| Να μαι και εγω... η μοτο... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hypersonic vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : Πετρουπολη, Καλλιθεα Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 13:58 | |
| Ειναι τραγικο να βλεπεις τη μηχανη σου να πεφτει....
Ειναι τραγικο να τη ριχνει κατω αυτοκινητο που κενι οπισθεν...
Ειναι τραγικοτερο ολα αυτα να τα βλεπεις απο τον καθρεφτη του αυτοκινητου σου, γιατι ακριβως εισαι ΕΣΥ αυτος που κανει οπισθεν...
Αριστερο μπροστα φλας σπασμενο (ζητειται, ειδα μια αγγελια)
τα υπολοιπα αργοτερα γιατι φευγω..... |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 14:02 | |
| Όχι ρε φίλε........... τι γκαντεμιά είναι αυτή! |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 14:03 | |
| είναι τραγικά ναι, αλλά το ΚΑΛΥΤΕΡΟ όλων είναι ότι διαβάζοντας το ποστάρισμά σου αντιλαμβάνομαι ότι είσαι καλά, ότι η μηχανή έπαθε χαζοζημιές και ότι πέρα από το σπάσιμο νεύρων, θα θυμάσαι άλλη μια "μαλ..." που χουμε κάνει με την μηχανή και θα γελάς Εγώ την είχα ρίξει όταν την είχα πρωτοπάρει, παρκάροντας με ψιλόβροχο μπροστά στο πλαίσιο στην αγία παρασκευή, σε κεκλιμένο έδαφος, είχανε λιώσει κάτι κούτες και δεν τις είχα δει, κι εκεί που πάτησα απλά έφυγε το ποδάρι μου και μαζί και η μηχανή Ζημιά: Δεξί φλας. Έκτοτε πήρα "επίπεδα" και τέλος χο χο χο... |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 14:40 | |
| γιατι χοχοχοχο???...και οχι μουαχαχαχα? περα απο την μαλακια ΜΗΝ το αφησεις ετσι ...κοιτα να σου κανεις δηλωση!!Μουαχαχαχαχαχχαχα και κοιτα να δεχτει ς να ειναι φιλικη!!Μουαχαχαχαα ρε τι μαλακιες θα κανουμε σε αυτη τη ζωη μεχρι να πεθανουμε μικρη η ζημια "μεγαλη" εμπειρια ....να σαι καλα να το θυμασαι να γελας! |
|
| |
man_OS gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Αγ. Παρασκευή Registration date : 23/08/2008
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 14:47 | |
| - 4kings (ΓΙΩΡΓΟΣ-k9) έγραψε:
- γιατι χοχοχοχο???...και οχι μουαχαχαχα?
Λόγω Χριστουγέννων (φαντάζεσαι τον αη βασίλη να βρυχάται μουαχαχα από την καμινάδα;;;; ) |
|
| |
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 14:52 | |
| |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 14:52 | |
| Όποτε βλέπω νέο thread στα δυσάρεστα πιάνεται η καρδιά μου και πριν ακόμα διαβάσω το κάθε περιστατικό μου έρχεται στο μυαλό τα λόγια των γονιών μου "Τι την θες την μηχανή αγόρι μου; Τώρα που έχεις παιδάκι πούλα την, τη ριμάδα, τόσα γίνονται στους δρόμους. Δεν μας σκέφτεσαι εμάς καθόλου που κάθε φορά που ανεβαίνεις πάνω της δεν μας παίρνει ο ύπνος μέχρι να δούμε οτι γύρισες;, κτλ κτλ" . Αφού είσαι καλά και η μόνη απώλεια είναι ένα φλας πάλι καλά. Πλάκα στην πλάκα αυτό το περιστατικό θα έπρεπε να μεταφερθεί στα Ανέκδοτα!!! ΥΓ . Από τις πρώτες αλλαγές/μετατροπές/πατέντες που έκανα στην μηχανή, ήταν να αλλάξω και εγώ τα μπροστά φλας με επίπεδα. Εκτός οτι γλιτώνεις τα έξοδα στις χαζόπτώσεις δείχνει και πιο όμορφη/άγρια. (Είχα ανεβάσει και φώτο) |
|
| |
everg Member
Ηλικία : 52 Τόπος : ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ CITY Registration date : 30/01/2009
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 17:29 | |
| Οχι ρε συ Γιωργη.............τι εγινε αφηρημενος εισουν? Ελπιζω να ειναι ψιλοζημιες μονο |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 18:16 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 18:25 | |
| - everg έγραψε:
- Οχι ρε συ Γιωργη.............τι εγινε αφηρημενος εισουν?
Ελπιζω να ειναι ψιλοζημιες μονο Βιαστικος, κουρασμενος.... αφηρημενος, ξεχασιαρης που σε 15" ξεχασα οτι εχω τη μηχανη μεσα στη μεση.... Δεν εδωσα σημασια στο μπιπ μπιπ της οπισθεν, ουτε κοιτουσα την καμερα οπισθοποριας (γινεται ακομα πιο τραγικο τωρα....) Κανοντας πισω εσπρωξα τη μηχανη, απο πισω στη βαλιτσα (η οποια αφησε ενα σημαδι-βαθουλωμα στο αυτοκινητο...), εκλεισε το σταντ και επεσε... Τι αλλο.... Γρατζουνιτσες σε καγκελα, καθρεφτη (με σπασιματακι στο καλυμα), χουφτα.... Στραβωμενο αντιβαρο, επισκευαστηκε επιτοπου.... Η βαλιτσα ξεκουμπωσε απο τη βαση (και απεκτησε γρατζουνιες)... Λες να ανησυχω που ξεκουμπωσε? (εσκασε πανω στον τοιχο με το βαρος της μηχανης και εφυγε βεβαια....) Αυτα,,,, |
|
| |
panos gold member
Ηλικία : 53 Τόπος : Αθήνα - Αγ.Ανάργυροι Registration date : 01/02/2008
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 19:45 | |
| |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 20:16 | |
| περαστικά φίλε....
μικρό το κακό, επισκευάσιμο, και αναίμακτο.... άσε κάτι γρατσουνισμένο, έτσι για το μάτι.... |
|
| |
zagaros Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Μηλίτσα Καστοριάς Registration date : 26/02/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Σαβ Νοε 19 2011, 20:42 | |
| το ακρον αουτον της ατυχιας.και auto και moto!!! |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Κυρ Νοε 20 2011, 00:18 | |
| να άλλος ένας λόγος που δεν έχω αμάξι... μουαχαχα! εεεε χο χο χο ήθελα να πω.... Δεν πειράζει χάιπερ... θα γίνει καινούρια με υπερηχητική ταχύτητα! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Κυρ Νοε 20 2011, 00:33 | |
| Εσύ να σαι καλά ....και να γελάς μονο .....με τις τετοιες "σαβούρντες" ,,,,,,
αντιστοιχες.... ολοι μας ,,,,,,να σαι σιγουρος !!!
Τελος καλο .....ολα καλά λοιπον !!!
ποτε Ξανα Υπερσονικέ μας !!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
TSIROGIANNOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Κυρ Νοε 20 2011, 13:35 | |
| Παλι καλα που δεν ειχες ατυχημα!!!!! Τα σιδερα φτιαχνονται...οι ανθρωποι τις περισοτερες φορες , οχι!!!!!! Ας εισαι καλα να το θυμασαι να...........γελαμε!!!!!! χο χο χο χο χο(αυτο ειναι κλεμενο!!!) |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Δευ Νοε 21 2011, 10:07 | |
| Πες μου, από εδώ και στο εξής θα ξανακάνεις όπισθεν χωρίς να κοιτάξεις? Ε?
Πταίσμα... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Δευ Νοε 21 2011, 10:21 | |
| Κοιτουσα... τους πλαϊνους καθρεφτες ομως, γιατι το γκαραζ ειναι στενο.... Το θεμα εινα οτι ειχα ξεχασει οτι ειναι πισω η μηχανη... Παντως η κολληση του φλας (που ειχε γινει παζλ) πετυχε, οποτε προσωρινα εχω φλας... Μεχρι να παρω καινουριο ..... ή να βαλω κοντα φλας... θα δουμε.... ακομα ειμαι σε φαση hangover απο χτες... Α, επισης εχει σπασει και η μπιλιτσα της μανετας συμπλεκτη.... . |
|
| |
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Δευ Νοε 21 2011, 11:55 | |
| - Hypersonic έγραψε:
- Κοιτουσα... τους πλαϊνους καθρεφτες ομως, γιατι το γκαραζ ειναι στενο....
Το θεμα εινα οτι ειχα ξεχασει οτι ειναι πισω η μηχανη...
Παντως η κολληση του φλας (που ειχε γινει παζλ) πετυχε, οποτε προσωρινα εχω φλας... Μεχρι να παρω καινουριο ..... ή να βαλω κοντα φλας... θα δουμε.... ακομα ειμαι σε φαση hangover απο χτες...
Α, επισης εχει σπασει και η μπιλιτσα της μανετας συμπλεκτη.... . εχω βαλει aftermarket και τις εχω καβατζα τις μαμα!...αμα θες σου την δινω! |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Δευ Νοε 21 2011, 11:58 | |
| - 4kings (ΓΙΩΡΓΟΣ-k9) έγραψε:
- Hypersonic έγραψε:
- Κοιτουσα... τους πλαϊνους καθρεφτες ομως, γιατι το γκαραζ ειναι στενο....
Το θεμα εινα οτι ειχα ξεχασει οτι ειναι πισω η μηχανη...
Παντως η κολληση του φλας (που ειχε γινει παζλ) πετυχε, οποτε προσωρινα εχω φλας... Μεχρι να παρω καινουριο ..... ή να βαλω κοντα φλας... θα δουμε.... ακομα ειμαι σε φαση hangover απο χτες...
Α, επισης εχει σπασει και η μπιλιτσα της μανετας συμπλεκτη.... . εχω βαλει aftermarket και τις εχω καβατζα τις μαμα!...αμα θες σου την δινω! Πολύ καλή η προσφορά σου Γιώργη, αλλά κράτα ένα σετ μανέτες κάτω από τη σέλα... Δεν ξέρεις που και πότε θα σου χρειαστούν... Φιλική συμβουλή... |
|
| |
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Δευ Νοε 21 2011, 13:20 | |
| Περαστικά Χάιπερ γρήγορη αποκατάσταση και πότε ξάνα!!!!!!!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Δευ Νοε 21 2011, 15:41 | |
| - gmavrid έγραψε:
- 4kings (ΓΙΩΡΓΟΣ-k9) έγραψε:
εχω βαλει aftermarket και τις εχω καβατζα τις μαμα!...αμα θες σου την δινω! Πολύ καλή η προσφορά σου Γιώργη, αλλά κράτα ένα σετ μανέτες κάτω από τη σέλα... Δεν ξέρεις που και πότε θα σου χρειαστούν... Φιλική συμβουλή... Thanx Γιωργο, αλλα εχει δικιο ο Γιωργος. Γιωργος ! Αλλωστε η μανετα λειτουργει.... και δεν εχει και κανενα τρομερο κοστος.... Ηθελα να παρω εξτρα μανετες οταν πηγα Ιταλια, και τελικα θα παρω τωρα!! Και κραταω καβατζα την κομμενη.... |
|
| |
jOnnYs gold member
Τόπος : Οπου φυσάει ο άνεμος... Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Δευ Νοε 21 2011, 15:57 | |
| - Hypersonic έγραψε:
- Ειναι τραγικο να βλεπεις τη μηχανη σου να πεφτει....
Ειναι τραγικο να τη ριχνει κατω αυτοκινητο που κενι οπισθεν...
Ειναι τραγικοτερο ολα αυτα να τα βλεπεις απο τον καθρεφτη του αυτοκινητου σου, γιατι ακριβως εισαι ΕΣΥ αυτος που κανει οπισθεν...
Αριστερο μπροστα φλας σπασμενο (ζητειται, ειδα μια αγγελια)
τα υπολοιπα αργοτερα γιατι φευγω..... Το καλό είναι,οτι εσύ είσαι καλά,άρα..... Περαστικά στο μωράκι σου και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Δευ Νοε 21 2011, 19:49 | |
| - Hypersonic έγραψε:
- gmavrid έγραψε:
- 4kings (ΓΙΩΡΓΟΣ-k9) έγραψε:
εχω βαλει aftermarket και τις εχω καβατζα τις μαμα!...αμα θες σου την δινω! Πολύ καλή η προσφορά σου Γιώργη, αλλά κράτα ένα σετ μανέτες κάτω από τη σέλα... Δεν ξέρεις που και πότε θα σου χρειαστούν... Φιλική συμβουλή... Thanx Γιωργο, αλλα εχει δικιο ο Γιωργος.
Γιωργος !
Αλλωστε η μανετα λειτουργει.... και δεν εχει και κανενα τρομερο κοστος.... Ηθελα να παρω εξτρα μανετες οταν πηγα Ιταλια, και τελικα θα παρω τωρα!! Και κραταω καβατζα την κομμενη.... Καλα ρε Γιωργο οπως θες, αφου το πε και ο Γιωργος Γιωργος! |
|
| |
george kastoria Member
| Θέμα: Απ: Να μαι και εγω... η μοτο... Δευ Νοε 21 2011, 20:07 | |
| Περαστικα φιλε και εγω δυο φορες την εχω ριξει ετσι απλα γιατι δεν εκατσε καλα στο stand οπως ειπες αυτο το φλας εχει γινει παζελ |
|
| |
| Να μαι και εγω... η μοτο... | |
|