Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Τετ Ιαν 04 2012, 23:23
Τελικά η πίστα αν και δεν μπήκα λόγω (μικρο τραυματισμού) ήταν πάρα πολύ καλή.Ο ενθουσιασμός απο τα παιδιά που μπήκαν μου φτάνει.Δεν ηταν λίγες οι φορές που έίπα κι όσοι ήμασταν απ΄εξω οτι ΄δωσμου μια μηχανη να ....΄΄ Η βελτίωση φάνηκε σε ολα τα παιδιά και αυτο ειναι που μετραει.Μπράβο στον Αντρέα που το κανόνισε και στην συμμετοχή των υπολοίπων παιδιών. Ανυπομονώ για την επόμενη φορά.. Θα μπουν φώτο και βίντεο με την πρώτη ευκαιρια..
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Πεμ Ιαν 05 2012, 00:01
1000 Μπράβο παιδιά γι' αυτή την κίνηση και ένα ακόμη μπράβο στον Ανδρέα για την οργάνωση! Τρώω σίδερα που δεν τα κατάφερα να έρθω και κόλλησα στην Αθήνα, αλλα σίγουρα την επόμενη θα είμαι μέσα! Πάντα τέτοια παίδες!
Jumaru gold member
Ηλικία : 45 Τόπος : Πιο πανω απο τα ελατα Registration date : 10/03/2011
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Πεμ Ιαν 05 2012, 00:26
Το χαρηκα και πιστευω να φανηκε ...!!!
Ηταν ευκαιρια να οδηγησουμε κ να βελτιωθουμε μεσα σε ελεγχομενο περιβαλλον κ με το ρυθμο που ηθελες κ σου επετρεπε βεβαιως βεβαιως η πιστα !!
Συγχαρητηρια Αντρεα για ολη την οργανωση και σε ολους που μοιραστηκαμε αυτη τη διαφορετικη εμπειρια !!!
VSTROMIMHS Member
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Πεμ Ιαν 05 2012, 10:21
ημουν χαλια αλλα θα βλεπω και θα μαθαινω
leonady2 gold member
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Πεμ Ιαν 05 2012, 11:28
Μητσάρα νομίζω πως κανείς από μας δεν είναι οδηγός αγώνων και ούτε επιδιώκει να γίνει κάτι τέτοιο (είναι πλέον αργά). Στην πίστα πάμε και μπαίνουμε γιατί γουστάρουμε και μας αρέσει να κάνουμε το κέφι μας. Ο καθένας οδηγεί με τον δικό του και μοναδικό τρόπο και σκοπός μας είναι όσο μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας.
Τέλος χάρηκα που άρεσε η όλη εμπειρία στα παιδιά που μπήκαν στην πίστα jumaru, dimitris k2, Chrispower Vstromimhs, peiratis, (γιατί η αδρεναλίνη θέλεις δεν θέλεις ανεβαίνει) και ακόμα περισσότερο αυτούς που μας συμπαραστάθηκαν έξω από αυτή πίνοντας καφεδάκι και γελώντας με τα ''χάλια'' μας!
Άντε και στην επόμενη....!
ΥΓ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον dimitri k2 για τα πολλά χιλιόμετρα που έκανε από το Μεσολόγγι να έρθει στην Πάτρα ξέροντας το πρόγραμμα του πως είναι πολύ πιεσμένο και κουραστικό.
Jumaru gold member
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Πεμ Ιαν 05 2012, 16:22
Αναλυτικα η πιστα Το μήκος της πίστας είναι 1025m. Με πλάτος 8-9,5m. 'Έχει φορά ανάποδη των δεικτών του ρολογιού. Το μήκος των μεγαλύτερων ευθειών είναι 121&103 μέτρα. Διαθέτει ψηφιακό σύστημα χρονομέτρησης με φωτεινό πίνακα διαστάσεων 2,20mX4,70m για την ενημέρωση της εξέλιξης των δρομένων στην πίστα.
τι να πεις γι'αυτο το παιδι δεν καταλαβαινει απο χλμ, απο κουραση, απο κρυο κι ερχεται για να μας δει... το χαμογελο του εφτανε μεχρι τα αυτια !!!
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Πεμ Ιαν 05 2012, 21:59
βλεπω περασατε υπεροχα... μπραβο ρε μαγκες... ευτυχως που ημουν Αθηνα γιατι θα ζηλευα που δεν θα μπορουσα να μπω (με 18.000 χλμ και μαμα λαστιχα ουτε γεια αστειο...) αντε μολις βαλω και εγω καινουργια παπα να ξαναμπουμε...
dimitris k2 Member
Ηλικία : 37 Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ/ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ Registration date : 06/09/2010
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 13:50
Αρχικα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ηταν εκει και μας εκανα παρεα.... Τον Αντρεα που κανονισε ολο αυτο γιατι οπως ξερετε αρρωσταινω με αυτα..... Ηταν μια πολυ ομορφη εμπειρια και ειλικρινα το ηθελα παρα πολυ και απο οτι καταλαβατε δεν θα ειναι η μοναδικη φορα που πηγαμε μας βλεπω μια φορα το μηνα να ειμαστε στην πιστα.... Ευχαριστω και παλι ολους σας για την παρεα και για την οργανωση και για το πανεμορφο απογευμα που μου χαρισατε....
leonady2 έγραψε:
ΥΓ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον dimitri k2 για τα πολλά χιλιόμετρα που έκανε από το Μεσολόγγι να έρθει στην Πάτρα ξέροντας το πρόγραμμα του πως είναι πολύ πιεσμένο και κουραστικό.
Jumaru έγραψε:
τι να πεις γι'αυτο το παιδι δεν καταλαβαινει απο χλμ, απο κουραση, απο κρυο κι ερχεται για να μας δει... το χαμογελο του εφτανε μεχρι τα αυτια !!!
Φιλαρακια μου ειναι ευχαριστηση μου να ερχομαι να σας βλεπω γιατι περανω σουπερ με την παρεα ολων σας...Μακαρι να μπορουσα να ακολουθουσα σιχνοτερα... Αντρεα περιμενω την επομενη προγραμματισμενη μερα για πιστα....
Pirates Member
Ηλικία : 40 Τόπος : παραδεισος Registration date : 01/06/2011
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 15:33
μπραβο σε ολους παιδια.ωραια εμπειρια αν και ημουν λιγο χαλιας .
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 16:02
Pirates έγραψε:
Εγω που ημουν απ΄εξω Αργυρη αλλα ειδα!!! Ησουν μια χαρα και θα το καταλαβεις με τα βιντεο.. Δεν ξερω αν εννοεις χαλια οτι ησουν απο την πεινα αλαζει τοτε..
Ηλικία : 41 Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΤΡΑ Registration date : 11/06/2010
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 17:25
v_kostas έγραψε:
Pirates έγραψε:
Εγω που ημουν απ΄εξω Αργυρη αλλα ειδα!!! Ησουν μια χαρα και θα το καταλαβεις με τα βιντεο.. Δεν ξερω αν εννοεις χαλια οτι ησουν απο την πεινα αλαζει τοτε..
Που ειναι τα βιντεοχαλια μου οεο
sakisserraios vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη/μακεδονια Registration date : 21/02/2010
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 19:19
Μπραβω ρε παιδες εισται πρωτη σας ζηλευω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους και τις οικογενιεσας
Jumaru gold member
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 20:18
Κοιτα τι εχουν εκει πανω Κωστα....!!!!!
http://www.serrescircuit.gr/index.asp?code=300
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 20:40
Jumaru έγραψε:
ποτε φευγουμε....???
Jumaru gold member
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 21:11
black_hawk έγραψε:
ποτε φευγουμε....???
μολις δουμε τα βιντεο....
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 21:34
αυτό μάλιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!
VSTROMIMHS Member
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 21:37
αχα εδω ειμαστε.......ποτε παμε
alexmon vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : ΠΑΤΡΑ Registration date : 05/09/2010
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 21:41
μόλις καλοκαιριάσει διότι εκεί είναι βορράς.... χιόνια, κρύο,υψηλά ποσοστά βροχής κλπ.κλπ.
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 21:53
Jumaru έγραψε:
Πανο αρκουμαστε με οτι εχουμε ρε φιλε,παλι καλα να λεμε.. Μια επισκεψη στις Σερρες βεβαια δεν μας χαλαγε...
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 21:54
Δεν με χαλασε καθολου και η καρτμανια και το ειδες καλα !!
αλλα μιας κι εχουμε και πιο κοντα που καποιοι δεν μας λενε πως ειναι ... http://www.athenscircuit.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=9&lang=el
v_kostas Administrator
Θέμα: Απ: ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ Παρ Ιαν 06 2012, 22:06
Jumaru έγραψε:
Δεν με χαλασε καθολου και η καρτμανια και το ειδες καλα !!
αλλα μιας κι εχουμε και πιο κοντα που καποιοι δεν μας λενε πως ειναι ... http://www.athenscircuit.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=9&lang=el
Πανο την εχω γυρισει την πιστα αυτη και σιγουρα ειναι καλυτερη.Ειναι πιο δυσκολο ομως να κανονιζεις για Μεγαρα απ΄οτι καρτμανια και στους καιρους που ζουμε και οικονομικοτερα θα ελεγα.