιοτητα (οχι οτι ειναι κακη), αλλα
φιλε μου η givi με ολα αυτα που εχει η coocase, θα ειχε κανα 300 και μπορει να λεω και λιγα.
Πιο πολυ μου την εδωσε και το γεγονος οτι δε φτανει που θελουν ενα σκασμο λ7,
δινουν και ξεχωριστα την βαση (για givi,kappa μιλαω) αλλο ενα 30αρι 40αρι.
Θα διξει στο μελλον τι ψαρια πιανει το βαλιτσονι.
|
|
| |
REDoctober
Ηλικία : 41 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 31/03/2012
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Σαβ Μαρ 31 2012, 15:10 | |
| Παιδία πολλή ενδιαφέρουσα η συζήτηση να σας ρωτήσω ώμος Αυτός ο ιταλός που λέγατε δίνει την MAXIA Ε 55 με της τιμές που αναφέρατε μαζί με την βάση για τη η μηχανή μου είναι καινούρια και δεν έχει καμία βάση Αυτός μήπως έχει την KAPPA K53 Η τιμή 230 με βάση για την KAPPA K53 είναι καλή τιμή ? Ευχαριστώ παιδία
|
|
| |
paulsin Member
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Σαβ Μαρ 31 2012, 15:43 | |
| Στα 220 μαζι με βαση ηταν στο riders market που ειχα ρωτησει, στη Θεσ/κη.
Οποτε καλη τιμη μου φαινεται.
Δε ξερω για την αποθηκη στην Ηλιουπολη που λενε τα παιδια απο Αθηνα, αν παιζει τπτ καλυτερο.
Παντως δες κ ΕΔΩ
και αν αποφασισεις παρε απο ΕΔΩ
Ο Γιωργος το παιδι απο το καταστημα, μιλαμε σκιστηκε για να με εξυπηρετησει.
Φοβερος επαγγελματιας. Αν θελεις περισσοτερα info pm me.
Υγ Ποσοστα δε παιρνω απο το εν λογω μαγαζι και αν θεωρειται διαφημιση να σβηστει.
Απλα εμεινα πολυ ευχαριστημενος και οφειλω να το μοιραστω με τους συμφορουμιτες. |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Σαβ Μαρ 31 2012, 15:48 | |
| - MADSpartian έγραψε:
- Παιδία πολλή ενδιαφέρουσα η συζήτηση να σας ρωτήσω ώμος
Αυτός ο ιταλός που λέγατε δίνει την MAXIA Ε 55 με της τιμές που αναφέρατε μαζί με την βάση για τη η μηχανή μου είναι καινούρια και δεν έχει καμία βάση Αυτός μήπως έχει την KAPPA K53 Η τιμή 230 με βάση για την KAPPA K53 είναι καλή τιμή ? Ευχαριστώ παιδία
κοίτα εδώ http://www.ebay.it/sch/sis.html?_itemId=330634592787&_nkw=KAPPA%20K53%20K53N%20TOP%20CASE%20MONOKEY%20AS%20GIVI%20E55%20E52%20V46%20N#ht_1956wt_1162 ο πρώτος πωλητής έχει και την βάση της βαλίτσας σε καλή τιμή. στείλε ιμειλ να δεις πόσο έχει μεταφορικά και χτύπα την από αυτόν. εγώ από εδώ είχα πάρει 15-20 μεταφορικά (δεν θυμάμαι ακριβώς) αν δεν βρεις βάση και θές από ελλάδα http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=2674 |
|
| |
paulsin Member
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Σαβ Μαρ 31 2012, 16:11 | |
| Special τιμη!
Εγω οταν εψαχνα ηταν στα 170 αν δε κανω λαθος.
|
|
| |
REDoctober
Ηλικία : 41 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 31/03/2012
| Θέμα: Απ: Μπαγκαζιέρες Σαβ Μαρ 31 2012, 16:13 | |
| Euxcharisto paidia alla proti fora tha chrisimiopiso to Ebay einai asfalis plirono me karta ? prepi o politis na exei to golden sima gia na einai empistos ? |
|
| |
|