|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xio-s-trom
Registration date : 26/05/2012
| Θέμα: ΤΑΚΑΚΙΑ ΕΒC Πεμ Μάης 31 2012, 17:39 | |
| Nα ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Μήπως ξέρει κάποιος τι διαφορά έχουν τα χρυσά τακάκια απο τα μαύρα; |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Πεμ Μάης 31 2012, 17:49 | |
| - xio-s-trom έγραψε:
- Nα ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Μήπως ξέρει κάποιος τι διαφορά έχουν τα χρυσά τακάκια απο τα μαύρα;
τα χρυσά είναι ποιο σκληρά από τα μαύρα |
|
| |
xio-s-trom
| Θέμα: TAKAKIA EBC Παρ Ιουν 01 2012, 02:19 | |
| Απλά ως ποιο σκληρά μήπως στραβώσουν την δυσκόπλακα; Απ οτι έχω παρατηρήσει οι περισσότεροι προτιμάτε τα χρυσά. Γιατί; |
|
| |
xio-s-trom
| Θέμα: TAKAKIA EBC Τρι Ιουν 05 2012, 15:21 | |
| Ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει να απαντήσει για το παραπάνω; |
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Τρι Ιουν 05 2012, 15:54 | |
| - xio-s-trom έγραψε:
- Απλά ως ποιο σκληρά μήπως στραβώσουν την δυσκόπλακα; Απ οτι έχω παρατηρήσει οι περισσότεροι προτιμάτε τα χρυσά. Γιατί;
Να στραβώσει απο το σκληρό τακάκι δεν στραβώνει, έχει μεγαλύτερες φθορές όμως ο δίσκος σε σχέση με ενα μαλακό τακάκι.Δεν είμαι λάτρης του σκληρού παρόλα αυτά τα έβαλα πάνω γιατί τα είχα κάβα αλλά είναι πολύ νωρίς για μένα να σου πω εντυπώσεις. |
|
| |
xio-s-trom
| Θέμα: TAKAKIA EBC Τρι Ιουν 05 2012, 17:58 | |
| Ευχαριστω για την απάντηση. Αυτό ήθελα να πω μήπως φαγωθεί πολυ γρήγορα η δισκοπλακα... |
|
| |
zabounis Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα, N. Πεντέλη Registration date : 27/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Τρι Ιουν 05 2012, 20:24 | |
| προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τα μαύρα ebc. ωραία αίσθηση ούτε τριγμούς-ήχους τίποτα και πολύ disc-friendly.
το μόνο που βλέπω είναι ότι τα τρώει σχετικά γρήγορα. πχ το πίσω είναι σχεδόν στα τελειώματα, ύστερα από 9.000 χλμ. τα μπροστά είναι στο μισό. επειδή το τρώω πιο γρήγορα το πίσω, παρήγγειλα ένα φτηνό τακάκι από ebay με κόστος 15$ μαύρο χωρίς μέταλλα να το δοκιμάσω.
|
|
| |
tzou Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Πετρούπολη Registration date : 18/02/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Τρι Ιουν 05 2012, 20:55 | |
| - zabounis έγραψε:
- προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τα μαύρα ebc.
ωραία αίσθηση ούτε τριγμούς-ήχους τίποτα και πολύ disc-friendly.
το μόνο που βλέπω είναι ότι τα τρώει σχετικά γρήγορα. πχ το πίσω είναι σχεδόν στα τελειώματα, ύστερα από 9.000 χλμ. τα μπροστά είναι στο μισό. επειδή το τρώω πιο γρήγορα το πίσω, παρήγγειλα ένα φτηνό τακάκι από ebay με κόστος 15$ μαύρο χωρίς μέταλλα να το δοκιμάσω.
μα αυτή είναι η ουσία να τρωγεται το τακάκι και όχι ο δίσκος.Εχω τα χρυσά μπροστά τα έβαλα γιατί μου τα έδωσαν με τις δαγκάνες αλλα δεν εχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα για να έχω άποψη αν δω ότι είναι τούβλο θα πάρουν πόδι. |
|
| |
zabounis Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα, N. Πεντέλη Registration date : 27/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Τρι Ιουν 12 2012, 18:38 | |
| έβαλα πίσω sumo brake FA174. το πήρα από ebay 15$ μαζί με τα μεταφορικά. είναι μαύρο τύπο κέβλαρ οργανικό. Μπορώ να πω ότι σε αίσθηση είναι ίδιο με το ebc το μαύρο και ίσως έχει και καλύτερο μάγκωμα αλλά επειδή είναι καινούριο ίσως πάλι να μου φαίνεται εμένα. Πάντως μια χαρά τακάκι είναι. το συστήνω για κάποιον που θέλει κάτι οικονομικό. |
|
| |
stakhs Member
Ηλικία : 40 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 02/07/2012
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Πεμ Ιουλ 26 2012, 18:37 | |
| Μολις εκανα παραγγελια κι εγω απο το μαγαζι στη Λαρισα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, αυξηθηκε η τιμη στα χρυσα τακακια στα 79? πλεον μπρος πισω + 6? μεταφορικα. Απο Δευτερα λογικα θα τα εχω. Η τιμη αυτην, ισχυει και για τα PB πλεον. |
|
| |
REDPOWER vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Πεμ Ιουλ 26 2012, 19:24 | |
| καλησπερα σας παιδια μια ερωτηση???εχω βαλει τα μαυρα τα ebc και στα πρωτα γενικα χλμ εχω αρκετα τριξιματα στα φρενα...με το που πατησω το μπροστινο φρενο βεβαια σταματαει το τριξιμο αλλα μετα απο λιγο το κανει ξανα...ειναι λογικο φανταζομαι μιας και δεν εχουν κατσει ακομα καλα...εχω κανει περιπου στα 100 χλμ..παιζει να ειναι κατι αλλο????πρεπει να κανω κατι εγω ή απλα να περιμενω να φαγωθουν λιγο????ευχαριστω |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Παρ Ιουλ 27 2012, 01:51 | |
| Να περιμένεις να πατήσουν σωστά και θα σταματήσουν οι θόρυβοι. Τα μαύρα έχουν μαλακή πάστα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Σαβ Ιουλ 28 2012, 14:34 | |
| ευχαριστω φιλε να σαι καλα....θα περιμενωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Παρ Αυγ 24 2012, 08:54 | |
| Εντυπώσεις απο τα Χρυσά EBC. Πολύ καλό φρενάρισμα, καλή αίσθηση, δεν κουράζονται στην βαριά χρήση. Κατέβηκα, δικάβαλος, 3βάλιτσος την διαδρομή Χανιά-Ελαφονήσι με 40 βαθμούς θερμοκρασία. Μελάνιασε ο πίσω δίσκος... βράσαν τα υγρά και τερμάτισε το πεντάλ, αλλά τα τακάκια δεν καταλάβαν τίποτα. Τώρα... αν θα ξεσκίσουν τους δίσκους δεν το ξέρω, αλλά οι εντυπώσεις μέχρι τώρα είναι πολύ καλές. Αν δεν δώ σε 5000χιλιόμετρα, καμιά πατούρα 2 χιλιοστά στους δίσκους, θα τα ξαναπάρω!
|
|
| |
GD Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 15/03/2011
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Παρ Αυγ 24 2012, 15:26 | |
| Γενικά και εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος περιμένω να δω διάρκεια στο χρόνο(αν και είναι υποκειμενικό...) |
|
| |
steveboy
Τόπος : Λάρισα Registration date : 29/05/2011
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Δευ Φεβ 23 2015, 14:56 | |
| - REDPOWER έγραψε:
- καλησπερα σας παιδια μια ερωτηση???εχω βαλει τα μαυρα τα ebc και στα πρωτα γενικα χλμ εχω αρκετα τριξιματα στα φρενα...με το που πατησω το μπροστινο φρενο βεβαια σταματαει το τριξιμο αλλα μετα απο λιγο το κανει ξανα...ειναι λογικο φανταζομαι μιας και δεν εχουν κατσει ακομα καλα...εχω κανει περιπου στα 100 χλμ..παιζει να ειναι κατι αλλο????πρεπει να κανω κατι εγω ή απλα να περιμενω να φαγωθουν λιγο????ευχαριστω
Θα ήθελα να μάθω εαν τα τριξίματα στα πρώτα φρεναρίσματα στη βροχή σταμάτησαν... γιατί σε μένα που κοντεύουν τώρα να σωθούν δεν σταμάτισαν ποτέ. Ο ήχος που βγάζουν, ούτε ταμπούρο δεν κάνει έτσι + ότι το επίπεδο φρεναρίσματος πέφτει στο χάλια. Εαν τα δουλέψεις πολύ στη βροχή επανέρχονται σχεδόν στην κανονική τους απόδοση η οποία είναι σπουδαία αλλά το κακό την "κακιά στιγμή" πάντα γίνεται... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Δευ Φεβ 23 2015, 21:12 | |
| - steveboy έγραψε:
- REDPOWER έγραψε:
- καλησπερα σας παιδια μια ερωτηση???εχω βαλει τα μαυρα τα ebc και στα πρωτα γενικα χλμ εχω αρκετα τριξιματα στα φρενα...με το που πατησω το μπροστινο φρενο βεβαια σταματαει το τριξιμο αλλα μετα απο λιγο το κανει ξανα...ειναι λογικο φανταζομαι μιας και δεν εχουν κατσει ακομα καλα...εχω κανει περιπου στα 100 χλμ..παιζει να ειναι κατι αλλο????πρεπει να κανω κατι εγω ή απλα να περιμενω να φαγωθουν λιγο????ευχαριστω
Θα ήθελα να μάθω εαν τα τριξίματα στα πρώτα φρεναρίσματα στη βροχή σταμάτησαν... γιατί σε μένα που κοντεύουν τώρα να σωθούν δεν σταμάτισαν ποτέ. Ο ήχος που βγάζουν, ούτε ταμπούρο δεν κάνει έτσι + ότι το επίπεδο φρεναρίσματος πέφτει στο χάλια. Εαν τα δουλέψεις πολύ στη βροχή επανέρχονται σχεδόν στην κανονική τους απόδοση η οποία είναι σπουδαία αλλά το κακό την "κακιά στιγμή" πάντα γίνεται... Εμενα προσωπικα μιας και συμφωνα με το δικο μου ποσταρισμα ρωτας το τριξιμο εφυγε σχεδον αμεσα.Σκαρτα 100χλμ να εκανα και ειχαν εξαφανιστει τα τριξιματα οποτε στη δικη σου περιπτωση μαλλον θεμα δαγκανων μου μυριζει(αερα στα υγρα φρενων δηλαδη καλυτερη εξαερωση ισως να χρειαζεσαι) ή κακο κατσιμο των τακακιων σου αλλα μπορει και να κανω λαθος. |
|
| |
Jef Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/10/2014
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Δευ Φεβ 23 2015, 22:34 | |
| εγώ που έχω τα μεταλλικά της EBC δεν παρατήρησα κάτι περίεργο. βέβαια είχα στο προηγούμενο μοτόρι EBC μεταλλικά και είχα υπόψιν μου οτι θα ακούγεται λίγο κατά το φρενάρισμα (όχι πολύ όμως). Ίσως να το πλένεις πιο συχνά, και κατά το πλύσιμο να ρίχνεις με πίεση στα τακάκια παράλληλα με την δισκόπλακα (σαν να θες να μπει το νερό ανάμεσα από το τακάκι και την δισκόπλακα). εγώ αυτό κάνω. btw, REDPOWER μήπως θα μπορούσες να μικρίνεις λίγο την υπογραφή σου ? Είναι τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερη από το post σου |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Σαβ Ιουλ 01 2017, 16:00 | |
| Μιας που υπάρχει κάτι σχετικό,να μην ανοίγω καινούριο αλλου... Κωδικό για πίσω τακάκια EBC ΗΜΙμεταλικα για vstrom ψάχνω...Γνωρίζει κάνεις; |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Σαβ Ιουλ 01 2017, 17:15 | |
| Απο οσο γνωριζω τα ΕΒC μονο οργανικα και μεταλλικα βγαινουν εκτος εαν ξερω κατι λαθος.Οι κωδικοι ειναι αυτοι στη πρωτη σελιδα. |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Σαβ Ιουλ 01 2017, 17:29 | |
| - ck69 έγραψε:
- Μιας που υπάρχει κάτι σχετικό,να μην ανοίγω καινούριο αλλου...
Κωδικό για πίσω τακάκια EBC ΗΜΙμεταλικα για vstrom ψάχνω...Γνωρίζει κάνεις;
πάρε 1 τηλέφωνο στο brake shop από Δευτέρα και ρώτα. http://brakeshop.gr/ |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Σαβ Ιουλ 01 2017, 19:10 | |
| Ευχαριστώ Αντώνη. Εχουμε προσφορα από εκει μήπως; |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Σαβ Ιουλ 01 2017, 20:36 | |
| είχαμε παλιά , τώρα δεν ξέρω , πες του πάντως ότι είσαι από το φόρουμ |
|
| |
johnnyb gold member
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Κυρ Ιουλ 02 2017, 06:59 | |
| - ck69 έγραψε:
- Μιας που υπάρχει κάτι σχετικό,να μην ανοίγω καινούριο αλλου...
Κωδικό για πίσω τακάκια EBC ΗΜΙμεταλικα για vstrom ψάχνω...Γνωρίζει κάνεις;
FA174 οργανικά FA174V ημιμεταλικά FA174HH μεταλικά |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: ΤΑΚΑΚΙΑ EBC Κυρ Ιουλ 02 2017, 11:30 | |
| Ευχαριστώ johnnyb... |
|
| |
|